21. Diego Biseswar
- zarathustra79
Re: 21. Diego Biseswar
Καλά κ αυτό το εκτός πλάνων είναι λίγο βαρύ. Πέρσι με τον ferreira προπονητή μέτρησε 40 συμμετοχές και αγωνιστηκε και στα 10 παιχνίδια των play off. Το οτι δε λογίζεται ως βασικός βέβαια, μπορεί να μέτησε ως ελαφρυντικό ωστε να πάρει πιο εύκολα την άδεια. Στην περιπτωση του matos ειναι λιγο διαφορετικα γιατι ειχε προκυψει ο τραυματισμος του rodrigo και υπαρχει ελλειψη στη θεση του. Ειναι λογικο να δημιουργουνται δευτερες σκεψεις, αλλα καλυτερα να μην τις βροντοφωναζουμε πριν ξεκαθαρισει η κατασταση.
- ΑποστόληςΑ
Σίγουρα το πουλέν μου είναι εκτός πλάνων προπονητή. Πέρυσι σαν αντικαταστάτες υπήρχαν μόνο οι Στοχ και Λάμπρου, οπότε ήταν πάντα βασικός, ακόμη κι αν δεν βλεπόταν. Φέτος με το νέο σύστημα δεν έχει θέση.
-
- Επικοινωνία:
Και ο Stoch πριν μας τελειώσει είχε κοροϊδοιό.....ABOLEYTOI έγραψε:Ο ένας έχει άρρωστο πατέρα, ο άλλος παντρεύεται ο αδελφός του.
Αφήστε μας να κάνουμε κάνα σενάριο ρε φίλε, αντε από κει να πούμε, να πούμε.
- navigator11
Ξερω οτι επικρατει μια αλφα parnaoia για το ποιος ειναι τελειωμενος κτλ αλλα παντως εγω δεν ειμαι πεπεισμένος για τον Μπισεσβαρ. Στα φιλικα και επαιξε και σε καλη κατασταση μου φανηκε.
- Maximus
Αν μη τι αλλο εχει χαρακτηριστικά που δεν έχει κανείς άλλος μεσοεπιθετικά...
Ειναι χρήσιμος για το plan B του Άμπελ...
(Ποιο?
)
Ειναι χρήσιμος για το plan B του Άμπελ...
(Ποιο?

Eιναι πραγματικα αξιοπεριεργο πως εσυ απο ολους τους παλιους εχεις επιβιωσει...
Βαριεται τοσο πολυ ππυ δεν εχεις ορεξη ουτε να αντιμιλησει στον προπονητη.και ετσι δεν εφαγε το κεφαλι του
- Sick Bastard
played his cards right.
Άσε που το ποδόσφαιρο που ξέρει είναι ανεκτίμητο. Όταν θέλει/μπορεί.
Άσε που το ποδόσφαιρο που ξέρει είναι ανεκτίμητο. Όταν θέλει/μπορεί.
-
Αφού είχε δώσει συνέντευξη πριν κάνα 3μηνο και τον εγλειφε. Χαχαχα
Εχεις συζητήσει με τον Αμπέλ Φερέιρα για τον τρόπο παιχνιδιού, για τον ρόλο σου στην ομάδα, τι ζητά περισσότερο από εσένα;
«Μου αρέσει ο προπονητής, είναι Ευρωπαίος, είναι φιλόδοξος και αυτό είναι πολύ καλό. Μας ζητά να παίξουμε ένα διαφορετικό σύστημα σε σύγκριση με αυτό που είχαμε συνηθίσει να παίζουμε και αυτό είναι πολύ καλό. Και ύστερα η πρόοδος στο παιχνίδι και σε ατομικό και σε ομαδικό επίπεδο, έρχεται από τα στοιχεία που βάζεις εσύ στην ομάδα. Μιλάμε με τον προπονητή, μου δείχνει πως με πιστεύει, μου είπε απελευθερώσου, έχεις την δυνατότητα να πετύχεις οκτώ με δέκα γκολ. Για αυτά τα θέματα μιλήσαμε. Του προπονητή του αρέσουν πολύ οι λεπτομέρειες, δίνει έμφαση στις λεπτομέρειες. Ετσι όπως το βλέπω, όλοι δείχνουν χαρούμενοι με τον προπονητή και την ίδια άποψη έχω και εγώ»
- ΑποστόληςΑ
-
- Mr Ξερόλας 2019
joshua έγραψε:Eιναι πραγματικα αξιοπεριεργο πως εσυ απο ολους τους παλιους εχεις επιβιωσει...
Επειδη ληγει το συμβολαιο του το 2022, ειναι πιο μικρος σε ηλικια απο τον Ματος και λοιπους εκτος του Καντουρι και ειναι πολυταλαντος οπως βεβαια και ο Ματος.
Με τα τυρια παιζουμε αμυνα θα παιζουμε,φουλ επιθεση θελουμε.
Πώς τον βλέπετε τον καινούργιο? Σπάει με μπαλιές άμυνες? Πασάρει? Βγάζει κάστανα απ' τη φωτιά?
Αλλά το κυριότερο τρέχει??
Στάλθηκε από το RMX1931 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Αλλά το κυριότερο τρέχει??
Στάλθηκε από το RMX1931 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- ΑποστόληςΑ
Σήμερα εκτέλεσε όσα πλάγια είχε εκτελέσει μέχρι σήμερα σε όλη του την καριέρα
Στάλθηκε από SM-N975F
Στάλθηκε από SM-N975F