Colet-ΠΑΟΚ 88-90,Σχόλια & Παραλειπόμενα(πρόκριση τελικό)

Σχόλια - κριτική για όλους τους ευρωπαϊκούς αγώνες του Δικεφάλου και όλων των παραλειπομένων...
GEOL

Re: Colet-ΠΑΟΚ 88-90,Σχόλια & Παραλειπόμενα(πρόκριση τελικό)

Δημοσίευση από GEOL »

2024-25 Budget (€): Cholet 6.389.000, 2024-25 Salary (€): 1.612.000!
Το ξαναποστάρω για να καταλάβουμε καλύτερα τι κάναμε χθες!
Άβαταρ μέλους
thomas Murg

Δημοσίευση από thomas Murg »

Από τα πέντε τελευταία δεύτερα της κανονικής διάρκειας τους αγώνα μέχρι και την τελευταία φάση σκεφτόμουν συνέχεια το γαμωκαλάθι που φάγαμε στο παλατάκι και πέρασαν αυτοί μπροστά και το τελευταίο σουτ που μπήκε και βγήκε η κωλόμπαλα και χάσαμε με έναν πόντο. Τελικά έγιναν όλα όπως έπρεπε.

Το ματς αυτοί το έχασαν όπως οι χάρτινοι την Κυριακή. Την ώρα που πίστεψαν ότι είχαν τελειώσει με το παιχνίδι καθώς βρέθηκαν μπροστά με 63-49 και ουσιαστικά με 15 πόντους.
Άβαταρ μέλους
theodoros

Δημοσίευση από theodoros »

Μετά από πολύ μεγάλο διάστημα είπα να γράψω κάτι να μοιραστώ. Δεν περίμενα πως θα ήταν για το μπάσκετ.
Ο μεγάλος μου ο γιος είναι 11 ετών. Όσο ήμουν εγώ το 93. Τότε που κάθε χρόνο παίζαμε ευρωπαϊκούς τελικούς. Από τον κολντεμπελα και μετά σταμάτησα να παρακολουθώ το τμήμα. Κι οπότε το έκανα ήταν με πολύ ψυχρή ματιά. Ώσπου κάποια στιγμή δεν ήξερα καν τι συμβαίνει στην ομάδα. Βέβαια όταν μπορούσα να βοηθήσω με τον οβολό μου το έκανα γιατί ΠΑΟΚ είσαι. Πρώτη φορά στο παλατάκι πήγα στη βραδιά προς τιμή του Μπανε. Έκλαψα γιατί ήταν ο λόγος που έγινα ΠΑΟΚ. Είχαν αλλάξει πολλά ακόμη και η κερκίδα. Ο γιος μου όμως άρχισε από τότε να παρακολουθεί την ομάδα του μπάσκετ και να με ενημερώνει συνεχώς. Χθες σε όλη τη διάρκεια του αγώνα έβλεπα την αγωνία του και θυμήθηκα τα παιδικά μου χρόνια. Προσπάθησα να τεστάρω το ΠΑΟΚτσηδικο πνεύμα του, λεγοντας του οτι δεν προκειτε να το γυρισουμε και να μη στεναχωριεται. Παίζουμε με καλύτερη ομάδα και λοιπες ρεαλιστικες αρλούμπες σπαστικες που ενα ΠΑΟΚτσακι αυθεντικό τα ακουει βερεσέ. Παραληλα βέβαια έκανα μεσα μου προσευχες στους θεούς του μπάσκετ (Κενεθ, Μπανε, Τεν τεν, Σαβιτς, Κλιφ κ.λ)
Ο μικρός όμως είχε πίστη, Κανονική ΠΑΟΚτσηδικη, αυτή που δημιουργεί ενέργεια και τη ταξιδεύει στην ψυχή της ομάδας. Στο Μπαζερ του Μπαρτλει γκρεμισαμε μαζί το τραπέζι του σαλονιού, στο φινάλε της παράτασης ήρθε ο από κατω να μας ζητήσει να κάνουμε ησυχία!
Η βραδιά έκλεισε πάνω από το προσκεφαλου του γιου με εξιστόρηση των μεγαλειων του μπασκετικού ΠΑΟΚ..
Όταν πήγα για ύπνο πλέον αργά τα δακρυα απο τα μάτια μου είχαν γίνει ποτάμια.
Άβαταρ μέλους
Azrael

