Ιβάν Σαββίδης ΙΙΙ

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
goran 64

Re: Ιβαν Σαββίδης ΙΙΙ

Δημοσίευση από goran 64 »

gergeo4 έγραψε:παντελος η επιστροφή !
Μόνος έρχεται ή παρέα με τον Μπόλονι??? :roll:
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

obanebane έγραψε:Τι κακο εκανε στον ΠΑΟΚ ο σβουρας ρε παλικαριά;
Για πείτε μου και εμένα που δεν ξέρω.
Ηταν αυτος που παραιτηθηκε οταν "φαγανε" τον μπολονι...
Η αξιοπρεπεια δεν ταιριαζει στον ΠΑΟΚ.
Άβαταρ μέλους
goran 64

Αυτό που μόλις τα πράγματα δείχνουν να "ξεφεύγουν απ τον έλεγχο" του Ιβάν, έχουμε και μια νέα, συμπληρωματική άφιξη κάποιου υπεράριθμου στελέχους δεν σε λέει κάτι ρε Μπάνε?

Μια χαρά παιδί είναι ο σβούρας, μέλος της συντροφιάς του δαχτυλιδιού, ιδιαίτερα έμπιστο μάλιστα!!!!

Κάπου διάβασα ότι ο Ιβάν έδωσε εκ νέου το ΟΚ σε Βλάντο και Λιούμπος να κάνουν απόλυτο κουμάντο στην ομάδα, με την προϋπόθεση όμως ότι θα δει άμεσα θετικά αποτελέσματα στα επόμενα δύο ματς κιόλας!!!!

Αν όντως ισχύει αυτό (θα φανεί πολύ σύντομα νομίζω) κατά την άποψη μου είναι από τραγικό έως... εγκληματικό!!!!

Υπομονή και θα δούμε σύντομα λοιπόν αν ισχύει...

Υ.Γ. Θέλω πολύ να δω όμως αν κερδίσουμε πουστοβ@ζελο και Σλόβαν, τι ακριβώς έχει να γίνει τον Γενάρη με τις προσθήκες-αποχωρήσεις της ομάδας...Πάρα πολύ όμως αγωνιώ να δω και γι αυτό το γράφω από τώρα...
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

goran αυτή η αρλούμπα που είπες για τον σβούρα ειλικρινά δεν έχει βάση σε τίποτα πραγματικό, σύμφωνα με όσα έχω αντιληφθεί τόσα χρόνια τουλάχιστον.

Και για μένα συνιστά λόγω ban.

Με βάση όσα έχω καταλάβει, μακάρι να ήταν όλοι σαν τον σβούρα. Δουλεύει τίμια, δε λέει πολλά, αγαπά την ομάδα.

Μη πετάτε οτι σας κατέβει απλά για να κάνετε εντύπωση.
Άβαταρ μέλους
P.A.O.K.jim

Δημοσίευση από P.A.O.K.jim »

Ο Παντελής είχε πάει ως βοηθός προπονητή του Boloni έτσι δεν είναι? Τώρα γιατί γυρνάει σ άλλο πόστο,δεν είναι παράξενο αυτό? Μήπως έρχεται ως βοηθός του νέου προπονητή (ο Boloni είναι ελεύθερος) :roll: :?:
Δεν ξέρω κάτι, απλά κάτι δεν μου κολλάει στην επιστροφή του... :?
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Ρε συ Γκοραν,ο άνθρωπος είναι αξιοπρεπεστατος.
Πραγματικά δεν καταλαβαίνω την πρεμούρα σας να κατακρινετε την κάθε κίνηση.
Οκ είπαμε τα έχουν ψιλοκανει μούσκεμα αλλά μην τους περιμένουμε και εμείς στη γωνία.
Άβαταρ μέλους
goran 64

Με το συμπάθιο ρε παιδιά...Αν είναι ψέματα δηλαδή ότι ο σβούρας αποτελούσε έμπιστο μέλος των διοικήσεων Ζ.Β., τότε Τεχνικός Διευθυντής της ομάδας, τότε κάτι μάλλον γνωρίζω λάθος και έχω την διάθεση να απολογηθώ...

Αν κάποιος έφευγε απ την ομάδα, ίσως υπήρχε λόγος να έρθει πίσω με μια λογική...
Πείτε μου όμως σας παρακαλώ πάρα πολύ...
Αν όμως μείνουν όσοι υπάρχουν, ποιος είναι ο λόγος ύπαρξης ενός ακόμα ατόμου μέσα στα αποδυτήρια???
Γιατί η δική μου άποψη είναι ότι: "όσο λιγότεροι, τόσο καλύτερα..."!!!!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος goran 64 την Σάβ 03 Δεκ 2016, 22:36, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Μαυρο Χιονι
Moderator

Δημοσίευση από Μαυρο Χιονι »

Ο Κωνσταντινιδης δεν ήταν που παραιτήθηκε με την αποπομπή του Μπολονι; Τουλάχιστον είχε την ευθιξια να φύγει μετά την πουστια που παίχτηκε για τον σπυριαρη
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δεν μπορούμε να γνωρίζουμε όμως στα σίγουρα, αν παραιτήθηκε εξ αιτίας της πουστιάς στον Μπόλονι, ή ίσως επειδή θα είχε πλέον έναν τρομερά δύσκολο ρόλο, αυτόν του Τεχνικού Διευθυντή, σε μια ομάδα όμως που τότε πάλευε πλέον ακόμα και για να πάρει αδειοδότηση για να παίξει στο ΠρωΚτάθλημα, φέρνοντας τότε ένα κάρο λιμά και τον Γ.Δ.!!!!

