Γήπεδο ΠΑΟΚ όνειρο ή στόχος; Σκέψεις - ενδεχόμενα ..

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...

Σε ποια περιοχή θέλετε να χτιστεί το νέο γήπεδο του ΠΑΟΚ;

Στην Τούμπα;
781
52%
Στην Πυλαία;
366
24%
Στο Στρατόπεδο Καρατάσιου;
227
15%
Στη Νέα Μεσσήμβρια;
54
4%
Κάπου αλλού;
67
4%

Σύνολο ψήφων: 1495

Άβαταρ μέλους
DimisK
Επικοινωνία:

Re: Γήπεδο ΠΑΟΚ όνειρο ή στόχος; Σκέψεις - ενδεχόμενα ..

Δημοσίευση από DimisK »

SATANAS έγραψε:και ένα κουβουκλιο εκει που εκτελουνται τα κορνερ για να μην μας πιανει το αγχος καθε φορα μη διακοπει τα μας. :)

Σατανική...πρόταση! Παρακαλώ να ληφθεί υπόψη.... :lol:
Άβαταρ μέλους
PRAKTORINOS

Δημοσίευση από PRAKTORINOS »

DimisK έγραψε:
SATANAS έγραψε:και ένα κουβουκλιο εκει που εκτελουνται τα κορνερ για να μην μας πιανει το αγχος καθε φορα μη διακοπει τα μας. :)
Σατανική...πρόταση! Παρακαλώ να ληφθεί υπόψη.... :lol:
Ισως, να περνάει και από κάποιο... τουρνικέ, ο παίκτης, πριν εκτελέσει το κόρνερ.
Άβαταρ μέλους
DimisK
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από DimisK »

Μπορούμε βέβαια στα κόρνερ να βάζουμε... μηχανήματα που θα εκτελούν μόνα τους τα κόρνερ (!!!), χωρίς να πηγαίνουν οι αντίπαλοι! Ποιος θα πει όχι αν είναι να σώσει το τομάρι του; :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
PRAKTORINOS

Μήπως, εν προκειμένω, κάτι τέτοιο θα ήταν χρήσιμο;
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
Άβαταρ μέλους
Johnys

Δημοσίευση από Johnys »

Γελάμε με τα χαλια μας η μου φαίνεται?
Άβαταρ μέλους
PRAKTORINOS

Αυτοσαρκαζόμαστε.
Και είναι υγιές.
Άβαταρ μέλους
Johnys

Δημοσίευση από Johnys »

Το κακό είναι ότι αυτά όλα που λέμε κρύβουν μια αλήθεια.Αφού δε κάνουμε τίποτα για αυτούς που κάνουν αυτά που κάνουν ίσος πρέπει να βρεθεί κάποια λύση από αυτές που γράφεται. :(
Άβαταρ μέλους
vanroy

Δημοσίευση από vanroy »

Ωραία τα είπαμε σε αυτό το τόπικ. Θίχτηκαν θέματα αρχιτεκτονικής, πολεοδομικά ,χωροταξικά, αισθητικής του κάθε οπαδού, διαλέξαμε το χρώμα του γήπεδου ,οριοθετήσαμε πως θέλουμε να είναι το καινούριο μας σπίτι από κάθε πιθανή άποψη.
Και ο αρχηγός χθες μας επανέφερε στην πραγματικότητα . Ο ερασιτέχνης ο θεματοφύλακας( :shock: ) έχει την πρωτοβουλία και θα πρέπει να ξεκινήσει την διαδικασία και τις προτάσεις, αφού η ΠΑΕ έχει ένα σωρό θέματα ανοικτά. Ορθό.
Ο δε ερασιτέχνης πριν κανα μηνα είπε πως περιμένουμε τις εκλογές και το πότε η διοίκηση της ΠΑΕ θα πάρει την απόφαση να ξεκινήσει την διαδικασία.
Πιάστο το αυγό και κούρευτο δηλαδή! Βάλε καμιά διετία ακομη που η καυτή πατατα θα γυρνάει από χέρι σε χέρι και μέχρι να παρθεί οποιαδήποτε αποφαση καμια δεκαετία. Όποιος δεν θέλει να ζυμώσει 10 χρόνια κοσκινίζει.
Η μόνη απορία που έχω είναι αν για το μετρό που είναι έργο καθολικής αποδοχής και ιδιαίτερης κοινωνικής ωφέλειας χρειάστηκαν 20 χρόνια συζήτησεων και θα χρειαστουν καμιά 5-10 για να ολοκληρωθεί, για αυτό το έρμο το γηπεδάκι πόσο μπορεί να χρειαστεί;;; :roll:
Και μη μου πείτε πάλι για την Αθήνα ότι μας φταίει..Άς κάνουμε αυτοκριτικη και καμιά φορά ως Μακεδόνες και δη ως ΠΑΟΚτσήδες.¨Οχι ότι δεν μας φταίει και η αθήνα, αλλά εμείς τι κάνουμε γι'αυτό;
Ακούς εκεί "θεματοφύλακας"...Τουλάχιστον έχουμε χιούμορ..
Άβαταρ μέλους
gash04

