ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΧΕΙΜΩΝΑ 2020-2021
- Mitsospaoki4
- Moderator
Re: ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΧΕΙΜΩΝΑ 2020-2021
Εγώ πάλι το αντίθετο φοβάμαι πως δεν θα φέρουμε τίποτα...joshua έγραψε:Καλή εξέλιξη θα έλεγα εγώ ελπίζοντας από εγωισμό να αντιδράσουμε και να φέρουμε κάτι καλύτερο.
dragon έγραψε:Για αρπαγή κρομμυδοβιτς από Νότιγχαμ κάνει λόγο το γαυροσαιτ
Αν μας έχουν ρίξει τετοια φάπα απλα ελπιζω να υπάρχει ένας εγωισμός και να ανεβάσουν το πήχη για χαφ. Αν και αυτα χωρις προεργασία και σε λίγες μέρες εύκολα δε γίνονται.
Προσωπικά θεωρώ πως επιτέλους πρέπει ο Ιβάν να καταλάβει ότι με πορδες αυγα δε βάφεις.
Αμφιβάλω ομως, εδω και καιρό οι φαπες έρχονται και τον εγωισμό τον ψάχνουμε.
Οσο και να χτυπιέται πως έφερε χαφ ,να παιξει ο νινουα,γτ να δώσουμε τωρα παλι για αλλον,δουλειά δε γίνεται.
Οσο σκεφτομαι ποσο ηλίθια εφυγαν χρημαυα σε παικτες που δε προσφερουν τπτ οπως ο τσολακ ο νιμουα ,ο μουργκ και ο περρειρα αρρωσταίνω. Καντε μια πρόσθεση Κι σκεφτείτε τι λεφτα πεταξαν ο arrogant τ.δ. και ο μεγαλύτερος arrogant γλύφτης πρώην προπονητής.
Φέρτε ότι ζητάει ο προπονητής. Στηρίξτε τον επιτέλους
μην λεμε τρελες παιδια ! ο παικτης ειναι πολυ καλος ! ειναι αλλοι οι λογοι που δεν παιζει στην μπενφικα . μιλαμε για παικτη σε καλη ηλικια και ποιοτικο παικτη !
joshua έγραψε:Φιλε εμενα δεν μου αρεσε καθολου μα καθολου ο Κροατης.
Και εγώ δεν πέταξα την σκούφια μου,το είχα γράψει οτι δεν είναι πολύ δυνατή περίπτωση.
Αν όμως τον θέλει διακαώς ο προπονητής,κάτι θα βλέπει και σίγουρα δεν είναι κακος παίχτης, σε καμία περίπτωση.
Δε ρωτάνε και τίποτα αυτοί οι μαλακές,ρεπορτάζ μηδέν.
Να δούμε θα ρωτήσουν τίποτα αύριο στην συνέντευξη τύπου.
Τους αρέσει να τα βγάζουν από την κοιλιά τους,προφανώς γιατί στον κόσμο αρέσουν τα παραμύθια.
Ενα πραμα ξερω. Οσες φορες μπηκαμε σε συζητησεις και παρακάλια και παρε αυριο να σου πω και και και στο τελος ακομη και οταν ερχοταν ο παικτης δεν εδινε τιποτα στην ομαδα. Θυμηθειτε: Βερνμπλουμ, Τσολακ κλπ.
Παρατηστε την περιπτωση του Κροατη και παμε για αλλα. Εχουν ερθει παικταραδες και δεν καταλαβαμε τιποτα. Ολιβειρα, Νατχο, Νομποα Τσουμπα και αλλοι. Ο γαυρος εχει καλες σχεσεις με μανατζαραιους. Και τις χρησιμοποιει. Εμεις ποτε θα καταλαβουμε οτι μας παιζουνε? Οταν χασουμε κιαλλον Πελκα εμπιστευομενοι «τα μην ανησυχεις σου εχω ιδιο ακριβως δεν θα καταλαβεις την διαφορα». Αντε ξεχαστε τον να τελειωνουμε. Δανεικος για 6 μηνες θα φαμε τον ενα σε κουβεντες????
Παρατηστε την περιπτωση του Κροατη και παμε για αλλα. Εχουν ερθει παικταραδες και δεν καταλαβαμε τιποτα. Ολιβειρα, Νατχο, Νομποα Τσουμπα και αλλοι. Ο γαυρος εχει καλες σχεσεις με μανατζαραιους. Και τις χρησιμοποιει. Εμεις ποτε θα καταλαβουμε οτι μας παιζουνε? Οταν χασουμε κιαλλον Πελκα εμπιστευομενοι «τα μην ανησυχεις σου εχω ιδιο ακριβως δεν θα καταλαβεις την διαφορα». Αντε ξεχαστε τον να τελειωνουμε. Δανεικος για 6 μηνες θα φαμε τον ενα σε κουβεντες????
Αν είναι να πάρουμε κάποιον δανεικό για 6 μήνες, χωρίς σοβαρή πιθανότητα να παραμείνει, καλύτερα να παίζω με Τσιγγάρα και Κωνσταντέλια.
