Για να μπορείς να παίξεις σωστά το φουλ μπακ, δεν αρκεί να είσαι ταχυδυναμικος. Πρέπει να έχεις και την ΠΟΙΟΤΗΤΑ που είχαν οι Μάτος - Βιερίνια. Την έχει;Rock4 έγραψε:Πολύ σωστή και αιτιολογημένη η τοποθέτηση του rain για τη σκοπιμότητα της μεταγραφής.
Στη χρονιά του νταμπλ ο ένας από τους δύο Μπακ (είτε Μάτος, είτε Βιερίνια) λειτουργούσε ως φουλ Μπακ για να δημιουργείται υπεραριθμια στην πλευρά (ο άλλος έμενε πίσω).
Επομένως ο Τέιλορ ως ταχυδυναμικος παίκτης θα παίζει την πλευρά με Αντριγια.
Αριστερά θα είμαστε πιο συντηρητικά ( είτε με Βιερι, είτε με Μπαμπα)...
Μεταγραφές καλοκαιριού 2021
-
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2021
Ρε συ φιλε Μπαρλοου. Μην πας στο αεροδρομιο. Πηγες με Τσολακ και απο μπομπερ εγινε ετσι οπως εγινε. Πηγε στα κρυα να συνελθει. 1 χρονο του πηρε....barlow4 έγραψε:Ποτε ερχεται ο παικταρας?ξερουμε?
Θέλω να γράψω πολλά, αλλά δυστυχώς δεν τα καταφέρνω. Άσε που ξοδεύω μια ώρα να γράψω 10-20 σειρές και ύστερα πατάω λάθος κουμπί και σβένονται όλα.
Ποτέ δεν πίστεψα σε παικταράδες σε όλη μου τη ζωή. Η απάντηση μου στην ερώτηση καλά ρε γέρο και όλα αυτά τα "φαινόμενα" που βλέπουμε ; είναι - απλά - τρίχες κατσαρές. Για κάθε υπέρ - παίκτη μια ομάδα βάζει ένα υπέρ - πρόβλημα στο κεφάλι της. Και σε κάθε περίπτωση ΟΜΑΔΑ δεν γίνεται με τέτοιους. Και ξέρετε ποιοι είναι οι χειρότεροι; αυτοί που πιστεύουν ακράδαντα ότι είναι τέτοιοι, ενώ στην πραγματικότητα οι συνθήκες της ομάδας όπως συμπαίκτες, δομή ομάδας ραμμένη πάνω τους κ.α. είναι η αιτία.
Είχα γράψει και παλιότερα ότι ο Π.Α.Ο.Κ. χρειάζεται παίκτες υγιείς - σωματικά και ψυχικά - με καλή υποδομή, άντε ταχείς (που φαγώνεστε), ΕΝΕΡΓΟΥΣ και κυρίως πειθαρχημένους στα θέλω του προπονητή. Εργάτες με θέληση να ανελιχθούν. Και τελικά νέους - όχι παιδιά - αλλά εκεί 23-27. Βέβαια όλοι χρειάζονται.
Όχι άλλοι παικταράδες, βρε Αδέλφια. Όχι άλλες βεντέτες. Ένα παικταρά γνώρισα στη ζωή μου. Σας ορκίζομαι δεν το γράφω γιατί είμαι φανατικός ΠΑΟΚΣΗΣ, ούτε γιατί υπήρξα συμπαίκτης του, τον Γιώργο Κούδα. Σας ορκίζομαι ότι το γράφω ειλικρινέστατα. Δεν έπαιζε, χόρευε. Δεν δημιούργησε ποτέ πρόβλημα στον Π.Α.Ο.Κ., ποτέ. Ότι και να σας λένε ή να θυμάστε. Οι αθηναίοι που μείναν στην ιστορία σαν οι 3-4 μεγαλύτεροι παίκτες - γνωστοί - ήταν 2 κλάσεις χαμηλότερης ποδοσφαιρικής και κυρίως ανθρώπινης αξίας. Τρίχες κατσαρές. Ένα πρόβλημα έχει ο Γιώργος Κούδας είναι push-over χαρακτήρας. Είναι ευκολόπιστος (δική μου μετάφραση).
1 ώρα και 22 λεπτά για να το γράψω, ελπίζω να μην τα θαλασσώσω πάλι.