Δημοσίευση από Azrael »

ΣΥΓΚΙΝΗΣΗ!!!! :opaokara:
Άβαταρ μέλους
dikomou01

Δημοσίευση από dikomou01 »

μπραβο, μπραβο, μπραβο.
Πρεπει να ομολογίσω ότι δεν αντεξα και δεν ειδα το παιχνιδι. Πολλες συγκινησεις και δεν αντεχα.
Ειναι φοβερα ανχωτικό το μπάσκετ, ειδικά του ΠΑΟΚ.
Άβαταρ μέλους
Special 4

Δημοσίευση από Special 4 »

Πραγματικός άθλος

Από πού ξεκινήσαμε και πού φτάσαμε φέτος

Από το ξεκίνημα της χρονιάς που έλεγαν, λέγαμε - δεν έχει σημασία ειλικρινά, ακόμα και παλιοί ΠΑΟΚτσήδες στο fb αμφισβητούσαν πολύ έντονα - ότι με αυτούς τους παίκτες που μαζεύτηκαν από τα πανέρια, θα κινδυνεύσουμε να πέσουμε

Από το τι θέλουμε την Ευρώπη, για να έχουμε περισσότερη κούραση και έξοδα ?

Και από τα μόλις 1000 περίπου εισιτήρια διαρκείας, από κάτι ρομαντικούς τρελούς

Και που φτάσαμε..

Να κάνουμε το ένα θαύμα μετά το άλλο

Με ομάδες με δεκαπλάσιο και βάλε μπάτζετ

Να κάνουμε σχεδόν soldout και νομίζω το πρώτο sold out σε ευρωπαϊκό παιχνίδι στο Παλατάκι μας με τη Σολέ

Και να μας χαρίζει αυτή η τεράστιων ψυχικών αποθεμάτων ομάδα, με την ατσάλινη φανέλα, τη χαρά να ζήσουμε ευρωπαϊκό Τελικό στο σπίτι μας

Αν το αναλογιστεί κάποιος, το από πού ξεκινήσαμε φέτος και πού φτάσαμε, ΝΑΙ πρόκειται για ένα πραγματικό θαύμα

Ένα θαύμα, άκρως τρελό και ασπρόμαυρο, που μόνο ο Μεγάλος ΠΑΟΚ μπορεί να επιτύχει και να κάνει όλες τις καρδιές των φίλων του, μικρών και μεγάλων, να σκιρτήσουν από γνήσια συγκίνηση και υπερηφάνια, για τα μεγαλειώδη 4 γράμματα που κάνουν την ζωή μας πιο όμορφη

ΠΑΟΚ ΡΕ ΜΟΥΝΙΑ
Άβαταρ μέλους
Maurice_Escargot

Δημοσίευση από Maurice_Escargot »

Εικόνα

Με 12 δευτερολεπτα να μενουν στο ρολοι, οι Γαλλοι πρεπει να κανουν φαουλ για να παει ο ΠΑΟΚ στις βολες κι αυτοι στο τριποντο που θα τους δωσει την προκριση. Τα ποδια τους τρεμουν, δεν εχουν συνειδητοποιησει τι ακριβως εχει γινει. Εχουν ηδη χασει την δευτερη βολη, η οποια δοθηκε επαναληψη. Την χασανε δυο φορες. Την μπαλα παιρνει ο Κατσιβελης που χωρις να βλεπει το ρολοι, ξερει ακριβως τι πρεπει και πως πρεπει να το κανει. Ακομη και η στεκα που κραταει τα μαλλια του ορθια εχει καυλωσει την ζωη της την στιγμη που πεταει την μπαλα στον αερα και πεφτει στο 0.0 στα χερια των Γαλλων. Μπαρτλευ-Φορεστερ ειναι ηδη στην κερκιδα κι αυτοι ακομη δεν ξερουν πως να αντιδρασουν. Ο Γαλλος προπονητης - ρουκι και προφανως ο αδυναμος κρικος στην σειρα εναντι του κορυφαιου προπονητης της διοργανωσης - εχει ιδρωσει το κρεμ του πουκαμισο κοστους 150 ευρω και ζεχνει ολο του το ειναι. Δεν εχει καταλαβει καν πως εχασε αυτο το παιχνιδι. Τα δακρυα στα μαγουλα του point guard Καμπελ κοστιζουν 100 χιλιαρικα το καθε ενα, τοσα οσα θα επαιρνε το νεο του συμβολαιο του χρονου.

