Μεταγραφές Basketball 2026-2027
-
Michael Scott
Re: Μεταγραφές Basketball 2026-2027
Πάντως στο δίλημμα Ποκουσέφσκι ή Πουλακίδας με ελληνικό διαβατήριο, εγώ με τα μπούνια θέλω τον 2ο.
- These users thanked the author Michael Scott for the post (total 6):
- Dimitris_L4, Hayate, palok, klainmein, rockcity4, Ιάσονας
Ειμαι ο μονος που θελει τοσο και τον Ελληνα Ποκουσεφσκι? Δεν εχει σχεση αγωνιστικα με τον Πουλακιδα. Ο Πουλακιδας θα ηταν σαφως για μενα προτιμοτερος απο Τολιοπουλο.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος joshua την Σάβ 11 Ιούλ 2026, 10:03, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Dimitris_L4
Θολωσε ο Τελης απο το οχι του Χεζονια...Πηρε τ αυτι μου οτι προς NBA θα ειναι το επομενο και δν ειναι Πρωταπριλια..Michael Scott έγραψε: Σάβ 11 Ιούλ 2026, 09:53 Αντε ρίξτε μας και κανα τυράκι για τον επόμενο που ακούγεται....
- These users thanked the author Dimitris_L4 for the post (total 2):
- Michael Scott, Hayate
Όχι δεν υπάρχει κάποιος που να μη χάρηκε, αλλά οκ δίνει κάποιο νόημα η μάχη με φανταστικούς εχθρούς. Σχολιάζω κι εγώ χωρίς να ανοίξω κουβένταfidel έγραψε: Σάβ 11 Ιούλ 2026, 08:55 Υπάρχουν άτομα που δεν χαρήκαν με την μεταγραφή του Οσμάν και είναι ηλίου φαεινότερο …Το πρόβλημα είναι ότι δεν αφήνουν και τους υπόλοιπους να χαρούν, το γιατί είναι μια κουβέντα που δεν την ανοίγω …Για να προλάβω τα τρολ πριν απαντήσουν θα πρέπει να διευθετηθούν όλες οι υποχρεώσεις της ΚΑΕ με τον ΑΣ και να έρθουν σε μια συμφωνία που να μην είναι ζημιογόνα για κανέναν…. ΜΟΝΟ ΠΑΟΚ
Επειδή είμαι άσχετος από μπάσκετ, στο 5 είμαστε καλά; Με Γκρει και Ομορουγι;Psagmenos4 έγραψε: Σάβ 11 Ιούλ 2026, 10:00Τολιοπουλος ,αυτά που ακούγονται για ντορσει δεν ισχύουν. Και μετά λογικά ακόμα μια κίνηση στο 4 που ίσως πατάει και 3 αλλά γι αυτό δεν εινςι κάτι σίγουρο.Michael Scott έγραψε: Σάβ 11 Ιούλ 2026, 09:53 Αντε ρίξτε μας και κανα τυράκι για τον επόμενο που ακούγεται....
Είναι οκ απο άποψη επιπέδου; Δηλαδή οπως το βλέπω εγώ δεν είναι στο ίδιο λέβελ με το 1 (Χάτζινς, Καλάθης).
Αυτες ηταν οι επιλογες του προπονητη για την θεση 5, μας αρεσει δεν μας αρεσει...Τα υπολοιπα στο παρκε
Θα φανει. Ο κοουτς ζητησε την παραμονη των δυο, οποτε λογικα κατι θα ειδε.
- Mitsospaoki4
- Moderator
Ρε σεις έχουν βάση αυτά που λένε για νέα βόμβα με nbaer?
Βγαίνουν τα κουκιά;
Βγαίνουν τα κουκιά;
- These users thanked the author Mitsospaoki4 for the post:
- Hayate
Μπορείτε και οι μεν και οι δε που θέλετε να σχολιάσετε οτιδήποτε για το ποδόσφαιρο να πάτε στο αντίστοιχο τόπικ και να μην πρήζετε τα.. συκώτια των υπολοίπων;
Εδώ μιλάμε για μία από τις μεγαλύτερες μεταγραφές των τελευταίων 30 και βάλε ετών και μια από τις πιο μεγάλες κινήσεις στην ιστορία του συλλόγου.
