Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022 III

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
joshua

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022 III

Δημοσίευση από joshua »

Eνα καλο ροστερ μπορει να βρει καποια στιγμη το δρομο του,ενα κακο ροστερ οχι,οποτε ειναι λογικο να μας καιει αρχικα το ροστερ.
Άβαταρ μέλους
NikLiverpool

Δημοσίευση από NikLiverpool »

Θα συμφωνήσω με τον nunies4. Ότι μεταγραφή και αν κάνουμε αν εξακολουθησουμε αυτό το βραδυκαυστο και προβλέψιμο ποδόσφαιρο που παίζουμε θα έχουμε πρόβλημα.

Εκτός αν ποντάρουμε σε ατομικές αναλαμπές που κακά τα ψέματα δεν συμβαίνουν πάντα.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Εντάξει ρε παιδια δεν έχουμε και τον Φριγκερ προπονητη...
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

Ξαναλέω ότι πίνω νερό στο όνομα του.
Θέλω όμως να δω μια προσαρμογή από αγώνα σε αγώνα. Μια αλλαγή ρυθμου. Μια διαφοροποίηση συστήματος.
Αν έβλεπα πχ τον Κουαλιατα να επιχειρεί 10 διεισδύσεις και ας τον έκοβαν 11 φορές θα έλεγα οκ...πάμε την επόμενη....θα το βρει.
Αν έβλεπα 10 λάθος πάσες σε προσπάθεια άμεσου γρήγορου κάθετου ποδοσφαίρου θα έλεγα οκ..θα το βρουν.
Αυτό που είδα στα δύο ματς με τρόμαξε. Και είναι συνέχεια της περυσινης χρονιάς.
Ανούσια κατοχή με safe πάσες συνήθως προς τα πίσω καμία πρωτοβουλία και η μόνη αλλαγή που επιχειρείται να είναι η μεγάλη διαγώνια πάσα.
Μας έχουν μάθει όλες οι ομάδες.
serres60

Δημοσίευση από serres60 »

nunies4 έγραψε:Ξαναλέω ότι πίνω νερό στο όνομα του.
Θέλω όμως να δω μια προσαρμογή από αγώνα σε αγώνα. Μια αλλαγή ρυθμου. Μια διαφοροποίηση συστήματος.
Αν έβλεπα πχ τον Κουαλιατα να επιχειρεί 10 διεισδύσεις και ας τον έκοβαν 11 φορές θα έλεγα οκ...πάμε την επόμενη....θα το βρει.
Αν έβλεπα 10 λάθος πάσες σε προσπάθεια άμεσου γρήγορου κάθετου ποδοσφαίρου θα έλεγα οκ..θα το βρουν.
Αυτό που είδα στα δύο ματς με τρόμαξε. Και είναι συνέχεια της περυσινης χρονιάς.
Ανούσια κατοχή με safe πάσες συνήθως προς τα πίσω καμία πρωτοβουλία και η μόνη αλλαγή που επιχειρείται να είναι η μεγάλη διαγώνια πάσα.
Μας έχουν μάθει όλες οι ομάδες.
Το άλλο είναι το άμεσο ποδόσφαιρο που δεν το παίζει. Η με 3 στόπερ που πάλι δεν το παίζει. Άρα 50 πάσες και άγιος ο θεός. Και μεταγραφές εκτός του ναρει κανένας αθλητικός παίκτης. Τι δεν καταλαβαίνετε;
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Ο ραφα σοαρες τι ποσό παίζει να παίρνει;;

Τι σκατα πόσο πρέπει να δοθεί για να ερθει ένας κανονικος παίκτης ρε γαμω την τρέλα μου;

Επίσης ολοι αυτοι που του γυμνάζουν προπονούν είναι επαγγελματίες ή τους φέρανε έτσι;;

Πάμε καλά ρε;
Μία προετοιμασία και 1,5 ματς και είναι έξω με θλάση;

Ποιος σκατα έχει ευθύνη για όλο αυτό το παρανοϊκό;;

Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
JohnDag

Δημοσίευση από JohnDag »

Ποσο παίρνει στον ΠΑΟΚ δεν ξέρω να σου πω αλλά στην Γκιμαραες έπαιρνε 100Κ τον χρόνο.

Δεν ξέρω αν αυτό βοηθάει στην ερώτηση σου.

Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
Parolos

Δημοσίευση από Parolos »

sourmenetes έγραψε:Ο ραφα σοαρες τι ποσό παίζει να παίρνει;;

Τι σκατα πόσο πρέπει να δοθεί για να ερθει ένας κανονικος παίκτης ρε γαμω την τρέλα μου;

Επίσης ολοι αυτοι που του γυμνάζουν προπονούν είναι επαγγελματίες ή τους φέρανε έτσι;;

Πάμε καλά ρε;
Μία προετοιμασία και 1,5 ματς και είναι έξω με θλάση;

Ποιος σκατα έχει ευθύνη για όλο αυτό το παρανοϊκό;;

Αμα θα δεις ποιοι εφυγαν απο τα τιμ της ομάδας, εργοφυσιολογοι κλπ θα λυθουν οι αποριες σου.
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

JohnDag έγραψε:Ποσο παίρνει στον ΠΑΟΚ δεν ξέρω να σου πω αλλά στην Γκιμαραες έπαιρνε 100Κ τον χρόνο.

Πως ξέρει τι έπαιρνε στη γκιμαραες και δεν ξέρεις στον ΠΑΟΚ;

Σε τι έπαιζε σε ερασιτεχνική ομάδα;

Άβαταρ μέλους
Blackgr4
Moderator

Δημοσίευση από Blackgr4 »

psykoman έγραψε:
Blackgr4 έγραψε:Όσον αφορά τα οικονομικά, μιας και άνοιξε η συζήτηση για τα συν πλην του αποκλεισμού από την Ευρώπη, καλό είναι όποιος πιστεύει πως ο ΠΑΟΚ είναι μέσα από τις αγορές και τις πωλήσεις του, να μπει στο transfermarkt και να κάνει δυο απλές προσθέσεις και μια αφαίρεση.
Όλες τις αγορές από το 12/13, όλες τις πωλήσεις από το 12/13 και μετά την μεταξύ τους αφαίρεση.
Το αποτέλεσμα ίσως ζαλίσει αρκετούς, γιατί μόνο αρνητικό δεν βγαίνει...

Το γιατί ο ΠΑΟΚ ενώ βγαίνει τόσο συν από τις αγορές μείον τις πωλήσεις του, έφτασε να έχει πρόβλημα με το FFP και για το πόσο λάθος επενδύονται τόσα κέρδη, είναι άλλη συζήτηση.
Μην λετε οτι σας κατεβει στο κεφαλι.
Μπες στο epo.gr εχει τα οικονομικα στοιχεια ολων των ομαδων...τους ισολογισμους.
Μια Α.Ε. δεν ειναι μπαινω στο τρανσερμαρκτ κανω 2 προσθαφαιρεσεις και τελειωσα.
Δεν ειμαστε μπακαλικο.
Δηλαδή αξίζει ο κόπος να κάνουμε 350 ποστ για τα χαμένα 6-7 εκατομμύρια της Ευρώπης, αλλά για το ότι ο ΠΑΟΚ εδώ και 10 χρόνια με πωλήσεις και αγορές από τη συγκεκριμένη διοίκηση, δεν έχει μπει μέσα, ίσα ίσα έχει βγάλει και καμιά 13 εκατομμύρια κέρδος, δεν πρέπει να αναφερθεί, παρά μόνο παραθέτοντας ολόκληρο τον ισολογισμό;
Καταλαβαίνεις πόσο αντικρουόμενο είναι αυτό όταν αναφέρεται ως αντεπιχείρημα για το κατά πόσο μπορούν να γίνουν μεταγραφές ή όχι;
Ο ισολογισμός περιέχει τα πάντα. Για παράδειγμα τις αμοιβές της ΠΑΕ. Χίλια δυο πράγματα μπορεί να μας βάλουν μέσα. Οι αγορές/πωλήσεις πάντως ΔΕΝ μας έβαλαν.
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δηλαδή για να ερθει στον ΠΑΟΚ ένας παίκτης που να ξέρει τη θέση να πατάει και να μην πέφτει και να μην τραυματίζετσι στο ζέσταμα θα πρέπει να δίνουμε 1 εκ στον καθενα!

Ρε ούτε ευρώ μη δίνεις με τις μαλακιες που βλέπεις!

Αν είναι δυνατον με τόσους επαγγελματίες κάθε μέρα από πάνω σου οι μισοί να μην μπορούν να τρέξουν κι άλλοι να σκουντουφλανε κι άλλοι να παθαίνουν θλάση με το φτερνισμα!

Να δίνουμε ένα 500αρι μπόνους οποίος δεν παθαίνει πάνω από 3 θλάσεις μέσα στη χρονιά.

Άβαταρ μέλους
JohnDag

Δημοσίευση από JohnDag »

sourmenetes έγραψε:
JohnDag έγραψε:Ποσο παίρνει στον ΠΑΟΚ δεν ξέρω να σου πω αλλά στην Γκιμαραες έπαιρνε 100Κ τον χρόνο.

Πως ξέρει τι έπαιρνε στη γκιμαραες και δεν ξέρεις στον ΠΑΟΚ;

Σε τι έπαιζε σε ερασιτεχνική ομάδα;

Στην Γκιμαραες το ξέρω γιατί το έχω επιβεβαιώσει από 3 διαφορετικές πηγές μια εκ των οποίων το capology.com το οποίο είναι επαγγελματικό εργαλείο για managers/scouters/ομάδες.

Στον ΠΑΟΚ δεν ξέρω γιατί δεν έχει ανακοινωθεί/αναρτηθεί ακόμα κάπου επισημα.

Υποθέτω ότι ο μισθός του δεν θα είναι πάνω από 400-500Κ, αλλά δεν μπορώ να το πω με σιγουριά.

Άβαταρ μέλους
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

Τότε μιλάμε για ένα παικτάκο της σειράς που θα έπρεπε να φέρει ο Μπέος στον Βόλο με απολαβές 150.000€
Και όχι να χρυσοπληρώνει ο ΠΑΟΚ 400.000€
Άβαταρ μέλους
JohnDag

Δημοσίευση από JohnDag »

sourmenetes έγραψε:Δηλαδή για να ερθει στον ΠΑΟΚ ένας παίκτης που να ξέρει τη θέση να πατάει και να μην πέφτει και να μην τραυματίζετσι στο ζέσταμα θα πρέπει να δίνουμε 1 εκ στον καθενα!

Ρε ούτε ευρώ μη δίνεις με τις μαλακιες που βλέπεις!

Αν είναι δυνατον με τόσους επαγγελματίες κάθε μέρα από πάνω σου οι μισοί να μην μπορούν να τρέξουν κι άλλοι να σκουντουφλανε κι άλλοι να παθαίνουν θλάση με το φτερνισμα!

Να δίνουμε ένα 500αρι μπόνους οποίος δεν παθαίνει πάνω από 3 θλάσεις μέσα στη χρονιά.

Νομίζω πάνω στα νεύρα μας έχουμε ψιλομπερδεψει τα μπούτια μας Sourme.

Λογικό ως ενός σημείου, αυτός ο αποκλεισμός πόνεσε πολύ.

Πάμε λίγο να δούμε τι λένε τα δεδομένα για τον Ραφα.

Στην κοντά 10ετη καριέρα του είχε συνολικά 3 τραυματισμους.

Έμεινε εκτός το 17/18 για 67 μέρες, το 18/19 για 31 και το 21/22 για 19.

Αυτό σε καμία περίπτωση δεν είναι ιστορικό ενός παίχτη με ιατρικά προβλήματα.

Το ότι τραυματιστηκε, λοιπόν, τώρα μπορει να είναι απλά ένα τυχαίο γεγονός.

Το πρόβλημα, λοιπόν, με τον συγκεκριμένο δεν είναι ότι είναι ευπαθης στους τραυματισμους.

Το πρόβλημα είναι ότι στα 27 του έπαιζε στην Λίγκα NOS και είχε (για δεδομένα της κατηγορίας) ένα πολύ χαμηλό συμβόλαιο. Αλλα πολύ χαμηλό.

Επειδή, λοιπόν, δεν είναι και πολύ πιθανό οι Πορτογαλοι να είναι οι βλάκες κι εμείς να ανακαλύψαμε το νέο Μαρσέλο στα 27 του.

Μάλλον πρέπει να αποδεχτούμε σιγά σιγά ότι ακόμα μια θέση στην οποία είχαμε τεράστιο ποιοτικο κενό την καλύψαμε με έναν μέτριο και φτηνό παίχτη.

Τωρα ο Μποτο φταίει γι' αυτό, η φτήνια που τρώει τον πάρα εκ μέρους της διοίκησης φταίει;

The jury is still out.

Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Rexaris έγραψε:Στο ποδόσφαιρο δεν πάμε καλά, αλλά στο μπάσκετ πήραμε έναν πολύ αξιόλογο πλέι-μέικερ που μπορεί να δώσει και θέαμα.

Γι αυτό αυντάσσομαι με τον Μπαρκαρούτσο και καλώ όλους τους αδερφούς να στηρίξουμε οικονομικά την προσπάθεια που γίνεται στο μπάσκετ που μπορεί να μας παρηγορήσει με κάποιες χαρές φέτος.
Καταντήσαμε να μας τρολάρουν και οι μπασκετικοί!
Πόσο πιο κάτω Θεέ μου...
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”