Tο PAOKmania και στα σχολεία!!

Ό,τι άλλο κρίνετε απαραίτητο προς συζήτηση και δεν έγκειται στις παραπάνω Θεματικές Ενότητες...
yiannisPAOKitalia

Re: Tο PAOKmania και στα σχολεία!!

Δημοσίευση από yiannisPAOKitalia »

Έτσι είσαι ΠΑΟΚ! Εν μέρει το παρότρυνα μαζί με την αποστίθιση, την αντιγραφή και ότι άλλο, σε καμία περίπτωση όμως δεν πρότεινα το σκονάκι αντί του διαβάσματος, απλά έγραψα ότι έτσι τουλάχιστον έχεις μια πιθανότητα επιπλέον κλπ. Το μόνο σίγουρο είναι ότι είτε το κάνεις εσύ είτε όχι, θα το κάνει (και) κάποιος άλλος. Έτσι είναι ο ανταγωνισμός, και δυστυχώς στο ανταγωνιστικό μας σύστημα δεν υπάρχει ούτε σωστός έλεγχος, ούτε σωστή αξιολόγηση.
Και αν θέλετε να το πάμε και παρακάτω, με αφορμή αυτό που έγραψες πριν λίγο, νομίζω ότι πρέπει πλέον να ξεπεραστεί αυτό το taboo του πανεπιστημίου. Πέρασες=καλό παιδί για τα πρώτα 2-3 το πολύ εξάμηνα, χαραμοφάης μέχρι να πάρεις πτυχίο, δεν πέρασες=τεμπελχανάς, κερχανατζής αλλά και πάλι χαραμοφάης μέχρι να βρεις δουλειά...

ΥΓ: Άσχετο αλλά τώρα το θυμήθηκα. Για το πόσο Π.Α.Ο.Κ. είμαστε στις πράξεις μας και σε αυτά που πρεσβεύουν τα 4 γράμματα, φτάνει να ρίξετε μια ματιά στο poll που έχει η κεντρική. 2500 άτομα υπέρ της επιστροφής Σαλπιγγίδη και συνολικά 3000 σε 3 ημέρες? Καλό κι αυτό πάλι, αλλά εγώ άλλο είδα και διάβασα στο φόρουμ.. Όχι τίποτ'άλλο, απλά να ξέρουμε τι λέμε.
Άβαταρ μέλους
free4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από free4 »

Την πουστι@ πολλοί εμίσησαν, το σκονάκι, ουδείς!! (πέρα από τους εξεταστές)
Άβαταρ μέλους
paokakiG4

Δημοσίευση από paokakiG4 »

Γιαννη better donkey-tieing than donkey-searching ;) οποτε keep reading!!!

ΥΓ:λογω τριτης λυκειου δεν πηρα διαρκειας...μαμιεται το συστημα η δεν μαμιεται :opaokara: :opaokara: :opaokara: ???
Άβαταρ μέλους
paokakiG4

Η προπαγανδα του ΚΡΑΤΟΥΣ απεναντι μας τελειωμο δεν εχει...μεχρι και στο βιβλιο της εκθεσης της Γ' λυκειου εφτασε!!Στη σελ 22 εχει φωτογραφια εναν τοιχο και διαφορες φρασεις γραμμενες...στην προτελευταια σειρα γραφει ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΦΙΛΩΝ ΠΑΟΚ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ και το ΠΑΟΚ το εχουν σχεδον σβησμενο...δυστυχως το κιντο μου δεν εχει καλη αναλυση για να το ανεβασω
Άβαταρ μέλους
free4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από free4 »

Εχει των υπολοίπων όμως..
Νόβι, κάνε κανά κουμάντο λέμε (ή λαίμαι :opaokara: :opaokara: )
gate4mitsos

Δημοσίευση από gate4mitsos »

paokakiG4 έγραψε:Η προπαγανδα του ΚΡΑΤΟΥΣ απεναντι μας τελειωμο δεν εχει...μεχρι και στο βιβλιο της εκθεσης της Γ' λυκειου εφτασε!!Στη σελ 22 εχει φωτογραφια εναν τοιχο και διαφορες φρασεις γραμμενες...στην προτελευταια σειρα γραφει ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΦΙΛΩΝ ΠΑΟΚ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ και το ΠΑΟΚ το εχουν σχεδον σβησμενο...δυστυχως το κιντο μου δεν εχει καλη αναλυση για να το ανεβασω
Αδερφε εισαι φοβερος,πως το ειδες εκει κατω :opaokara:

Ελπιζω "κατα λαθος" να ειναι σβησμενο :evil: αν και ψιλοκανει μπαμ οτι το εχουν σβησει τα πουστρ@κι@
Άβαταρ μέλους
novito

Δημοσίευση από novito »

κάντε κανα σκαναρισμα ρε λαιεμαιε !!

