Νέα-Άρθρα-Σχόλια για άλλες ομάδες
- paok_athens_g4
Re: Νέα-Άρθρα-Σχόλια για άλλες ομάδες
κ οι βουλγαρικες στην 4 ειναι λαθος κ οι τουρκικες ειναι λαθος,αλλα μην συγκρινεις ανομοια πραγματα αδερφε......εδω οι σκοπιανοι εκμεταλευονται το παραμικρο για την προπαγανδα τους κ δεν θα πρεπει να τους δινουμε εμεις την ευκαιρια να το κανουν.......
για την βαρνταρ θεσσαλονικης σημερα
- sidpanos
το ίδιο είναι?Bono έγραψε:Τι ωραία όταν αφορίζουμε άλλους....
Για τις δικές μας τις βουλγάρικες κάτι ανάλογο??
εμένα μου φαίνεται σαν μέρα με την νύχτα..
Ποιά ακριβώς είναι η διαφορά??
Οτι οι Σκοπιανοί επιβουλεύονται τη Μακεδονία σήμερα(άσχετα αν το κάνανε πολλά χρόνια πριν και μεις-κάναμε ότι- δεν είχαμε χαμπάρι) ενώ οι Βούλγαροι όχι σήμερα(άσχετα αν και αυτοί την επιβουλεύονται εδώ και χρόνια αλλά εμείς ως συνήθως-κάνουμε ότι-δεν το έχουμε πάρει είδηση) και όταν το πάρουμε θα τρέχουμε πάλι και δεν θα φτάνουμε??
Οτι οι Σκοπιανοί επιβουλεύονται τη Μακεδονία σήμερα(άσχετα αν το κάνανε πολλά χρόνια πριν και μεις-κάναμε ότι- δεν είχαμε χαμπάρι) ενώ οι Βούλγαροι όχι σήμερα(άσχετα αν και αυτοί την επιβουλεύονται εδώ και χρόνια αλλά εμείς ως συνήθως-κάνουμε ότι-δεν το έχουμε πάρει είδηση) και όταν το πάρουμε θα τρέχουμε πάλι και δεν θα φτάνουμε??
Δεν είδα κανα σχόλιο (μπέσα μιλάω) για την κλήρωση του μούτσου και είπα να την τραγουδήσω.
Έπεσε μπέσα (και ο προπονητής τους λέγεται Ντούρος) με μούτσο
[youtube]LzfUDt_5L-s[/youtube]
Ξεκιναει το " πειρατικο " του γαυρου για το ευρωπαικο του ταξιδι απο την γειτονικη Αλβανια .

- Caballo Viejo
Συμφωνώ απόλυτα.sidpanos έγραψε:και όσους τους πιάνουν για πειρατεία,ας κοτσάρει και μια σημαία της σομαλίας...και είναι οκ..
ένα μείον απο μένα για τις γριές..και μια αρνητική ενέργεια...
Επιπλέον, αισθάνομαι εντελώς μ@λ@κ@ς για τα ποστ που έγραψα εδώ μέσα για τον γριακλή και για τη στάση του κάθε ΠΑΟΚΤΣΗ απέναντι στην αδικία.
Γριά στην Δ ποιο καλά.
Ο Φασούλας για γενικός αρχηγός του Θρύλου.
Μύρισε χρήμα ο προδότης.
Και Σκοτ Σκάιλς ονειρεύεται ο gay.
Ο Φασούλας για γενικός αρχηγός του Θρύλου.
Μύρισε χρήμα ο προδότης.
Και Σκοτ Σκάιλς ονειρεύεται ο gay.
Για μενα, οσον αφορα τις γριες, πιο αρνητικο απο τις σκοπιανες σημαιες (που μπορω να δω εναν παραλληλισμο, εστω και αν δεν τον αποδεχομαι, οπως δεν αποδεχομαι και τουρκικοβουλγαρικες σημαιες στην Τουμπα) ειναι αυτο που καναν στην Αγιου Δημητριου στο υψος Καυτατζογλειου.
Ολα τα φαναρια σπασμενα και ξηλωμενα. Θα μου πειτε ενταξει μωρε...αλλα σε ενα μπουρδελο-κρατος που υπολειτουργει, που αφησε αυτα τα φαναρια να κρεμονται χωρις να λειτουργουν για ολοκληρο το Σαββατοκυριακο+δευτερα, το να περασεις καθετα την Αγ.Δημητριου στο υψος του Μουσειου Αθλητισμου ισοδυναμουσε με Ρωσσικη ρουλετα. Εγιναν 2-3 "καλα" ατυχηματα, χωρις να ξερω αν καποιο απο αυτα ειχε μοιραιες συνεπειες. Μαλλον οχι. Ελπιζω οχι, τουλαχιστον.
Αλλα αν συνεβαινε κατι τετοιο, αν εστω καποιος εμενε σε ενα καροτσακι για παντα, ας ερχονταν οι μαγκες να λεγαν στους συγγενεις τους χαλαλι γιατι βοηθησαν να σωθει η ομαδα μου. Το πως συνδιαζονται καποια πραγματα σ'αυτη τη χωρα συνεχιζω να αδυνατω να καταλαβω!
Ολα τα φαναρια σπασμενα και ξηλωμενα. Θα μου πειτε ενταξει μωρε...αλλα σε ενα μπουρδελο-κρατος που υπολειτουργει, που αφησε αυτα τα φαναρια να κρεμονται χωρις να λειτουργουν για ολοκληρο το Σαββατοκυριακο+δευτερα, το να περασεις καθετα την Αγ.Δημητριου στο υψος του Μουσειου Αθλητισμου ισοδυναμουσε με Ρωσσικη ρουλετα. Εγιναν 2-3 "καλα" ατυχηματα, χωρις να ξερω αν καποιο απο αυτα ειχε μοιραιες συνεπειες. Μαλλον οχι. Ελπιζω οχι, τουλαχιστον.
Αλλα αν συνεβαινε κατι τετοιο, αν εστω καποιος εμενε σε ενα καροτσακι για παντα, ας ερχονταν οι μαγκες να λεγαν στους συγγενεις τους χαλαλι γιατι βοηθησαν να σωθει η ομαδα μου. Το πως συνδιαζονται καποια πραγματα σ'αυτη τη χωρα συνεχιζω να αδυνατω να καταλαβω!
Οι αναρχικοί / μπάχαλοι που παρουσιάζονται ως Ηρακλειδείς και Αυτόνομη Θύρα 10 έχουν κάνει περισσότερες καφρίλες απ' όσες έχουν κάνει όλοι μαζί οι ΠΑΟΚτσήδες τα τελευταία 4 χρόνια. Σε τι σκατά βοηθά το σκοπό τους το βάψιμο του Λευκού Πύργου, η σημαία και σπασμένα φανάρια...
Όπως δήλωσε ο ίδιος έξω από το δικαστήριο
«ΠΑΟΚτσής» ένας εκ των συλληφθέντων στα χθεσινά επεισόδια της Θεσσαλονίκης
Με σακίδιο πλάτης που έγραφε «ΠΑΟΚ» προσήλθε ενώπιον του 3μελούς αυτοφώρου πλημμελειοδικείου Θεσσαλονίκης ένας εκ των δύο συλληφθέντων απ' τα χθεσινά επεισόδια που έγιναν στη Θεσσαλονίκη, κατά και μετά την πορεία οπαδών του Ηρακλή.
"Εγώ είμαι φίλαθλος του ΠΑΟΚ, δεν έκανα τίποτα. Καθόμουν στη στάση του λεωφορείου "27" και με έπιασαν οι αστυνομικοί" δήλωσε έξω από την αίθουσα του δικαστηρίου ο ένας κατηγορούμενος.
Ο δεύτερος προσήλθε φορώντας μπλούζα του Ηρακλή και αμφότεροι ζήτησαν και πήραν αναβολή προκειμένου οι δικηγόροι τους να μελετήσουν την δικογραφία.
Κατηγορούνται για "διακεκριμένη φθορά", "απόπειρα πρόκλησης επικίνδυνης σωματικής βλάβης", "στάση" και "αντίσταση". Πέραν των δύο συλληφθέντων, προσήχθησαν χθες το βράδυ 4 ακόμη φίλαθλοι που μετά αφέθησαν ελεύθεροι από την αστυνομία.
http://www.enet.gr/?i=news.el.article&id=175876
ΥΓ
Δε γαμιόσαστε λέω γω.
εκει, εκει στη Δ εθνικη,
μαζι με την βαρνταρ και τον γκρουεφσκι
παντως εχω την βεβαιοτητα οτι εαν πεσει η γρια ολα αυτα τα καλοπαιδα με τις σημαιες θα παρουν μεταγραφη για αλλο πολυπληθες πεταλο γηπεδου της πολης. ελπιζω βεβαια να μην ερθουν στο δικο μας και να πανε προς σαπιο μηλο μερια.
παντως εχω την βεβαιοτητα οτι εαν πεσει η γρια ολα αυτα τα καλοπαιδα με τις σημαιες θα παρουν μεταγραφη για αλλο πολυπληθες πεταλο γηπεδου της πολης. ελπιζω βεβαια να μην ερθουν στο δικο μας και να πανε προς σαπιο μηλο μερια.
Χθες ήμουν και γω στο εμπορικό με γκόμενα και φύγαμε άρων των άρων επειδή οι κολόγριες κάνανε μ@λακίες.
Αφού γαμάν τον κόσμο, τις βιτρίνες και τα μνημεία, καλά θα κάνουν να τις εξαφανίσουν από τον χάρτη. Οτιδήποτε άλλο θα αποδείξει ότι οι φελοί επιπλέουν τελικά...
Αφού γαμάν τον κόσμο, τις βιτρίνες και τα μνημεία, καλά θα κάνουν να τις εξαφανίσουν από τον χάρτη. Οτιδήποτε άλλο θα αποδείξει ότι οι φελοί επιπλέουν τελικά...
Καλως να ορισουν!....Οι αγκαλιες μας θα ειναι ανοικτες για να τους υποδεχθουμε!....Θα βγαλουμε και γλυκο.......kos έγραψε:εκει, εκει στη Δ εθνικη,
xexeolivares έγραψε:Δεν είδα κανα σχόλιο (μπέσα μιλάω) για την κλήρωση του μούτσου και είπα να την τραγουδήσω.
Φεύγει από τον Άρη ο Κάμπορα!
Εδώ και αρκετές μέρες ο Χαβιέ Κάμπορα είχε ενημερώσει τους ανθρώπους του Άρη για το προσωπικό πρόβλημα που αντιμετωπίζει. Σήμερα, ο Αργεντίνος επιθετικός βρέθηκε στα γραφεία της ΠΑΕ και συζήτησε με τους διοικούντες για το παραπάνω θέμα. Συγκεκριμένα, ο 31χρονος άσος ζήτησε από τους ανθρώπους του Άρη να μείνει ελεύθερος για να επιστρέψει στην πατρίδα του. Αίτημα, το οποίο έγινε δεκτό από πλευράς διοίκησης. Στο μεταξύ ο Έκτορ Κούπερ ήταν ενήμερος για το θέμα το τελευταίο διάστημα και συμφώνησε στην αποδέσμευση του παίκτη. http://www.metrosport.gr/
Εδώ και αρκετές μέρες ο Χαβιέ Κάμπορα είχε ενημερώσει τους ανθρώπους του Άρη για το προσωπικό πρόβλημα που αντιμετωπίζει. Σήμερα, ο Αργεντίνος επιθετικός βρέθηκε στα γραφεία της ΠΑΕ και συζήτησε με τους διοικούντες για το παραπάνω θέμα. Συγκεκριμένα, ο 31χρονος άσος ζήτησε από τους ανθρώπους του Άρη να μείνει ελεύθερος για να επιστρέψει στην πατρίδα του. Αίτημα, το οποίο έγινε δεκτό από πλευράς διοίκησης. Στο μεταξύ ο Έκτορ Κούπερ ήταν ενήμερος για το θέμα το τελευταίο διάστημα και συμφώνησε στην αποδέσμευση του παίκτη. http://www.metrosport.gr/