Ποτέ δεν πίστεψα σε παικταράδες σε όλη μου τη ζωή. Η απάντηση μου στην ερώτηση καλά ρε γέρο και όλα αυτά τα "φαινόμενα" που βλέπουμε ; είναι - απλά - τρίχες κατσαρές. Για κάθε υπέρ - παίκτη μια ομάδα βάζει ένα υπέρ - πρόβλημα στο κεφάλι της. Και σε κάθε περίπτωση ΟΜΑΔΑ δεν γίνεται με τέτοιους. Και ξέρετε ποιοι είναι οι χειρότεροι; αυτοί που πιστεύουν ακράδαντα ότι είναι τέτοιοι, ενώ στην πραγματικότητα οι συνθήκες της ομάδας όπως συμπαίκτες, δομή ομάδας ραμμένη πάνω τους κ.α. είναι η αιτία.
Είχα γράψει και παλιότερα ότι ο Π.Α.Ο.Κ. χρειάζεται παίκτες υγιείς - σωματικά και ψυχικά - με καλή υποδομή, άντε ταχείς (που φαγώνεστε), ΕΝΕΡΓΟΥΣ και κυρίως πειθαρχημένους στα θέλω του προπονητή. Εργάτες με θέληση να ανελιχθούν. Και τελικά νέους - όχι παιδιά - αλλά εκεί 23-27. Βέβαια όλοι χρειάζονται.
Όχι άλλοι παικταράδες, βρε Αδέλφια. Όχι άλλες βεντέτες. Ένα παικταρά γνώρισα στη ζωή μου. Σας ορκίζομαι δεν το γράφω γιατί είμαι φανατικός ΠΑΟΚΣΗΣ, ούτε γιατί υπήρξα συμπαίκτης του, τον Γιώργο Κούδα. Σας ορκίζομαι ότι το γράφω ειλικρινέστατα. Δεν έπαιζε, χόρευε. Δεν δημιούργησε ποτέ πρόβλημα στον Π.Α.Ο.Κ., ποτέ. Ότι και να σας λένε ή να θυμάστε. Οι αθηναίοι που μείναν στην ιστορία σαν οι 3-4 μεγαλύτεροι παίκτες - γνωστοί - ήταν 2 κλάσεις χαμηλότερης ποδοσφαιρικής και κυρίως ανθρώπινης αξίας. Τρίχες κατσαρές. Ένα πρόβλημα έχει ο Γιώργος Κούδας είναι push-over χαρακτήρας. Είναι ευκολόπιστος (δική μου μετάφραση).
Κατω τα ξερα σουsourmenetes έγραψε:Είμαι ήδη αεροδρόμιο και περιμένω...barlow4 έγραψε:Ποτε ερχεται ο παικταρας?ξερουμε?
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Σε ποιόν προωθεί τις προτάσεις του το team? Τι αξιολογεί κάποιος πριν φτάσουν στον προπονητή?Gospi έγραψε:Πες σε παρακαλω και ποιοι τρεχουν την ομαδα και ποιοι απαρτιζουν το scouting team, γιατι ηρθε νομιζω ο καιρος να καταλαβουμε τι μας γινεται.GINOLA έγραψε:παιδιά σας είπα ποτέ τελείωσε η υπόθεση , εδώσα και hint ποιος είναι ο παίκτης.
Η επιλογή είναι σκάουτινγκ team, και από αυτους που τρέχουν την ομάδα ( ποιοι είναι αυτοί ,δε είμαι εγώ υπεύθυνος να τα πω, άσε που θα τα ακούω πάλι.)
Ο προπονητής δε τον πρότεινε, έγκριση έδωσε.
Κάτι άλλο προχωρημένο δε υπάρχει
Ποιος θα σου την πεσει αν μιλησεις? κανεις.
Μιλα γιατι χανομαστε!
Έχει Εμπλοκή στην όλη διαδικασία ο Γιώργης?
Τέιλορ, Τέιλορ.
Το θέμα είναι αν οι επόμενες μεταγραφές βασικών παικτών θα έχουν την ίδια φιλοσοφία.
Στον τσολακ για ξυλο πηγαμε.Totem_pk έγραψε:Ρε συ φιλε Μπαρλοου. Μην πας στο αεροδρομιο. Πηγες με Τσολακ και απο μπομπερ εγινε ετσι οπως εγινε. Πηγε στα κρυα να συνελθει. 1 χρονο του πηρε....barlow4 έγραψε:Ποτε ερχεται ο παικταρας?ξερουμε?
Αυτον εδω θα τον υποδεχτουμε να μας παει στα αστρα.
- sourmenetes
- Moderator
Πόσα ακαουντ έχεις κάνει γιατί χάσαμε το μέτρημα;;Tony79 έγραψε:Εμείς που είμαστε αρνητικοί με την μεταγραφή πειράζει να εκφέρουμε άποψη;επίσης με λείψατε για αυτό έκανα νέο ακαουντ
Όχι δεν έχετε δικαίωμα να εκφράζεστε γνώμη. Είναι γνωστό αυτό.