Δημοσίευση από gash04 »

Έτσι ακριβώς.
Άβαταρ μέλους
geoavr

Δημοσίευση από geoavr »

Τα πράγματα είναι απλά κα όσο περνάει ο καιρός και ''γνωρίζουμε'' καλύτερα τον Ζαγοράκη ως ηγέτη πλέον είναι μετρημένα κουκιά.
1)Το πρώτο μέλημα του ήταν να κάνει μία ανταγωνιστική ομάδα που να αποπνέει σεβασμό και να έχει διάρκεια.Αν δεν υπάρχει σοβαρή ομάδα όλα τα άλλα καταρρέουν γιατί απλά δεν υπάρχει κανένα ενδιαφέρον από τον κόσμο.
2)Δεύτερο μέλημα του ήταν το προπονητικό μας κέντρο.Εκεί πραγματικά του βγάζω το καπέλο.Ο ντέμης το είχε ανακοινώσει πριν από 5 χρόνια και τώρα ξεκίνησε γιά την Αεκ, ενώ ο Ζαγόρ πέρσι το καλοκαίρι και σε ένα μόλις χρόνο κάποιο σημαντικό κομμάτι του θα είναι έτοιμο.Και το κυριότερο κανένας δεν πήρε χαμπάρι μέχρι την στιγμή που ανακοινώθηκε αν και οι ζυμώσεις ήταν πολύμηνες.
3)Τρίτο μέλημα του και το πιό δύσκολο,η εξυγίανση.Πολύ καυτή αυτή η ''πατάτα'' γιατί πλέον δεν έχεις να κάνεις με έναν δήμαρχο αλλά με το υπουργείο οικονομικών και την ίδια την κυβέρνηση.Καταρχήν να πούμε ότι ένα μικρό μέρος του χρέους προς το δημόσιο (1,5-2 εκατ.) έχει ρυθμιστεί και πληρώνεται κανονικά σε δόσεις, το υπόλοιπο (12-13 εκατ) έχει πάει δικαστικά αλλά κάποτε θα βγεί η απόφαση και θα αναγκαστούμε να πληρώσουμε τελεσίδικα.Το μεγαλύτερο μέρος του χρέους είναι οι τόκοι και τα πανωτόκια και εκεί ποντάρει ο Ζαγόρ και το οικονομικό επιτελείο της ΠΑΕ.Να γινεί ότι γίνεται στην αγορά με τις ρυθμίσεις της εφορίας.Να πληρωθεί αυτό καθαυτό το αυτούσιο χρέος χωρίς τους τόκους και τα πανωτόκια τοις μετρητοίς.Κάτι το οποίο είναι σύνηθες στην εφορία όταν πρόκειται για ΑΕ που τους βαραίνουν χρέη προς το δημόσιο.Κτυπήσαμε πόρτες,έγιναν οι επαφές (Αλογοσκούφης) αλλά με το μπάχαλο που επικρατεί τώρα στην κυβέρνηση η υπόθεση δεν προχώρησε.Έτσι αναγκαστικά θα αναμένουμε τις εξελίξεις στα πολιτικά(εκλογές?) και θα κινηθούμε ανάλογα.Το σχέδιο είναι να δώσουμε 3-4 εκατ. και να τελειώνουμε οριστικά και αμετάκλητα μ'αυτό το θέμα.Χρέη προς ιδιώτες δεν υπάρχουν.
Μετά από όλα αυτά εγώ προσωπικά δεν περίμενα κάτι παραπάνω από πλευράς Ζαγοράκη γιά το γήπεδο.Και αυτά που έχει κάνει γιά την ομάδα θαύμα είναι.
Το θέμα του γηπέδου είναι ΤΕΡΑΣΤΙΟ και δεν μπορείς να το ανοίξεις όταν ακόμα έχεις ανοικτά τόσα θέματα.Γι'αυτό και Ζαγοράκης και Ερασιτέχνης μας παραπέμπουν ο ένας στον άλλο.Γιατί δεν υπάρχει τίποτα ουσιώδες αυτή την στιγμή και από ότι προβλέπω(δεδομένης της οικονομικής κρίσης),δεν θα υπάρξει τίποτα γιά τα επόμενα δύο χρόνια.
Τότε θα αρχίσουν οι ζυμώσεις πρώτα γιά το που θα γίνει το γήπεδο και μετά γιά το πως θα χρηματοδοτηθεί.Γιατί μιλάμε γιά ένα έργο που θα κοστίσει 60-80 εκατ.ευρώ που αυτή την στιγμή είναι αδύνατον να βρεθούν από κάπου(Τράπεζα-Κατασκευαστική-κτλ)
Εγώ πάντως πιστεύω ότι είναι μονόδρομος το που θα γίνει το γήπεδο και αυτό εξαρτάται 100% από την χρηματοδότηση.Τώρα αν αρκετοί ελπίζουν ότι το γήπεδο μπορεί να γίνει στην Τούμπα τότε ζούμε σε παράλληλο σύμπαν με διαφορετικά οικονομικά status quo.
Το θέμα του γηπέδου θα το ανοίξει η ΠΑΕ(όταν θα θελήσει να το ανοίξει)και θα το κλείσει η ΠΑΕ.Ερασιτέχνης απλά δεν υπάρχει.
Πάντως και που μιλάμε γιά νέο γήπεδο είναι τεράστια επιτυχία αν αναλογιστούμε που ήμασταν πριν από δύο χρόνια.Και αυτό το οφείλουμε στον μεγάλο αρχηγό που μας έδωσε όραμα.Και όπως έχει δείξει μέχρι στιγμής και σ'αυτό θα τα καταφέρει.
ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΙ ΟΛΑ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ.
ΥΓ Μην γινόμαστε σαν τα σκουλήκια που με δύο χρονιές ΟΥΕΦΑ ήθελαν 200 στρέμματα στη Θέρμη και γήπεδο 35000 θέσεων.Τι να το κάνουν όταν σε κανά δυό χρόνια θα παίζουν στην πολύ γνωστή τους ΒΗΤΑ.... :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
interad

