Μεταγραφές χειμώνα 2020-2021 ΙΙ

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
Gospi

Re: Μεταγραφές χειμώνα 2020-2021 ΙΙ

Δημοσίευση από Gospi »

joshua έγραψε:Η μη εξελιξη παντως στις πιθανες αποχωρησεις Σφιντερφσκι και Τσολακ δεν ειναι οτι καλυτερο.Θα τις βρουμε μπροστα μας φοβαμαι...
Καλοκαιρακι Σβιντερσκι με 2 μυρια περηφανη πωληση λογω τελευταιου ετους κι ολα καλα.
Γνωστο εργακι.

Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
anekfrastos

Δημοσίευση από anekfrastos »

joshua έγραψε:Εχω την εντυπωση πως η ΠΑΕ δεν μοιραζεται τον καημο μας...Αμφιβαλλω αν ασχολειται κανεις...Σταματησε και ο Τσιμιροτ τα stories...
Ο Τσίμιροτ μου φαίνεται θα ήσαν μια κάποια (καλή) λύσις.
Στα 28 του, χωρίς τραυματισμούς, με επιπλέον εμπειρία από Βέλγιο, φουλ βασικός στην εθνική του και μέχρι πρόσφατα στη Σταντάρ. Αυτοί όμως έδωσαν τον Αγκμπο στη Νεπορτίβο, ενώ τελευταία παίζει περισσότερο ο 19χρονος Ρασκιν, που είναι πιο δημιουργικός και θεωρείται ταλέντο.

Χειρότερος αποκλείεται να έχει γίνει, μόνο καλύτερος.

Ξέρεις ότι επιθετικά δε θα πάρεις και πολλά αλλά για να σφίξει το κέντρο και να απελευθερωθούν οι άλλοι μια χαρά θα ήταν. Ένας προσηλωμένος και σοβαρός ρολίστας.
Εμείς μάθαμε με Ολιβέιρα, Ζιβκοβιτς, Καγκάβα, Ουάρντα, Τζόλη, Βιερίνια, Μάτος κλπ και θέλουμε όποιος έρχεται να θέλει και από μια μπάλα (που λέμε και στο μπάσκετ).
Εκτιμώ ότι αν έπαιζε στο σημερινό ΠΑΟΚ, θα βλέπαμε μια άλλη, πολύ καλύτερη εικόνα απ' όλους τους παίκτες.
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

joshua έγραψε:Καποια πραγματα παντως με τρελαινουν...Απολυτα κατανοητες οι επενδυσεις σε παικτες οπως ο Μπραντονιτς η ο Νινουα αλλα ρε φιλε αφου δεν παιρνεις που δεν παιρνεις ετοιμο παικτη για τα χαφ,κανε μια αντιστοιχη επενδυση με παικτη σε χαρακτηριστικα που λειπουν...
Δεν εχει λεμε παιχτες με τα χαρακτηριστικα που θέλουμε. Ουτε καν ως προτζεκτ.
Μονο αργοι χαφ γεννιούνται.

Άβαταρ μέλους
thanos-xanthi

Δημοσίευση από thanos-xanthi »

:lol: :lol:
gospi εισαι αδικος, και με χιαστους ...
Timelord

Δημοσίευση από Timelord »

Δεν είναι ούτε θέμα ταχύτητας, είναι θέμα χαρακτηριστικών. Αυτή την στιγμή δεν έχεις ούτε ενα χαφ που να μπορεί να πέσει για τάκλιν ,να μαρκάρει να κλείσει τον χώρο έξω απ'την περιοχή να κάνει ντουμπλαρίσματα στα πλάγια μπακ. Επίσης τυχαίνει να μην έχεις ούτε ένα χαφ γρήγορο. Όλα σου τα χαφ είναι καλοί τεχνήτες με καλή long pass και κακοί αθλητές, χωρίς ταχυδύναμη. Έχω βαρεθεί τα σοφτ χαφ μας που για να κόψουν τον αντίπαλο τραβάνε φανέλες ή ακόμα χειρότερα δεν προλαβαίνουν καν τον παίκτη για τράβηγμα φανέλας.
Άβαταρ μέλους
Salvador Allende

Δημοσίευση από Salvador Allende »

anekfrastos έγραψε:
joshua έγραψε:Εχω την εντυπωση πως η ΠΑΕ δεν μοιραζεται τον καημο μας...Αμφιβαλλω αν ασχολειται κανεις...Σταματησε και ο Τσιμιροτ τα stories...
Ο Τσίμιροτ μου φαίνεται θα ήσαν μια κάποια (καλή) λύσις.
Στα 28 του, χωρίς τραυματισμούς, με επιπλέον εμπειρία από Βέλγιο, φουλ βασικός στην εθνική του και μέχρι πρόσφατα στη Σταντάρ. Αυτοί όμως έδωσαν τον Αγκμπο στη Νεπορτίβο, ενώ τελευταία παίζει περισσότερο ο 19χρονος Ρασκιν, που είναι πιο δημιουργικός και θεωρείται ταλέντο.

Χειρότερος αποκλείεται να έχει γίνει, μόνο καλύτερος.

