33. Στέφανος - Κλάους Αθανασιάδης ΙΙ

Συζήτηση για το εμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
CCCP

Re: 33. Στέφανος - Κλάους Αθανασιάδης ΙΙ

Δημοσίευση από CCCP »

simba έγραψε:Παντως gpap, ειναι πολυ οξυμωρο αυτο π λες γτ μεχρι το καλοκαίρι, καθε φορα που γινόταν λογος για την αναγκη
αναβαθμισης με εναν πιο πολυδιαστατο επιθετικο που θα συνδυάζει καποια απτα στοιχεια που αναφερεις με αλλα όπως σουτ, τεχνικη, ατομικη ενέργεια, ταχυτητα,
το κυριο αντεπιχείρημα ηταν τα γκολ κ οι στατιστικες...

Τωρα γινεται αντιθετο?

Και μη γελιομαστε μεταξυ μας, αυτα π αναφερεις, τα περισσοτερα τουλαχιστον (υποδοχη κ κρατημα μπαλας, κοντρολ, κινησεις οφ δε μπολ στο οριο για δημιουργία προϋποθέσεων καθετης ή διαγωνιες κινησεις για να απελευθερωσει τα εξτρεμ) ή δεν ταχει καθολου ή ταχει σε νηπιακο επίπεδο..

Γενικά, συμφωνω οτι πρέπει να παψει η ανθρωποφαγία κ η στοχοποίηση, αλλα παραλληλα πρέπει να σταματησουν και οι νοοτροπιες που τον υπερχαιδεουουν, π δικαιολογούν τα πάντα (ακομα κ το καπνισμα ρε ΠΟΥΣΤΗ μου) και στρουνθοκαμηλιζουν, και απο πάνω τον παρουσιαζουν ως πολυσχιδη κιλερ που εχει μια κοιλια λογω ψυχολογίας.
Ουτε ο Πολκας τοσο ρε παιδια..

Τα πράγματα ειναι απλα.
Αν δεν εχει διάθεση να σεβαστεί το μισθο, τη θεση κ την καριερα του, την εμπιστοσύνη π του εχει δοθει τοσα χρονια, ακομα κ φετος, και δεν κατσει να στρωθει, να δουλεψει, να κοψει αυτα π επηρεάζουν εμφανως την αθλητικοτητα του και ως 2ο-3ος επιθετικος να παλέψει για μια θεση στην 11αδα ως στρατιωτης του ΠΑΟΚ,
προφανώς κ πρέπει να φυγει.
Αν συνεχισει στο ιδιο μοτιβο, συμβιβασμενος-βολεμενος, χωρις ουδεμια αλλαγη, τοτε συγνωμη αλλα οι αντιδρασεις θαναι απολυτα φυσιολογικές..
Και αν δεν τον "φεύγουν" επειδή τον αγαπανε, οι αντιδρασεις θα πρέπει να επεκταθούν σ'αυτούς που τον διατηρουν στην ομάδα (και εμμέσως στην 11αδα).
Παντα θα υπαρχουν οι εμπαθεις και οι haters αλλα στο συνολο του κοσμου, δεν υπηρχε εξαρχης καμια διαθεση ανθρωποφαγιας για τον Κλαους. Αλλωστε πως ειναι δυνατον να ειναι τοσο δημοφηλης αν δεν τον αγαπουσε το μεγαλυτερο κομματι του κοσμου.

Το θεμα ειναι αν τολμουσες απλα να πεις οτι καλος ο Κλαους αλλα ρε παιδια πιστευω οτι θελουμε και καλυτερο φορ, αυτο απο τους υπερασπιστες εκλαμβάνονταν ως προσβολη και αμφισβητηση στο προσωπο του και μη εκτιμηση της προσφορας. Οταν αντιδρας με αυτο τον τροπο και φασιστικα πας να επιβαλεις ενα παικτη στον αλλο, ε μετα ειναι δυνατον να μην αρχισει πολυς κοσμος να στρεφεται εναντιον του? Ποσο μαλλον οταν πεφτει και αγωνιστικα.

