Play-off και play-out 2008- 2009
- alexpaok4
Re: Play-off και play-out 2008- 2009
Τσέλσι θυμίσου εδώ είναι Ελλάς, εμείς θα σε γ***με και εσυ θα προσκινάς!
ABOLEYTOI έγραψε:κοιτα καταρχας δεν εχω διαρκειας!δευτερον μενω αθηνα!οποτε περιμενω την κληρωση κι αν πεσουν 2 παιχνιδια σαββατο θα βγαλω γιατι δεν μπορω καθημερινες!!!η ερωτηση ειναι μπορω να βγαλω απο την τεταρτη εγω που δεν εχω διαρκειας???
Μπορείς να βγάλεις από τετάρτη αλλά μόνο για τις θέσεις για τις οποίες δεν έχουν αγοραστεί διαρκείας. Τα διαρκείας που δε θα ανανεώσουν θα ελευθερώσουν τις θέσεις μετά τις 6/5.
απο εκει και περα πιστωτικη δεν εχω και δεν μπορω μεσω ιντερνετ!επισης να ανεβω θεσσαλονικη 3 φορες (2 για τα παιχνιδια+1 για να βγαλω εισητηριο) μεσα στον μαι δεν με παει οικονομικα και μονο (αν βεβαια πεσουν 3 αγωνες σαββατο στανταρ θα το κανω!!!) οποτε λεω να πω σε εναν φιλο μου να παει να μου παρει με την ταυτοτητα του,αυτο γινεται???η αν του την στειλω την δικια μου μεσω ταχυδρομιου αυτος μπορει να μου παρει εισητηριο με το ονομα μου???
ο φίλος σου μπορεί να πάρει εισιτήριο στο όνομά του και να το χρησιμοποιήσεις εσύ. Τώρα αν στείλεις ταυτότητα δεν ξέρω αν παίζει, για σίγουρα ρώτα στην ΠΑΕ.
ευχαριστω πολυ αδελφε!!!κι εσενα και τον diniko80!!!να δουμε τι θα γινει στην κληρωση...αν και προβλεπω κοσμοσυρροή και να μην βρισκουμε ουτε διαρκειας...(εμεις που ειμαστε εκτος εννοω!)
....ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΚΡΑΤΗΤΗΡΙΟ ΚΑΙ ΣΚΟΤΩΣΑ ΓΙΑ ΕΝΑ ΕΙΣΗΤΗΡΙΟ....

...Σύμφωνα με την προκύρηξη του Ch.L. 2009/2010 η ΠΑΟΚΑΡΑ μας (ελπίζω και εύχομαι...) συμμετέχει στον Γ΄ Προκριματικό γύρο. Εκεί (σύμφωνα με τις ως τωρα βαθμολογίες των πρωταθλημάτων, λίγο πριν το φινάλε) θα συναντήσει μία εκ των:...adam04 έγραψε:farmak76 έγραψε:Μια και δεν βρίσκω αντίστοιχο τόπικ, το παραθέτω εδώ, αφού η ευρώπη είναι συνέχεια των play off. Φαντάζομαι ότι μου επιτρέπετε να ονειρεύομαι, έτσι?![]()
Σύμφωνα με την προκύρηξη του Ch.L. 2009/2010 η ΠΑΟΚΑΡΑ μας (ελπίζω και εύχομαι...) συμμετέχει στον Γ΄ Προκριματικό γύρο. Εκεί (σύμφωνα με τις ως τωρα βαθμολογίες των πρωταθλημάτων, λίγο πριν το φινάλε) θα συναντήσει μία εκ των:
1) Σπάρτα Πράγας
2) Σταντάρ Λιέγης
3) Σαχτάρ Ντόνετσκ
4) Μπεσίκτας
5) Ρέιντζερς
6) Τβέντε
7) Σπόρτινγκ Λισαβόνας
8 ) Ουνιρέα
9) Δυναμό Μόσχας
Ο πρώτος αγώνας 28-29 Ιουλίου και ο δεύτερος 4-5 Αυγούστου...
Αν αποκλειστούμε πηγαίνουμε στα Play-off (αντε πάλι!!!) του Europa League.
Αν προκριθούμε πηγαίνουμε στα play-off (δεν τα γλιτώνουμε με τίποτα) του Ch. L., όπου θα συναντήσουμε μία εκ των:
1) Μπάγιερν
2) Λυόν
3) Φιορεντίνα
4) Βαλένθια
5) Άρσεναλ (... ναι αυτοί... οι πελάτες!)
Πρώτος αγώνας 17-18 Αυγούστου, δεύτερος στις 24-25.
Απο εκεί ότι και να γίνει πηγαίνουμε σε φάση ομίλων. Στους ομίλους του Ch.L. αν προκριθούμε ή στους ομίλους του Europa League αν αποκλειστούμε...
Ο τελικός στο Σαντιάγο Μπερναμπέου στις 22 Μαϊου 2010... τελειώνω εδώ για να κλείσω δωμάτιο και εισητήριο... χαχαχαχα![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Τα πρωταθληματα δεν εχουν τελειωσει ακομα,πως ξερεις ποιοι θα βγουνε τριτοτεταρτοι;
Το ανέφερα αδερφέ... με τη λήξη των πρωταθλημάτων θα έχουμε τα οριστικά...
Eγω θα ηθελα τη Λαρισα εκτος στο τελευταιο ματς για να την πετυχουμε αδιαφορη.
εγω θελω να παιξουμε ολα τα εντος σαββατο...γινεται???
τωρα οτι θεση και να παρουμε κλαιν μαιν!!αυτο μονο τους παιχτες θα επηρεάσει....γι'αυτο και θελω να ερθουμε πρωτοι!!!αλλα πιο πολυ μετραει να ειμαι και στα τρια παιχνιδια εκει!!!
τι ωρα ειναι η κληρωση???

