Νέα-Άρθρα-Σχόλια για άλλες ομάδες

Θέματα που αφορούν την αθλητική επικαιρότητα, άλλες ομάδες και όχι μόνο!
SATANAS

Re: Νέα-Άρθρα-Σχόλια για άλλες ομάδες

Δημοσίευση από SATANAS »

Ψωμιαδης,παπατζορτζοπουλος-κοσμοπουλος-ραπτη-παπαθεμελης-γκιουλεκας-ιωαννιδης-ορφανος-τσοχας-μαγκριωτης-αραπογλου...και η παρελαση συνεχιζεται.
Ζητω!

..ποιο ριο ντε τζανειρο και τριχες
. Θεσσαλονικιο καρναβαλι για παντα.

4 χρονια ειναι αρκετα για να σε πεισουν οτι δεν σε κυβερνανε πίσω απο ενα φωτισμενο σεντονι με δανεικες φωνες και κινησεις; :twisted:
Άβαταρ μέλους
Pegasus1589

Δημοσίευση από Pegasus1589 »

Αφήστε τους αυτούς, κοιτάξτε εδώ την αποικιοκρατία, δεν είναι μόνο η Θεσσαλονίκη:

Εφημερίδα Εξέδρα, Τρίτη 24 Μαρτίου, σελ. 36

Δακτυλογραφώ απ'το ρεπορτάζ του Εργοτέλη

Έξαλλοι με Σεμερτζίδη

Τον έντονο εκνευρισμό των παραγόντων του Εργοτέλη προκάλεσε με τη στάση του ο προπονητής Παίδων της Εθνική Γιώργος Σεμερτζίδης.

Οι Κρητικοί είχαν ζητήσει επανηλειμμένα την άδειά του ώστε να μπορέσει ο Νίκος Καρέλης να βρίσκεται στην αποστολής της ομάδας στην Ξάνθη. Δεν την πήραν, με τη διαβεβαίωση ότι δε θα δινόταν σε κανέναν διεθνή ανάλογη άδεια για να ενσωματωθεί στην ομάδα του. Πράγμα που δεν συνέβη ποτέ καθώς ο Κυριάκος Παπαδόπουλος του Ολυμπιακού έδωσε κανονικά το "παρών" στη Νέα Σμύρνη.

Ποιος γ@μ@ει τον Άρη, τον Ψωμιάδη και τον Παπαγεωργόπουλο. Ο πρώτος δεν υπάρχει, στους άλλους δύο μαύρο στις εκλογές γιατί και ως πολιτικοί είναι ανεπαρκείς. Κατά τ'άλλα άλλο είναι το μεγάλο πρόβλημα του ποδοσφαίρου αλλά και της κοινωνίας... Από τέτοια μικρά φαίνεται...
Άβαταρ μέλους
geoavr

Δημοσίευση από geoavr »

Από red ape planet.gr

Αιφνιδιάζοντας τους πάντες ο προπονητής του Ολυμπιακού Ερνέστο Βαλβέρδε ανακοίνωσε την αποστολή της ομάδος και μάλιστα την ενδεκάδα που θα ξεκινήσει τον αγώνα-φιέστα της 29ης αγωνιστικής με την ΑΕΛ στο στάδιο Καραικάκη. Ο ισπανός τεχνικός δικαιολόγησε αυτή την κίνηση με την φράση''Πρέπει οι οπαδοί μας να ετοιμαστούν από τώρα γιά την αποθέωση των ηρώων''.Και ο γενικός αρχηγός της ομάδος Σ.Θεοδωρίδης στο ίδιο κλίμα δήλωσε ''Φέτος σε μιά δύσκολη χρονιά αυτοί οι άνθρωποι μας έβγαλαν ασπροπρόσωπους.Τιμή και δόξα στους ήρωες.''
Σας παραθέτουμε την ενδεκάδα του ''θρύλου''
Εικόνα

