Μεταγραφές Καλοκαιριού 2015 ΙΙ
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2015 ΙΙ
όπως είναι γνωστό πολλοί συνοπαδοί μου είναι βαθείς γνώστες των απανταχού προταθλημάτων του πλανήτη και έχουν ιδίαν άποψη για τους παίχτες που παίζουν σε αυτά.Αυτό είναι δεδομένο,άρα όταν μιλάνε για "σαπάκια" να τους ακούτε
-
Δηλαδη για να καταλαβω ΑcE, ποια η γνωμη σου για Αρνεσεν;ace79grpaok έγραψε:Εντάξει τωτε φέρτε τα σαπακια επειδή όταν έφερα ονόματα δεν τους εκμετάλλευτικα ,και μαμω τις λογικές και η ρεαλ όταν είχε τους γκαλακτικος και μια περίοδο δεν πήρε ούτε το κύπελο έπρεπε να διώξει τα ονόματα και να παίζει με σαπακια,και εσύ τα βλέπεις όλα μέσα απο ένα ροζ συννεφάκι όπως ο τσεeorptol έγραψε:Νομποα νατχο στοχ φέραμε και μυαλό δεν βάλαμε κάποιοιace79grpaok έγραψε:Να έφερνε 3 παίκτης φτασμενους - ηγέτες ,έναν για κάθε γραμμή και όχι πειράματα που αν να βγουν.
ρε παλίκαρε σου είπαν 18 φορές, ότι ο μπερμπάτοφ (τυχαίο όνομα) που λες, απο σαπάκι ξεκίνησε. όπως και ο ρόμπεν, 22 ετών στη νεκ το σαπάκι. αμ ο σταμ. μεχρι τα 23 στη ναιμεγκεν το παλτο...ace79grpaok έγραψε:Εντάξει τωτε φέρτε τα σαπακια επειδή όταν έφερα ονόματα δεν τους εκμετάλλευτικα ,και μαμω τις λογικές και η ρεαλ όταν είχε τους γκαλακτικος και μια περίοδο δεν πήρε ούτε το κύπελο έπρεπε να διώξει τα ονόματα και να παίζει με σαπακια,και εσύ τα βλέπεις όλα μέσα απο ένα ροζ συννεφάκι όπως ο τσεeorptol έγραψε:Νομποα νατχο στοχ φέραμε και μυαλό δεν βάλαμε κάποιοιace79grpaok έγραψε:Να έφερνε 3 παίκτης φτασμενους - ηγέτες ,έναν για κάθε γραμμή και όχι πειράματα που αν να βγουν.

ace, ξεκόλλα και σταμάτα να βάζεις τζάμπα φυτίλια και στο τόπικ. εκτός αν γουστάρεις να σου την πέφτουν όλοι, τότε αλλάζει το θέμα.
άσε δε που άμα το συνεχίσεις έτσι, θα βρείς σε τοίχο. είναι σίγουρο.
- kazampoukou
Παντως ο Μποακι ειναι Μπαοκι...!!!!!!!!!!!!
Πλακα κανω ρε εε, μη βαρατε...χαιρετω σας παιδες ,παω για δουλεια...αντε και με την νικη!!!!!!! 

Τώρα να δουλευόμαστε μεταξύ μας κρίμα είναι. Ο Παοκτσής ποτε δεν έκανε πραγματικά υπομονή. Υπομονή κανεις όταν σε ένα τριετές πλάνο περιμένεις να δεις τι γίνετε τουλάχιστον τη πρώτη χρονια. Εμείς κάνα δυο μήνες και αν. Δε λέω να μη γίνετε κριτική η να μη λέμε τις απόψεις μας απλά αν πρέπει κάτι να έχουμε μάθει τα τελευταία χρονια είναι ότι δε πρέπει ούτε να μηδενίζουμε ούτε να θεοποιούμε. Και να θυμίσω ότι τη περίοδο του Santos τις προσωπικότητες τις φέραμε τη δεύτερη χρονιά όταν αποδείξαμε ότι είχαμε σοβαρό πλάνο κρατώντας τον ίδιο προπονητή για δεύτερη σερί χρονια παρα τις προσπάθειες του υπομονετικού κατά τα αλλα λαου ( βάζω κι εμενα μέσα ) να τον διώξει πάνω στο τρίμηνο

- sourmenetes
- Moderator
Οταν τα λεμε εμεις οτι και να φυγουν καποιοι παιχτες τυπου σαλπι η μουρμουρα θα συνεχιστει δεν το καταλαβαινει ο κοσμος..obanebane79 έγραψε:το οτι ελαφρα την καρδια λεμε σαπακια ΠΑΙΚΤΕΣ ΤΟΥ ΠΑΟΚ δε θα το σχολιασει κανεις?!?!?!??!?!?!