τωρα οτι θεση και να παρουμε κλαιν μαιν!!αυτο μονο τους παιχτες θα επηρεάσει....γι'αυτο και θελω να ερθουμε πρωτοι!!!αλλα πιο πολυ μετραει να ειμαι και στα τρια παιχνιδια εκει!!!
τι ωρα ειναι η κληρωση???

- sidpanos
θα το δείξει καμία νετ?paok87 έγραψε:Λιγο ασχετο με την κουβέντα και ενοψει της αυριανης κλήρωσης(http://www.superleaguegreece.net/news/2 ... 9-1450.htm) στοιχηματιζω την 1η αγωνιστικη
λαρισα-βαζελος
αεκ-ΠΑΟΚ.
όπου η αεκ θα τα παιξει ολα για ολα λογω του οτι πριν λιγες μέρες θα εχει χασει το κύπελλο.
Κάνω αυτη την εκτιμηση, γιατι η εισαγωγη της κλήρωσης για το προγραμμα των αγώνων απο την αρχη μου φανηκε ανεξηγητη βάσει του περσινου μοντέλου των play-off.
Είμαι καχυποπτος,το ξέρω.
Οι τηλεοπτικοί σταθμοί που έχουν τα δικαιώματα των ομάδων στο πρωτάθλημα, συνεχίζουν να τα διατηρούν και στη διαδικασία των πλέι οφ..
Οσο για τη Λάρισα, ελπίζω ο Αλφα να σταθεί στο ύψος του και να μεταδόσει και τις 3 αναμετρήσεις!
Οσο για τη Λάρισα, ελπίζω ο Αλφα να σταθεί στο ύψος του και να μεταδόσει και τις 3 αναμετρήσεις!
1η
ΠΑΟΚ-Παναθηναικος
ΑΕΚ-ΑΕΛ
2η
ΑΕΛ-ΠΑΟΚ
Παναθηναικος-ΑΕΚ
3η
ΠΑΟΚ-ΑΕΚ
Παναθηναικος-ΑΕΛ
ΠΑΟΚ-Παναθηναικος
ΑΕΚ-ΑΕΛ
2η
ΑΕΛ-ΠΑΟΚ
Παναθηναικος-ΑΕΚ
3η
ΠΑΟΚ-ΑΕΚ
Παναθηναικος-ΑΕΛ
- fofanaserres
10/05/09 ΠΑΟΚ-ΠΑΟ
13/05/09 ΛΑΡΙΣΑ-ΠΑΟΚ
17/05/09 ΠΑΟΚ-ΑΕΚ
20/05/09 ΑΕΚ -ΠΑΟΚ
24/05/09 ΠΑΟ-ΠΑΟΚ
31/05/09 ΠΑΟΚ-ΛΑΡΙΣΑ
13/05/09 ΛΑΡΙΣΑ-ΠΑΟΚ
17/05/09 ΠΑΟΚ-ΑΕΚ
20/05/09 ΑΕΚ -ΠΑΟΚ
24/05/09 ΠΑΟ-ΠΑΟΚ
31/05/09 ΠΑΟΚ-ΛΑΡΙΣΑ
Για πού να πρωτομαζέψω φράγκα το κέρατο μου ;
Για την ΑΜΚ, για τα προκριματικά του Τσου-λου ή για τα ματς των ομίλων;
Ελάτε φλώρια...

Για την ΑΜΚ, για τα προκριματικά του Τσου-λου ή για τα ματς των ομίλων;
Ελάτε φλώρια...

Κορυφαία κλήρωση. Μπορούμε άνετα 3 νίκες στα 3 πρώτα παιχνίδια και μετά χωρίς άγχος τα δύσκολα στη χαβούζα. Άλλη μια νίκη στο τέλος και τσου λου ερχόμαστεεεεεεεε
εεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε

εεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος thrix την Τρί 28 Απρ 2009, 12:25, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
εγω μονο στο ματς με το τυρι δεν θα μπορω να ειμαι γιατι παω στρατο
τελως παντων μια χαρα ειναι η κληρωση