Ότι να 'ναι!!!!!
-
Re: Ότι να 'ναι!!!!!
Δεν νομιζω η παραταξη που υποστηριζω να δεχτει τετοιες προσβολες...
Θα πληρωσετε ολοι πολυ ακριβα τις θεωριες σας για αναξιοπιστα αποτελεσματα στις εκλογες του ετους 2009...ΓΑΤΑΚΙΑ
Θα πληρωσετε ολοι πολυ ακριβα τις θεωριες σας για αναξιοπιστα αποτελεσματα στις εκλογες του ετους 2009...ΓΑΤΑΚΙΑ
Παρακαλείται ο αξιαγάπητος πρωθυπουργός μας Dr DreamWarrior να επικοινωνήσει με την γραμματεία των gash & novi Corp. για την αποπληρωμή της τελευταίας δόσης .....
Αρχηγέ και συνοδηπόρε ντριμ...
Μην ακους τους προδοτε νοβ και γκας... Ο ένας σβηνει ποστ και ο αλλος απο αρχοντας του οφ-τοπικ, μοντερειτορ... Μην πέσεις στο επιπεδό τους! Μην υποκείψεις στον πειρασμό τους!!!
Μην ακους τους προδοτε νοβ και γκας... Ο ένας σβηνει ποστ και ο αλλος απο αρχοντας του οφ-τοπικ, μοντερειτορ... Μην πέσεις στο επιπεδό τους! Μην υποκείψεις στον πειρασμό τους!!!

- LittleJohn
Δεν το πιστευω!Ο προεδρουκος μας ειναι πλεον πρωθυπουργος;;;;
Ο ηλιε χρυσε και φωτεινε,ω γαλαζιοι ουρανοι,ω βραδινη δροσια,ω χνουδια και σκουπιδακια που κοβεται ανενοχλητα βολτες κατα μυριαδες στο πατωμα,η νεα μερα μας φανερωνει εναν ολανοιχτο οριζοντα,ενα ολολαμπρο ξημερωμα που ουτε καν θα μπορουσε να το φανταστει το εκπεσων φυλο των αντριδων!Ηρθε η ωρα για την παλινορθωση αδερφχια!
Ο ηλιε χρυσε και φωτεινε,ω γαλαζιοι ουρανοι,ω βραδινη δροσια,ω χνουδια και σκουπιδακια που κοβεται ανενοχλητα βολτες κατα μυριαδες στο πατωμα,η νεα μερα μας φανερωνει εναν ολανοιχτο οριζοντα,ενα ολολαμπρο ξημερωμα που ουτε καν θα μπορουσε να το φανταστει το εκπεσων φυλο των αντριδων!Ηρθε η ωρα για την παλινορθωση αδερφχια!
- dreamwarrior
ΑΠΕΙΛΕΣ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑΝ!!!!!!!
Αγαπητέ άρχοντα των off topik νοβιτουλινακουλινακο μας τα λεφτά να πάτε να τα πάρετε από την ομοϊδεάτισσα σας ασπρομαυρουλίτα η οποία σας πλήρωσε καλά για την προεκλογική λάσπη σας!!!!
Το κόμμα μας σας κατατρόπωσε!!!!!
Πάρτε τώρα από ένα γιαουρτάκι χωρίς πέτσα (να μην σπασετε κανά δοντάκι) και άντε στη γωνιά σας.....
Εμείς μαζί με όλο το επιτελείο θα συνεχίσουμε το οτι να 'ναι έργο μας για το καλό του φόρουμ!!!!
Εσείς να πάτε να.....κοιμηθείτε!
Όσο για το γατάκι του 0,01% δεν ανοίγω διάλογο με τέτοια μικρά ποσοστά.....
Αγαπητέ άρχοντα των off topik νοβιτουλινακουλινακο μας τα λεφτά να πάτε να τα πάρετε από την ομοϊδεάτισσα σας ασπρομαυρουλίτα η οποία σας πλήρωσε καλά για την προεκλογική λάσπη σας!!!!
Το κόμμα μας σας κατατρόπωσε!!!!!
Πάρτε τώρα από ένα γιαουρτάκι χωρίς πέτσα (να μην σπασετε κανά δοντάκι) και άντε στη γωνιά σας.....
Εμείς μαζί με όλο το επιτελείο θα συνεχίσουμε το οτι να 'ναι έργο μας για το καλό του φόρουμ!!!!
Εσείς να πάτε να.....κοιμηθείτε!
Όσο για το γατάκι του 0,01% δεν ανοίγω διάλογο με τέτοια μικρά ποσοστά.....
Ακουσατε γατακια???
Παρααλείτε νοβ-νοβ να σταματήσει τις απειλές στο msn και να απαντήσει κανονικά,
Thn, ενα μέλος του νικητήριου κόμματος..

