Προσπαθώ να ανεβάσω το στορι του Μπράουν για την ΕΣΑΠ. Θα ανεβάσω πιο καθαρή εικόνα.τσιριγωτης έγραψε:Δεν ανοίγει..τι είναι;
Volley Ανδρών: Αγώνες & νέα 2021 - 2022
Re: Volley Ανδρών: Αγώνες & νέα 2021 - 2022
Μουβανε επειδη την βλεπω την ομαδα ολη τη χρονιά, μετα την προσθήκη του καναδου η ομαδα ειναι τσίρκο, ειδικα σημερα..
Στάλθηκε από το JSN-L21 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
PaokCuba4 έγραψε:Την ανάλυσή μου την έχω κάνει ρε συ. Και ούτε αγαπημένους έχω ούτε μισητούς. Δε μου αρέσει απλά η άδικη συγκριση όταν οι συνθήκες για ένα παίκτη είναι τελείως διαφορετικές από όλη την ομάδα ή από τις κανονικές.τσιριγωτης έγραψε:Κουβανε , παραδέξου το ότι ο αγαπημένος σου μπαρνς δεν μπορεί
Δεν τον αδικώ εγώ όταν δεν μπορεί να τελειώσει μπάλες ή όταν τα πλασέ του είναι χειρότερα του σωτηρίου..
Επίσης με την εικόνα που έχει σήμερα πρέπει ο κουκλινσκι να χτυπάει το κεφάλι του στον τοίχο.
Τετοια απάθεια ειχα να δω χρόνια... Σε δυο φασεις δεν πηρε ουτε βιντεο τσεκ ο προπονητής μας.
0-2 με 20-25 όπου ο ΠΑΟΚ ήταν κάκιστος επιθετικά και στην υποδοχή πολύ λίγα πράγματα. Στο σερβίς έχουμε ελάχιστες στιγμές που ήμασταν ουσιαστικοί. Λίγο το μπλοκ-αμυνα ψιλοανεβηκε αλλα ήμαστε μακριά από τον καλό μας εαυτό του.
Όταν με το καλο τελειωσει η σεζον, μακαρι και με ενα ακομη τίτλο, θα ξαναδιαβασω καποια στιγμή ολες τις αναλυσεις που εχουν γινει για την ομάδα μπας και βγαλω άκρη... Θελω να πω οτι για καποιους σαν και εμενα που δεν εχουμε '' βαθια'' γνωση του βόλεϋ και απλως βλέπουμε τα match ups και τα στατιστικά , μας φαίνεται περίεργο οτι μια ομάδα με το roster και τον προπονητή του ΠΑΟΚ δεν κανει περίπατο απεναντι σε Στιβαχτη, Τεπαν και λοιπους... Τεσπα ολα καλά. Μονο αισιοδοξα σκεφτομαστε απο δω και περα..
- miburosaito
Μου εκανε εντυπωση που δεν το σχολιασες μεχρι τωρα...
Μεταξυ μας, δικασε ο Καναδος γιγαντας
Τετοια βλεπουν και αντε να τους πεισεις να μεινουν μετα
Μεταξυ μας, δικασε ο Καναδος γιγαντας

Είναι πολλά πράγματα γύρω από μια ομάδα. Και ένα από αυτά είναι η σταθερότητα των παικτών. Και στην αρχή της σεζόν είχα γράψει ότι παίκτες μας όπως ο Κουμεντάκης θα είναι στοίχημα λόγω των πάνω και των κάτω τους, όπως και η απόδοση των Ούντρις και Κουκλίνσκι θα είναι καθοριστική. Ο Καλμαζίδης έχει βελτιώσει σε μεγάλο βαθμό την ομάδα και μάλιστα παίκτες όπως ο Κουκλίνσκι έκανε μεγάλη υπέρβαση, ενώ ο Κουμεντάκης έπαιξε ίσως πιο σταθερά από κάθε άλλη χρονιά. Ο Ούντρις το τράβηξε όσο μπορούσε αν σκεφτούμε τα θέματα στον ώμο του. Μετά όμως είναι και οι παίκτες και το ταβάνι που έχουν.Hayate έγραψε:Όταν με το καλο τελειωσει η σεζον, μακαρι και με ενα ακομη τίτλο, θα ξαναδιαβασω καποια στιγμή ολες τις αναλυσεις που εχουν γινει για την ομάδα μπας και βγαλω άκρη... Θελω να πω οτι για καποιους σαν και εμενα που δεν εχουμε '' βαθια'' γνωση του βόλεϋ και απλως βλέπουμε τα match ups και τα στατιστικά , μας φαίνεται περίεργο οτι μια ομάδα με το roster και τον προπονητή του ΠΑΟΚ δεν κανει περίπατο απεναντι σε Στιβαχτη, Τεπαν και λοιπους... Τεσπα ολα καλά. Μονο αισιοδοξα σκεφτομαστε απο δω και περα..
Από ένα σημείο και μετά δεν μπορούν να παίζουν παραπάνω από αυτό που μπορούν σε όλα τα παιχνίδια. Και αυτό βγήκε τώρα. Και εκεί είναι ο οδηγός του τι να βελτιώσουμε στην επόμενη χρονιά.
Χθες δεν μπορούσα να γράψω και μετά προσπαθούσα να την ανεβάσω.miburosaito έγραψε:Μου εκανε εντυπωση που δεν το σχολιασες μεχρι τωρα...
Μεταξυ μας, δικασε ο Καναδος γιγαντας![]()

Καλά τους τα είπε και μας προϊδεασε για τα καλά.
τσιριγωτη ο Μπαρνς παίζει να σε διαβάζει μέσα στο παιχνίδι. 

Πολύ ενδιαφέρουσα κίνηση η χρησιμοποίηση Μπουράκη ως λιμπερο άμυνας. Έχει ανέβει πολύ η ομάδα στον τομέα αυτό.
-
ΧαχαχαχαχαPaokCuba4 έγραψε:τσιριγωτη ο Μπαρνς παίζει να σε διαβάζει μέσα στο παιχνίδι.
-
Τι είπε ρε παιδιά; ;PaokCuba4 έγραψε:Χθες δεν μπορούσα να γράψω και μετά προσπαθούσα να την ανεβάσω.miburosaito έγραψε:Μου εκανε εντυπωση που δεν το σχολιασες μεχρι τωρα...
Μεταξυ μας, δικασε ο Καναδος γιγαντας![]()
Τετοια βλεπουν και αντε να τους πεισεις να μεινουν μετα![]()
Καλά τους τα είπε και μας προϊδεασε για τα καλά.
Είπε ότι είναι απαράδεκτο η ΕΣΑΠ να αλλάζει ημερομηνίες αγώνων, να μετατοπίζει το τέλος της χρονιάς και ότι είναι από τις χειρότερες καταστάσεις που έχει ζήσει και από τις χειρότερες στιγμές του ελληνικού βόλεϊ.
-