Δημοσίευση από interad »

Ξεκαθαρίζω ότι δεν είμαι από Θεσ/κη, άρα εκ των πραγμάτων δεν μπορώ να έχω τα ίδια βιώματα με τα υπόλοιπα παιδιά που είναι από εκεί…

Επίσης όταν πρωτοέζησα από κοντά το pregame της Τούμπας (μεγαλούτσικος) έγινα ακόμα πιο άρρωστος…

Σήμερα, φροντίζω να είμαι στην περιοχή (όταν έρχομαι) αρκετές ώρες πιο νωρίς, απλά για να το ζήσω αυτό…

Καλό και το συναισθηματικό κομμάτι, καλό όμως και το πρακτικό… Η ιδέα της τούμπας στον ίδιο με τώρα χώρο μάλλον πρέπει να εγκαταλειφθεί για πάντα…

Για τους εξής απλούς λόγους… Στο κ#λ#κράτος που ζούμε μπορούν πολύ εύκολα να σε εμποδίσουν 131 λαλακισμένα…

Ακόμα και γήπεδο 5.000 θέσεων να ήθελες να χτίσεις, με μόνους εμπορικούς χώρους 2 περίπτερα και 1 γυράδικο, είμαι σίγουρος ότι οι τρικλοποδιές θα πέσουν αβέρτα… Και δόξα το Θεό από καλοθελητές άλλο τίποτα αυτή η χώρα…

Φανταστείτε ότι ο ζέλος, με τόσα πανίσχυρα λαμόγια που αγοράζουν σε ένα βράδυ ότι θέλουν από το κράτος και που κάνουν πρόταση μέχρι και να το δανείσουν (το κράτος) τα βρήκε πολύ σκούρα για 131 γνωστούς-αγνώστους.

