7. Γιάννης Κωνσταντέλιας
-
Re: 7. Γιάννης Κωνσταντέλιας
Να σας ζήσει το μωράκι,να είναι γερό, καλύτερο ευτυχισμένο και να είστε και εσείς γεροί για να το μεγαλώσετε και να το χαίρεστε.
- john4serres
Τυχαίο είναι. Σύμπτωση.
Απλά συνέβη να σταματήσουν ξαφνικά όλα μαζί τα άρθρα για το ενδιαφέρον του ενός και του άλλου και πόσα εκατομμύρια μας δίνουν για να αγοράσουν τον καλύτερο παίκτη μας, που μας βομβάρδιζαν κάθε μέρα με ρυθμούς πολυβόλου.
Απλά συνέβη να σταματήσουν ξαφνικά όλα μαζί τα άρθρα για το ενδιαφέρον του ενός και του άλλου και πόσα εκατομμύρια μας δίνουν για να αγοράσουν τον καλύτερο παίκτη μας, που μας βομβάρδιζαν κάθε μέρα με ρυθμούς πολυβόλου.
7. Γιάννης Κωνσταντέλιας
Ε ναι δεν μου παει απο το μυαλο οτι προερχονταν απο συγκεριμενη πλευρα και εξυπηρετουσε συγκεκριμενα συμφεροντα. Αποκλειεται. Καποιος πιο πονηρος θα ελεγε οτι δεν υπηρχε ποτε θεμα και αυτος που κρατησε περσι τον Ντελια δεν ειχε κατα νου την πωληση του. 

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος aivas19 την Πέμ 19 Ιουν 2025, 10:06, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Τι ακριβως εννοειτε; Οτι εμεις βαζαμε τα Γερμανικα μεσα να γραφουν και τωρα σταματησαμε; Οτι συγκεκριμενοι αρδ απο εδω διναν πληροφοριες σε ξενα μεσα; Οτι φοβηθηκαν οι Γερμανοι μολις εμφανιστηκε ο Μυστακιδης; Τι απο ολα;
7. Γιάννης Κωνσταντέλιας
Ε ναι δεν μπορει να βαλει καποιος επιδοξος αγοραστης ΠΑΕ καποιον να γραφει αρθρα για Ντελια. Με τιποτα. Δεν εχει ξαναγινει. Ποιος γερμανος δημοσιογραφος εγραψε τι icue; Μιας και το ανεφερες. Ενδιαφερον υπηρξε και τον Γεναρη και περσι και φετος. Το οτι χρησιμοποιηθηκε για να δημιουργησει κλιμα ειναι ΑΛΛΟ ΘΕΜΑ
Εγώ δεν μπορώ να κάνω εικασίες για ποιό λόγο συνέβη αυτή η σύμπτωση να σταματήσουν ξαφνικά όλα τα δημοσιεύματα που μας τα είχαν κάνει ζέπελιν με την πώληση Ντέλια.
Το αναμφισβήτητο είναι ότι συνέβη.
Και αυτό το βρίσκω θετικό.
Το αναμφισβήτητο είναι ότι συνέβη.
Και αυτό το βρίσκω θετικό.
Οσοι μας λεγαν για τον Ντελια οτι ειναι με το ενα ποδι στην Γερμανια (οι ιδιο που μας λεγαν περυσι οτι ηταν στο αεροπλανο για Ζαλτσμπουργκ) ειναι απο πληροφοριες και αρθρα σε Γερμανικα μεσα. Κανω λαθος;
- black death
Ολη η αλήθεια κρύβεται στη συνομιλία ντελια-μυστα οπου συμφωνα με πληροφορίες ο πρωτος αφιερωσε στον δευτερο το "δεν παω πουθενά, εδω θα μείνω" με τον τέλη να απαντάει "η αγάπη μου εισαι εσυ και δεν σ'αφηνω" μεσα σε συγκινητικο κλίμα.
Δεν ξερω εγω ξερω οτι Τοσκιτσης και μετροκωλις λεγαν πως η ΠΑΕ πιεζει και για να τον πουλησει ενω αυτος δε θελει και εγω δεν το πιστευω.