Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 Ι
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 Ι
Δεν πουλάμε λέμε .Αν έχουμε πρόβλημα ρευστότητας βγάζουμε διαρκείας .Κλείνουμε Μειτέ με 100 δόσεις και Κετζιόρα .
Ξεφορτωνόμαστε Εγκογκ και Σαμάτα .Πάμε όλα για όλα για Ch.l και Σεπτέμβρη . Να δω με 25-30 εκ τέλη και στην βιτρίνα του ποδοσφαίρου τέλη καλοκαιριού τι ψώνια θα κάνουμε στις εκπτώσεις .
Πέρα από το χιουμοριστικό του πράγματος το ίδιο κάναμε και το προηγούμενο καλοκαίρι .
Ρίσκο στο ρίσκο με καλύτερες προοπτικές και δεμένη ομάδα.
Κανένας δεν θα αδικηθεί κανένας δεν θα μείνει παραπονεμένος .
Συμβόλαια υπάρχουν κανένας δεν μπορεί να μας βάλει το μαχαίρι στο λαιμό .
Αυτοί οι βλαχοδημοσιογράφοι δεν καταλαβαίνουν ότι τα περί ρευστότητας αποδυναμώνει την διαπραγματευτική ικανότητα της ομάδας ακόμα και αν είναι αλήθεια . Η μίζα να είναι καλά .
Ο Π.Α.Ο.Κ πάνω από όλα .
Ξεφορτωνόμαστε Εγκογκ και Σαμάτα .Πάμε όλα για όλα για Ch.l και Σεπτέμβρη . Να δω με 25-30 εκ τέλη και στην βιτρίνα του ποδοσφαίρου τέλη καλοκαιριού τι ψώνια θα κάνουμε στις εκπτώσεις .
Πέρα από το χιουμοριστικό του πράγματος το ίδιο κάναμε και το προηγούμενο καλοκαίρι .
Ρίσκο στο ρίσκο με καλύτερες προοπτικές και δεμένη ομάδα.
Κανένας δεν θα αδικηθεί κανένας δεν θα μείνει παραπονεμένος .
Συμβόλαια υπάρχουν κανένας δεν μπορεί να μας βάλει το μαχαίρι στο λαιμό .
Αυτοί οι βλαχοδημοσιογράφοι δεν καταλαβαίνουν ότι τα περί ρευστότητας αποδυναμώνει την διαπραγματευτική ικανότητα της ομάδας ακόμα και αν είναι αλήθεια . Η μίζα να είναι καλά .
Ο Π.Α.Ο.Κ πάνω από όλα .
- James Moriarty
Καλημέρα μαρσαντος. Καταρχήν όπως έγραψα τόν παίκτη δεν τόν ήξερα καί ρώτησα κάποιους από το εξωτερικό πού ξέρω καί θεωρώ ότι ξέρουν κοντάρια μπάλα (τεσπά αυτά είναι δικά μου) . Μου είπαν λοιπόν όλα όσα έγραψα για τον παίκτη αλλά κ βλέποντας τόν πολύ καλά στο YouTube. Ο παίκτης έχει εξαιρετική ισορροπία επειδή είναι πάνω κάτω ίδιο ύψος με Τάι 173 κάπου εκεί. Αν δεις το βίντεο πού ανέβασα την μπάλα την κολλάει καί αυτός όπως ο Τάισον και δεν είναι τσαπατσουλης. Δες πχ όταν μπαίνει στην περιοχή κάνει κινήσεις αλά Τάισον. Σταματάει, κοιτάει που θά δώσει την μπάλαmarsantos έγραψε:Καλημέρα σε όλους.James Moriarty έγραψε: ...
Λοιπόν ο παίκτης όταν έπαιζε στην EREDIVISIE με τη Χερεφειν είχε απίστευτη ντρίμπλα, πηγαίνει στο one vs one καί είναι πολύ ΕΥΕΛΙΚΤΟΣ σαν τον ΤΑΙΣΟΝ..
Έχει απίστευτη ταχύτητα (πιο γρήγορος από ΤΑΙ) κ στην ευκινησία κ στην επιτάχυνση αλλά καί στο σπρίντ.