Ίσως η λύση προς Πυλαία να είναι η πιο συμφέρουσα… Και όσο χτίζεις, χρησιμοποιείς αν θες το υπάρχον γήπεδο και παπάδες μπορείς να κάνεις…

Επίσης μια άλλη παράμετρος είναι η εξής:
Είπαν πολλά παιδιά ότι για να πας στην Πυλαία (1 φορά πήγα πέρυσι με ταξί από Τούμπα) χρειάζεσαι αυτοκίνητο κλπ

Έχουμε σκεφτεί ότι όλοι οι μπερδεμένοι που κινούνται στα πέριξ της Τούμπας, και που είναι λιώμα 1-2 μέρες πριν τον αγώνα και που τους είναι πολύ εύκολη τώρα η πρόσβαση στο γήπεδο, θα έχουν μεγάλο πρόβλημα να φτάσουν στην Πυλαία;

Γιατί ποιος νοήμων ΠΑΟΚτσής, με διαρκείας, μετοχές κλπ θα πάει να δει ντέρμπυ στο νέο στολίδι και θα πάρει μαζί του στο αυτοκίνητό του, το μπερδεμένο;;;

Για φανταστείτε ένα υπερσύγχρονο γήπεδο (όσον θέσεων, δεν κολλάω εκεί), με τεράστιο περιβάλλοντα χώρο, με αρκετά μαγαζιά ακόμα και για τη μασαμπούκα μας (άρα pre game κάνεις και εκεί, εκτός αν το σωστό pre game είναι να κλείνουμε με κάδους τους δρόμους και να πετάμε μαλαματίνες στα αυτοκίνητα).

Μέχρι και ξενοδοχείο θα μπορούσε να έχει (όχι δικό μας)…

Επίσης, ο ΠΑΟΚ που ονειρευόμαστε όλοι και ο σκύλος μαζί, ο ΠΑΟΚ της Ευρώπης, θα είναι λίγο πιο κόσμιος και πιο μαζεμένος. Και επειδή παιδιά μεγαλώνουμε, δε μπορώ να σκεφτώ σήμερα πως μπορώ να φέρω την κόρη μου σε ένα ματς μεγάλης σημασίας…

Σε άλλες γηπεδικές συνθήκες όμως, θα μπορούσα…

Υ.γ. κάποιος έγραψε ας ονομαστεί το νέο γήπεδο «Τούμπα» όπου και να χτιστεί… Το θεωρώ πολύ καλή ιδέα. Και πάλι οι αλλόθρησκοι θα λένε «Ωχ, Τούμπα παίζουμε»
Άβαταρ μέλους
PRAKTORINOS

Φίλε interad, αλίμονο εαν δημιουργηθεί νέο γήπεδο "όσων χιλιάδων θέσεων" χωρίς να γίνει μέριμνα για μέσα μαζικής μεταφοράς.
Άρα, μην την ψάχνεις, και στη σελήνη να κατασκευαστεί τα μπερδεμένα θα είναι εκεί.

Σήμερα, η Τούμπα είναι ένα ανυπόφορο γήπεδο, χωρίς αρχή και τέλος.
Ενα πάλαι ποτέ στάδιο, μια παρωχημένη και επικίνδυνη κατασκευή, ένα δημιούργημα πολύ πίσω ακόμα και από την ίδια της την εποχή ανέγερσής του.

Ποια κόρη σου, ποιος γιος μου και ποιος φυσιολογικός άνθρωπος ανέχεται όσα συμβαίνουν μέσα και λίγο έξω από το γήπεδο;

Πλήρωσα €60 για ένα εισιτήριο στον αγώνα ΠΑΟΚ-Ηρακλή προκειμένου να έχω μαζί μου έναν φίλο από το εξωτερικό, για το Θεό σου, με ΕΞΗΝΤΑ ΕΥΡΩ εισιτήριο δεν μπορεί να σού ανταποδίδεται αυτή η απερίγραπτη κατάσταση.