Οι ιδιοι οι λατρες του ειναι υπεύθυνοι για τα βελη που δέχεται τωρα. Προσωπικά ακομα και τωρα κανενα προβλημα δεν εχω με τον Κλαους τον ιδιο, με την προσωπολατρεια κτλ ειναι το προβλημα μου.

ΥΓ. Για να ειμαστε ξεκαθαροι επαναλαμβανω οτι δεν αμφισβητουμε οτι υπαρχουν ΚΑΙ οι εμπαθεις, ανθρωποφαγοι κτλ.
Άβαταρ μέλους
CCCP

Δημοσίευση από CCCP »

ace79grpaok έγραψε:Gpap δεν θα μας βγάλεις τρελους η τυφλους για να αβανταρεις τον ανύπαρκτο φέτος κλαους,μαζί στον σιανιδη τα πινατε και τον,αβανταρεις τόσο?
Ε ναι καταλαβες? Πανω που τελειωνει ενας γυρος συζητησης και λες συμφωνουμε ολοι η συμφωνουμε οτι διαφωνουμε τουλαχιστον, βγαίνει ο αλλος και στην ουσια μας λεει ολους τρελους και βλακες ΚΑΙ θαβει ολη την ομαδα και την προσπαθεια της (αφου ολοι οι αλλοι φταινε) και μετα μας λενε γιατι τρελενωμαστε και γιατι τα περνουμε στο κρανιο καθε μερικες σελιδες.
Άβαταρ μέλους
eorptol1

Δημοσίευση από eorptol1 »

gpap έγραψε:
Mīngus έγραψε:
Θε μου δωσ' μου δύναμη
Οι Θεοί μας δίνουν την δύναμη να ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ τους παίχτες μας και στα καλά, και στα δύσκολα.
Για να τους μπινελικώνουμε, μας δίνουν δύναμη οι καναπεδάκηδες και οι δημοσιοκάφροι.
Σωστά
Άβαταρ μέλους
CCCP

Δημοσίευση από CCCP »

Και ποιος αποφασιζει τι ειναι κραξιμο και μπινελικι? Ενας λογικος ανθρωπος θα ελεγε το βρησιμο κτλ αλλα οταν εχεις δει η απλη κριτικη και το να ζητας κατι καλυτερο να εκλαμβανεται ως ¨κραξιμο" τοτε καταλαβενεις ποσο ευκολο ειναι να βγαλεις κραχτη οποιον σε βολευει...

Επισης ΝΑΙ στην στηριξη...αυτο δε σημαινει ομως γλυψιμο και υπερμετρη λατρεια. Γιατι οι ΑΡΔ δεν κανουν μονο κραξιμο και φαγωμα, εχουμε δει που και πως γλυφουν οταν τους συμφέρει.
Άβαταρ μέλους
Tolaros

Δημοσίευση από Tolaros »

Ρε παιδιά γράφετε κ γράφετε κ γράφετε...
Μία είναι η ερώτηση
Κοντρόλ μπορεί να κάνει?
Ούτε ψυχολογίες ούτε τσιγάρα ούτε τίποτα. Κοντρόλ?
Άβαταρ μέλους
Mīngus

Δημοσίευση από Mīngus »

eorptol1 έγραψε:
gpap έγραψε:
Mīngus έγραψε:
Θε μου δωσ' μου δύναμη
Οι Θεοί μας δίνουν την δύναμη να ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ τους παίχτες μας και στα καλά, και στα δύσκολα.
Για να τους μπινελικώνουμε, μας δίνουν δύναμη οι καναπεδάκηδες και οι δημοσιοκάφροι.
Σωστά
Εγώ και οι υπόλοιποι του είδους μου ωθήσαμε τον Κλάους στα τσιγάρα και τα ξενύχτια. Να τα λέμε όλα. Εδώ μόνο αλήθειες θα γράφονται.