Στο τελος της 3ης περιοδου στο -9 πραγματικα ειπα στον εαυτο μου "μπορουμε" - το εχω πει μιση ντουζινα φορες φετος. Ο ΠΑΟΚ του 4ου δεκαλεπτου φετος ειναι ομαδα αριστουργημα. ΟΚ, ας βγαλουμε το ματς της Ροδου. Δεν υπαρχει εξηγηση τακτικη ή καθαρα μπασκετικη για αυτο που καταφερνει να κανει η ομαδα στα τελευταια δεκαλεπτα φετος. Υπαρχουν στιγμες που το αποδιδω στον Καντσελιερι, αλλα χαρακτηριστικη φαση χθες στην τελευταια φαση της των Γαλλων στην κανονικη διαρκεια στο 80-78, οπου χαρακτηριστικα ο Ιταλος τους δειχνει να πιεσουν. Οι δικοι μας κρατανε το ISO ζωντανο στον Καμπελ εναντι του Ρευνολντς. Ο Ιταλος 3 φορες τους κανει νοημα, αυτοι ομως δεν τον ακουν. Σαν να γνωριζουν οτι ο Καμπελ ειναι χεστης. Ερμπολ και η μπαλα δικη μας. Με πιεση, ο Αμερικανος θα εσπαγε την μπαλα στις ακρες και ειτε θα ειχαμε φαουλ σε διεισδυση ειτε σουτ κι αμφιβαλλω εαν θα ηταν ερμπολ.

Τακτικα και μπασκετικα, ο Μπαρτλευ εκανε παιχνιδι καριεριας και παιχνιδι που τον χαραζει ανεξιτηλα στις μνημες μας για παντα. Δεν εχουν γραφει πολλα για εκεινος φετος. Ειναι το συμβολαιο που ειχε περυσι ο Χαρισον, ο παιχτης με τις περγαμηνες. 1ος σκορερ στην Ιταλια, προσπαθησε περυσι να παει στο ΝΒΑ στην προετοιμασια των Ιντιανα Πεισερς. Ηδη πατησε τα 30 του. Το εγραψα κι εχθες πως η συμπεριφορα του ως παιχτης θεωρητικα πρωτο βιολι στην ομαδα ειναι παραδειγμα για καθε παιχτη. Ειναι πραγματικα σπουδαιος. Θυσιαζεται για το συνολο, καταλαβαινει ποτε πρεπει να βγει μπροστα και ποτε δεν του πηγαινει το ματς, δεν τον νοιαζουν τα νουμερα αλλα υπαρχουν στιγμες που οχι μονο τον νοιαζουν, αλλα παιρνει τις ευθυνες που του αναλογουν κι ακομη παραπανω. Παιζει ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ αμυνα και αποτελει παραδειγμα αυτοθυσιας. Ειναι καλο παιδι και ο 1ος που πηγε στον κοσμο τρεχοντας με την ληξη. Εβαλε 8 τριποντα παιδια. 8. Ανανεωστε τον.

Ανανεωστε τους παντες. Προπονητη, επιτελειο, παιχτες. Ενας κορμος που αξιζει να παρει περισσοτερα χρηματα και να χτισουν μια ομαδα που θα βγαλει απο πανω της την ταμπελα "φτηνη" η underdogs. Τα παιδια εγιναν καλυτεροι παιχτες κι αθλητες και μπορουν να φτασου στο peak τους στον ΠΑΟΚ.