Και ξεκινάμε από το Νο 1.Μιχάλης Γερμανάκος. Με την εμπειρία του φέτος κράτησε ανέπαφα τα δίκτυα της ομάδος.Το καλοκαίρι σταματά την καριέρα του και το όνομα του θα μπει με χρυσά γράμματα δίπλα σε γίγαντες όπως Κασναφέρης,Μποροβήλος,Παπαπέτρου,Τσαγκαράκης,Δημητρόπουλος,Ποντίκης κ.α.
Νο2.Ηλίας Μαζαράκος.Απροσπέλαστος,δεν άφησε καμμιά ομάδα να γίνει επικίνδυνη απέναντι στον Ολυμπιακό.Το καλοκαίρι μας αποχαιρετά και αυτός και θα τιμηθεί δεόντως από την ομάδα μας.
Νο3.Γιάννης Σταυρίδης .Αμυντικός βράχος.Κάθε προσπάθεια των αντιπάλων ''έσπαγε'' πάνω του.
Νο4.Γιώργος Δαλούκας .Δεν άφησε αντίπαλο επιθετικό να απειλήσει την εστία μας.Μεγάλη υπόσχεση γιά το μέλλον.
Νο5.Λάζαρος Πολατιάν.Αν και γνώρισε την χλεύη των αντιπάλων γιά την κακή φυσική του κατάσταση ήταν και πάλι ένας από τους ακρογωνιαίους λίθους της καταπληκτικής πορείας του θρύλου.Του χρόνου όμως ο Ερνέστο Βαλβέρδε θα πρέπει να βρει τον αντικαταστάτη του.
Νο6.Κώστας Παπασταμάτης.Αν και ήρθε από τον πάγκο πρόσφερε πάρα πολλές βοήθειες.
Νο7.Δημήτρης Κύρκος.Ο Ηπειρώτης με την ταχύτητα και το ''δανδελένιο'' στυλ του έβγαλε άπειρες φορές τους αντίπαλους επιθετικούς σε θέση οφ σάιτ.Ακόμα μία επένδυση γιά το μέλλον.
Νο8.Δημήτρης Καλόπουλος.Δυνατός και αποφασιστικός δεν άφηνε κανένα περιθώριο στους αντιπάλους.
Νο9.Χριστόφορος Ζωγράφος.Με την εμπειρία και το πάθος του ''ζωγράφισε΄΄γιά μιά ακόμη σαιζόν στα ελληνικά γήπεδα.
Νο10.Βασίλης Παμπορίδης.Ακόμα μία καταπληκτική χρονιά από τον Κιλκισιώτη άσσο του Ολυμπιακού.Όσο μεγαλώνει γίνεται και καλύτερος ξεδιπλώνοντας το αστείρευτο ταλέντο του στα γήπεδα της χώρας.
Και τελευταίος στην αναφορά μας αλλά όχι τελευταίος σε αξία ο
Νο11.Μιχάλης Κουκουλάκης.Ο φετινός MVP του θρύλου.Το μεγάλο ταλέντο που ακολουθώντας τα βήματα του πατέρα του σφράγισε αυτή τη χρονιά με μιά καταπληκτική πορεία.Θα μας μείνει βαθειά χαραγμένη στη μνήμη η εμφάνιση του ''Κρητίκαρου'' στον δεύτερο προημιτελικό με αντίπαλο την ομάδα του ΠΑΟΚ.Πήρε κυριολεκτικά την ομάδα στις πλάτες του και αφού φρόντισε με προσωπικές του ενέργειες να θέσει ''εκτός παιγνιδιού'' δύο παίκτες των αντιπάλων οδήγησε πανάξια τον θρύλο στα ημιτελικά με ορίζοντα τον τελικό της 2ας Μαίου.
Την αποστολή του Ολυμπιακού θα συμπληρώνουν οι Ντάκος,Ντάτης,Τριτσώνης,Χαραλαμπίδης,Κατσιδώνης,Καστανίδης και Κωνσταντινέας.
Όλοι τους τεράστια ταλέντα που περιμένουν την ευκαιρία γιά να αποδείξουν στο πανελλήνιο την αξία τους.Θα έχουν όλο το χρόνο μπροστά τους να το κάνουν.
ΟΣΦΠ- 37 Πρωταθλήματα - 12 Πρωταθλήματα στα 13 τελευταία χρόνια-5 συνεχόμενα στα τελευταία 5 χρόνια.
ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΑΝΑΞΙΑ !!!!!!
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

μην ξεχασουμε αυτες τις δηλωσεις τους οταν ερθουν οι εκλογες......
Άβαταρ μέλους
gash04

Δημοσίευση από gash04 »

Που μπορώ να βρώ μια μπάλα με την υπογραφή των παραπάνω παιχτών? :)

Εύγε αδερφέ πολύ καλό.
Άβαταρ μέλους
DimisK
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από DimisK »

Κέντησες geoavr!!! Φοβερό κείμενο, φοβερή φωτό!!!