Υ.Γ. Κάπου έχει μπερδευτεί η στήριξη με συμπεριφορές τυφλής υποταγής τύπου super 3 - θύρα 7. Όλα ρόδινα στη φούσκα μας.
Άβαταρ μέλους
eorptol1

Δημοσίευση από eorptol1 »

Κρινε τον καθαρά αγωνιστικά τα υπόλοιπα δεν μας ενδιαφέρουν.... Αγωνιστικά λοιπόν έχει θέμα ο Κλάους εκεί τελειώνει η κριτική μεταγραφή του Ιανουαρίο η καλοκαιρι , είναι το καλλίτερο για όλους για όλους και πάνω από όλα γιά την ομάδα....
Και άσε τις χαζομάρες για σούπερ 3 και θύρα 7 .....Τον κρίνεις επαρκή ή όχι αγωνιστικά και μόνο τι δεν καταλαβαίνεις ?
Άβαταρ μέλους
nothu

Δημοσίευση από nothu »

Στο τέλος θα μείνουν αυτοί οι 3-4 σ αυτό το τόπικ και θα λένε μεταξύ τους συνέχεια τα ίδια και ίδια.
Άβαταρ μέλους
Aureliano Buendia

Δημοσίευση από Aureliano Buendia »

Είναι μονόδρομος πλέον η απόκτηση ενός ικανού επιθετικού.
Θα ηρεμήσουμε έτσι κι εμείς κι η ομάδα και πολύ πιθανόν και ο Κλάους
Άβαταρ μέλους
Mīngus

Δημοσίευση από Mīngus »

eorptol1 έγραψε:Κρινε τον καθαρά αγωνιστικά τα υπόλοιπα δεν μας ενδιαφέρουν.... Αγωνιστικά λοιπόν έχει θέμα ο Κλάους εκεί τελειώνει η κριτική μεταγραφή του Ιανουαρίο η καλοκαιρι , είναι το καλλίτερο για όλους για όλους και πάνω από όλα γιά την ομάδα....
Και άσε τις χαζομάρες για σούπερ 3 και θύρα 7 .....Τον κρίνεις επαρκή ή όχι αγωνιστικά και μόνο τι δεν καταλαβαίνεις ?
Το ξανάπα. Τον αρχηγό του ΠΑΟΚ δε θα τον κρίνω μόνο αγωνιστικά. Και εν πάση περιπτώσει δε θα μου υποδείξεις τα κριτήρια εσύ.
Εσύ αν θέλεις μπορείς στο μυαλό σου να τον κάνεις και Καντονά. Το κάνανε πολλοί τόσα χρόνια. Με γεια σας με χαρά σας.
Άβαταρ μέλους
simba

Δημοσίευση από simba »

@ CCCP

Ετσι ειναι, η προσωπολατρεια, το χαιδεμα κ η απουσια κριτικης αλλωστε ευθυνονται σε σημαντικο βαθμο για τη στασιμοτητα, τον σταρχιδισμο ή τη χαλαροτητα, αμβλυνουν την αισθηση εγρηγορσης ή ευθυνης. Γινονται τροχοπεδη στη βελτιωση του παικτη, ειδικα οταν ο αλλος δεν εχει ισχυρες αντιστασεις, βασεις και αλλοτριωνεται απ'το περιβαλλον του που νομιζει οτι τον προστατευει..

Συμφωνω απολυτα μ'αυτο που λες για τις "τακτικες" των αθεραπευτα υπερασπιστων του καθε παικτη.

Ωστοσο, αυτο που αναφερεις παρακατω, οτι η διαθεση του κοσμου απεναντι σ'ενα παικτη κ η κριτικη που του γινεται, υπαγορευεται απ'την "επιθετικοτητα" του εκαστοτε μηχανισμου "στηριξης" του (ειτε στο φορουμ ειτε απο ΑΡΔ), ως αντιδραση, ειναι αντιστοιχα λαθος και ζημιογονο μ'αυτο που κατακρινεις.
Ξεκινα με αδικη κριτικη για τον παικτη και μετατρεπεται σε εμμονη, εμπαθεια και μενος.
Και παιρνει διαστασεις αρρωστης νοοτροπιας τα τελευταια χρονια, εχει γινει πατερν. Το εχω τονισει πολλες φορες, ειδικα για τις περιπτωσεις των παικτων που ανεφερε ο Γκουερινο, οπου το φαινομενο ειναι ακομη πιο εντονο ή εστω αδικο.