Κι ο Ζ.Β. δεν έφυγε τότε (λίγο μετά) απ την Διοίκηση και ανέλαβε ο κυρ Νίκος για κάποιους μήνες (τότε που "μας έσωσε" με το περιβόητο "δάνειο" των 2.000.000 απ την Εθνική Τράπεζα) πριν έρθει ο Ιβάν ή τα θυμάμαι λάθος?
Άβαταρ μέλους
Tolaros

Δημοσίευση από Tolaros »

Τίποτα δεν έκανε φίλε, ίσα ίσα αξιοπρεπής κ συμπαθής μου είναι.
Τον ΠΑΟΚ κ αυτά που γίνονται δεν καταλαβαίνω. Τα ίδια πρόσωπα 10 χρόνια τώρα μια πάνε μια έρχονται, ποτέ κανείς δε φεύγει κ ποτέ δεν προχωράμε παρακάτω. Άντε κ ο Ζήσης να γυρίσει. Δηλαδή χάθηκαν τα πρόσωπα? Οι ίδιοι κ οι ίδιοι μια είναι καλοί κ μια αλλάζουμε σελίδα κ τους διώχνουμε (not).

Δηλαδή ο Ιβάν τον ζήτησε, ο Ίβιτς, ποιος??
Άβαταρ μέλους
eorptol1

Δημοσίευση από eorptol1 »

rainmaker έγραψε:goran αυτή η αρλούμπα που είπες για τον σβούρα ειλικρινά δεν έχει βάση σε τίποτα πραγματικό, σύμφωνα με όσα έχω αντιληφθεί τόσα χρόνια τουλάχιστον.

Και για μένα συνιστά λόγω ban.

Με βάση όσα έχω καταλάβει, μακάρι να ήταν όλοι σαν τον σβούρα. Δουλεύει τίμια, δε λέει πολλά, αγαπά την ομάδα.

Μη πετάτε οτι σας κατέβει απλά για να κάνετε εντύπωση.
Σύμφωνω
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Στην εποχή Ιβάν δε νομίζω να έχουμε παράπονο για τα νέα πρόσωπα, κάθε χρόνο έχουμε αρκετά σε όλα τα πόστα.
Είδαμε τα χαΐρι α τους,ας ερθει και ενας παλιος που αν μη τι αλλο δε ζημιωσε την ομαδα.
Άβαταρ μέλους
goran 64

Τα χαΐρια του κυρ κυρ και του Μάκη δηλαδή είναι καλύτερα και αποτελούν τις μόνιμες σταθερές στην Διοίκηση?
Δεν υστερεί ο οργανισμός Π.Α.Ο.Κ. στα θέματα Διοίκησης και Επικοινωνίας δηλαδή και δεν αλλάζει τίποτα εκεί?

Άλλα θαρρώ ότι γράφονται συνέχεια εδώ μέσα...

Ο Παντελής ποια ακριβώς καθήκοντα θα έχει στο εξής? Ποιος έκανε την δουλειά που θα κάνει αυτός έως τώρα δηλαδή, γνωρίζει κανένας να μου εξηγήσει ή να μην ρωτάω καλύτερα?
KOSTAS54

Δημοσίευση από KOSTAS54 »

goran 64 έγραψε:Δεν μπορούμε να γνωρίζουμε όμως στα σίγουρα, αν παραιτήθηκε εξ αιτίας της πουστιάς στον Μπόλονι, ή ίσως επειδή θα είχε πλέον έναν τρομερά δύσκολο ρόλο, αυτόν του Τεχνικού Διευθυντή, σε μια ομάδα όμως που τότε πάλευε πλέον ακόμα και για να πάρει αδειοδότηση για να παίξει στο ΠρωΚτάθλημα, φέρνοντας τότε ένα κάρο λιμά και τον Γ.Δ.!!!!

Κι ο Ζ.Β. δεν έφυγε τότε (λίγο μετά) απ την Διοίκηση και ανέλαβε ο κυρ Νίκος για κάποιους μήνες (τότε που "μας έσωσε" με το περιβόητο "δάνειο" των 2.000.000 απ την Εθνική Τράπεζα) πριν έρθει ο Ιβάν ή τα θυμάμαι λάθος?
Κάτι έχεις μπερδέψει. Αυτό με το δάνειο είναι στην προ ΘΖ και ΖΒ εποχή.
Επειδή δε, μιλάς απαξιωτικά και για τους δύο, η προσφορά τους είναι συνολικά θετική και όχι αρνητική.
Για ψύχραιμους παρατηρητές.
Άβαταρ μέλους
simba

Δημοσίευση από simba »

Tolaros έγραψε:Δηλαδή χάθηκαν τα πρόσωπα? Οι ίδιοι κ οι ίδιοι μια είναι καλοί κ μια αλλάζουμε σελίδα κ τους διώχνουμε (not).

Δηλαδή ο Ιβάν τον ζήτησε, ο Ίβιτς, ποιος??
Απ'ο,τι διαβασα, ο Ιβαν λεει δεχθηκε την προταση για σβουρα..
Δια της ατοπου, λογικα την εκανε ο Βλαντο. Εκτος κ αν συμμετειχαν και αλλοι στο μιτινγκ, που μετρα η αποψη τους.
Ποιος, ομως, ο Μακης? Δε νομιζω.

Πιστευω προταση Βλαντο ειναι.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Διοικητικά”