Βόλλεϋ 2015-2016

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του πρωταθλήματος και όλων των παραλειπομένων...
giannistoumpa4

Re: Βόλλεϋ 2015-2016

Δημοσίευση από giannistoumpa4 »

Συμφωνω οτι πρεπει να γινει κουβεντα για καποια πραγματα φετος..ομως Παιδια ας αφησουμε στην ακρη την συγκεκριμενη κουβεντα για την ωρα εχουμε πολυ χρονο να τα πουμε αυτα μετα απο την στιγμη που θα στευθουμε ξανα πρωταθλητες..υπαρχει παιχνιδι αυριο σε 24ωρες που πρεπει νσ τελειωσουμε την δουλεια που εχουμε αφησει στην μεση και να γ@μησουμε τον γκει..
Γ@ΜΗΣΤΕ ΤΟΝ ΣΤΗΠΟΥ τον ωλειμποιακκω
FORZA Π.Α.Ο.Κ ΑΡΑ..
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

goran 64 έγραψε:
Υ.Γ. 2...Φίλε μου flash4, ξέρουμε κι οι δυο μας πολύ καλά τι γίνεται πάντα σε περίπτωση που προσπαθήσουν να κάνουν, διπλό μάλιστα, έλεγχο οι υπάλληλοι του Σωματείου μας...Ας μην κρυβόμαστε λοιπόν άλλο πίσω απ το δάχτυλο μας!!! Και δεν σε είπε κανείς να απολογηθείς, αφού ούτε σε ξέρω ούτε με ξέρεις, μια απλή ερώτηση σε έκανα σαν συνδεσμίτη που νομίζω [/i][/b]
Με αρέσει που λέει ας κάνουν έλεγχο δεν με αφορά ενώ όπως λες ξέρουμε πολύ καλά τι θα γίνει αν δεν αφήσουν τους κουτραδορους να μπουν οριζοντιωμενοι θα φύγουν οι ανθρώποι από κάποιους που πουλανε και παοκτσηδιλικι και εμείς δεν φύγαμε ποτέ και άλλα τέτοια ωραία ......

Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
giannistoumpa4

Ναι ρε φιλε εμεις δεν φυγαμε ποτε ..εσενα ποιο ειναι ακριβως το προβλημα σου?
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

Για τους κουτραδορους μιλάω μπαίνουν τσάμπα και λένε και αυτοί αυτήν ατάκα εσύ γιατί θίχτηκες δεν το είπα για σένα

Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
giannistoumpa4

.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος giannistoumpa4 την Κυρ 24 Απρ 2016, 03:40, έχει επεξεργασθεί 3 φορές συνολικά.
marley 4

Δημοσίευση από marley 4 »

να ξεκινησω απο τα χαζα για την τιμη

καλα εκαναν και εβαλαν 15 ευρω ενα ματς ολη την χρονια θα παει ο κοσμος ε να μπει και κανενα ποσο στο ταμειο να πληρωθει και κανενα συμβολαιο

αυριο 5 ναι επειδη δεν ηταν αναγκη να παιξουμε και 2 ματς επειδη θα εχει λιγο κοσμο μηπως και παει κανενας
επειδη αν ηθελαν να αρμεξουν τον κοσμο θα εβαζαν παλι 15 η 10 και οποιος παει

καλα εκαναν γιατι εχει εξοδα το τμημα και στοχουσ για την νεα χρονια
καλα ομως δεν κανουν οσοι ανακατευουν παλι συνδεσμους κουτρες και το γνωστο τροπαριο που σαν αλλη κοκα κολα παει με ολα εξω βρεχει οι σφ φταινε...

με 2-1 σετ μπαινεις καθαριζεις πριν παιχτει ο 1 ποντος τα αλλα ειναι για λαικη καταναλωση ποιος πηγε καλα ποιος εκανε το χ η το ψ

καλυτερη ομαδα εχουμε απο γαυρο αλλα υστερουμε σαν σωματειο σε νοοτροποια πρωταθλητισμου σε αντιδραση κατω απο πιεση και φυσικα τα χανουμε οταν βρισκομαστε απο την θεση του φαβορι δεν μπορουμε να επιβληθουμε στον αντιπαλο
για αυτο και ΧΑΡΙΖΟΥΜΕ ΤΙΤΛΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ 1926

υγ το εργακι που θελει τους παιχτες του ΠΑΟΚ υπερευεσθητα παιδακια που παιζουν για την χαρα του παιχνιδιου θα συνεχιστει για πολες δεκαετιες ακομα?
η μηπως το Π σημαινει ΠΡΟΣΚΟΠΙΚΟΣ ? να ξερουμε τι λαιμαι...