//////////

Bilbao:
Ο Κωστας ο Βασιλειαδης σιγουρα μπορει να μας βοηθησει. Σημαια τους.

https://3stepsbasket.com/club/bilbao?season=acb25
Στην ACB φετος δεν τα παει πολυ καλα. Μετρια για την ακριβεια. Συνηθως βεβαια ειναι ομαδα της 8αδας στην ισπανικη λιγκα και πολυ καλη ομαδα. Ειχε τον Adam Smith στο ροστερ της , τον παιχτη που απεχθανεται ο Μπαρκαρουτσος. Μου θυμιζει την Burgos, που πηρε το BCL πριν καποια χρονια εχοντας δωσει βαση εκει και μετα στην ισπανικη λιγκα.

Στα χαρτια, η Cholet ηταν πιο δυνατη ομαδα βασει power rankings αλλα και του γεγονοτος πως οι δυο τους ηταν στον ιδιο ομιλο. Ισοδυναμο ρεκορ 5-1. Στην πραγματικοτητα, η σειρα θα ειναι ακομα πιο δυσκολη. Ειδικα εαν τους υποτιμησουμε. Εδω που φτασαμε, ουτε τον εαυτο μας δεν υποτιμουμε ουτε λεμε οτι παμε και ο,τι γινει. Ειναι 50/50 πραγματικο και εαν τους κοντραρουμε στην Ισπανια (πες ηττα μεχρι 5-7 ποντους στην χειροτερη) τοτε ειμαι πεπεισμενος οτι θα το σηκωσουμε.

Εχω διαρκειας, αρα θα εχω προτεραιοτητα στο εισιτηριο μου. Προφανως και θα πεταξω στις 23 Απριλη στην Θεσσαλονικη.
Άβαταρ μέλους
st4this
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από st4this »

μολις ξυπνησα και ειδα οτι ο τελικος στη Πυλαια θα ειναι 23/4 εντωμεταξυ εχω παρει αδεια 18-22... Ενα γιατρο παιδια να μας γραψει αναρρωτικη και γρηγορα :D :D
Άβαταρ μέλους
PAOK_Antarctica

Δημοσίευση από PAOK_Antarctica »

Maurice_Escargot ωραίος.

Μια σημείωση μόνο. Ο Κάμπελ καταρχάς είναι παικταράς. Και τα δάκρυά του δεν ήταν για το συμβόλαιό του. Ήταν αληθινά δάκρυα ενός ανθρώπου που είχε ένα όνειρο και το είδε να χάνεται. Αυτό είναι το όμορφο με τον αθλητισμό. Ότι από ένα σημείο και μετά δεν έχουν σημασία συμβόλαια, χρήματα κτλ. Δημιουργεί αληθινά συναισθήματα αληθινών ανθρώπων. Και δυστυχώς για να κερδίσει κάποιος, πρέπει να χάσει κάποιος άλλος. Ήταν τα δάκρυά τους ή τα δικά μας.

Η αξία του ηττημένου είναι που δίνει δόξα στον νικητή. Γι'αυτό και η χθεσινή νίκη ήταν τόσο μεγάλη. Ας μην υποτιμούμε τα παιδιά της Σολέ.
Άβαταρ μέλους
Maurice_Escargot

Δημοσίευση από Maurice_Escargot »

Ισχυει απολυτα, στην θεση των παιχτων της Σολε εχουμε βρεθει εμεις πολλες φορες.

Και οι χθεσινες εικονες - τα δακρυα του Καμπελ και το παιχνιδι καθαυτο - ειναι που κανουν το μπασκετ το αγαπημενο μου αθλημα!
Adamandad

Δημοσίευση από Adamandad »

Πέρυσι έφυγα από Θεσσαλονίκη όντας γεμάτος από ΠΑΟΚ και σκεφτόμουν " τώρα ας γίνει ότι θέλει ". Που να φανταστώ τέτοιο πράγμα. Πόσο σας ζηλεύω εσάς που θα είστε μέσα. Φωνάξτε και για εμένα ένα ΠΑΟΚ ΟΛΕ ρε παιδιά.
Άβαταρ μέλους
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

st4this έγραψε:μολις ξυπνησα και ειδα οτι ο τελικος στη Πυλαια θα ειναι 23/4 εντωμεταξυ εχω παρει αδεια 18-22... Ενα γιατρο παιδια να μας γραψει αναρρωτικη και γρηγορα :D :D
Βάλε δύο μέρες παραπάνω. Ακολουθεί χανγκοβερ
Daskalos_4

