27. Mirosław Sznaucner
Re: 27. Mirosław Sznaucner
Συμφωνω με Σερα..
Απλά , ακόμα και στα άσχημά του, ειναι αξιοπρεπης και έχει ένα μινιμουμ στανταρ απόδοσης.
Απλά , ακόμα και στα άσχημά του, ειναι αξιοπρεπης και έχει ένα μινιμουμ στανταρ απόδοσης.
Ο σιγαστήρας της ομάδας.
Πάντα αθόρυβος και πάντα σωστός.
Σπάνια γράφουμε για σένα και όχι γιατί περνάς απαρατήρητος αλλά γιατί δεν δίνεις δικαιώματα.
Χρήσιμος πολύ.
Πάντα αθόρυβος και πάντα σωστός.
Σπάνια γράφουμε για σένα και όχι γιατί περνάς απαρατήρητος αλλά γιατί δεν δίνεις δικαιώματα.
Χρήσιμος πολύ.
- navigator11
οντως,αθορυβα απαρατηρητος αλλά παντα αμυντικα αποτελεσματικος.για πρωτος αναπληρωματικος μπακ ειτε δεξια ειτε αριστερα αποτελει ΙΔΑΝΙΚΗ λυση!για βασικος ομως ...
-
Τελευταια εχει χασει αυτο που ειχε..δεν ειναι τοσο βραχος πισω...χρειαζεται βελτιωση. Ο Ζαιρι τον εκανε φουρφουρι σε 5 λεπτα..
Έκανε καλά όμως το Ριέρα ή όποιον έπαιζε από την πλευρά του τελοσπάντων. Ο Ζαϊρί μπήκε φρέσκος. Συμφωνώ ότι μπορεί και καλύτερα...
σπαω το κεφαλι μου να βρω συνεπεστερο σε αποδοση παιχτη στο ελληνικο πρωταθλημα τα τελευταια χρονια.μπορει να μην ειναι το σουπερ μπακ αλλα ποτε δεν ηταν απογοητευση.δεν μπορω να θυμηθω ουτε ενα απογοητευτικο του παιχνιδι.παντα ειναι σωστος στα αμυντικα του καθηκοντα.εντυπωση μου ειναι?
πραγματικα δεν ξεχωριζει ποτε.δεν ενοχλει ποτε.δεν εχει δημιουργησει προβλημα ποτε.δεν προκαλεσε ποτε.
τι διαολο ρε μιρο ρομποτ εισαι?
και ξαναρωταω εντυπωση μου ειναι?
πραγματικα δεν ξεχωριζει ποτε.δεν ενοχλει ποτε.δεν εχει δημιουργησει προβλημα ποτε.δεν προκαλεσε ποτε.
τι διαολο ρε μιρο ρομποτ εισαι?
και ξαναρωταω εντυπωση μου ειναι?
- navigator11
ευτυχώς που ο βραζιλιάνος από την πλευρά του με τα ... καμώματά του πάλι σε ξεκούρασε.χάρη του χρωστάς.
Μετα απο πολυυυυ καιρο ηταν σχετικα αξιοπιστος στα αμυντικα του καθηκοντα. Για τα επιθετικα ας μη μιλαμε καλυτερα.