...
Φίλε James πάντα όταν ακούγεται ένα όνομα περιμένω την ανάλυση σου ειδικά για το κομμάτι των φυσικών χαρακτηριστικών. Λέω, "άμα εγκρίνει ο James, ο παίκτης αξίζει ".
Πολύ ενθαρρυντικά τα όσα γράφεις.
2 ερωτήσεις - επισημάνσεις (προς εσένα αλλά και για οποιον άλλο έχει παρακολουθήσει τους παίκτες).
1) Γράφεις ότι είναι πιο γρήγορος από ΤΆΙΣΟΝ. Είναι πιο γρήγορος και με τη μπάλα στα πόδια; Γιατί η ταχύτητα οδήγησης του ΤΑΙΣΟΝ είναι διαστημική για τα ελληνικά δεδομένα. Αν έχει ακόμα πιο γρήγορη μεταφορά μπάλας ο Ετζουκε θα χαθεί το τόπι..
2) Επειδή βλέπω ότι προκρινεις Καμαρά .
Μίλησα με γαυρους και μου είπαν το εξής.
Πνευμονια απίστευτα ..
Όμως, κακά κοντρόλ, καθόλου τρίπλες, καθόλου μεταφορά μπάλας, μέτρια τελειώματα.
Μου παρουσίασαν έναν φοβερό αθλητή αλλά κακό ποδοσφαιριστή.
Πάνω κάτω αυτή είναι η εικόνα που έχω κι εγώ.
Εσύ τι γνώμη έχεις ειδικά για το κομμάτι των τεχνικών χαρακτηριστικών.
Να σου πω την αλήθεια ψιλοανακουφιστηκα που μάλλον χάλασε γιατί θέλω δίπλα στο Μειτε κάτι πιο καλό τεχνικά χωρίς να κάνω εκπτώσεις στο αθλητικό κομμάτι.
Πάντως μέχρι τώρα τα ονόματα που ακούγονται έχουν ως πυρήνα χαρακτηριστικών την αθλητικοτητα.
Αυτό άκρως ενθαρρυντικό..
Στρυφογυρναει για να έχει ξανά επιλογή για μία key pass η μία ασσίστ. Εγώ αυτό είδα καί αυτό με είπαν.
Τώρα στην κόντρα αν φύγουν ΤΑΙ με τόν Νιγηριανό δεν ξέρω ποιος θά φτάσει πρώτος. Πάντως ο παίκτης συγκλίνει μέσα στην περιοχή. Ξέρει μπάλα στο καί σέ σετ παιχνίδι.
Αυτό τό 5-6ος δεν παίζει νά ισχύει.
Ο παίκτης έχει εκπληκτική ισορροπία καί όταν φεύγει στην κόντρα είναι εξαιρετικός. Κάπου διάβασα ότι είχε ένα χτύπημα στο γόνατο καί τόν άφησε πίσω.
Αλλά φέτος έκανε εκπληκτική χρόνια με πολύ καλή ομάδα.
Πάμε στον Καμαρά. . Καταρχήν κανείς δεν αμφισβητεί τά εξαιρετικά αθλητικά τού στοιχεία.
Πάμε νά σού πω τι αλλά καλά έχει καί οι πονεμένοι γαύροι μίας καί έχασαν ένα πολύ καλό παίκτη πού τόν είχαν από παιδί μάλλον πονάνε..
Καταρχήν έχει καλή τριμπλα. Είναι παίκτης μποξ τού μποξ καί όπως είπε σωστά ένα παιδί αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει νά σκοράρει πολλά γκολ κτλ ..
Μπορεί νά πάρει την μπάλα καί νά κάνει μπιλντ απ' θεωρώ καί μάλιστα λόγω πολύ καλής φυσικής κατάστασης τραβιέται καί στα άκρα έξω από την περιοχή..
Επίσης αν βρεθεί σέ θέση βολής ακόμα και από μακρυά θά σουτάρει.. Συνήθως όμως έχει κακά σουτ καί αυτά πιστεύω ότι ο ΛΟΥ με τόν τρόπο τού καί την εξαιρετική διαχείριση θά τά κόψει..
