Razvan Lucescu
- abc_o_ karpouzas
Re: Razvan Lucescu
καλα ρε
ariskatiforos
αλλα και αυτο που γραφεις εσυ δεν ειναι και πολυ...φυσιολογικο...
αν... ολα τα αρνητικα μαζι τα εβαλες...
Αν δε περάσω Ευρώπη αν αποκλειστω κ στο κύπελλο κ αρχίσω πάλι γκέλες στο πρωτάθλημα τι θέλεις ν πω μπράβο για να μη σου χαλάσω το μυθιστόρημα π έχεις πάρει φορά κ κατηγορείς τους πάντες ;
ποιο καλα δεν ειναι να πεις οτι ειναι να πεις μετα τα ...αν..??
ariskatiforos
αλλα και αυτο που γραφεις εσυ δεν ειναι και πολυ...φυσιολογικο...
αν... ολα τα αρνητικα μαζι τα εβαλες...
Αν δε περάσω Ευρώπη αν αποκλειστω κ στο κύπελλο κ αρχίσω πάλι γκέλες στο πρωτάθλημα τι θέλεις ν πω μπράβο για να μη σου χαλάσω το μυθιστόρημα π έχεις πάρει φορά κ κατηγορείς τους πάντες ;
ποιο καλα δεν ειναι να πεις οτι ειναι να πεις μετα τα ...αν..??
- Μπαρκαρούτσος
Ο ΠΑΟΚ των προηγούμενων μηνών δεν μ'άρεσε ούτε εμένα. Έχω να δω ποδόσφαιρο από τον Νοέμβρη νομίζω, γιατί ένιωσα ότι με κοροϊδεύουν και χάνω το χρόνο μου τζάμπα. Δεν μπήκα στο φόρουμ να κράξω τους πάντες, αλλά δεν έκρυψα και την εμπάθειά μου σε συγκεκριμένα πρόσωπα και πρακτικές, το παραδέχομαι και θα το ξαναπαραδεχτώ όταν γίνει.
Άλλο αυτό και άλλο
Ναι, αν κάνουμε κλαρίνο με τους χάρτινους και αποκλειστούμε από τη Μιντλιγιάντ πώς τη λένε, προφανώς δεν θα μπούμε να πούμε μπράβο. ΠΑΟΚ είμαστε και θέλουμε να κερδίζουμε. Αλλά το 0-0 με αεχ στη Τούμπα δεν είναι σκορ που σε θέτει εκτός πρόκρισης. Ήμαρτον.
Επίσης, δεν με χαλάς κανένα μυθιστόρημα. Χέστηκα για τον Lucescu, χέστηκα για τον Garcia, χέστηκα για τον Augusto. ΠΑΟΚ είμαι και ο ΠΑΟΚ με ενδιαφέρει, οπότε θέλω αυτοί που πληρώνονται για να προσφέρουν στον ΠΑΟΚ, να το κάνουν. Αν δεν το κάνουν μετά από ευκαιρίες που πήραν, να φύγουν.
Άρα, τα περί μυθιστορημάτων, να λείπουν.
Αν σας χαλάει ο ΠΑΟΚ, να απέχετε. Το κάνω και έχω βρει την ησυχία μου..
Άλλο αυτό και άλλο
αυτό. Τρία αν.ariskatiforos έγραψε:Αν δε περάσω Ευρώπη αν αποκλειστω κ στο κύπελλο κ (αν) αρχίσω πάλι γκέλες στο πρωτάθλημα τι θέλεις ν πω μπράβο για να μη σου χαλάσω το μυθιστόρημα π έχεις πάρει φορά κ κατηγορείς τους πάντες ;
Ναι, αν κάνουμε κλαρίνο με τους χάρτινους και αποκλειστούμε από τη Μιντλιγιάντ πώς τη λένε, προφανώς δεν θα μπούμε να πούμε μπράβο. ΠΑΟΚ είμαστε και θέλουμε να κερδίζουμε. Αλλά το 0-0 με αεχ στη Τούμπα δεν είναι σκορ που σε θέτει εκτός πρόκρισης. Ήμαρτον.