Δημοσίευση από Daskalos_4 »

Maurice_Escargot έγραψε:Εικόνα

Με 12 δευτερολεπτα να μενουν στο ρολοι, οι Γαλλοι πρεπει να κανουν φαουλ για να παει ο ΠΑΟΚ στις βολες κι αυτοι στο τριποντο που θα τους δωσει την προκριση. Τα ποδια τους τρεμουν, δεν εχουν συνειδητοποιησει τι ακριβως εχει γινει. Εχουν ηδη χασει την δευτερη βολη, η οποια δοθηκε επαναληψη. Την χασανε δυο φορες. Την μπαλα παιρνει ο Κατσιβελης που χωρις να βλεπει το ρολοι, ξερει ακριβως τι πρεπει και πως πρεπει να το κανει. Ακομη και η στεκα που κραταει τα μαλλια του ορθια εχει καυλωσει την ζωη της την στιγμη που πεταει την μπαλα στον αερα και πεφτει στο 0.0 στα χερια των Γαλλων. Μπαρτλευ-Φορεστερ ειναι ηδη στην κερκιδα κι αυτοι ακομη δεν ξερουν πως να αντιδρασουν. Ο Γαλλος προπονητης - ρουκι και προφανως ο αδυναμος κρικος στην σειρα εναντι του κορυφαιου προπονητης της διοργανωσης - εχει ιδρωσει το κρεμ του πουκαμισο κοστους 150 ευρω και ζεχνει ολο του το ειναι. Δεν εχει καταλαβει καν πως εχασε αυτο το παιχνιδι. Τα δακρυα στα μαγουλα του point guard Καμπελ κοστιζουν 100 χιλιαρικα το καθε ενα, τοσα οσα θα επαιρνε το νεο του συμβολαιο του χρονου.

Στο τελος της 3ης περιοδου στο -9 πραγματικα ειπα στον εαυτο μου "μπορουμε" - το εχω πει μιση ντουζινα φορες φετος. Ο ΠΑΟΚ του 4ου δεκαλεπτου φετος ειναι ομαδα αριστουργημα. ΟΚ, ας βγαλουμε το ματς της Ροδου. Δεν υπαρχει εξηγηση τακτικη ή καθαρα μπασκετικη για αυτο που καταφερνει να κανει η ομαδα στα τελευταια δεκαλεπτα φετος. Υπαρχουν στιγμες που το αποδιδω στον Καντσελιερι, αλλα χαρακτηριστικη φαση χθες στην τελευταια φαση της των Γαλλων στην κανονικη διαρκεια στο 80-78, οπου χαρακτηριστικα ο Ιταλος τους δειχνει να πιεσουν. Οι δικοι μας κρατανε το ISO ζωντανο στον Καμπελ εναντι του Ρευνολντς. Ο Ιταλος 3 φορες τους κανει νοημα, αυτοι ομως δεν τον ακουν. Σαν να γνωριζουν οτι ο Καμπελ ειναι χεστης. Ερμπολ και η μπαλα δικη μας. Με πιεση, ο Αμερικανος θα εσπαγε την μπαλα στις ακρες και ειτε θα ειχαμε φαουλ σε διεισδυση ειτε σουτ κι αμφιβαλλω εαν θα ηταν ερμπολ.

Τακτικα και μπασκετικα, ο Μπαρτλευ εκανε παιχνιδι καριεριας και παιχνιδι που τον χαραζει ανεξιτηλα στις μνημες μας για παντα. Δεν εχουν γραφει πολλα για εκεινος φετος. Ειναι το συμβολαιο που ειχε περυσι ο Χαρισον, ο παιχτης με τις περγαμηνες. 1ος σκορερ στην Ιταλια, προσπαθησε περυσι να παει στο ΝΒΑ στην προετοιμασια των Ιντιανα Πεισερς. Ηδη πατησε τα 30 του. Το εγραψα κι εχθες πως η συμπεριφορα του ως παιχτης θεωρητικα πρωτο βιολι στην ομαδα ειναι παραδειγμα για καθε παιχτη. Ειναι πραγματικα σπουδαιος. Θυσιαζεται για το συνολο, καταλαβαινει ποτε πρεπει να βγει μπροστα και ποτε δεν του πηγαινει το ματς, δεν τον νοιαζουν τα νουμερα αλλα υπαρχουν στιγμες που οχι μονο τον νοιαζουν, αλλα παιρνει τις ευθυνες που του αναλογουν κι ακομη παραπανω. Παιζει ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ αμυνα και αποτελει παραδειγμα αυτοθυσιας. Ειναι καλο παιδι και ο 1ος που πηγε στον κοσμο τρεχοντας με την ληξη. Εβαλε 8 τριποντα παιδια. 8. Ανανεωστε τον.