Ξέρεις ότι επιθετικά δε θα πάρεις και πολλά αλλά για να σφίξει το κέντρο και να απελευθερωθούν οι άλλοι μια χαρά θα ήταν. Ένας προσηλωμένος και σοβαρός ρολίστας.
Εμείς μάθαμε με Ολιβέιρα, Ζιβκοβιτς, Καγκάβα, Ουάρντα, Τζόλη, Βιερίνια, Μάτος κλπ και θέλουμε όποιος έρχεται να θέλει και από μια μπάλα (που λέμε και στο μπάσκετ).
Εκτιμώ ότι αν έπαιζε στο σημερινό ΠΑΟΚ, θα βλέπαμε μια άλλη, πολύ καλύτερη εικόνα απ' όλους τους παίκτες.
Για να προχωρήσει του Τσίμιροτ θα πρέπει να πωληθεί παίκτης μας. Αυτό καταλαβαίνω.
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

Ριαν_Καπαγιαννιδης έγραψε:Ρε σεις μπορεί να μην θέλει ο Γκαρσία αμυντικογενές χαφ, μην γκρινιάζουμε χωρίς λόγο. Αν ήθελε θα έβαζε και πιο συχνά τον Τσιγγαρα, αν μη τι άλλω για να στείλει κι ένα μήνυμα.
Ποιος μιλησε για αμυντικογενη?
Ενα ταχυδυναμικο χαφ θελουμε box to box με καλη υποδοχη μπαλας και καλη πρώτη πασα και στοιχειωδως καλη αμυντικη συμπεριφορά.

icue

Δημοσίευση από icue »

Η Λιβερπουλ ειναι και ενα απο τα καλυτερα παραδειγματα που ειχε τροχονομους για χρονια στο τερμα και μολις βρηκε εναν πολυ καλο σταματησε να τα τρωει απο παντου.
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

thanos-xanthi έγραψε::lol: :lol:
gospi εισαι αδικος, και με χιαστους ...
Κοιτα αν παλια ηταν γρηγορος και μςτα τους χιαστους εγινε αργος και εχασε την εκκρηξη, κι αυτος μας κανει.
Εξαλλου εμεις βλεπουμε τα παλια βιντεο.

Άβαταρ μέλους
Amsterdamer_87

Δημοσίευση από Amsterdamer_87 »

Αν δεν μας κανει ο Τσιμι και θελουμε πισω τον Χαριση...καλυτερα να ασχοληθω με το Βολλευ..γιατρεια δεν θα βρω ουτε στον τρελογιατρο
Ksenitemenos4

Δημοσίευση από Ksenitemenos4 »

φτανει λιγο ρε γκοσπι, σε καθε σελιδα εχεις τρια μηνυματα, ολα στο ιδιο στυλ και το ιδιο περιεχομενο, την καταλαβαμε την αποψη σου, δεν χρειαζεται οκτακοσιες φορες ειρωνεια, κατανταει κουραστικο...
Άβαταρ μέλους
seaman

Δημοσίευση από seaman »

Amsterdamer_87 έγραψε:Αν δεν μας κανει ο Τσιμι και θελουμε πισω τον Χαριση...καλυτερα να ασχοληθω με το Βολλευ..γιατρεια δεν θα βρω ουτε στον τρελογιατρο

Νομίζω ότι του Τσίμι έπαιζε χοντρά μόνο στην περίπτωση της Τράμπας με τον Τσόλακ. Από τη στιγμή που αυτοί πήραν φορ, το πιθανότερο είναι να έχει τελευτήσει η ιστορία. Για σκέτη αγορά θα ζητάνε από 3άρι και πάνω.
Άβαταρ μέλους
Amsterdamer_87

Δημοσίευση από Amsterdamer_87 »

seaman έγραψε:
Amsterdamer_87 έγραψε:Αν δεν μας κανει ο Τσιμι και θελουμε πισω τον Χαριση...καλυτερα να ασχοληθω με το Βολλευ..γιατρεια δεν θα βρω ουτε στον τρελογιατρο

Νομίζω ότι του Τσίμι έπαιζε χοντρά μόνο στην περίπτωση της Τράμπας με τον Τσόλακ. Από τη στιγμή που αυτοί πήραν φορ, το πιθανότερο είναι να έχει τελευτήσει η ιστορία. Για σκέτη αγορά θα ζητάνε από 3άρι και πάνω.
Ε ΔΩΣΤΑ το κερατο μου..εδωσες 3 στον Εσιτι αλλα 3 στον Τσολακ..δωστα τουλαχιστον σ αυτον που τον ξερεις και να αρχισει η προετοιμασια απο τωρα,,(ετσι κι αλλιως σε σταδιο προετοιμασιας ειμαστε)..αυτο ακριβως που μας λειπει ειναι Γκοικο
Άβαταρ μέλους
pagotatzis

Δημοσίευση από pagotatzis »

Από Αγγλία ρεπορτάζ
Ο Μπαμπά έρχεται δανεικός για 6 μήνες με οπσιον για τον ΠΑΟΚ να μπορέσει να ανανεώσει τον δανεισμό !

Ο μπαμπά επέκτεινε το συμβόλαιο με την Τσέλσι για ακόμα της χρόνο δλδ 2023 ώστε να υπάρχουν ελπίδες για την Τσέλσι να τον πουλήσει !αν κατάλαβα καλά για τους 6 μήνες έρχεται Τσάμπα σε μας δλδ χώρις να Loan fee
Πληρώνουμε ένα μέρος του συμβολαίου του
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος pagotatzis την Παρ 29 Ιαν 2021, 15:23, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”