Η προπαγανδα χρονια κραταει και εχει πιασει τοπο...
Το πολυ το ραδιο κανει κακο δυστυχως.....αλλο επικοδομητικη κριτικη και αλλο στοχευμενη γκρινια, μην τα ισοπεδωνουν ολα οι ξερολες....αντε παντε να πιειτε καμια μπυρα σε 1 ωρα να δειτε και τα "σαπακια"....
pgetsos έγραψε:ΜπερμπατοφMANIAKOS έγραψε:Για τον 14 λες; pgetsos
Για την ανάλυση του Καίσαρη εννοούσα , εχει ενα άρθρο για σαλπι και τη φαγωμάρα μας

H κορη μου βλεπει μικρο μου πονυ, την πριγηπισα Κατετζ. Και λεω μηπως παρουμε τον Κατλετζ??
Mīngus έγραψε: Εσύ δηλαδή περιμένεις ομάδα με 10-11 νέους παίκτες να πηγαίνει μαμιώντας μέχρι 8η-9η αγωνιστική;
Και πέρα απ' αυτό καμιά αποτίμηση δεν μπορεί και δεν πρέπει να γίνει τόσο νωρίς.
Θα ήθελα να θυμηθείς την 3η και τελευταία σεζόν του Σάντος, πως τα πήγαινε η ομάδα μέχρι αυτές τις αγωνιστικές. Θυμήσου το ματς με τη γρια, το 1-0 με Κοντρέρας να δίνει ασσίστ τον Ίβιτς, ένα γήπεδο να βράζει για τα μέχρι πρότινος αποτελέσματα και τον Σάντος υπ' ατμόν. Και θυμήσου την εξέλιξη της χρονιάς στο πρωτάθλημα.
Είναι αμαρτία να κρίνουμε ένα νέο πρότζεκτ όχι πριν καν ολοκληρωθεί, αλλά πριν καν αρχίσει.
zarathustra79 έγραψε: Τελοσπαντων, θα πρεπει επιτελους να καταλαβουμε οτι οι ομαδες χτιζονται, δεν αγοραζονται. Να κανεις τον σαμπο, τον τσιμιροτ, τον ροντριγκες, τον ζαιρο κ ολους τους αλλους που ηρθαν κ θα ερθουν καλυτερους. Ο 30ρης μονο χειροτερος μπορει να γινει σε σχεση με οτι ηταν πρωτυτερα, σε αντιθεση με τον 23ρη που εχει ολη την καριερα του μπροστα του. Ισως φετος να αργησει να γινει αυτο γιατι ηρθαν πολλοι παικτες κ δε μπορουν να δεσουν με τη μια, αλλα αν τους αφησεις στην ησυχια τους καποια στιγμη θα γινουν ομαδα και οι ιδιοι θα γινουν καλυτεροι.
The_Stalker έγραψε:
Επίσης, επειδή πολλοί αναφέρουν τον Τσόρι, να υπενθυμίσω ότι στον gay τα τελευταία χρόνια ήρθαν πολλοί παίκτες αεροδρομίου που έφυγαν νύχτα (πρόχειρα μου έρχονται Βάις, Σαβιόλα, Αφελάι). Και τονίζω, έπαιζαν σε ΠΟΛΥ καλύτερες συνθήκες σε σχέση μ' εμάς.
makispaspartou έγραψε: Καλώς ή κακώς φέτος πάμε στο μοντέλο στοιχήματα με νέους εξελίξιμους με τη λογική σε βάθος τριετίας να γίνουν κάποιοι από αυτούς σταθερές.Η ειδοποιός διαφορά με άλλες χρονιές είναι η τεχνογνωσία αυτου που στείνει το μοντέλο.Οπότε πρέπει να περιμένουμε.
zarathustra79 έγραψε: Για μενα στοιχημα ειναι και οι 30ρηδες. Και μεγαλυτερα μη σου πω, αν δεις το ποσους 30ρηδες χρυσοπληρωσαμε τα τελευταια 5 χρονια και δεν προσαρμοστηκαν ποτε...
