Games PC Internet Cheats & μπιμπλίκια!
- giwrgos04dex
Re: Games PC Internet Cheats & μπιμπλίκια!
Πάρτε και τα LEGO ρε για τζάμπα μια χαρά είναι τα έχω όλα στο Ps3
φοβασαι μην σου πιασουν χωρο;Ζαντός έγραψε:Με ενημέρωσε ήδη ο αδερφός μου σχετικά, εξασφάλισα τα 3, τα Lego-style παιχνίδια δεν τα πήρα... Με φαίνονται υπερβολικά παιδικά.
Επίσης, έχω να δηλώσω ότι το Assassin's Creed Odyssey είναι ίσως το καλύτερο παιχνίδι που έχω παίξει. Ξεκίνησα τον Μάιο και ακόμα έχει πράγματα να κάνω, παρ'όλο που τελείωσα το main story πριν καιρό! Αγόρασα το Ultimate edition όταν είχε -50% από το Steam και δεν μετάνιωσα ούτε ευρώ!!

- Μαυρο Χιονι
- Moderator
Τέλεια, πήρα και τα 6 Batman και το λατρεμένο San Andreas, επιτέλους official!
Έχω να παίξω games 10 χρόνια, αλλά τώρα με τη μετανάστευση θα φανούν χρήσιμα.
Ώρα να τεντώσω το καινούργιο Thinkpad.

Έχω να παίξω games 10 χρόνια, αλλά τώρα με τη μετανάστευση θα φανούν χρήσιμα.

Ώρα να τεντώσω το καινούργιο Thinkpad.

- Μπαρκαρούτσος
Εάν σε αρέσουν τα RPG, παίξε το Assassin's Creed Odyssey! Και αν μπορείς, αγόρασέ το..
- Μαυρο Χιονι
- Moderator
- Mitsospaoki4
- Moderator
Pubg εδώ.. μόλις φτιαξω και το κινητό μου θα το ξανακατεβασω..
- Μπαρκαρούτσος
- Μαυρο Χιονι
- Moderator
Εγώ λέω να ξεκινήσω το apex legends, έτσι για την αλλαγή. Αφού δεν έχει ΠΑΟΚ για δύο βδομάδες, κάπως πρέπει να βρεθεί μια λύση
τι αποτυχια ειναι φετος αυτο το φιφα ρε μαγκες η αμυνα του για τα πανηγυρια μακραν το χειροτερο απο ολα και γενικα μετα το 17 εχει μεινει στασημο
- Μπαρκαρούτσος
Εγώ από το 17 δεν πήρα άλλο και είπα φέτος να το αγοράσω και έφαγα παπαρα από ένα σαιτ με cd key. Αλλά γενικά απ ότι διαβάζω όλοι κράζουν. Το σκεφτομαι αν θα το αγοράσω, αν και όταν πάρω τα λεφτά μου πίσω.bicii82 έγραψε:τι αποτυχια ειναι φετος αυτο το φιφα ρε μαγκες η αμυνα του για τα πανηγυρια μακραν το χειροτερο απο ολα και γενικα μετα το 17 εχει μεινει στασημο
Μην το πάρεις ακόμα κλαίω το 60αρη που έδωσαnothu έγραψε:Εγώ από το 17 δεν πήρα άλλο και είπα φέτος να το αγοράσω και έφαγα παπαρα από ένα σαιτ με cd key. Αλλά γενικά απ ότι διαβάζω όλοι κράζουν. Το σκεφτομαι αν θα το αγοράσω, αν και όταν πάρω τα λεφτά μου πίσω.bicii82 έγραψε:τι αποτυχια ειναι φετος αυτο το φιφα ρε μαγκες η αμυνα του για τα πανηγυρια μακραν το χειροτερο απο ολα και γενικα μετα το 17 εχει μεινει στασημο