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Θα σεβεστε!Γέρος έγραψε:Θέλω να γράψω πολλά, αλλά δυστυχώς δεν τα καταφέρνω. Άσε που ξοδεύω μια ώρα να γράψω 10-20 σειρές και ύστερα πατάω λάθος κουμπί και σβένονται όλα.
Δεν θελω να κρινω απ τα βιντεο γιατί αν το κάνω θα πω ότι ειναι μια κλάση κάτω τουλάχιστον απ΄τον Μάτος.
Οπότε ας περιμένουμε το χορτάρι και κράζουμε μετά.
Πάντως δεν είδα καμία τεχνική κατάρτιση, κουτουλάει πάνω στους αντιπάλους.
Για να μην τον αδικήσω ίσως ειναι παικτης που παιζει με τη μία και ο Λουτς μας παρουσιάσει φετος μια ομάδα που θα παιζει έτσι, με τη μία.
Ο Στανογεβιτς παντως ηταν ο 1ος που οραματίστηκε τις γρήγορες επιθέσεις
Οπότε ας περιμένουμε το χορτάρι και κράζουμε μετά.
Πάντως δεν είδα καμία τεχνική κατάρτιση, κουτουλάει πάνω στους αντιπάλους.
Για να μην τον αδικήσω ίσως ειναι παικτης που παιζει με τη μία και ο Λουτς μας παρουσιάσει φετος μια ομάδα που θα παιζει έτσι, με τη μία.
Ο Στανογεβιτς παντως ηταν ο 1ος που οραματίστηκε τις γρήγορες επιθέσεις
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος mbison την Δευ 14 Ιουν 2021, 21:26, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ελπίζω ως τώρα να ήταν αστείο αυτό με τον Βραζιλιάνο. Κανά παίχτη για πρωτάθλημα θα φέρουμε η τα ζώα μου αργά;;
Υπάρχει και η τέχνη στον πάγκο.
Οι παίκτες του νταμπλ τον Σκούφο τον αποκαλούσαν "πατέρα" τους.
Για να δώσει έγκριση για τη μεταγραφή του Λουκας Τέιλορ είδε πολλά περισσότερα απ' όσα μπορούμε να υποθέσουμε. Εάν υπάρχει και θετική σύσταση του Μιρτσεα ακόμα καλύτερα.
Ο παίκτης θα κριθεί στο γήπεδο.
Οι παίκτες του νταμπλ τον Σκούφο τον αποκαλούσαν "πατέρα" τους.
Για να δώσει έγκριση για τη μεταγραφή του Λουκας Τέιλορ είδε πολλά περισσότερα απ' όσα μπορούμε να υποθέσουμε. Εάν υπάρχει και θετική σύσταση του Μιρτσεα ακόμα καλύτερα.
Ο παίκτης θα κριθεί στο γήπεδο.
Μεταγραφή επιπέδου Άλαν κ Μπαϊανο το δεξι μπακ. Όπως κάθε χρόνο, μπαίνουμε στις μεταγραφές φορτσατοι...
Ήδη έχουμε ασχοληθεί περισσότερο από ότι με την αγορά του Μπράντονιτς και δεν είναι δίκαιο.
Ο Γιόβετιτς είναι κοντά? κόβει δρόμο να προλάβει ή το μυαλό του το έχει στο γιούρο ενώ εδώ καιγόμαστε?
Ο Γιόβετιτς είναι κοντά? κόβει δρόμο να προλάβει ή το μυαλό του το έχει στο γιούρο ενώ εδώ καιγόμαστε?
Ποιό αστείο;omerta76 έγραψε:Ελπίζω ως τώρα να ήταν αστείο αυτό με τον Βραζιλιάνο. Κανά παίχτη για πρωτάθλημα θα φέρουμε η τα ζώα μου αργά;;
Ο παίκτης είναι βάλιου φορ μάνεϊ, μεταγραφάρα, που θα αφήσει εποχή στον ΠΑΟΚ.
Άσε, που έχει πολύ πιθανόν και την έγκριση του Μιρτσέα.
Τις είδαμε και τις ακριβές μεταγραφάρες, τύπου Εσίτι,Τσόλακ, Χατσερίδη, Βέρνμπλουμ κλπ
- PAOKevolution
Εύχομαι να έρθουν εγκαίρως και παίκτες στις θέσεις στις οποίες χρειάζεται ενίσχυση ο Ραζβαν. Δε ξέρω ποιες θέσεις είναι αυτές, θεωρώ όμως πως είναι ανάγκη να έχουμε φορ και χαφ στην πρώτη προπόνηση .