70. Mbwana Ally Samatta
- Μαυρο Χιονι
- Moderator
Re: 70. Mbwana Ally Samatta
Μια από τα ίδια και σήμερα. Βέβαια για να είμαι ειλικρινής, φάνηκε περισσότερο από τον Μπράντον.
-
Εγω απορώ πραγματικά γιατί δεν μπορει να κάνει τα βασικά, δεν ξέρει πως να βάλει το σώμα του μέσα στην περιοχή, υποτίθεται σε ολόκληρη την καριέρα του ήταν καλός κεφαλοσφαιριστης του ερχεται η μπαλα στην μικρή περιοχή και κάνει μια κεφάλια λες και ήταν σεντερ μπακ. Και εντάξει δεν μπορει να ασχολείται τώρα μια ολόκληρη ομάδα με την ψυχολογική κατάσταση του Σαματα, το ίδιο και η κερκίδα, έχουν δείξει όλοι τεράστια υπομονή. Επίσης έχω την αίσθηση ότι αυτός και ο εκονγκ στερούν στην ομάδα την αυτοπεποίθηση της
Ο Φελίπε είχε άλλους στη θέση του, δε μας χρέωσε μεταγραφές. Εδώ δεν έχουμε άλλο φορ, μακάρι να κλείσει ο Ρώσος και να χαιρετίσει ο Αλί.Alastor έγραψε:
Και ο Φελιπε Σοαρες ειχε συμβολαιο και ηταν κερκιδα. Και ο Κουρτιτς την τελευταια του χρονια κερκιδα. Επειδη εχει συμβολαιο πρεπει να γινει μεγαλυτερη ζημια του ενος εκατομυριου που παιρνει ηδη ?
Ο Κουρτιτς ήταν τραυματίας δεν ξέρω τι σχέση έχει.
Δεν τον ζήτησε κανείς δανεικό και ο ΠΑΟΚ δε σπάει συμβόλαια. Κανένα δεν έχει σπάσει , ούτε του Λεβέκ.Daskalos_4 έγραψε:Ενταξει δεν ειναι και το δυνατοτερο επιχειρημα αυτο. Κι αλλοι παιχτες δεσμευονται με συμβολαιο σε αλλες ομαδες, αλλα τους στελνουν. Εστω ως δανεικους.
Μόνη λύση που βλέπω είναι να κλείσουμε και Τσουνταλι και Τσαλοφ και να πάει ο Σαματα 4η επιλογή να ησυχάσουμε.
Αν βρεθεί δε και κανας στραβός να τον πάρει, ακόμα καλύτερα
- kataramenos5
Το προβλημα του ειναι στο μυαλο.Οπως και του Τοργκελε ,οπως και του Κλαους μετα τον Αγιαξ .Ειτε θα βρει τη δυναμη να συνελθει ειτε θα χει τη μοιρα του Στεφανου.Με το να κραζουμε και να τον γελοιοποιουμε στα social δε βοηθάμε την κατασταση.
ΥΓ Δε με νοιαζει ο Σαματα (ο καθε Σαματα) και το προβλημα του.
Με νοιαζει πως ο ΠΑΟΚ θα χει κερδος(η τη λιγότερη ζημια) απ αυτη την κατασταση
- NikLiverpool
Κανένα απολύτως κέρδος δεν πρόκειται να έχει η ομάδα από πρώην ποδοσφαιριστές. Ας το πάρουμε απόφαση.
Να ρθουν με το καλό ο Ρώσος και ο Μαροκινος και αντε στο καλό.
Να ρθουν με το καλό ο Ρώσος και ο Μαροκινος και αντε στο καλό.