Παρααλείτε νοβ-νοβ να σταματήσει τις απειλές στο msn και να απαντήσει κανονικά,
Thn, ενα μέλος του νικητήριου κόμματος..
- dreamwarrior
Θα σας ανακοινώσω σύντομα και το κυβερνητικό μας σχήμα.
Αναμένονται εκπλήξεις!!!!!!!!!!!!!
Αναμένονται εκπλήξεις!!!!!!!!!!!!!
Μη χάσετε σήμερα στις Αποδείξεις και στην ότι-να-ναι πολιτική...
-dr. dreamwarrior: 'Αξιος πρωθυπουργός ή μεγάλος απατεώνας?
- ότι-να-ναι εκλογές: Επιτυχία του dr. dreamwarrior ή τεράστια νοθεία?
Αυτά και άλλα πολλά φλέγοντα ζητήματα της επικαιρότητας, απόψε στις Αποδείξεις και στην ότι-να-ναι πολιτική!!!
-dr. dreamwarrior: 'Αξιος πρωθυπουργός ή μεγάλος απατεώνας?
- ότι-να-ναι εκλογές: Επιτυχία του dr. dreamwarrior ή τεράστια νοθεία?
Αυτά και άλλα πολλά φλέγοντα ζητήματα της επικαιρότητας, απόψε στις Αποδείξεις και στην ότι-να-ναι πολιτική!!!
Προεδρε, εγώ θέλω μια διοιηκητική θέση... Κάτι για Οργανισμος Βασανηστηριων αν υπάρχει... Και για θύμα μου θέλω τον νοβ... Γινεται???
Αστα αυτα ρε γατακι... Απειλείς??? Καλύτερα αρχισε να γλύφεις και να παρακαλάς... Πιο πολλά θα πετύχεις ετσι... 

- aspromauri
Τελικά ΕΧΟΥΜΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΝΟΝΙΚΗ ....... Η' ΔΗΜΟΣΚΟΠΙΚΗ??????
Γιατί αποδεδειγμένα τα ΟΤΙ ΝΑ'ΝΑΙ EXIT POLLS ΠΑΤΩΣΑΝ!!!!!!!!!!!
Γιατί αποδεδειγμένα τα ΟΤΙ ΝΑ'ΝΑΙ EXIT POLLS ΠΑΤΩΣΑΝ!!!!!!!!!!!
-
Μη χάσετε σήμερα στις Αποδείξεις και στην ότι-να-ναι πολιτική...
Πως ενας ΟΜΟΡΦΟΣ κυριος(πρασινομαλλης),που μεχρι τελευταια βαδιζε σε σκοτεινα μονοπατια παιρνει ολη την εξουσια στα χερια του απο την μια μερα στην αλλη...ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΤΟ ΑΞΙΖΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΙΜΙΟ ΠΑΛΙΚΑΡΙ
thnx,οτι ναναι ΜoD tEAm
συ ειπας!!
Πως ενας ΟΜΟΡΦΟΣ κυριος(πρασινομαλλης),που μεχρι τελευταια βαδιζε σε σκοτεινα μονοπατια παιρνει ολη την εξουσια στα χερια του απο την μια μερα στην αλλη...ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΤΟ ΑΞΙΖΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΙΜΙΟ ΠΑΛΙΚΑΡΙ
thnx,οτι ναναι ΜoD tEAm
συ ειπας!!
- dreamwarrior
Μα για ποια exit polls μιλάτε δεν μπορώ να σας καταλάβω....
Τα επίσημα αποτελέσματα είναι αυτά που διαβάσατε στην προηγούμενη σελίδα!!!!!
Καλόν ύπνο κυρία μου και εσείς και ο ακυρος!!!!!!
Τα επίσημα αποτελέσματα είναι αυτά που διαβάσατε στην προηγούμενη σελίδα!!!!!
Καλόν ύπνο κυρία μου και εσείς και ο ακυρος!!!!!!
Κα ασπρομαυρη...
Τι έχετε να πείτε που μετα την τιτανομεγιστη και τιτανοτεράστια ήττα σας, ο ψηφοφορος και ενεργο μέλος σας, νοβ-νοβ, ζητάει μια θέση στην διοιήκηση μας? Επισης σας φένεται σωστο να απειλεί 15χρονα παιδάκια (
) και να δωροδωκεί αντιπαλα κόμματα???
Προεδρε, τι θα γίνει με τα αιτηματα μου????
Τι έχετε να πείτε που μετα την τιτανομεγιστη και τιτανοτεράστια ήττα σας, ο ψηφοφορος και ενεργο μέλος σας, νοβ-νοβ, ζητάει μια θέση στην διοιήκηση μας? Επισης σας φένεται σωστο να απειλεί 15χρονα παιδάκια (

Προεδρε, τι θα γίνει με τα αιτηματα μου????