Sera4 έγραψε: η μεγαλυτερη ειρωνια που εχω δει ειναι να μιλας για υπομονη 4 μερες οταν δεν εχεις κανει υπομονη απο την πρωτη βδομαδα...
η δευτερη μεγαλυτερη ειρωνια να μιλας για σεβασμο οταν αναφερεις οτι οποιος δε συμφωνει οτι ο ΠΑΟΚ πηρε παιχτες στοιχηματα ονειροβατει...πολυ ωραιο σεβασμο δειχνεις εσυ για να τον απαιτεις...
απο εκει και περα το μονο που θα σου τονισω φιλε μου ειναι οτι "σκριπτα μανε"...ανοιχτηκες παρα πολυ τοσο καιρο με τα γραπτα σου στο συγκεκριμενο τοπικ και δεν ξερω αν θυμασαι καλα αλλα η μπροντμπυ οταν ανοιχτηκε εφαγε 3 γκολακια για πλακα στις αντεπιθεσεις
οταν θα μου δικαιολογησεις κιολας το χαρακτηρισμο του παιχτη στοιχηματος θα ειμαι καλυμμενος...εγω δεν βλεπω παιχτες στοιχηματα...βλεπω κανονικους ποδοσφαιριστες σε πολυ καλη ηλικια διεθνεις και με πολλες συμμετοχες στις ομαδες τους...
desperando έγραψε: επειδη πολλοι ειναι αυτοι που μιλανε για στοιχηματα ,θελω να πω το εξης
Στοιχηματα φαινονται στα δικα μας ματια που δεν γνωριζουμε τι μπορουν οι παικτες αυτοι να προσφερουν,για τα ματια ομως του τουνρορ και του φρανκ οι παικτες δεν ειναι στοιχηματα ξερουν πολυ καλα τι μπορουν να προσφερουν.
Το ειπα και γω οτι ισως θα ηθελα λιγο πιο εμπειρη ομαδα με παικτες που θα μπορουσαν να δωσουν ενα αλλο μεταλο,αλλα απ αυτο μεχρι την απιστευτη γκρινια και αρνητικοτητα ορισμενων εχει τεραστια αποσταση
Αυτα........alp920 έγραψε: πολλή μίρλα.Επαναλαμβανόμενη και κουραστική μίρλα. Τα ίδια,τα ίδια,τα ίδια............
Καθόλου προτάσεις.Τουλάχιστον συγκεκριμένες προτάσεις.Μόνο μίρλα.
άντε να κάνεις κριτική για το ίδιο θέμα μια,δυο τρεις,αλλά 100 φορές το ίδιο πράγμα?
ΕΛΕΟΣ.
Δικαίωμα του καθένα να πιστεύει ότι θέλει,να το γράφει,αλλά όχι κάνοντας κατάχρηση. Όλα έχουν ένα όριο.
Στο κάτω κάτω και δικαίωμα μου να μην μου τα πρήζουν. Δεν χρωστάω τίποτα. Εκνευριστικό έχει καταντήσει.
Και φιλικα παντα, ace και τσιριγωτης, αλλα με τοση επαναληψη μας εχουν γινει ζεπελιν...
Δε βαρεθηκατε?
Διατυπωνετε διαφορες ενστασεις με υπερβολικες και προκλητικες εκφρασεις, και ορισμενες φορες με αστηρικτα επιχειρηματα, και τσιμπανε ολοι και γινεται πατιρντι..
Εκτος και αν οντως τρολαρετε ή γουσταρετε το χαμο που προκαλειται στο φορουμ μετα απο τα αφοριστικα-προκλητικα ποστ σας...
Αλλα δε νομιζετε οτι φτανει λιγακι με την ακρατη μιζερια και διασπορα απελπισιας?
Και αν δε μπορειτε, δεν ειναι ευκολο να κανετε λιγο κρατει ή τουλαχιστον να λετε κατι διαφορετικο και πιο ΗΠΙΑ, ετσι για την ιστορια?
πχ και γω μπορει να κολλαω με τις επιλογες του εκαστοτε προπονητη σε σχεση με αυτο που εχω στο μυαλο μου ως ιδανικο, αλλα τις οποιες ενστασεις τις κανω με ηπιο τροπο και καλοπροαιρετα, οπως εδω:
http://forum.paokmania.gr/viewtopic.php ... 30#p989846
Βασικα, το βρηκα, αυτη ειναι η λεξη κλειδι...
ΚΑΛΟΠΡΟΑΙΡΕΤΑ.....