Είναι πολύ καλός στο πρεσινγκ είτε αυτό γίνεται στο κέντρο είτε ψηλά (πολύ σωστά είχες γράψει ότι με μαρτινς έπαιζε ως ψευτοδεκαρι.)
Είναι πολύ καλός αμυντικά. Μπορεί δηλαδή νά κλέψει την μπάλα στο κέντρο καί νά φύγουμε σέ τρανζισιον όπως έκανε η ομάδα πολλές φορές φέτος..
Είναι κοντρολαρισμενος παίκτης.. Γενικά είναι τό άλλο μισό τού ΜΕΙΤΕ κατεμε. Προφανώς καί έχει κάποιες αδυναμίες αλλά αυτά που σέ είπαν οι γαύροι δεν ισχύουν..
Είναι καί αθλητής αλλά ξέρει καί μπάλα με λίγα λόγια.. Πίο πολύ αθλητής όμως αν τά βάλουμε στην ζυγαριά.
Καί ένα τελευταίο πού μπορεί νά είναι σημαντικό αλλά μπορεί και νά μήν είναι τίποτα.. Είδα στις πίσω σελίδες ότι ο Καμαρά έκανε follow στο ινστα τόν ΜΕΙΤΕ..
Πριν καμιά ώρα περίπου μπήκα στο ινστα τού Καμάρα καί όντως ισχύει.
Αυτό έγινε χθές καί έκανε πρώτος ο Καμαρά τόν Μειτε (πού λείπει με Εκονγκ στην Αφρική για καλό σκοπό) καί μετά ό Μειτε ανταπέδωσε τό follow ..
Συν τής άλλης ο παπατζης τού Χ (τουιτερ) σκίζει τά ρούχα τού ότι θα ανακοινωθούν ΜΕΙΤΕ/ Καμαρα ..
Καί λέω εγώ; Μήπως επειδή θά πουλήσει τον μικρό η ΠΑΕ νά ανακοινώσει καί τούς 2 μαζί ώστε να μήν έχουμε τόσο αντιδράσεις; Καί έβγαλαν φεικ νιους ότι Καμαρά τέλος;
Ξαναλέω μπορεί νά λέω βλακείες αλλά τό να γίνει φολλου δύο παικτών που ίσως γίνουν συμπαίκτες για 3 χρόνια καί είναι Γάλλο Αφρικανοί δεν μου περνάει καθόλου απαρατήρητο
.
Ουφ αυτά. Σόρρυ με έσβησε τό κινητό ενώ έγραφα καί είμαι στον δρόμο εν κίνηση συνοδηγός

- loukas karadimos
Αυτό ακριβώς και τίποτα άλλοobanebane έγραψε:Ότι νάναι, μιλάμε για παίχτη ελεύθερο με καλό βιογραφικό και συμμετοχή στο φετινό chl, είναι δυνατόν να παίζουμε μόνοι μας και το να μη μείνει κρυφό θα παίξει ρόλο στις διαπραγματεύσεις;
Όταν όλοι μαζί βγάζουν το όνομα, σημαίνει ότι τους το έδωσε η ΠΑΕ,γιατί κατά μεγάλο ποσοστό έχει κλείσει ή για να μπορεί να διαπραγματευτεί με πιθανό άλλο στόχο.
Το μόνο σίγουρο είναι ότι βγάζουν αυτά τα σουργελα το έχουν πάρει από την ΠΑΕ,κανένας τους δεν μπορεί να κάνει ρεπορτάζ,ο κυριότερος λόγος είναι ότι κανένας από αυτούς δεν ξέρει αγγλικά ούτε επιπέδου palso.
Τους έχουμε φάει στη μάπα τόσα χρόνια, τους μάθαμε πλέον.
