Τωρα ρωτησα στο λαιβ του ψοντρα και ειπε Αντονις Βεροια και Ζαιρο στον πας.johnys999 έγραψε:Τελικά από τους κομμένους πρόλαβε κανείς να ανακοινωθεί δανεικός? Ξέρει κανείς?
Μεταγραφές Καλοκαιριού,Συζήτηση για το ρόστερ,Αποχωρήσεις II
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού,Συζήτηση για το ρόστερ,Αποχωρήσει
Μιλησε κανεις πουθενα για καλυτερους?Mīngus έγραψε:Εγώ δε λέω για σύγκριση ρόστερ. Αυτό θα γίνει στο τέλος με τους βαθμούς που μάζεψε ο καθένας.
Αλλά εντάξει δεν μπορεί όλοι οι καινούργιοι να είναι σόνι και ντε καλύτεροι.
Θα τους δούμε. Μη βιάζεστε.
Δηλαδή μέχρι και Τσίμιροτ πάγκο;
συνεκρινα μεταξυ τους τους παιχτες της ομαδας μας?
παρεθεσα μια ενδεκαδα με βαση την δικη μου αισθηση που θεωρω πως ειναι η καλυτερη αυτην την στιγμη στην σουπερ λιγκ.
Καλο ειναι να σταματησουμε να προσπαθουμε να πιαστουμε απο τα λεγομενα καθε συμφορουμιτη απλα και μονο για να δημιουργησουμε αντιπαραθεση. Τουλαχιστον να ρωταμε πρωτα πριν βγαλουμε αυθαιρετα συμπερασματα.
- fiorentinos
Ο Boyko έκλεισε δανεικός στην Μαλαγα. Τελικά έχουμε επίσημα τέλος η πάμε για 12;
ρε παιδια γράψατε 100 σελίδες από τις 17:00?
πότε θα τις διαβάσω εγώ;
πότε θα τις διαβάσω εγώ;
Σ' αυτό που λες Gospi έχεις δίκιο, γιατί κι εγώ τρελαίνομαι όταν μου το κάνουν.
Αν έδωσα αυτή την εντύπωση, σόρυ.
Απλά θεωρώ, μιλώντας γενικά, ότι είμαστε πολύ επιπόλαιοι και βιαστικοί. Ενθουσιαζόμαστε εύκολα και το ίδιο εύκολα μετά τα ισοπεδώνουμε.
Δεν υπάρχει topic νέου ποδοσφαιριστή διαχρονικά, που στις πρώτες σελίδες σχεδόν όλοι να μη τον εκθειάζουν.
Εγώ αυτό που θέλω να πω και ίσως έπρεπε να το θέσω πιο ήπια και σωστά, είναι ότι καλό είναι πρώτα να έχουμε μια πιο καθαρή εικόνα με αρκετά επίσημα παιχνίδια πριν βγάλουμε συμπεράσματα για 11άδες κλπ.
Αν έδωσα αυτή την εντύπωση, σόρυ.
Απλά θεωρώ, μιλώντας γενικά, ότι είμαστε πολύ επιπόλαιοι και βιαστικοί. Ενθουσιαζόμαστε εύκολα και το ίδιο εύκολα μετά τα ισοπεδώνουμε.
Δεν υπάρχει topic νέου ποδοσφαιριστή διαχρονικά, που στις πρώτες σελίδες σχεδόν όλοι να μη τον εκθειάζουν.
Εγώ αυτό που θέλω να πω και ίσως έπρεπε να το θέσω πιο ήπια και σωστά, είναι ότι καλό είναι πρώτα να έχουμε μια πιο καθαρή εικόνα με αρκετά επίσημα παιχνίδια πριν βγάλουμε συμπεράσματα για 11άδες κλπ.
Αυτο που λετε παιδια συνεχεια για τους ΑΡΔ.Δηλαδη οι Αρδ σου φταινε αν ενας ενηλικος δεν μπορει να εχει κριτικη σκεψη.Δηλαδη μου λετε να μην εχουμε μαχαιρια σπιτι γιατι υπαρχουν καποιοι που δεν τους κοβει και μπορει να τραυματιστουν.Αυτη η κατασταση ειναι σε ολη τη ζωη, σε ολα τα επαγγελματα.Οπως και ο ψευτης που θα παραφουσκωσει το προιον του για να το πουλησει.Τους εχουμε για να περναει η ωρα.Αν δεν ηταν και τα ψεμματα κια καποιοι παικτες που απλα προταθηκαν θα καθομασταν 9 μερες ολο το καλοκαιρι, μια μερα για το καθε παικτη που πηραμε.ΔΕΝ μιλαω για αυτους που κανουν ΚΑΚΟ στην ομαδα, ατυους δικαιολογημενα τους βριζουμε.Αλλα ολοι βριζουν αλλα πριν περασει δευτερολεπτο εχει ανεβει και το παραμικρο αρθρο.Τεσπα ΠΑΟΚ πανω ολους.
- desperando
- Επικοινωνία:
μιραλοειδες δεν θελαμε?
