Προβλήματα και λύσεις για το φόρουμ
Re: Προβλήματα λειτουργίας του Forum
το μελος
ПАРТИЗАН
αντιμετωπιζει προβληματα συνδεσης στο φορουμ...παρακλω οποιος mod ενδιαφερεται το μειλ του ειναι
jayc_rocks@hotmail.com
ПАРТИЗАН
αντιμετωπιζει προβληματα συνδεσης στο φορουμ...παρακλω οποιος mod ενδιαφερεται το μειλ του ειναι
jayc_rocks@hotmail.com
- xristosnikomidia
Αν μπορει να με βοηθεισει καποιος που γνωριζει.Ειμαι μελος πανω απο ενα χρονο αλλα δεν μπορω να μπω στο φορουμ εδω και πολυ καιρο.
Μόλις συνδεομαι μα πεταει εξω.Εχω τον Explorer και τα Vista (στο σπιτι μου).Εδω και μερικες μερες μπαινω και απο την δουλεια μου που εχω Mozilla και Windows 98. Επισης σε αλλες σελιδες μπορω να μπω στο φορουμ αλλα και σε τσατ κλπ.Αν γνωριζει καποιος ας με βοηθησει.Ευχαριστω
Μόλις συνδεομαι μα πεταει εξω.Εχω τον Explorer και τα Vista (στο σπιτι μου).Εδω και μερικες μερες μπαινω και απο την δουλεια μου που εχω Mozilla και Windows 98. Επισης σε αλλες σελιδες μπορω να μπω στο φορουμ αλλα και σε τσατ κλπ.Αν γνωριζει καποιος ας με βοηθησει.Ευχαριστω
Καθαρίζεις τα cookies στον IE και καθάρισες και με το πρόβλημα του Login.
- xristosnikomidia
Δεν χρειάζεται παράθεση όταν απαντούμε στο ακριβώς προηγούμενο ποστ!
Thx, Admin Team
gash σε ευχαριστω πολυ
Thx, Admin Team
gash σε ευχαριστω πολυ
Lipon gia osous exoun problima log in me to forum as kanoun to eksis pou mexri tora se osa pedia to simboulepsa doulepse...............katebazete to programataki pou tha sas doso parakato me link ......to kanete enkatastasi kai afou klisete, ie, mozila, opera,k.l.p trexete ton katharisti opos ton anaferi to prgramataki sta ellinika kai meta to mitroo etsi katharizete ta apira skoupidia i alios (cookies) pou exoun sisorefti sto pc sas kai pou profanos kapio apo afta einai kai pou sas dimiourgi kai to problima isodou sto forum .....To sinkekrimeno programataki einai entelos dorean kai kani sinexos anabathmisis me kainouries ekdosis einai polli politimo ergalio idika gia osous den eistai kai poli idikoi se themata asfalias kai den epireazi katholou to pc sas ..P.S kai gia osous kseroun ena tip kallo einai na treksete mia fora to pc sas se katastasi safe mode kai na treksete to katharisete to pc sas me afto to programa kani apodedigmena poli kalli doulia..............efxome na boithisa osous exoun zori..............http://www.ccleaner.com/
Re: Νέο φόρουμ
Γίνονται κάποιες αλλαγές στο φόρουμ ή είναι ιδέα μου??
Πέρα απ το πρόβλημα που διάβασα με τα εικονίδια, βλέπω αναδιάρθρωση ενοτήτων... Άντε με το καλό να συμμαζευτούν μερικά τόπικ...
Πέρα απ το πρόβλημα που διάβασα με τα εικονίδια, βλέπω αναδιάρθρωση ενοτήτων... Άντε με το καλό να συμμαζευτούν μερικά τόπικ...
Δεν μου εμφανίζονται κάποια από τα εμότικονς...τα μικρά συγκεκριμένα
lol cry mrgreen κτλ.
Βλέπω τον κωδικό δηλαδή...
Γίνεται με όλους τους browsers και μάλλον ξεκίνησε όταν προστέθηκαν τα καινούρια εμότικονς...
Καμιά ιδέα τι φταίει και πώς μπορεί να διορθωθεί??
lol cry mrgreen κτλ.
Βλέπω τον κωδικό δηλαδή...
Γίνεται με όλους τους browsers και μάλλον ξεκίνησε όταν προστέθηκαν τα καινούρια εμότικονς...
Καμιά ιδέα τι φταίει και πώς μπορεί να διορθωθεί??
To παρατήρησα και γω... Και έγινε την ώρα που εμφανήστηκαν τα νέα εμότικονς. Το ξέρω γιατί εκεινη την ώρα μολις είχα κάνει ποστ, και πατησα να το κάνω edit για ένα ορθογραφικό λάθος...
Θα ήταν καλό, να υπήρχε κάποιο λίνκ ή κάτι τελος πάντων που να σε πηγαίνει στην αρχική του παοκμάνια... Πόλλες φορές θέλω να πάω στην αρχική και πρέπει να γράφω τη διευθυνση... Αν είναι δυνατόν να γίνει, απο κάποιον αντμιν ή καποιον υπευθυνο...
- PAOK_NORTH_ARMY
Σωστό το αλανάκι. Όχι ότι είναι τίποτα κόπος να πατάμε ξανά την σελίδα, αλλά θα είναι απλά πιο εύχρηστο.
Μπορείς να πατήσεις κάτω κάτω στη σελίδα εκεί που λέει
Theme developed for Paokmania.Gr© 2009
Theme developed for Paokmania.Gr© 2009
- PAOK_NORTH_ARMY
- alexpaok4
Re: Γενικές προτάσεις λειτουργίας του Forum
Όποιος με έδιωξε απο το Chat είναι απο τα μεγαλύτερα ζωα. Εγω να παω στο διαολο; ΝΑ ΠΑΣ ΕΣΥ ΠΑΛΙΟΜΑΛΑΚΑ.
Στραβά ξύπνησες; Ξηγήσου μη γίνει πανικός ... Άντε μπράβο!
πρώτον δεν σε είπε κανένας στο διάολο.alexpaok4 έγραψε:Όποιος με έδιωξε απο το Chat είναι απο τα μεγαλύτερα ζωα. Εγω να παω στο διαολο; ΝΑ ΠΑΣ ΕΣΥ ΠΑΛΙΟΜΑΛΑΚΑ.
δεύτερον μόλις απόκτησες ΒΑΝ και στον λογαριασμό σου.
ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