Ανανεωστε τους παντες. Προπονητη, επιτελειο, παιχτες. Ενας κορμος που αξιζει να παρει περισσοτερα χρηματα και να χτισουν μια ομαδα που θα βγαλει απο πανω της την ταμπελα "φτηνη" η underdogs. Τα παιδια εγιναν καλυτεροι παιχτες κι αθλητες και μπορουν να φτασου στο peak τους στον ΠΑΟΚ.

//////////

Bilbao:
Ο Κωστας ο Βασιλειαδης σιγουρα μπορει να μας βοηθησει. Σημαια τους.

https://3stepsbasket.com/club/bilbao?season=acb25
Στην ACB φετος δεν τα παει πολυ καλα. Μετρια για την ακριβεια. Συνηθως βεβαια ειναι ομαδα της 8αδας στην ισπανικη λιγκα και πολυ καλη ομαδα. Ειχε τον Adam Smith στο ροστερ της , τον παιχτη που απεχθανεται ο Μπαρκαρουτσος. Μου θυμιζει την Burgos, που πηρε το BCL πριν καποια χρονια εχοντας δωσει βαση εκει και μετα στην ισπανικη λιγκα.

Στα χαρτια, η Cholet ηταν πιο δυνατη ομαδα βασει power rankings αλλα και του γεγονοτος πως οι δυο τους ηταν στον ιδιο ομιλο. Ισοδυναμο ρεκορ 5-1. Στην πραγματικοτητα, η σειρα θα ειναι ακομα πιο δυσκολη. Ειδικα εαν τους υποτιμησουμε. Εδω που φτασαμε, ουτε τον εαυτο μας δεν υποτιμουμε ουτε λεμε οτι παμε και ο,τι γινει. Ειναι 50/50 πραγματικο και εαν τους κοντραρουμε στην Ισπανια (πες ηττα μεχρι 5-7 ποντους στην χειροτερη) τοτε ειμαι πεπεισμενος οτι θα το σηκωσουμε.

Εχω διαρκειας, αρα θα εχω προτεραιοτητα στο εισιτηριο μου. Προφανως και θα πεταξω στις 23 Απριλη στην Θεσσαλονικη.
Ευχαριστούμε για το ποστ φίλε και την τρομερη περιγραφη των τελευταιων δευτερολεπτων. Ανατριχιασα κανονικά :pano:
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Re: Cholet-ΠΑΟΚ 88-90,Σχόλια & Παραλειπόμενα(πρόκριση τελικό

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Να πούμε μπράβο και ευχαριστώ σε Κολοσσό και Λαύριο που έδωσαν συγχαρητήρια στον ΠΑΟΚ!
Άβαταρ μέλους
Patricio_4

Δημοσίευση από Patricio_4 »

Maurice_Escargot έγραψε: Με 12 δευτερολεπτα να μενουν στο ρολοι, οι Γαλλοι πρεπει να κανουν φαουλ για να παει ο ΠΑΟΚ στις βολες κι αυτοι στο τριποντο που θα τους δωσει την προκριση.
Να προσθέσω ότι τους αρκούσε στη λήξη της 4ης περιόδου να βρει ταμπλό η μπάλα και να καταλήξει στα χέρια μας στα 3 δευτερόλεπτα ή να κάνουν φάουλ, να μας στείλουν για 2 βολές και να κρατήσουν τη μπάλα για τα υπόλοιπα 2 δευτερόλεπτα.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Ευρώπη”