Επίσης, δεν με χαλάς κανένα μυθιστόρημα. Χέστηκα για τον Lucescu, χέστηκα για τον Garcia, χέστηκα για τον Augusto. ΠΑΟΚ είμαι και ο ΠΑΟΚ με ενδιαφέρει, οπότε θέλω αυτοί που πληρώνονται για να προσφέρουν στον ΠΑΟΚ, να το κάνουν. Αν δεν το κάνουν μετά από ευκαιρίες που πήραν, να φύγουν.
Άρα, τα περί μυθιστορημάτων, να λείπουν.
Αν σας χαλάει ο ΠΑΟΚ, να απέχετε. Το κάνω και έχω βρει την ησυχία μου..
Επι του θέματος κάποιος με χαρακτήρισε λασπολόγο χωρίς τεκμηρίωση να μη με πεις κ να μη σε πω τίποτα
Θέλω ν διαγράψω τον λογαριασμό εδώ θέλω οδηγίες πως να το κάνω κ τέλος
Θέλω ν διαγράψω τον λογαριασμό εδώ θέλω οδηγίες πως να το κάνω κ τέλος
Ναι θέλω να διαγραφεί ο λογαριασμός παντελονατα
Δε με ψήνει καθόλου ν εκθέτω τις απόψεις μ πλέον εδω
Ούτε ν είμαι μέλος
Δε με ψήνει καθόλου ν εκθέτω τις απόψεις μ πλέον εδω
Ούτε ν είμαι μέλος
- Μπαρκαρούτσος
Ένας από τους πρώτους που έγραψε για υποτιμητικες δηλώσεις ήμουν εγώ.dragon έγραψε:Δεν προσπαθουμε να πουμε τι θεός κ ποσο καλά τα κάνει όλα ο ρασβαν αλλά έλεος με την λάσπη κ παραδειγμα το κυμα που ξεκίνησε από τρολ για δήθεν υποτιμητικες δηλώσεις κ την υιοθέτηση δίχως καν να δουμε τι είπε. Η ομάδα δεν παταει καλά έχει ευθύνες ο Λουτσέσκου αλλά κ πολλα ελαφρυντικά. Η δική μου άποψη για φέτος είναι ότι με αυτό το ρόστερ δεν θα μπορούσαν να γίνουν πολλα καλυτερα κ σε όλη του την παρουσια γενικά ότι όσα έχει καταφέρει ο Λουτσέσκου στο ποσοστο που του αναλογεί δεν τα κατάφερε κανείς άλλος κ δυσκολα θα συμβεί. Αυτό του δίνει έναν μπόνους παραπανω να μην κρίνεται ως άμπαλος σε μισή σεζόν έχοντας σοβαρά ελαφρυντικαΡιαν_Καπαγιαννιδης έγραψε:Στο μεταξύ γιατί εδώ μέσα είτε θα λέμε τον Λουτσεσκου μπακάλη είτε θα λέμε ότι τρέχει φοβερό σερί και χτίζει ομαδάρα? Δεν μπορούμε να δεχτούμε οι περισσότεροι ότι ναι μεν η ομάδα μένει εντός στόχων, δεν πείθει και δεν βελτιώνεται? Και αυτό δεν είναι ευθύνη μόνο του Λουτσεσκου, αλλά είναι και δική του. Ούτε κακό είναι ούτε μομφή ούτε προτροπή σε απόλυση.
Το να με αποκαλείς τρολ ή ότι άλλο βολεύει στο αφήγημα σου είναι απλά τραγικό.
Άραγε όμως τι είναι ποιο τρολ?
Να δηλώνεις ότι δεν σου άρεσαν οι υποτιμητικες δηλώσεις ή να λες σε παιχνίδι με κατοχή 50-50 ότι ο αντίπαλος έβαλε λεωφορεία?