Ποια ΠΑΕ, ποιος Ζαφείρης και τι συζητάμε τώρα. Να πάτε να τα αναλύσετε αυτά εκεί που πρέπει και να σταματήσετε να τσακώνεστε σε άκυρα τόπικ που δείχνουν πως δεν σας ενδιαφέρουν ιδιαίτερα. Ευχαριστώ.
Εδώ μιλάμε για μία από τις μεγαλύτερες μεταγραφές των τελευταίων 30 και βάλε ετών και μια από τις πιο μεγάλες κινήσεις στην ιστορία του συλλόγου.
Ποια ΠΑΕ, ποιος Ζαφείρης και τι συζητάμε τώρα. Να πάτε να τα αναλύσετε αυτά εκεί που πρέπει και να σταματήσετε να τσακώνεστε σε άκυρα τόπικ που δείχνουν πως δεν σας ενδιαφέρουν ιδιαίτερα. Ευχαριστώ.
- These users thanked the author Blackgr4 for the post (total 3):
- Polichni1926, Religion, Dimpatra
Ποια κουκιά; Δεν υπάρχουν κουκιά στο μπάσκετ. Όσα θες σπρώχνεις. 4 δις περιουσία μπορείς να κάνει πάρτυ. Άλλον έναν τέλη!! Γαμησε τους!
- These users thanked the author Taseos for the post:
- PAOKevolution
Ναι εννοείται, δεν κρίνω γιατί όπως είπα δεν καταλαβαίνω και πολλά. Πιστεύω τον Χάτζινς πολύ και με τον Καλάθη είναι φοβερό το δίδυμο. Ντάξει ο Αλεξάντερ είναι πολύ καλός παίκτηςfidel έγραψε: Σάβ 11 Ιούλ 2026, 10:15 Αυτες ηταν οι επιλογες του προπονητη για την θεση 5, μας αρεσει δεν μας αρεσει...Τα υπολοιπα στο παρκε
Επειδή δεν γίνεται πίσω από τον Τζεντι να είναι ο τίμιος μεν, αλλού επιπέδου δε, Περσιδης, ούτε να παίζουμε συνέχεια με 3 "κοντους" α λα Εθνική 2005, θεωρώ ότι θα έρθει παίκτης που θα πατάει και στο 3 με άλλα στοιχεία λογικά.
Βασικό 4αρι για Ευρώπη και τοπ4 Ελλάδα και στα υπόλοιπα Το Θηρίο και ο Χουγκαζ?
Στους ψηλούς 5 νομίζω πάμε για βάθος και δύναμη και αντοχή με αλλαγές και ύψος rim protectors και ριμπάουντ παρά παίκτη αναφορά εκεί. Το Θηρίο ωστόσο το πιστεύω πολύ.
ΥΓ. Μωρή φακλάνα Μπιλμπάο, γιατί δεν το σηκώνεις???
Βασικό 4αρι για Ευρώπη και τοπ4 Ελλάδα και στα υπόλοιπα Το Θηρίο και ο Χουγκαζ?
Στους ψηλούς 5 νομίζω πάμε για βάθος και δύναμη και αντοχή με αλλαγές και ύψος rim protectors και ριμπάουντ παρά παίκτη αναφορά εκεί. Το Θηρίο ωστόσο το πιστεύω πολύ.
ΥΓ. Μωρή φακλάνα Μπιλμπάο, γιατί δεν το σηκώνεις???
Τα κουκιά για τους ξένους εννοεί υποθέτωTaseos έγραψε: Σάβ 11 Ιούλ 2026, 10:23 Ποια κουκιά; Δεν υπάρχουν κουκιά στο μπάσκετ. Όσα θες σπρώχνεις. 4 δις περιουσία μπορείς να κάνει πάρτυ. Άλλον έναν τέλη!! Γαμησε τους!