Με όλο τον σεβασμό, ο παραλληλισμός με Κλάους είναι εντελώς άστοχος. Το μυαλό του ο Κλάους είχε αρχίσει να το χάνει πολύ πριν το ματς με τον Άγιαξ (που έδειξε τη φανέλα στο γκολ και μετά σε τετ α τετ την έστειλε πλάγιο), όταν τον τράβηξε η γκλαμουριά και το λάιφ στάηλ με τα πάρτυ, την κοπέλα του και το να κάνει τατουάζ τη φάτσα του Μαυρίδη στο μπούτι την Πέμπτη ενώ την Κυριακή είχαμε παιχνίδι.kataramenos5 έγραψε:Το προβλημα του ειναι στο μυαλο.Οπως και του Τοργκελε ,οπως και του Κλαους μετα τον Αγιαξ .Ειτε θα βρει τη δυναμη να συνελθει ειτε θα χει τη μοιρα του Στεφανου.Με το να κραζουμε και να τον γελοιοποιουμε στα social δε βοηθάμε την κατασταση.
Ο Κλάους όμως μέχρι να αποφασίσει ότι δεν θέλει να γίνει παιχτούρα αλλά καλή είναι και η Καρδίτσα, είχε ΠΑΣΤΕΛΩΣΕΙ γκολάρες.
Ο Σαμάτα τι παστέλωσε; Κανένα πρόβλημα δεν είναι στο μυαλό του, ή τέλος πάντων ό,τι ψυχολογικό είναι εκεί είναι σε συνδυασμό με την ανικανότητά του να παίξει σε αυτό το επίπεδο. Δεν φταίει αυτός, αλλά τι να γίνει τώρα, πρέπει να βρεθεί λύση και λίγο σύντομα.
Επίσης, προσωπική μου άποψη, παιδιά συγγνώμη αλλά δεν θυμάμαι ΚΑΝΕΝΑΝ παίκτη αυτού του (όποιου) επιπέδου να είχε τη στήριξη που έχει ο Σαμάτα μέσα στην Τούμπα (Παπάζογλου, Τόργκελε, Μιχόπουλο παλιά που μετά το 1-4 όταν του γυρνούσαν την μπάλα η κερκίδα φώναζε "όλε", τέτοια) . Ο άνθρωπος σήμερα καταχειροκροτήθηκε όταν μπήκε μέσα, πέρυσι τον έβαλαν μπροστά στο "οεοεοε" στην κερκίδα για να πάρει τα πάνω του, και σήμερα παίζει να άκουσε τη λιγότερη μουρμούρα από όλους στις αμέτρητες γκάφες που έγιναν, εντάξει, αν γίνει κανένα ειρωνικό ποστ στο τουίτερ καλό είναι να το ξεπεράσει, δεν τρέχει κάτι.
-
Με το καλό να έρθουν οι δυο και για τα επόμενα παιχνίδια να μην μπει στην ευρωπαϊκή λίστα, να πάρει και το μήνυμα ότι πλέον η υπομονή τέλος…
Αρκετά μ'αυτό το ανέκδοτο.
Βάλε ρε μεγάλε ένα γκολ.
Με τη Μπάνια Λούκα. Δεν σου ζητώ με Μπάγερν.
Να πούμε ότι κλείδωσες μια πρόκριση 10 εκατομμυρίων στο conference.
Ποιό ψυχολογικό και τρίχες.
Ανικανότητα είναι.
Ιβάν τελείωνε.
Πήραμε πρωτάθλημα με Μπράντον, Σαμάτα.Οκ φτάνει.
Τα τελευταία χρόνια πάμε με Τσολακ, Ολιβέιρα κι αυτούς.
Όταν δεν σε εμπιστεύονται οι συμπαίκτες σου μετά από τόσες ευκαιρίες πρέπει να τελειώνουμε. Δεν υπάρχει λύση.
Βάλε ρε μεγάλε ένα γκολ.
Ανικανότητα είναι.
Ιβάν τελείωνε.
Όταν δεν σε εμπιστεύονται οι συμπαίκτες σου μετά από τόσες ευκαιρίες πρέπει να τελειώνουμε. Δεν υπάρχει λύση.
Εντωμεταξυ ειπες τσολακ ολιβειρα, αν αυριο ανακοινωνε καποιον απο αυτους η ΠΑΕ , θα πανηγυριζα με δακρυα στα ματια. Ηταν τετοιο το πισωγυρισμα στα φορ,που αυτοι μου φαινονται Λεβαντοφσκιδεςfossa έγραψε:Αρκετά μ'αυτό το ανέκδοτο.
Βάλε ρε μεγάλε ένα γκολ.
Ανικανότητα είναι.
Ιβάν τελείωνε.
Μπαίνεις μέσα και σε σχέση με τον Μπράντον είσαι καλός. Κανείς και ένα τάκλιν κλέψιμο και λέω δες μαλακα τώρα που θα φύγει θα αρχίζει να παίζει .
Και μου κανείς αυτή την κεφάλια ρε τρελε;
Σε υποστηρίζω έναν χρόνο και μου κανείς αυτή την κεφάλια ;;;;
Και μου κανείς αυτή την κεφάλια ρε τρελε;
Σε υποστηρίζω έναν χρόνο και μου κανείς αυτή την κεφάλια ;;;;
- kataramenos5
Διαφωνουμε .Ο ιδιος ο Κλαους το ειπε.scarsick έγραψε:
Με όλο τον σεβασμό, ο παραλληλισμός με Κλάους είναι εντελώς άστοχος. Το μυαλό του ο Κλάους είχε αρχίσει να το χάνει πολύ πριν το ματς με τον Άγιαξ (που έδειξε τη φανέλα στο γκολ και μετά σε τετ α τετ την έστειλε πλάγιο), όταν τον τράβηξε η γκλαμουριά και το λάιφ στάηλ με τα πάρτυ, την κοπέλα του και το να κάνει τατουάζ τη φάτσα του Μαυρίδη στο μπούτι την Πέμπτη ενώ την Κυριακή είχαμε παιχνίδι.
.
- john4serres
Πήγαινε μια βόλτα στο ληξιαρχείο της Νταρ ες Σαλαμ και θα μάθεις.gika έγραψε:Ποια είναι η ηλικία του;renegade έγραψε:Αν υποθέσουμε ότι η συγκεκριμένη φάση γίνεται 10-15 μέτρα έξω από την περιοχή... 100.000 φορές θα βγεις πρώτος την μπάλα. Δεν γίνεται όταν είσαι μέσα στην περιοχή να μαυρίζεις. 30 χρόνια μπάλα παίζεις, αμύδες σε πλουσιοπάροχα, έχεις αγωνιστεί στο υψηλότερο επίπεδο... πρέπει να τα βρεις με τον εαυτό σου γιατί είναι κρίμα την στιγμή που μακριά από την περιοχή δίνεις αυτά που θέλει η προπονητής.
Ή θα θυμώσεις, θα οργιστεις , θα παίζεις σαν λισασμένο σκυλί, με μόνο δικός σκοπό να κατατροπώσεις στον αμυντικό ή σταμάτα το ποδόσφαιρο για το καλό σου.
Αν σε αυτή την ηλικία δεν μπορείς να το χαρείς το ποδόσφαιρο και σε δημιουργεί τέτοια πνευματική ανισορροπία και τέτοια ψυχολογικά θέματα...γαματα
Δεν κατάλαβα πού διαφωνούμε, στο πότε έχασε το μυαλό του ο Κλάους; Οκ, το είπε, τον πιστεύω κι εγώ. Αν ο ίδιος πιστεύει ότι είχε τη μοίρα που είχε λόγω του ματς με τον Άγιαξ και όχι επειδή Κυριακή είχαμε ματς εκτός έδρας και Πέμπτη έκανε μεγάλο τατουάζ στο μπούτι, ποιος είμαι εγώ να διαφωνήσω. Με τον Σαμάτα δεν καταλαβαίνω, τι σχέση έχουν οι δύο περιπτώσεις.kataramenos5 έγραψε: Διαφωνουμε .Ο ιδιος ο Κλαους το ειπε.
Το κράξιμο που έφαγε ο Κλάους τη χρονιά που δεν έβαζε γκολ με αίτηση, ο Σαμάτα δεν το έχει φάει ούτε στο 1%. Καλώς, εννοείται. Αλλά αν δεν διορθωθεί το λάθος, βλέπω να αλλάζει αυτό το κλίμα της όποιας στήριξης στο γήπεδο και είναι κρίμα, και για τον ίδιο και για εμάς.