Οκ θα κατηγορώ για τα παντα τον Λουτσέσκου για να είμαι συμφωνος με το αφήγημα.ariskatiforos έγραψε:Βάλε ένα φρένο βρε αγορι μ κριτή των πάντων
Βάλε φρένο μη λύσουμε στο τέλος εμείς τα φρένα
Έχεις πάρει πολύ φορά δε νομίζεις ;
Γράφουμε στο φορουμ 14 χρόνια κ έχεις υπέρ πολλαπλάσια σε αναλογια χρόνου ποστ
Για κατσε καλά με τους χαρακτηρισμούς το έχεις παρακάνει π θα μας πεις κ λασπολόγους
Εγώ γράφω ανάλογα με τη πορεία κ είπα κατο συγκεκριμένο
Η Ευρώπη ν περάσω η κύπελλο η να κυνηγήσω τον γαύρο
Ούτε δηλώσεις ούτε Νεφελίμ ούτε Ελοχίμ
Το έχεις παρά ξεχειλώσει
Υπάρχει κάποια αναλογία χρόνων / ποστ που μας κάνει να βγάζουμε συγκεκριμένα συμπεράσματα για τον καθένα μας;; έχεις κάποια έρευνα κ βασίζεται καπου; ή απλά είναι όπως τα περισσότερα που γράφεις , λαϊκισμός, παραμυθακια κ φανφάρες για να πάρουν την θέση επιχειρημάτων που συνήθως στερεισαι
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος dragon την Πέμ 20 Ιαν 2022, 15:16, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Συγνώμη ρε renegade η αεχ δεν ήταν εχθές όλοι πισω απο την μπαλα κ προσπαθουσε μόνο με αντεπιθέσεις στην πλατη σου; το πετυχε 3 φορές κ οι δυό οφσάιντ.
Στη γλώσσα του Διαδικτύου η λέξη τρολ (troll) περιγράφει κάποιον χρήστη του Ίντερνετ με πονηρά προκλητικές, σκόπιμα ανόητες ή επιτηδευμένα εκτός θέματος θέσεις και απόψεις σε μία online ανοιχτή κοινότητα, όπως ένα φόρουμ συζήτησης .
Όταν λοιπόν κάποιοι σώνει κ καλά ψάχνουν οτιδήποτε για να κραξουν το Λουτσέσκου κ τον κάθε Λουτσέσκου με το παραπανω υφος αποκαλώ τρολ . Συμβαίνει συχνά εδώ μέσα κατά τη γνώμη μου από συγκεκριμένους λογαριασμους κ είτε κάποιοι πεφτουμε στην παγιδα υιοθετώντας αυτά που λένε είτε τσιμπάνε σαν εμένα κ ασχολούνται μαζί τους.
Στη γλώσσα του Διαδικτύου η λέξη τρολ (troll) περιγράφει κάποιον χρήστη του Ίντερνετ με πονηρά προκλητικές, σκόπιμα ανόητες ή επιτηδευμένα εκτός θέματος θέσεις και απόψεις σε μία online ανοιχτή κοινότητα, όπως ένα φόρουμ συζήτησης .
Όταν λοιπόν κάποιοι σώνει κ καλά ψάχνουν οτιδήποτε για να κραξουν το Λουτσέσκου κ τον κάθε Λουτσέσκου με το παραπανω υφος αποκαλώ τρολ . Συμβαίνει συχνά εδώ μέσα κατά τη γνώμη μου από συγκεκριμένους λογαριασμους κ είτε κάποιοι πεφτουμε στην παγιδα υιοθετώντας αυτά που λένε είτε τσιμπάνε σαν εμένα κ ασχολούνται μαζί τους.