Πρεπει ναμαστε δικαιοι με ολους τους παικτες, χωρις παιδια κ αποπαιδια. Μ'αυτους που πρεπει να ταχουμε ειναι με τους μηχανισμους "στηριξης" (ή "αποδομησης). Και οχι να μεταφερουμε αυτη την οργη στους παικτες.

Αnw, ξεκολλατε μ'αυτο το τοπικ, αφου δε βγαινει πια συνεννοηση και μπλεκουμε σε αεναους κυκλους..

Y.Γ.
Τον αρχηγό του ΠΑΟΚ δε θα τον κρίνω μόνο αγωνιστικά.
spot on mingus!
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

gpap έγραψε:
Dimg4 έγραψε:
gpap έγραψε: Ο σωστός οπαδός, γνωρίζει πως για να βοηθήσει έναν παίχτη της ομάδος του να ξεπεράσει μια περίοδο ντεφορμαρίσματος, του δίνει κουράγιο, δεν τον γεμίζει άγχος.
Τι λες τωρα? Ο ΣΩΣΤΟΣ οπαδος? Καλα διαβασα?
Ναι, σωστά διάβασες.
Ο σωστος ΑΘΛΗΤΗΣ/ΑΡΧΗΓΟΣ της ομαδας τι ακριβως πρεπει να κανει? Ο κακος οπαδος φταιει δηλαδη που γκρινιαζει??? τι διαβαζουμε
Άβαταρ μέλους
stelyk

Δημοσίευση από stelyk »

μας τα κανατε μπαλονια μερικοι ελεος και καλες γιορτες!
Άβαταρ μέλους
CCCP

Δημοσίευση από CCCP »

simba ξεκαθαρισα οτι υπαρχουν ΚΑΙ οι εμπαθεις και για αυτους δεν αποτελει δικαιολογία για τη συμπεριφορα τους.

Αυτο που εννοώ ειναι οτι η υπερμετρη λατρεια συχνα προκαλει ενα backlash που λεμε, μια ιση αντιδραση στη δραση που λειει και η φυσικη. Μπορει να μην αποτελει δικαιολογια για τους εμπαθεις και ουτε ειναι δικαιολογια για κακη συμπεριφορα αλλα ετσι η αλλιως κανει ενα παικτη "στοχο" και περισσοτερης νορμαλ κριτικης αλλα και περισσοτερου βρισιματος.

Και αυτο που μετραει ειναι το αποτελεσμα, οτι δηλαδη και κακο στην ομαδα κανει η φασαρια ΚΑΙ στον παικτη τον ιδιο. Εαν ο Κλαους δεν ειχε μπει σε ενα θρονο για τον οποιο δεν εκανε, δεν θα τραβουσε και ολη αυτη την προσοχη και το μενος πανω του, ασχετα αν καποιο απο αυτο ειναι και αδικο.
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

gpap έγραψε:
Γκουερινο έγραψε:Δυστυχως το θεμα δεν ειναι ο Αθανασιαδης. ειναι οτι πολλοι βαζουν τον εαυτο τους σε συγκριση με τους ελληνες παικτες κι εκει αρχιζει η ζηλεια και η εμπαθεια.
"γιατι εγω να ειμαι ανεργος κι αυτοι να παιρνουν 200 500 700 ?
γιατι εγω να μην μπορω να παω διακοπες κι αυτοι να πηγαινουν μυκονο?
γιατι εγω να μην εχω ζωη κι αυτοι να μπορουν μετα απο ηττες να βγαινουν εξω να πνιξουν την πικρα τους κι εγω να μιζεριαζω σπιτι μου?"

Με μια βολτα απο τα θεματα του Γλυκου και του Πελκα ας πουμε φαινεται ξεκαθαρα. Ο Γλυκος ειναι ο καλυτερος τερματοφυλακας του πρωταθληματος και παρολα αυτα συνεχιζει να τα ακουει. κι επειδη δεν εχουν πολλες αφορμες να του την πουν του την λενε ακομα και για το τραυματισμο του :lol: :lol: :lol:
Στον Κλαους το καλοκαιρι που δεν μπορουσαν να την πουνε για το σκοραρισμα, του την ελεγαν ακομα και για το πως πανηγυριζει
Ο Πελκας με 150 χιλιαρικα βγαζει νουμερα που δεν βγαζουν αλλοι με 5πλασιες αποδοχες αλλα εχει αδυναμο σουτ οποτε ας τον κραξουμε
αν ηταν ο Γλυκος στη θεση του Μπρκιτς κι ετρωγε 6 γκολ σε 2 ματς και στο καπακι επνιγε γκολ σαν του βαζελου θα ειχε γεμισει το θεμα του με 150 σελιδες μπινελικια. Ο μπρκιτς την εβγαλε με 5-6 ποστ κι αυτο ηταν ολο.