Η παε είτε τα δίνει τελειωμένα είτε για να κάνει τον παίχτη σκαλί σε κάτι άλλο που είναι κοντά
Κάτι άλλο. Λέμε ότι θέλουμε αναπληρωματικό αριστερό εξτρέμ. Εγώ θα πω ότι θέλουμε μια βασικουρα για αριστερά. Ποιος μου λέει πως η ΠΑΙΚΤΑΡΑ ο Τάισον θα έχει τις ίδιες αντοχές, την ίδια έκρηξη με πέρυσι? Ο άνθρωπος μεγαλώνει και σε τέτοια ηλικία ακόμα και οι 3-4 μήνες κάνουν μεγάλη διαφορά. Για αυτό πιστεύω πως η στόχευση μας θα πρέπει να είναι η απόκτηση ΒΑΣΙΚΟΥ αριστερού εξτρέμ ( αν και με τους μίνιμουμ 50-55 αγώνες δεν υπάρχουν βασικοί και αναπληρωματικοί). Για αυτό και πιστεύω ότι θα στοχεύσουμε σε συμβόλαιο του 1+ εκατομμυρίου
Στάλθηκε από το 22101316G μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το 22101316G μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
James φιλαράκι ευχαριστώ για τα κατεβατα σου. Έχεις και μια άλλη οπτική στην ανάλυση παικτών που είναι πολύ χρήσιμη. Αν έχεις και δίκτυο από όπου μπορείς να αντλείς πληροφορίες ακόμα καλύτερα.
Αν τους πάρουμε και τους 2 παίκτες θα έχουμε πολλά να πούμε.
Μια σημείωση για τον Καμαρά. Επηρεασμένος από το πως τον χρησιμοποιούσε ο Μαρτινς ως ψευτοδεκαρι και με δεδομένο ότι ο Λου γουστάρει ο δημιουργός του να είναι το αριστερό εξτρέμ, τον Καμαρά τον βλέπω να κουμπώνει πίσω από τον φορ, να μαρκάρει σαν σκυλί και να έχει off ball ευθύνες στην επίθεση.
Τέλος πάντων, σημασία έχει ότι η ομάδα προσπαθεί να ανεβάσει τα αθλητικά της χαρακτηριστικά. Αν αυτό γίνει πράξη όλα θα πάρουν το δρόμο τους..
Αν τους πάρουμε και τους 2 παίκτες θα έχουμε πολλά να πούμε.
Μια σημείωση για τον Καμαρά. Επηρεασμένος από το πως τον χρησιμοποιούσε ο Μαρτινς ως ψευτοδεκαρι και με δεδομένο ότι ο Λου γουστάρει ο δημιουργός του να είναι το αριστερό εξτρέμ, τον Καμαρά τον βλέπω να κουμπώνει πίσω από τον φορ, να μαρκάρει σαν σκυλί και να έχει off ball ευθύνες στην επίθεση.
Τέλος πάντων, σημασία έχει ότι η ομάδα προσπαθεί να ανεβάσει τα αθλητικά της χαρακτηριστικά. Αν αυτό γίνει πράξη όλα θα πάρουν το δρόμο τους..
Ψηθηκα ασχημα με τον Ετζουκε,θα χαλαστω αν δεν καταληξει θετικα...Θα αρχισω να κραζω ξανα για γουρι...
Αυτο το αρθρο στο SDNA ειναι που μας αποσυντονισε. Γιατι χθες οι 24 το εδιναν ως "μια ανασα" και ολοι υπεθεταν οτι κρατουν το ονομα για την Φορτσα. Οταν βγηκε η Φορτσα με το ονομα στο πρωτοσελιδο ηρθε η επιβεβαιωση.
Αλλα αυτο το αρθρο μας πηγε πισω..
Εκτος και αν ειναι οντως στο παρα "μια ανασα"
Αλλα αυτο το αρθρο μας πηγε πισω..

Εκτος και αν ειναι οντως στο παρα "μια ανασα"
επειδη εχει αρχισει η γκρινια γενικα.. ας τελειωσουμε καμια υποθεση γιατι τραβανε μερες και αποτελεσμα δεν εχουμε..
Ο ΠΑΟΚ κερδίζει τη Σεβίλλη για Ετζούκε!
To ενδιαφέρον των Ισπανών για τον Νιγηριανό εξτρέμ και η πρόταση του “δικεφάλου”!
παοκ24
Ο Κιντέρα Ετζούκε είναι ο “εκλεκτός” του ΠΑΟΚ για την τριάδα πίσω από τον κεντρικό επιθετικό, ανεξάρτητα από το τι θα συμβεί με τον Γιάννη Κωνσταντέλια και μεταξύ άλλων προκύπτει ένα στοιχείο με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον!
Συγκεκριμένα, για τον 26χρονο εξτρέμ, ο οποίος μένει “ελεύθερος” από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, ενδιαφέρθηκε και η Σεβίλλη, η οποία όμως φαίνεται πως δεν κατάφερε να “ματσάρει” την πρόταση του ΠΑΟΚ προς τον ποδοσφαιριστή, η οποία προβλέπει ετήσια αποζημίωση μεγαλύτερη του 1,5 εκ. ευρώ!
To ενδιαφέρον των Ισπανών για τον Νιγηριανό εξτρέμ και η πρόταση του “δικεφάλου”!
παοκ24
Ο Κιντέρα Ετζούκε είναι ο “εκλεκτός” του ΠΑΟΚ για την τριάδα πίσω από τον κεντρικό επιθετικό, ανεξάρτητα από το τι θα συμβεί με τον Γιάννη Κωνσταντέλια και μεταξύ άλλων προκύπτει ένα στοιχείο με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον!
Συγκεκριμένα, για τον 26χρονο εξτρέμ, ο οποίος μένει “ελεύθερος” από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, ενδιαφέρθηκε και η Σεβίλλη, η οποία όμως φαίνεται πως δεν κατάφερε να “ματσάρει” την πρόταση του ΠΑΟΚ προς τον ποδοσφαιριστή, η οποία προβλέπει ετήσια αποζημίωση μεγαλύτερη του 1,5 εκ. ευρώ!
- Mitsospaoki4
- Moderator
-
Άμα δίνουμε 1.5 θα υπογράψει σε μας. Μόνο σε μας θα βρει την προοπτική της Ευρώπης και τόσο καλό συμβόλαιο. Τέτοιο συμβόλαιο βρίσκει και στην αραπια αλλά χωρίς την προοπτική Ευρώπης στην ατβερμπ έπαιρνε λιγοτερα. Ας κάνει και κάτι καλό ο εκονγκ που είναι φιλαράκια να τον ψήσει να έρθει
Πάντως είμαι πολύ αισιόδοξος για τα συμβόλαια που δίνουμε στην αγορά
Πάντως είμαι πολύ αισιόδοξος για τα συμβόλαια που δίνουμε στην αγορά
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Leonardo10 την Σάβ 08 Ιουν 2024, 13:04, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
- ΑποστόληςΑ
joshua έγραψε:Ψηθηκα ασχημα με τον Ετζουκε,θα χαλαστω αν δεν καταληξει θετικα...Θα αρχισω να κραζω ξανα για γουρι...

Παντως ολες οι προτασεις που εως τωρα εχουν βγει προς τα εξω (Μπρειθγουειτ, Καμαρα, Εντζουκε) φανερωνουν ποσο εντυπωσιακα ανεβαζουμε το μισθολογικο μπατζετ.
Πραγμα που δειχνει οτι εχουν απαντες κατανοησει την μοναδικη ευκαιρια του τσουλου.
Πολυ αισιοδοξα τα μυνηματα....
Πραγμα που δειχνει οτι εχουν απαντες κατανοησει την μοναδικη ευκαιρια του τσουλου.
Πολυ αισιοδοξα τα μυνηματα....
- ΑποστόληςΑ
Όντως. Έχει γίνει πεποίθηση ότι ο πρώτος στόχος είναι η league phase του Ch.L.
Αν δινουμε τοσα βεβαια για αριστερο εξτρεμ ,για αντιΝτελια τι θα δωσουμε? 4 συμβολαια πανω απο μυριο στη μεσοεπιθετικη γραμμη? Δυσκολο το κοβω...Το 1.5 παντως για τον Νιγηριανο οσο και αν μου αρεσει ειναι υπερβολικο.