Renegade απο χθες δεν έχεις αφήσει άνθρωπο της ομάδας σε χλωρό κλαρί. Για ποιο λόγο τόσο μίσος;renegade έγραψε:Ένας από τους πρώτους που έγραψε για υποτιμητικες δηλώσεις ήμουν εγώ.dragon έγραψε:Δεν προσπαθουμε να πουμε τι θεός κ ποσο καλά τα κάνει όλα ο ρασβαν αλλά έλεος με την λάσπη κ παραδειγμα το κυμα που ξεκίνησε από τρολ για δήθεν υποτιμητικες δηλώσεις κ την υιοθέτηση δίχως καν να δουμε τι είπε. Η ομάδα δεν παταει καλά έχει ευθύνες ο Λουτσέσκου αλλά κ πολλα ελαφρυντικά. Η δική μου άποψη για φέτος είναι ότι με αυτό το ρόστερ δεν θα μπορούσαν να γίνουν πολλα καλυτερα κ σε όλη του την παρουσια γενικά ότι όσα έχει καταφέρει ο Λουτσέσκου στο ποσοστο που του αναλογεί δεν τα κατάφερε κανείς άλλος κ δυσκολα θα συμβεί. Αυτό του δίνει έναν μπόνους παραπανω να μην κρίνεται ως άμπαλος σε μισή σεζόν έχοντας σοβαρά ελαφρυντικαΡιαν_Καπαγιαννιδης έγραψε:Στο μεταξύ γιατί εδώ μέσα είτε θα λέμε τον Λουτσεσκου μπακάλη είτε θα λέμε ότι τρέχει φοβερό σερί και χτίζει ομαδάρα? Δεν μπορούμε να δεχτούμε οι περισσότεροι ότι ναι μεν η ομάδα μένει εντός στόχων, δεν πείθει και δεν βελτιώνεται? Και αυτό δεν είναι ευθύνη μόνο του Λουτσεσκου, αλλά είναι και δική του. Ούτε κακό είναι ούτε μομφή ούτε προτροπή σε απόλυση.
Να δηλώνεις ότι δεν σου άρεσαν οι υποτιμητικες δηλώσεις ή να λες σε παιχνίδι με κατοχή 50-50 ότι ο αντίπαλος έβαλε λεωφορεία?
Φέτος, μετά από δύο χρονιές με Φερέιρα και Γκαρσία, η ομάδα παραμένει Ιανουάριο μήνα σε απόσταση 10 βαθμών από την κορυφή. Πέρσι και πρόπερσι τερματίζαμε 25 και 30 βαθμούς πίσω από τον πρωτοπόρο. Παραμένει στην Ευρώπη και μετά τα Χριστούγεννα. Ενώ στο κύπελλο πήρε θετικό αποτέλεσμα κόντρα στην ΑΕΚ και κατεβαίνει στον δεύτερο γύρο να διεκδικήσει την πρόκριση στους 4.
Όλα αυτά με ένα ρόστερ χειρότερο από τα τελευταία δύο χρόνια και ένα από τα χειρότερα της 10ετίας. Δεν θέλω να μπω σε λεπτομέρειες αλλά και μόνο που για βασικό δεξί μπακ είχαμε μέχρι στιγμής στη χρονιά τον Τέιλορ, για αριστερό μπακ αντί του Μπάμπα είχαμε τον Σιντκλει και για φορ αντί του Κρμέντσικ είχαμε τον Άκπομ, το ρόστερ θεωρείται υποβαθμισμένο.
Ναι η ομάδα δεν παίζει μπάλα, αλλά τώρα πέφτεις από τα σύννεφα; Το καλοκαίρι με το τέλος των μεταγραφών όλοι δεν συμφωνούσαμε ότι φέτος πετάχτηκε λευκή πετσέτα; Ότι με τέτοια ενίσχυση δεν μπορούμε να περιμένουμε τίποτα; Τώρα ξαφνικά τη μύγα σας τσίμπησε και κράζετε τον προπονητή που η ομάδα δεν παίζει σαν την Σίτυ;
Ή που τώρα ας πούμε που στηριζόμαστε στον μέχρι πρότινος τελειωμένο Ζαμπά, τον Τσόλακ που τον διώξαμε ως αποτυχημένο και τον δανεικό για 6 μήνες Σάστρε που δεν έχει δει ακόμα αποστολή για να δούμε βελτίωση, ενώ πάμε και πουλάμε τον βασικό μας φορ Σβιντέρσκι, θα φταίει ο προπονητής αν η ομάδα πέσει ένα σκαλί πιο κάτω σε απόδοση; Ή αν με το καλό έρθει ο Σοάρες θα έχουμε την απαίτηση να μπει στα 22 του από το επίπεδο της Μοριενσε στο επίπεδο και την πίεση του ΠΑΟΚ και να πάρει την ομάδα από το χέρι;
Λες και κάνουν ουρές οι προπονητές επιπέδου Κλοπ να έρθουν να κάνουν μαγικά, ή λες και αν αναλάβει ο Γκαρσία η ομάδα θα παίζει στα πλέι οφ τακατούκα με τη μία και κινήσεις στον χώρο σαν την Μπαρτσελόνα του Πεπ. Λες και ο Γιαννίκης που πολλοί θέλανε αντί του Λουτσέσκου τα πάει καλύτερα. Λες και η ομάδα του είναι στην Ευρώπη, ή στο πρωτάθλημα έχει καλύτερες πιθανότητες από εμάς να το πάρει, ή στο κύπελο είναι φαβορί να μας περάσει ή έστω η ομάδα του παίζει θελκτικό ποδόσφαιρο που χαίρεσαι να βλέπεις.