αυτη ειναι η αληθεια δυστυχως. ο Κλαους αν συνεχισει να ειναι ντεφορμε θα φυγει αλλα αυτη η μιζερια θα συνεχιστει με τον επομενο που θα κανει την πρωτη στραβη. κι αν ακομα δεν την κανει θα του την πουμε για το μαλλι η για το που παει διακοπες. αφορμες υπαρχουν μπολικες
εδω γραφτηκε οτι ο χατζηησαιας θυμιζει παλαιμαχο και το παλληκαρι βγηκε πρωτο στα εργομετρικα. καλα να ειμαστε και ολο και κατι θα βρισκουμε να βγαζουμε την ζηλια και την εμπαθεια μας.

καλα χριστουγεννα :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara:

Αδελφέ, αν ανατρέξει κάποιος στο πρόφατο παρελθόν, θα δει πως μέσα στην οικογένεια του ΠΑΟΚ υπάρχουν ορισμένες γκρινιάρες θείτσες, που γουστάρουν γενικά να δημιουργούν βαβούρα και φασαρία.
Στην αρχή τους πείραζε ο Κλάους, επειδή έβαλε στην φανέρα ''Κλάους''.
Δες τα τότε αντίστοιχα ποσταρίσματα.
Στη συνέχεια, τους χάλασε επειδή έκανε τατουάζ.
Μετά τους χάλασε επειδή άρχισε να πηδάει στην Αθήνα.
Αργότερα, επειδή τον είδαν στα μπουζούκια.
Σήμερα, επειδή έχει να σκοράρει 7 μήνες.
Αύριο, θα τους χαλάει επειδή ξύρισε το μούσι, και μεθαύριο επειδή έβαλε σκουλαρίκι.

Αν βεβαίως τους ζητήσεις όλους αυτούς, να σου αναλύσουν την συμμετοχή του στο παιχνίδι,
αν δηλαδή βρίσκει με πλάτη τους συμπαίχτες του, αν δίνει ασίστ, αν δημιουργεί για τους πλάγιους ανοίγματα στις άμυνες τραβώντας αμυντικούς, αν τραβάει παίχτες όταν συγκλίνει προς το κέντρο, αν κερδίζει κεφαλιές, αν μπορεί να κρατήσει μπάλα, αν, αν, αν, αν, αν,
ουδεμία κουβέντα δεν θα πάρεις.
Για αυτούς, ο επιθετικός μετριέται μόνο με τα γκολ.
Και καλά κάνουν. Έτσι είναι.
Όταν έχεις μια ομάδα στημένη πάνω στον Μπερκ, τον Μπερκ θα τον κρίνεις με τον αριθμό γκολ που σκοράρει.

Όταν όμως στήνεις ομάδα που να χτυπάει από τα πλάγια ή με γυρίσματα πίσω στους μέσους για σουτ, τότε σαφώς και θέλει μεγαλύτερη σκέψη η κριτική σου.
Μακραν τα 2 πιο αμπαλα ποστ σε αυτο το τοπικ. Υπερασπιστειτε τον κι αλλο. Ο ενας λεει τον ζηλευουμε ο αλλος βαζει το "εχει να βαλει γκολ 7 μηνες" με το "μας πειραζει το μουσι"
Επισης "Για αυτούς, ο επιθετικός μετριέται μόνο με τα γκολ.¨
ωραια ατακα το για αυτους. Για ΕΣΑΣ ομως ο επιθετικος μετριεται με το ποοσ κλαρινογαμπρος και ποσο φιλοτιμος ειναι
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”