Ψαχνουμε χαφ απο το καλοκαιρι και φτασαμε τελευταιες μερες για αλλη μια φορα να γινονται πιο εντατικες προσπαθειες για να μας πει ο Ρεμπε οτι ηταν δικη του αποφαση τελικα να μην αποκτηθει και ας το ζητησε ο προπονητης.Τωρα νεος προπονητης ζηταει και παλι χαφ, μια θεση για την οποια θεωρητικα εχει γινει ηδη προεργασια.Αν και αυτη τη φορα δεν αποκτηθει παικτης πραγματικα το μονο που μου ερχεται να πω οδηγει σε πολυημερο μπαν...
Φιλε Mingus εν μερει συμφωνω αλλα αν ειναι να ελθει ενας πραγματικα καλος παικτης που θα ικανοποιει τις αγωνιστικες μας αναγκες ας ελθει. Θα βοηθησει. Αν ειναι ομως να ασχολειται ολος ο οργανισμος με εναν παικτη την στιγμη που εχουμε τοσα θεματα στο ροστερ μας τοτε και εγω λεω ας μην ελθει κανεις.
@Joshua φιλε μην στεναχωριέσαι θα φαμε πολλοι μπαν θα εχεις παρεα.
@Joshua φιλε μην στεναχωριέσαι θα φαμε πολλοι μπαν θα εχεις παρεα.
- Amsterdamer_87
Αντι να ασχλουμαστε με τον Κρομυδα δεν παει κανενας να δει τι γινεται εκεινη η ψυχη ο Μιλανωφ 28χρονος δεκαρακι της Τσσκα Μοσχας..εχει και το καρντασι του σεντερ μπακ νομιζω παιζει..
Πανω απο ολα παντως με εκνευριζει το πολυξερο στυλακι. Και του ΚΚ και του Ρεμπε. Οσο θυμαμαι εκεινη την συνεντευξη τοσο με πιανουν τα νευρα μου. Την μια ο ενας «θα απανταμε σε ολους, τα λαχανα και τα ραπανακια» και μας γλεντησε ολος ο ντουνιας 3 μηνες την μια ο αλλος με το χαμογελακι του τυπου εγω ξερω κατι που εσυ δεν ξερεις, « εχουμε χαφ».
Πω πω ειμαι για πολυ μεγαλο μπαν.
Πω πω ειμαι για πολυ μεγαλο μπαν.
Επετρεψε μου να εχω πολλες αμφιβολιες για το κατα ποσο ειναι διακαης ποθος του Γκαρσια.Πολυ αμφιβαλω για το αν ασχοληθηκε ο Παμπλο με συγκεκριμενα ονοματα.Απο εκει και περα ειμαι σχεδον σιγουρος πως οπως ο Μουργκ κουτουλαει με τον Ζιφκοβιτς,ο Κροβινοβιτς θα κουτουλουσε με τον Ελ Καντουρι.obanebane έγραψε:joshua έγραψε:Φιλε εμενα δεν μου αρεσε καθολου μα καθολου ο Κροατης.
Και εγώ δεν πέταξα την σκούφια μου,το είχα γράψει οτι δεν είναι πολύ δυνατή περίπτωση.
Αν όμως τον θέλει διακαώς ο προπονητής,κάτι θα βλέπει και σίγουρα δεν είναι κακος παίχτης, σε καμία περίπτωση.
Τους αρέσει να τα βγάζουν από την κοιλιά τους,προφανώς γιατί στον κόσμο αρέσουν τα παραμύθια.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος joshua την Τετ 06 Ιαν 2021, 18:40, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
ραδιο αρβυλα για τον κροατη?? οτι εκλεισε ??? μακαρι αλλα ειναι δυσκολο ειναι απο πισω ο γαβρος και ο ..αυγενακις.... Αυτο ειπωθηκε απο καποια αθηναικα μπλογκ , εχουν καλη σχεση με μπενφικα ( απο που αραγε) και βαζουν εμποδια .... Τσεκαρισμενο οτι εκλεισε???
Ποτε δε ειπε κανεις ότι ειναι διακαης ποθος του Γκαρσία.ειπαμε πως ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΡΕΜΠΕ στα χαφ ειναι ο ενας απο τους 2 που εδωσε έγκρισηjoshua έγραψε:Επετρεψε μου να εχω πολλες αμφιβολιες για το κατα ποσο ειναι διακαης ποθος του Γκαρσια.Πολυ αμφιβαλω για το αν ασχοληθηκε ο Παμπλο με συγκεκριμενα ονοματα.Απο εκει και περα ειμαι σχεδον σιγουρος πως οπως ο Μουργκ κουτουλαει με τον Ζιφκοβιτς,ο Κροβινοβιτς θα κουτουλουσε με τον Ελ Καντουρι.obanebane έγραψε:joshua έγραψε:Φιλε εμενα δεν μου αρεσε καθολου μα καθολου ο Κροατης.