(οκ freegoodaki με το ρήμα?? :opaokara: )
Άβαταρ μέλους
paokakiG4

gate4mitsos έγραψε:
paokakiG4 έγραψε:Η προπαγανδα του ΚΡΑΤΟΥΣ απεναντι μας τελειωμο δεν εχει...μεχρι και στο βιβλιο της εκθεσης της Γ' λυκειου εφτασε!!Στη σελ 22 εχει φωτογραφια εναν τοιχο και διαφορες φρασεις γραμμενες...στην προτελευταια σειρα γραφει ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΦΙΛΩΝ ΠΑΟΚ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ και το ΠΑΟΚ το εχουν σχεδον σβησμενο...δυστυχως το κιντο μου δεν εχει καλη αναλυση για να το ανεβασω
Αδερφε εισαι φοβερος,πως το ειδες εκει κατω :opaokara:

Ελπιζω "κατα λαθος" να ειναι σβησμενο :evil: αν και ψιλοκανει μπαμ οτι το εχουν σβησει τα πουστρ@κι@

αδερφε ειχα χτυπησει ενα 4ωρο πανω απο το κωλοβιβλιο και στην "ν" επαναληψη επεσε το ματι μου στο "ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ" και απο κει το ειδα!!!!ειναι πολυ μαλακες ρε...το βαζουν που το βαζουν μετα σβηνουν το ΠΑΟΚ...μαλακες
Άβαταρ μέλους
free4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από free4 »

novito έγραψε:κάντε κανα σκαναρισμα ρε λαιεμαιε !!

(οκ freegoodaki με το ρήμα?? :opaokara: )
Για τη λαιμυτόμο είσαι.. σκαστός!! :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
elgrego83

Δημοσίευση από elgrego83 »

Τελείωσα το Λύκειο το 2000 και αποφοίτησα απο το 1ο Ενιαίο Λύκειο Άρτας....... Τράβηξα κι εγώ τα πάνδεινα απο τους γαυροβάζελους που ήταν και η συντριπτική πλειοψηφία αλλά δεν μάσησα πουθενά γιατι ΠΑΟΚ είμαι.... Ακόμα και σ'αυτή την ηλικία περιπλανιέμαι πολλές φορές στην Άρτα με τη μπλούζα του ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ της Αθήνας και πουλάω μούρη στους αλλόθρησκους.... Κουράγιο στα αδέρφια που ζουν μέσα στις φωλιές των γαυροβάζελων και μη ΜΑΣΑΤΕ ΡΕ..... ΠΑΟΚ ΕΙΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΛΑΟ ΚΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΤΙΤΛΟΥΣ.....
Άβαταρ μέλους
paokakiG4

τι ποσοστα εχετε ρε μαγκες στο σχολειο σας?
Άβαταρ μέλους
Lord

Δημοσίευση από Lord »

Εγώ δεν απαντώ στην συγκεκριμένη ερώτηση..
Είμαι εκτός συναγωνισμού... :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
paokakiG4

:lol: εμεις πρεπει να μαστε κανα 75%,10% βαζελια-κιτρινοι λαγοι,και τα υπολοιπα μοιρασμενα με χανουμι να εχει το πιο πολυ...το κακο ειναι οτι εχουμε πολλους αμπαλαδες στο 75αρι...οι ενεργοι(γηπεδα,διαρκειας κλπ)ειμαστε πολυ λιγοτεροι :?
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

Θα είμαι όσο πιο αντικειμενικός μπορώ...

ΠΑΟΚ 70%
Αρης 15%
ΠΑΟ 7%
Ηρακλης 5%
ΟΣΦΠ 2%
Αλλες ομάδες 1%

ΑΕΚ 1 παιδί στους 550 μαθητές... :nairepaok:
Άβαταρ μέλους
Lord

Δημοσίευση από Lord »

Ζηλεύω.. :cry: