δεν μπορώ να πώ ούτε πως χαίρομαι ούτε πως στενοχωριέμαι για το φινάλε της σχέσης με το λάζλο.
ο τρόπος επισημοποίησης του διαζυγίου δεν μπορώ να πώ πως με εκφράζει σαν διοικητική πρακτική.
όπως δεν μου άρεζε κι η τακτική του μπόλονι με δηλώσεις,"ατάκες",δημιουργία εντυπώσεων και θόλωση "τοπίου" σχετικά με την παρουσία του στην ομάδα κατά καιρούς,χωρίς απαραιτήτως να μη δικαιολογώ ενίοτε τη συμπεριφορά του,θεωρώντας ο ίδιος ο λάζλο πως ένιωθε ότι η διοίκηση δεν τον συνέδραμε ως μπορούσε κι όφειλε.
η διοίκηση έπραξε ως έπραξε,αναμένω καλύτερο του φετινού απολογισμό τη νέα χρονιά.δε θα αρχίσω να ρίχνω κατάρες στο βρύζα και πάει λέγοντας. δε θα το κάνω. ούτε θα απαξιώσω το μπόλονι. με την καμμία.
θα ήθελα να παραμείνει για τον επόμενο χρόνο στην ομάδα για να κριθεί δικαιότερα και με πιο ευρεία κριτήρια αναφορικά με το έργο του (λχ μπορεί να μονιμοποιούσε σταφυλλίδη και 2 ακόμα πιτσιρίκια στην 11 άδα και να μας έβρισκε έναν ακόμα λάζαρ κι έναν νιμανί). δεν επετεύχθη.
δεν είμαι σίγουρος να σας πώ πως ο μπόλονι ήθελε όντως να παραμείνει.θεωρώ πιθανότερο να ήταν σίγουρος για τις προθέσεις της διοίκησης και απλά να επεδίωξε να κερδίσει,φεύγοντας,τις εντυπώσεις.και προφανώς τα κατάφερε.
Navi, ούτε καν διάβασα τι έγραψες. Θα το κάνω σε λίγο. Προτίμησα να αφήσω τα διαστήματα που δεν αφήνεις εσύ και να κάνω και καμιά αλλαγή παραγράφου.
Ρε φίλε .... είναι κουραστική, πολύ κουραστική η ανάγνωση των κειμένων σου. Σε σημείο που κάποιες φορές εγώ δεν μπήκα στον κόπο. Δε ξέρω ... υποθέτω ότι τα γράφεις για τα διαβάσουμε και όχι απλώς για να τα βγάλεις από μέσα σου.
Κάνε μια προσπάθεια κι εσύ.
DC