Πόσο ζηλεύω που δεν είμαι Ολυμπιακός Πειραιώς!!! 8)
Άβαταρ μέλους
DimisK
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από DimisK »

ΨΩΜΙΑΔΗ - ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΕ ΕΙΣΤΕ...ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ!!
Άβαταρ μέλους
geoavr

Δημοσίευση από geoavr »

gash04 έγραψε:Που μπορώ να βρώ μια μπάλα με την υπογραφή των παραπάνω παιχτών? :)

Εύγε αδερφέ πολύ καλό.
Αδερφέ το μόνο εύκολο.Μπορείς να την βρεις σε κάθε μπουτίκ του θρύλου.
Όπως και τις φανέλες τους.Πληροφοριακά η Νο1 φανέλα σε πωλήσεις είναι του Κουκουλάκη και ακολουθούν από πολύ κοντά Μαζαράκος και Ζωγράφος.Τελευταίες σε πωλήσεις Γκαλέτι-Ντιόγκο-Μπελούτσι.Τι να φτουρίσουν τα κοπρόσκυλα αυτά απέναντι στους γίγαντες? Άλλοι έβγαζαν το κάρο από την λάσπη και άλλοι έπαιρναν τα παχυλά συμβόλαια.Αλλά αυτά τα ξέρει ο Socrates και του χρόνου θα τους κόψει τον βήχα :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
geoavr

Δημοσίευση από geoavr »

DimisK έγραψε:Κέντησες geoavr!!! Φοβερό κείμενο, φοβερή φωτό!!!

Πόσο ζηλεύω που δεν είμαι Ολυμπιακός Πειραιώς!!! 8)
Ευχαριστώ αδερφέ.Εμείς βγάζουμε την πίκρα μας σε χιούμορ γιατί ΠΑΟΚ είμαστε....... :) :) :)
Άβαταρ μέλους
free4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από free4 »

Ρε geoavr, ο Ναθαναήλ Χαραλαμπίδης που είναι???
Προφανώς διαιτητής θα είναι ο Κάκος, έτσι???
Άβαταρ μέλους
novito

«Θετικός» σε απαγορευμένη ουσία παίκτης του ΟΦΗ

Δημοσίευση από novito »

http://www.gazzetta.gr/content/view/29409/2/ έγραψε:«Σοκ» στο ελληνικό ποδόσφαιρο προκάλεσε η είδηση ότι το πρώτο δείγμα ποδοσφαιριστή του ΟΦΗ, βρέθηκε θετικό σε απαγορευμένη ουσία.

Σύμφωνα με απόλυτα έγκυρες πηγές, πρόκειται για νεαρό Έλληνα αμυντικό της κρητικής ομάδας ο οποίος "πιάστηκε" σε έλεγχο ντόπινγκ αγώνα της Super League (το όνομά του δεν μπορεί να γραφτεί μέχρι να επιβεβαιωθεί ως θετικό και το δεύτερο δείγμα). Το αν θα του επιβληθεί ποινή αποκλεισμού από τα γήπεδα, καθώς και το αν η λήψη της απαγορευμένης ουσίας έγινε εν γνώση του ή χωρίς να το γνωρίζει (θυμίζουμε την υπόθεση του τερματοφύλακα του Πανθρακικού, Χοσέ Ρόκα), θα φανεί μετά και το αποτέλεσμα του δεύτερου δείγματος. Ο παίκτης σύμφωνα με πληροφορίες βρίσκεται τώρα στο Ηράκλειο, όπου θα περιμένει τα αποτελέσματα από το ΕΣΚΑΝ. Η ΠΑΕ ΟΦΗ και δη ο πρόεδρος του συλλόγου, Φανούρης Βατσινάς, δεν θέλησε να κάνει κάποιο σχόλιο από την πλευρά του, καθώς θα περιμένει και ο ίδιος τα αποτελέσματα του εργαστηρίου, για το δεύτερο δείγμα.
Άβαταρ μέλους
CHRISTAKIS

Δημοσίευση από CHRISTAKIS »

Απο οτι άκουσα ειναι ο Μονιάκης...
Άβαταρ μέλους
CHRISTAKIS

Δημοσίευση από CHRISTAKIS »

Υπόθεση ντόπινγκ με Μονιάκη

Θετικός σε απαγορευμένη ουσία βρέθηκε ο ποδοσφαιριστής του ΟΦΗ και της Εθνικής ομάδας των Ελπίδων, Μανώλης Μονιάκης, με αποτέλεσμα να μην βρίσκεται στην αποστολή του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος για τον πρώτο του αγώνα στο πλαίσιο των προκριματικών του Euro 2011.
Ο 21χρονος αμυντικός των Κρητικών βρέθηκε θετικός σε ένα από τα πρόσφατα παιχνίδια της ομάδας του για τη Σούπερ Λίγκα. Έχοντας γνώση ότι το πρώτο δείγμα δεν είχε το επιθυμητό αποτέλεσμα ενημέρωσε τον Νίκο Νιόπλια και το βράδυ της Παρασκευής αναχώρησε από το ξενοδοχείο της Εθνική μας με προορισμό το Ηράκλειο.