Ε μιραλοειδες πήραμε
στοίχημα?ναι στοίχημα
αλλά έχει όλα τα φόντα να μας κάνει από τον Γενάρη να φωνάζουμε ότι πρέπει να πληρώσουμε την Ρήτρα του
Όταν έχεις επιθετικούς τους κλαους και φακουντο (χσυγνωμη αλλά γελάω όταν κάποιος γράφει ότι δεν είναι επιθετικος) αυτό είναι ευχή και καταρα
Ε μιραλοειδες πήραμε
στοίχημα?ναι στοίχημα
αλλά έχει όλα τα φόντα να μας κάνει από τον Γενάρη να φωνάζουμε ότι πρέπει να πληρώσουμε την Ρήτρα του
Όταν έχεις επιθετικούς τους κλαους και φακουντο (χσυγνωμη αλλά γελάω όταν κάποιος γράφει ότι δεν είναι επιθετικος) αυτό είναι ευχή και καταρα
- desperando
- Επικοινωνία:
τα μαχαιρια είναι και Χρήσιμα σε πάρα πολλά πράγματα...οι αρδ της πόλης μας που χρησιμεύουν?tzoker έγραψε:Αυτο που λετε παιδια συνεχεια για τους ΑΡΔ.Δηλαδη οι Αρδ σου φταινε αν ενας ενηλικος δεν μπορει να εχει κριτικη σκεψη.Δηλαδη μου λετε να μην εχουμε μαχαιρια σπιτι γιατι υπαρχουν καποιοι που δεν τους κοβει και μπορει να τραυματιστουν.Αυτη η κατασταση ειναι σε ολη τη ζωη, σε ολα τα επαγγελματα.Οπως και ο ψευτης που θα παραφουσκωσει το προιον του για να το πουλησει.Τους εχουμε για να περναει η ωρα.Αν δεν ηταν και τα ψεμματα κια καποιοι παικτες που απλα προταθηκαν θα καθομασταν 9 μερες ολο το καλοκαιρι, μια μερα για το καθε παικτη που πηραμε.ΔΕΝ μιλαω για αυτους που κανουν ΚΑΚΟ στην ομαδα, ατυους δικαιολογημενα τους βριζουμε.Αλλα ολοι βριζουν αλλα πριν περασει δευτερολεπτο εχει ανεβει και το παραμικρο αρθρο.Τεσπα ΠΑΟΚ πανω ολους.
Με την προσθηκη του Τιαμ έκλεισε το ρόστερ 100% ευχαριστημένος.Για οποία ενίσχυση περιμένουμε τον Γενάρη.

- anekfrastos
Το ρόστερ της Hull έχει market value 70m ενώ εμείς 45. Στη Hull θα τον βλέπουν κάθε εβδομάδα δεκάδες εκατομμύρια κόσμος που παρακολουθεί PL. Όσο και να πεις έχει κίνητρο (πέρα από το οικονομικό).ΑποστόληςΑ έγραψε:Συνωμοσιολόγος πρέπει να είμαι, αλλά δεν μπορεί να μας απορρίπτουν αρκετοί ενδιαφέροντες στόχοι, χωρίς να υπάρχει λόγος. Και πού θα κλείσει ο Μποκανί; Στην άσημη Hull, που είναι δίπλα στο Leeds. Premierleague θα με πεις, αλλά μ' εμάς θα έπαιζε E.L.
Για μενα πουθενα, περα απο το να διαβασω κανενα αρθρο να περασει η ωρα.Με το να ασχολουμαστε μαζι τους ομως τους δινουμε αξια αδικα.Το κακο ειναι να κραζεις και να ειρωνευεσαι οσους τους ακουνε.Ο καθενας κανει τις επιλογες του.desperando έγραψε:τα μαχαιρια είναι και Χρήσιμα σε πάρα πολλά πράγματα...οι αρδ της πόλης μας που χρησιμεύουν?tzoker έγραψε:Αυτο που λετε παιδια συνεχεια για τους ΑΡΔ.Δηλαδη οι Αρδ σου φταινε αν ενας ενηλικος δεν μπορει να εχει κριτικη σκεψη.Δηλαδη μου λετε να μην εχουμε μαχαιρια σπιτι γιατι υπαρχουν καποιοι που δεν τους κοβει και μπορει να τραυματιστουν.Αυτη η κατασταση ειναι σε ολη τη ζωη, σε ολα τα επαγγελματα.Οπως και ο ψευτης που θα παραφουσκωσει το προιον του για να το πουλησει.Τους εχουμε για να περναει η ωρα.Αν δεν ηταν και τα ψεμματα κια καποιοι παικτες που απλα προταθηκαν θα καθομασταν 9 μερες ολο το καλοκαιρι, μια μερα για το καθε παικτη που πηραμε.ΔΕΝ μιλαω για αυτους που κανουν ΚΑΚΟ στην ομαδα, ατυους δικαιολογημενα τους βριζουμε.Αλλα ολοι βριζουν αλλα πριν περασει δευτερολεπτο εχει ανεβει και το παραμικρο αρθρο.Τεσπα ΠΑΟΚ πανω ολους.
Προς μοντς: Μπορω να μπω σε διάφορες σελίδες του φόρουμ και να γράφω μια λέξη π.χ για να φτάσω τις 150 η θα κανω σπαμ;
Προφανως θα ειναι σπαμ φιλε
pgetsos
Προφανως θα ειναι σπαμ φιλε
pgetsos
- buffalobill4
οταν ακους για μπαλοτελι καρντοζο κλπ στον ΠΑΟΚ φετος
[youtube]k1nGs9ddHeY[/youtube] απο 0.15 μεχρι 0.25
[youtube]k1nGs9ddHeY[/youtube] απο 0.15 μεχρι 0.25