Μεταγραφές Καλοκαιριού 2023 Ι
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2023 Ι
Ντρινννννν...Ντριννννννννν...Ντρινννννν...
-Pronto...
-Mr Sansones???
-Si!!!
Τουτ...Τουτ...Τουτ...
Πρωτοσελιδο: <<Ειπε το ναι ο Σανσονες>>.
-Pronto...
-Mr Sansones???
-Si!!!
Τουτ...Τουτ...Τουτ...
Θα τον ήθελα με 1000, αλλά ένας τέτοιος παίκτης στην καλύτερη ηλικία του δεν έχει κανένα λόγο να έρθει στην Ελλάδα. Οσους κουμπαράδες και αν σπάσεις.Μπαρκαρούτσος έγραψε:Διαβάζω για Pjaca και θυμήθηκα τον συμπατριώτη του, Kramaric, άλλη παιχτούρα καψούρα του FM.
Στη Hoffenheim (μέση Bundesliga φέτος) ήταν ο βασικός striker, οπότε μπα..
Ωστόσο, βλέποντας τα άλλα CF της Hoffenheim, βρήκα τον γνωστό σε εμάς Kasper Dolberg, ο οποίος έπαιξε ελάχιστα φέτος και έβαλε 2 γκολ σε 720 λεπτά. Δανεικός από τη γαλλική Nice, το συμβόλαιό του λήγει σε λίγες μέρες, ενώ υπάρχει οψιόν αγοράς.
Είχε κάποιους τραυματισμούς φέτος, αλλά όχι κάτι τρελό.
Για 'μένα αξίζει να σπάσεις τον κουμπαρά και να τον φέρεις.
- Μπαρκαρούτσος
Είναι σε πτωτική πορεία, πέρσι δεν έκανε καν προετοιμασία λόγω τραυματισμού. Μένει ελεύθερος τώρα..εκτός κι αν ενεργοποιήσει την οψιόν η Νίκαια.
- Kabamaru11
Εγω ειδα πως εχει συμβολαιο μεχρι το 2024 ο Ντολμπεργκ.Επισης εχει καθαρες αποδοχες 1,6εκ......ανεφικτη περιπτωση.
- Μπαρκαρούτσος
Ναι, έχεις δίκιο για το συμβόλαιο.
Είμαι ανεπαρκής, πάμε παρακάτω.
Είμαι ανεπαρκής, πάμε παρακάτω.
- Ασπρόμαυρος Εβρίτης
Χαχαχα υπάρχουν και τα αγγλικά..psykoman έγραψε:Ντρινννννν...Ντριννννννννν...Ντρινννννν...
-Pronto...
-Mr Sansones???
-Si!!!
Τουτ...Τουτ...Τουτ...
Δημοσιευματα (twitter) απο ιταλια παντως αναφερουν παραμονη gabbiadini στη Σαμπντορια με ανανεωση συμβολαιου και μειωμενες αποδοχες
- Kabamaru11
O Joshua εχει δικιο παντως,μετα την παραμονη Μπραντον,δεν πολυκολλαει να υπογραψουμε Γκαμπιαντινι η παρομοιο φορ.Θα προτιμουσα φορ τυπου Diagne.Αλλοι φυσικα κανουν τις επιλογες,εμεις απλως σχολιαζουμε.
Δειτε ανοδικη πορεία του Ντουκς που ειχε προτεινει ο Ρέμπε
https://www.transfermarkt.com/marvin-du ... ler/125103
- constadine
Εγώ παντός βλέπω στο τέλος να παίρνουμε Ντάντας.
Τη Ζοάνα Ντάντας, αδερφή του Τιάγκο , η οποία σύμφωνα με το inpaok δοκιμάστηκε στον ΠΑΟΚ.
Τη Ζοάνα Ντάντας, αδερφή του Τιάγκο , η οποία σύμφωνα με το inpaok δοκιμάστηκε στον ΠΑΟΚ.
Παικταράς...έχει όλο το πακέτο συν εντυπωσιακές εκτελέσεις φάουλ...δυστυχώς πάρα το καλό παράδειγμα του Νάρει δεν βλέπω να κοιτάζουν προς Β Γερμανίας που έχει χρυσάφι για το επίπεδο ομάδων όπως ο ΠΑΟΚ και είναι εφικτό να έρθουν παίκτες σε καλές ηλικίες, χωρίς υπερβολικές τιμέςmbison έγραψε:Δειτε ανοδικη πορεία του Ντουκς που ειχε προτεινει ο Ρέμπε
με καθε επιφυλαξη ανθρωπος που δεν του δινω και πολυ βαση στα μεταγραφικα(σε καποια αλλα θεματα μου εχει αποδειξει οτι ξερει πραγματα και οχι μονο για την ΠΑΕ-σε αντιθεση με τα μεταγραφικα) μου ειπε για το χαφ οτι ψαχνοντουσαν για τον μπενταλεμπ ,το ξαναλεω με καθε επιφυλαξη και οτι αυτο το σκηνικο εχει σιγουρα βδομαδα και κοντευει δεκαημερο σιγα-σιγα.
και εμενα μου εχει καρφωθει και μου κολλαει πιο πολυ του σεφεροβιτς απο του γκαμπιαντινι ,αλλα δεν κολλαει με τους αρδ που λενε για αρκετα απο καμπιονατο.
και εμενα μου εχει καρφωθει και μου κολλαει πιο πολυ του σεφεροβιτς απο του γκαμπιαντινι ,αλλα δεν κολλαει με τους αρδ που λενε για αρκετα απο καμπιονατο.
Και η Β΄ Γερμανίας και η Β΄ Γαλλίας και η Β΄ Αγγλίας έχουν εξαιρετικές περιπτώσεις.ektoras έγραψε:Παικταράς...έχει όλο το πακέτο συν εντυπωσιακές εκτελέσεις φάουλ...δυστυχώς πάρα το καλό παράδειγμα του Νάρει δεν βλέπω να κοιτάζουν προς Β Γερμανίας που έχει χρυσάφι για το επίπεδο ομάδων όπως ο ΠΑΟΚ και είναι εφικτό να έρθουν παίκτες σε καλές ηλικίες, χωρίς υπερβολικές τιμέςmbison έγραψε:Δειτε ανοδικη πορεία του Ντουκς που ειχε προτεινει ο Ρέμπε
Καλά. στο ψάξιμο κινούμαστε σε κάθε μεταγραφική περίοδο, έλα να κλείνει κανένας καλός μέσα στα επόμενα 24ωρα να πάρουμε τα πάνω μας.