Παρκάρισμα στού διαόλου τον πατέρα, ποδαρόδρομος, προβληματικές καταστάσεις απ'έξω.

Και μέσα;
Κάγκελα, σύρματα, τσαπατσουλιά, κακογουστιά, ηχορύπανση από τα ηχεία, άσχετοι παντού, ασχετοι δίπλα μου, πιτσιρικάδα να παλεύει να πηδήξει απο την 3 στην 4, γκομενάκια με γυάλινο μπουκαλι στο χέρι λες και είναι σε κανα κλαμπάκι, απογοήτευση.

Δεν έχω πια την ηλικία, εσυ πες την αντοχή, την υπομονή, την ανοχή που είχα (αρκετά) χρόνια πριν.
Παραμένω πρόθυμος να ξελαρυγγιαστώ και να υποστηρίξω την ομάδα μας με όση δύναμη (διαθέτω απ'αυτήν) εχω.

Κάποια πράγματα όμως δεν τα αντεχω πια και δεν μπορω να φανταστω πώς θα αλλάξουν στο νεο γήπεδο.

Στην Τουμπα πάντως τού 2009, τα πράγματα έχουν χοντρύνει σε εξαιρετικά αμπαλαέο βαθμό.
Άβαταρ μέλους
interad

Δημοσίευση από interad »

Βρε κι εγώ στο ΠΑΟΚ-δαφνομπουκομένος (κύπελλο) πλήρωσα 60€ για την 2 (και ας έχω διαρκείας σε άλλη θύρα), που μαζί με τα μεταφορικά, τη διαμονή και το pregame, το πακέτο μου έφτασε 300€ έτσι για πλάκα…

Η άθλια οργάνωση του online booking (με τα σκίτσα του γηπέδου την αρίθμηση των θέσεων κλπ) είχε σαν αποτέλεσμα να κλείσω για μένα και άλλους 3 (φίλοι και πελάτες Αθηναίοι ΠΑΟΚτσήδες) άθλιες θέσεις (σύνορα με την 8)…

Πάλι καλά δηλαδή που το γκολ του Σέρτζιο μπήκε μπροστά μας…

Και αυτά που απόλαυσα ήταν όλα όσα περιέγραψες φυσικά…

Όπως έχω ξαναπεί… Δε μετανιώνω, δεν μεμψιμοιρώ για τίποτα…

Θα κάνω όση υπομονή χρειαστεί για να γίνει ο ΠΑΟΚ αυτό που θέλουμε…

Τα βήματα είναι πολύ γοργά… Παραπάνω απ’ όσο περίμενα…

Κάτι ακόμα που μου ήρθε στο μυαλό…

Να ρωτήσω τα άλλα παιδιά εδώ μέσα… Λένε πολλοί ότι το νέο γήπεδο πρέπει να γίνει στην Τούμπα για το συναίσθημα κλπ κλπ

Και αν (λέω ΑΝ) βρεί αύριο-μεθαύριο ο Τεό έναν @ρχιδατο χορηγό που σου πει ότι σου φτιάχνω με δικά μου έξοδα το Vodafone ή Cosmote ή Carefour ή Prisounik Marinopoulos ή Χαλβάς Φαρσάλων Arena, τι θα πούμε άραγε;;;

Όχι γιατί εμείς το γήπεδό μας θέλουνε να λέγετε Τούμπα;;; Αυτό το έχουμε σκεφτεί άραγε;;;
Άβαταρ μέλους
jibbie

Δημοσίευση από jibbie »

μη στεναχωριεστε γηπεδο στη τουμπα με υπογειο parking 22 επιπεδων και 20,000 θεσεων με εμπορικα κεντρα,παιδοτοπο και ολογραμματα εξοχης

α!ξεχασα..θα διπλωνει κεολας :)
Άβαταρ μέλους
Thanos4

Δημοσίευση από Thanos4 »

:) :)
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Διοικητικά”