Από την ΠΑΕ ΟΦΗ δηλώνουν άγνοια για το θέμα και περιμένουν επίσημη ενημέρωση από τις αρμόδιες υπηρεσίες. Εκκρεμεί η εξέταση του δεύτερου δείγματος, τo οποίο αν είναι θετικό τότε θα επιφέρει την τιμωρία του αριστερού μπακ.

http://www.contra.gr/Soccer/Europe/Euro ... 35008.html
Smol4

Η εξομολόγηση του οικοδόμου

Δημοσίευση από Smol4 »

Ο Χριστοδουλόπουλος έστω και αργά κατάλαβε πως αισθάνθηκαν οι οπαδοί του ΠΑΟΚ την προδωσία. Υπάρχει φυσικά ένας άλλος προδώτης πυο όχι μόνο δνε καταλαβαίνει τίποτα αλλά πουλάει τρέλα ότι δεν έφταιγε σε τίποτα και αμα λάχει μας βαράει και κανά πέναλτι...

«ΗΤΑΝ ΣΑΝ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΩΣΑ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΕ ΤΗ ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ»

Η κουβέντα μας με τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο δεν θα μπορούσε να μη φτάσει κάποια στιγμή στον ΠΑΟΚ και όλα όσα έγιναν με την πρώην ομάδα του τα τελευταία χρόνια.

Ο ίδιος με περίσσιο θάρρος παραδέχτηκε πως έκανε πολλά λάθη, τονίζοντας ότι ίσως και να «πρόδωσε» τους φίλους του "δικέφαλου" σ' εκείνη την περιβόητη ιστορία της Λίβερπουλ. Σε ένα story βεβαίως με πολλά «αλλά»...

- Αν είχες μπροστά σου έναν οπαδό του ΠΑΟΚ, οργανωμένο ή μη, τι θα του έλεγες;

«Εξαρτάται από το τι θα ήθελε να μάθει...».

- Ας πούμε το τι είχε γίνει στην περιβόητη ιστορία με τη Λίβερπουλ το καλοκαίρι του 2006. Τότε που μπήκες στη... μαύρη λίστα των φανατικών του ΠΑΟΚ.

«Θα του έλεγα ότι έκανα τα λάθη μου. Και πως δεν το χειρίστηκα το θέμα καθόλου σωστά. Οτι εν μέρει και εγώ -θα το πω κι ας ακουστεί ''βαρύ''- τους ''πρόδωσα'', διότι περίμεναν πολλά από εμένα εκείνη τη χρονιά. Εναν καλύτερο Λάζαρο, που θα βοηθούσε πιο πολύ την ομάδα. Από εκεί και πέρα, όμως, είναι και τα όνειρα και οι φιλοδοξίες που μπορεί να έχει ένας νέος παίκτης, που δεν σταματούν στη Θεσσαλονίκη και τον ΠΑΟΚ. Η ευκαιρία που μου είχε παρουσιαστεί τότε ήταν η μεγαλύτερη που θα μπορούσα να έχω. Δεν ξέρω αν θα έχω στο μέλλον μια παρόμοια ευκαιρία. Ποτέ δεν πρέπει να λέμε ''ποτέ'' βεβαίως, αλλά έτσι όπως είχαν έρθει τότε τα πράγματα ήταν μοναδική. Εγώ έφυγα τότε με τα συμβόλαια στο χέρι από τη Θεσσαλονίκη, χωρίς να δοκιμαστώ ποτέ στη Λίβερπουλ, όπως εσφαλμένα γράφτηκε τότε. Δεν είχα κάνει καμία προπόνηση. Πέρασα από ιατρικές εξετάσεις και είχα υπογράψει προσύμφωνο για ένα συμβόλαιο που θα έληγε αυτό το καλοκαίρι. Ας το δει ο καθένας με πιο ψυχρή ματιά, ας βάλει τον εαυτό του στη θέση μου και να μου πει τι θα έκανε, με τόσο μεγάλες οικονομικές ανάγκες, όντας απλήρωτος 7 μήνες από τον ΠΑΟΚ. Τότε η ομάδα είχε τεράστια διοικητικά και οικονομικά προβλήματα και χαίρομαι που βλέπω ότι βρίσκει το δρόμο της. Ας φέρει λοιπόν το παιδί του στη θέση μου και ας βάλει τη ''ζυγαριά'' να με κρίνει...».