ΜΙΑ ΓΑΜΗΜΕΝΗ ΦΟΡΑ να κανουμε υπομονη χωρις αλλαλαγμους και αφορισμους δε γινεται??
Λες και θα πηγαιναμε για πρωταθλημα φετος, και ξαφνικα απογοητευτηκατε..
Εγω λεω αντε και 5-7 ποντους νασαι πισω απο βαζελα, γιατι οπως και ναχει σε μια νεα ομαδα που μονταρεται ειδικα στην αρχη θα υπαρχουν σκαμπανεβασματα,
γινεται να τους παρεις αμπαριζα στα play off και να βγεις προκριματικα?
Κατ'εμε αυτος ειναι ο στοχος για φετος παραλληλα με τη μεταμορφωση σε σταθερες οσων περισσοτερων νεων γινεται..
Υ.Γ.
Για Jairo το λεω απ'την αρχη και συμφωνω με K_Geo, πως εστω και στην αναγκη που δεν παιζει ο Πελκας ή κανει κοιλια, μπορει να παιξει εκει,
γιατι εχει δειξει οτι και προσωπικη ενεργεια εχει και υδραυλικος σε κλειστους χωρους ειναι, και αρεσκεται να ερχεται απο πισω με λιγη φορα, και γουσταρει και το'χει με τις πασες..
Στις αρχές του ίντερνετ και φυσικά και του ΠΑΟΚμάνια ντρεπόμασταν να γράψουμε. Τώρα παίρνει ο καθένας ένα πληκτρολόγιο και ξαμολάει ότι σκέψη του έρθει. Μαζί κι εγώ φυσικά.
Μάλλον η τόση αλληλεπίδραση δεν είναι και ότι καλύτερο.
Μάλλον η τόση αλληλεπίδραση δεν είναι και ότι καλύτερο.
- ace79grpaok
Δικαίωμα μου να μην θέλω να κάνω υπομονή κι να θέλω και 3 παίκτες ονόματα και όχι αγνωστους που ΜΠΟΡΕΙ να πιάσουν αν αυτό για κάποιους ειναι τόσο κακό πρόβλημα τους όπως και πρόβλημα μου ειναι όταν ο χ ψ ω εδώ μέσα λεει ότι πήραμε τους ΠΑΙΚΤΑΡΑΔΕΣ ,δηλαδή όταν λεει κάποιος τι παικταράδες πήραμε και έτσι ο ζαιρο και αλλιώς ο τσιμιροτ και νέος μπαλοτελι ο μποακιε εγώ να τον λέω σταματα με τα έχεις κάνει ζεπελιν με την υπεραισιόδοξισ σου?δεν νομίζω τακη
- Ovalencianos
Πραγματικά διαβαζεις τοσες ανοησιες, που στο τέλος αναρωτιέσαι αν ήσουν ο Σαββίδης ή ο καθε επενδυτής...τι κάνω εδω με τους απολίτιστους...
Υπάρχουν οπαδοί μόνο της επιτυχίας, που δεν κολάνε στο DNA της ομάδας μας..Λίγοι έχουν γίνει ΠΑΟΚ από τις χαρές, παντα οι λύπες ήταν περισσότερες.
Όταν εξαντλείται η υπομονή σου, όπως λετε κάποιοι εδώ, το καλυτερο είναι να ασχοληθείται με κάτι άλλο, γιατί αν συνεχίσετε την ασχολία σας με τον ΠΑΟΚ, θα κάνετε κακό σε εσάς αλλα και στον ΠΑΟΚ.
Το να ανταλλάσουμε σκέψεις και ιδέες είναι θεμιτό, το να προσπαθούμε να τις επιβάλουμε είναι αρρώστια.
Τέλος το foroum από εμενα!!
Υπάρχουν οπαδοί μόνο της επιτυχίας, που δεν κολάνε στο DNA της ομάδας μας..Λίγοι έχουν γίνει ΠΑΟΚ από τις χαρές, παντα οι λύπες ήταν περισσότερες.
Όταν εξαντλείται η υπομονή σου, όπως λετε κάποιοι εδώ, το καλυτερο είναι να ασχοληθείται με κάτι άλλο, γιατί αν συνεχίσετε την ασχολία σας με τον ΠΑΟΚ, θα κάνετε κακό σε εσάς αλλα και στον ΠΑΟΚ.
Το να ανταλλάσουμε σκέψεις και ιδέες είναι θεμιτό, το να προσπαθούμε να τις επιβάλουμε είναι αρρώστια.
Τέλος το foroum από εμενα!!