Ποιο το νόημα της τόοοοσης γκρίνιας σε αυτή τη φάση που βρισκόμαστε; Ας βγει η χρονιά και συζητάμε αν πρέπει να μείνει ο Λουτσέσκου και του χρόνου. Τώρα τι;
Ρε συ φουσκωτές έχεις απειλήσει το μισο φόρουμ τους τελευταίους μήνες... χαλάρωσε λίγοariskatiforos έγραψε:κατσε καλά π κρύβεσαι πίσω από ένα πληκτρολόγιο κ πουλάς τρέλα
Πειραγμένε να διαγραφεί ο λογαριασμός παρακαλώ πριν αρχίσουν τα σοβαρά μπινελίκια το τυπακι παει γυρεύοντας
Οσο για την κατοχή που και παλι δεν λέει πολλα απο μονη της εγώ διαβαζωrenegade έγραψε:Ένας από τους πρώτους που έγραψε για υποτιμητικες δηλώσεις ήμουν εγώ.dragon έγραψε:Δεν προσπαθουμε να πουμε τι θεός κ ποσο καλά τα κάνει όλα ο ρασβαν αλλά έλεος με την λάσπη κ παραδειγμα το κυμα που ξεκίνησε από τρολ για δήθεν υποτιμητικες δηλώσεις κ την υιοθέτηση δίχως καν να δουμε τι είπε. Η ομάδα δεν παταει καλά έχει ευθύνες ο Λουτσέσκου αλλά κ πολλα ελαφρυντικά. Η δική μου άποψη για φέτος είναι ότι με αυτό το ρόστερ δεν θα μπορούσαν να γίνουν πολλα καλυτερα κ σε όλη του την παρουσια γενικά ότι όσα έχει καταφέρει ο Λουτσέσκου στο ποσοστο που του αναλογεί δεν τα κατάφερε κανείς άλλος κ δυσκολα θα συμβεί. Αυτό του δίνει έναν μπόνους παραπανω να μην κρίνεται ως άμπαλος σε μισή σεζόν έχοντας σοβαρά ελαφρυντικαΡιαν_Καπαγιαννιδης έγραψε:Στο μεταξύ γιατί εδώ μέσα είτε θα λέμε τον Λουτσεσκου μπακάλη είτε θα λέμε ότι τρέχει φοβερό σερί και χτίζει ομαδάρα? Δεν μπορούμε να δεχτούμε οι περισσότεροι ότι ναι μεν η ομάδα μένει εντός στόχων, δεν πείθει και δεν βελτιώνεται? Και αυτό δεν είναι ευθύνη μόνο του Λουτσεσκου, αλλά είναι και δική του. Ούτε κακό είναι ούτε μομφή ούτε προτροπή σε απόλυση.
Απέναντι στον ΠΑΟΚ η ΑΕΚ κράτησε λιγότερο την μπάλα (63% - 37% κατοχή για τον ΠΑΟΚ)
Και πως γίνεται στο πρώτο 25 λεπτό η κατοχή να είναι κοντά στο 60/40 υπέρ της Κούλας και στο τέλος του παιχνιδιού να είναι σχεδόν μοιρασμένη,αφού έπαιζε συνεχώς πίσω?dragon έγραψε:Συγνώμη ρε renegade η αεχ δεν ήταν εχθές όλοι πισω απο την μπαλα κ προσπαθουσε μόνο με αντεπιθέσεις στην πλατη σου; το πετυχε 3 φορές κ οι δυό οφσάιντ.
Κάτι δεν βγαίνει στα νούμερα
dragon συμφωνα με το site της ΠΑΕ η κατοχη ηταν 53-47 δεν ξερω που το βρηκες το 63-37...