«Δεν είμαι αχάριστος και κωλόπαιδο...»

- Φεύγοντας από τη Θεσσαλονίκη και τον ΠΑΟΚ, τι καημούς άφησες πίσω σου;

«Αυτό που με ενοχλεί περισσότερο είναι ότι ακόμη και σήμερα ορισμένοι στη Θεσσαλονίκη νομίζουν για μένα ότι είμαι... αχάριστος και κωλόπαιδο. Κάτι που δεν ισχύει. Οποιος με γνωρίσει από κοντά και ζήσει μαζί μου, θα καταλάβει το ακριβώς αντίθετο. Κι αν εγώ δεν μπορώ να είμαι αντικειμενικός κριτής, ας ρωτήσουν τους ανθρώπους γύρω μου Αυτός είναι ο καημός που μου άφησε. Η γνώμη που έχουν σχηματίσει ορισμένοι για το χαρακτήρα μου. Γιατί είναι πολλά που δεν ξέρουν για μένα. Και από την άλλη έχουν γραφτεί ένα σωρό ψέματα. Εγώ αυτό που έχω να πω είναι ότι αγάπησα την ομάδα. Και μαθαίνω νέα της ακόμη και σήμερα, μιλώντας με παλιούς μου συμπαίκτες και φίλους μου».

- Γυρίζοντας στην ομάδα είχες ζητήσει συγγνώμη από τον κόσμο...

«Σου είπα και πριν ότι είχα κάνει κι εγώ τα λάθη μου. Μπορεί να πεις ότι παρασύρθηκα. Αλλά παρασύρθηκα επειδή είχα ένα μεγάλο ''χαρτί'' στα χέρια μου, που λεγόταν ''συμβόλαιο με τη Λίβερπουλ''. Οταν πήγα εκεί, αυτά που είδα και βίωσα στο λίγο διάστημα που έκατσα δεν τα είχα ξαναδεί ποτέ. Ο κόσμος πικράθηκε τότε γιατί προερχόμουν από μια πολύ καλή πρώτη σεζόν και περίμενε ότι στα 19 μου θα γινόμουν ένας από τους παίκτες που θα μπορούσε να βασιστεί ο ΠΑΟΚ. Οπως σου είπα, ήταν σαν να τους ''πρόδωσα''...».

- Γιατί όμως υπάρχουν ακόμη ορισμένοι που αρνούνται να δεχτούν τη συγγνώμη σου; Και λένε ότι τους... παράτησες ξανά; Στο κάτω κάτω δεν ήσουν ο πρώτος ούτε ο τελευταίος παίκτης που έφυγε για ομάδα της Αθήνας.

«Κάποιοι δεν μπορούν και δεν θέλουν να καταλάβουν. Τι να πω; Είναι και λίγο περίεργος ο κόσμος, αλλά πλέον το έχω συνηθίσει. Και δεν με απασχολεί πια τόσο πολύ... Εχω πολλούς φίλους στη Θεσσαλονίκη, με τους οποίους και συναναστρέφομαι και δεν με απασχολεί τι λένε ορισμένοι».

- Στη Θεσσαλονίκη ανεβαίνεις;

«Ναι».

- Εχεις συναντήσει ποτέ προβλήματα;

«Οχι. Και δεν νομίζω ότι θα έχω πρόβλημα ποτέ. Γιατί εκτός από αυτό που είχε γίνει τότε με τη Λίβερπουλ, κάτι που ήταν σε καθαρά προσωπικό επίπεδο, δεν είχα δημιουργήσει ποτέ κάποιο άλλο πρόβλημα στην ομάδα. Είτε πειθαρχικό είτε στην προπόνηση είτε με τους συμπαίκτες μου. Κανένα».
Άβαταρ μέλους
eleos

Δημοσίευση από eleos »

Πάντως πριν απο 2 χρόνια αν εφευγε, ούτε να αναφερθεί στο όνομα της ομάδας θα αξιωνόταν. Ούτε να μας κλάσει...

Φαίνεται όλοι θέλουν να τάχουν καλά με τον ΠΑΟΚ πλέον, όποιοι και αν είναι...
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Αθλητικά-Αγωνιστικά”