ΨΕΚΑΣΤΕ ΣΚΟΥΠΙΣΤΕ την τεταρτη
ειναι κριμα αδικια να μεινει η φετινη ομαδα χωρις τιτλο
γεμιζουμε το παλατακαι τρωμε γαυρο και με την συνοδεια της φραγκοσυριανης βαζουμε ενα ακομη πρωταθλημα στην ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΗ συλλογη μας
flash4
Bet Guru 2020

Δημοσίευση από flash4 »

Αν παίξουν συγκεντρωμένα αύριο οι κουβανοί τους έχουμε. Μου άρεσε χθες που τα συνθήματα ήταν μοιρασμένα και φωνάξαμε αρκετά για ΠΑΟΚ. Έτσι και αύριο και συμμετοχή από όλους.
υγ φίλε γκοράν ούτε εμένα μου αρέσει το κούτρα και δεν ανήκω σε κάποιο σύνδεσμο ( γι' αυτό έχασα και τον τελικό τότε)...
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Τα ψωμιά είναι για τα περιστέρια και τα μπουκάλια για το ψυγείο.
Όποιος μ@λ@κ@ς έχει στο νου να κάνει τέτοιες μπαχαλοκαταστάσεις, να καθίσει σπίτι του!

Όποιος παρατηρήσει κάποιον τέτοιον δίπλα του, να τον μαζέψει... Όποιος δεν το κάνει, είναι συνυπεύθυνος! Εγώ χθες ήμουν συνυπεύθυνος...είδα έναν εύσωμο 40άρη να πετάει ψωμιά, φώναξα "Εεε" 2-3 φορές και δεν πήγα...στο τελευταίο σετ ήταν...

ΠΡΟΣΟΧΗ ΑΥΡΙΟ! Δεν το έχουν σε τίποτα να παίξουμε τελικό (αν πάμε) χωρίς λαό, τον Cepeda τον κάλεσαν για μαλακίες!!
Suleymanoglu

Δημοσίευση από Suleymanoglu »

Επιστρέφω απο απουσία 2 εβδομάδων λόγο αποκλεισμού. Δεν θα μιλήσω για το ban. Δεν έχει νόημα.

Ήμουνα εχθές στο γήπεδο τρελαμένος, ούρλιαζα. Πλήρωσα 15 ευρώ, ενώ τα συνδεσμίτικά ήταν 5 ευρώ. Δεν ένοιωσα καθόλου μα..λάκας. Δεν με νοιάζει. Έπρεπε να είχα πάρει διαρκείας. Τα άξιζε ο Πρόεδρος, ο Προπονητής και οι Παίκτες.

Εχθές το παιχνίδι χάθηκε στο τέταρτο σέτ. Ενώ το παιχνίδι ήτο 1-1 σέτ, στο τρίτο σέτ ο Ανώμαλος Εχθρός, πήρε δίκαια κεφάλι 3-4 πόντων σχεδόν μέχρι το τέλος του σετ. Ωστόσο ο Μαέστρος του πάγκου, ένας ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΗΚΟΣ ΚΟΥΡΝΕΤΑΣ που έσωζε μπάλες με μπλονζόν και έβγαζε απίθανες πάσες μετά απο κακές υποδοχές, ο καλύτερος Γιαμπλόνσκι απο τότε που ήρθε και ένας ΦΟΒΕΡΟΣ Σμαραγδής, μαζί με μια απίστευτη κερκίδα, ειδικά προς το τέλος που ουρλιάζαμε χοροπηδόντας ΠΑΟΚ ΕΙΣΑΙ ΝΑΡΚΩΤΙΚΟ, γυρίσαμε το παιχνίδι και προηγηθήκαμε 2-1 σέτ. Εκεί έπρεπε να ΛΙΩΣΕΙΣ τον ΕΧΘΡΟ. Αντ'αυτού η ομάδα έπεσε, οι νταουλτζούδες βαράγανε τέμπο για σιγοτράγουδα ΠΑΟΚ ολε και... όνειρα γλύκα.

Μακάρι αύριο να γεμίσει το γήπεδο και ο εχθρός να ΚΑΕΙ ΣΤΗ ΛΑΒΑ.

Πρόεδρε μείνε για χρόνια στον ΠΑΟΚ. ΕΙΣΑΙ ΑΡΧΙ-ΔΑ-ΡΑΣ. Έκανες ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ για τα εισητήρια και σχετικά με συμπεριφορά του λαμόγιου εκπροσώπου του ΠΑΟΚ. Την έχουμε φάει απο Γκαγκάτσηδες και οικονομίδηδες σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ παράσιτα που φάγανε και τρώνε ψωμί απο τη μπουκιά και τον ιδρώτα μας και στην πρώτη ευκαιρία μας άδειαζαν για χάρη του Ανώμαλου ΕΧΘΡΟΥ.

Όσοι έστω και για αστείο αποκαλείται το Σαββίδη γκαντέμη, ή θεωρείτε οτι πουλήσαμε το παιχνίδι, όπως και εσείς που πιστεύατε οτι τις προηγούμενες αγωνιστηκές δίναμε τα παιχνίδια για να βγούμε δήθεν τέταρτοι, είστε απαράδεκτοι.

Μια παράκληση, στα σερβίς τους όχι βρισίδια για τις μάνες τους, αλλά ουρλιαχτά, θόρυβος σφυρίγματα και ότι μπορεί να τους αποσυντονίσει.

Αύριο ΛΑΒΑ

Σας γουστάρω με χίλια κ. Τσαλόπουλε.
Marianov6

Δημοσίευση από Marianov6 »

Ρομαν, επειδη δεν ημουν γηπεδο εχτες και επειδη απο το στριμ φαινοταν οτι κατεβαζαν την ενταση καμια φορα, τα συνθηματα στο δευτερο σετ ηταν πεσμενα? Μου εκανε εντυπωση αυτο αλλα ξαναλεω δεν ξερω αν οφειλεται στον ηχο της τβ.
trouman

Δημοσίευση από trouman »

Unpsofable78 ΕΧΕΙΣ ΠΟΛΥ ΠΟΛΛΛΥ ΔΙΚΙΟ ΦΙΛΕ
Άβαταρ μέλους
Odi

Δημοσίευση από Odi »

Marianov6 έγραψε:Ρομαν, επειδη δεν ημουν γηπεδο εχτες και επειδη απο το στριμ φαινοταν οτι κατεβαζαν την ενταση καμια φορα, τα συνθηματα στο δευτερο σετ ηταν πεσμενα? Μου εκανε εντυπωση αυτο αλλα ξαναλεω δεν ξερω αν οφειλεται στον ηχο της τβ.
Καλή ήταν η κερκίδα..Και στο δεύτερο σετ και μέχρι το τέλος,αν εξαιρέσεις το 4ο σετ.
Άβαταρ μέλους
Παλαιολόγος

Δημοσίευση από Παλαιολόγος »

αυτα με το αγχος τα ακουω βερεσε,επαγγελματιες παιχτες ειναι

την μια λεγαμε α παιζουμε εκτος εδρας μας εχουν 4 ματς σερι,με τπτ κ.λπ
μετα λεγαμε πω πω προσοχη μην μας φαει η αλαζονεια και το πανηγυρι στο 2-0 να πουμε συγκεντρωμενοι
τωρα λεμε το αγχος μετα την ηττα:lol:
τι να πω καθε φορα κατι θα υπαρχει
αμα χασουμε μετα θα λεμε για την καταρρακωμενη ψυχολογια :lol:
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

trouman έγραψε:Unpsofable78 ΕΧΕΙΣ ΠΟΛΥ ΠΟΛΛΛΥ ΔΙΚΙΟ ΦΙΛΕ

Πάρα, μα πάρα πολύ δίκαιο αδερφέ, σε όλα όσα λέει!!!

Έχουμε μείνει λίγοι γνήσιοι αδέρφια και πολλοί μας θεωρούν πια γραφικούς και ξεπερασμένους δυστυχώς!!!
Άβαταρ μέλους
ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ

Δημοσίευση από ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ »

Οκ,αφου χθες καποιοι πιστεψανε οτι πηγαινανε βολτιτσα σε παρτακι και κουβαλησανε τις γκομενιτσες που ξαφνικα μαθανε το βολλευ και βγηκανε οι σελφι και κανανε το κομματι τους ώρα να σοβαρευτουμε!

Αυριο να κατσουν σπίτι οι πανηγυρτζηδες και οι γκομενες να μεινουνε στις κουζινες τους να κανουν κανα φαι της προκοπης,γιατι ο ΠΑΟΚ εχει μαχη!!

Και σ'αυτη τη μαχη χρειαζεται φωνη,καθαρό μυαλο και πιστη!!

Γαμηστε τον πουστη τον Ολυμπιακο!!!
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα”