Μεταγραφές Καλοκαιριού ΙV

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
Mitsospaoki4
Moderator

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού ΙV

Δημοσίευση από Mitsospaoki4 »

Έλα ρε Γιώργη
Καλή περίπτωση;
Άβαταρ μέλους
Blackgr4
Moderator

Δημοσίευση από Blackgr4 »

Τσορμπατζόγλου: "που φαίνεται ότι θα κάνει και άλλη προσπάθεια να πάρει μεσοεπιθετικό"
Κόλκας: "Άλλο πράγμα θέλει. Και άλλο πράγμα θα πάρει έχω την αίσθηση."

Μόνο τυχαία δεν πιστεύω πως γράφονται αυτά. Λογικά έχουν ενημέρωση πως κάτι παίζει. Ελπίζω..
Άβαταρ μέλους
gergeo4

Δημοσίευση από gergeo4 »

Mitsospaoki4 έγραψε:Έλα ρε Γιώργη
Καλή περίπτωση;
ναι
Άβαταρ μέλους
PaokPatraG4

Δημοσίευση από PaokPatraG4 »

renegade έγραψε:Δηλαδή καθόμαστε και συζητάμε αν ο μέτριος κουαλιατα θα έπρεπε να πάρει την θέση του μετρίου μπίσεσβαρ.
Άλλαξε ο Μανωλιός και έβαλε τα ρούχα του αλλιώς.

Έντεχνης βέβαια λείπει από την συζήτηση ο ντελιας , ο οποίος τουλάχιστον έως τώρα έχει δείξει και δύο πράγματα
Καλά εσύ τώρα τον Κουαλιάτα που τον είδες κ τον έβγαλες μέτριο ρε παληκαρε....Με μισό ματς τον έβγαλες παλτο....Συνεχίζεις κ βγάζεις εμετούς κ σε έχουν στο ΑΠΥΡΟΒΛΗΤΟ.....
Luigi Vampa

Δημοσίευση από Luigi Vampa »

gergeo4 έγραψε:κατι καλο κινειται.50/50 να κλεισει.εξτρεμ.αντερ 30.βιρτουοζος.δε θα πω κατι αλλο τωρα.βλεπουμε απο αυριο
Μιτριτσα; :mrgreen:
Demir

Δημοσίευση από Demir »

Ύψος ;
Asimos

Δημοσίευση από Asimos »

Δείτε λίγο τα πλάνα τζορμπατζόγλου από την απονομή του πρωταθλήματος και θα καταλάβετε πόσο καλός δημοσιογράφος είναι και τι καλή δημιουργική κριτική κάνει.

Ο άνθρωπος είναι μία κατηγορία από μόνος του. Σαφώς και είναι ΠΑΟΚ, αλλά δεν του αρέσει τίποτα. Αν τον ακούσετε το μεσημέρι γιατί βγαίνει σε ραδιοφωνικό σταθμό της Αθήνας σιγοντάρει και τις ειρωνείες των άλλων.

Okay μεροκάματο βγάζει, κανείς δεν είπε να είναι μπαμπούλας και άρρωστος αλλά αυτό δεν είναι η κριτική.

Έχω σταματήσει να τον ακούω μετά τη χρονιά του πρωταθλήματος και ειλικρινά δεν μου λείπει. Γνώμη έχω από μόνος μου κι αν νιώσω την ανάγκη να ακούσω ή να διαβάσω μία άλλη γνώμη υπάρχουν πολύ καλύτερες και πιο αντικειμενικές εδώ μέσα. Έτσι κι αλλιώς ειδήσεις δεν βγάζει και η γνώμη του περισσεύει.
15_50

Δημοσίευση από 15_50 »

Blackgr4 έγραψε:
Όχι διαβάζεις απλά λάθος το διάγραμμα αξίας του Καμαρά. Την τελική αξία εντός του έτους κρατάει. Δες στο διάγραμμα την αξία του 21 Μαΐου του 2019, είναι 8 εκατομμύρια. Ίδια αξία και 18 Δεκέμβρη του 2019.
Και στο δεύτερο λινκ του γαύρου που έβαλες, δες δεξιά προς το κέντρο της σελίδας που λέει:
SQUAD DETAILS BY POSITION και στο κέντρο χαμηλά την συνολική αξία της ομάδας τους που ήταν 95.00m.

Τώρα για το άλλο που λες για την Ευρώπη, δεν υπάρχει το "επί της ουσίας". Έπαιζε Ευρώπη ως τον Δεκέμβριο.
Αν έπαιζε καλά, αν δεν έβαζε όλους τους βασικούς ή αν οτιδήποτε άλλο, δεν έχει σημασία. Έπαιζε Ευρώπη.
Έπαιξε προκριματικά; Πέρασε 2 στα 3; Μπήκε σε ομίλους; Έπαιξε +6 ματς ως τον Δεκέμβριο; Τέλος.
Δεν μπορείς να λες πως είχε 1 ματς τη βδομάδα έτσι ελαφρά τη καρδία.
Τι να πω... Άνθρωπος είμαι μπορεί και να κάνω λάθος. Εξάλλου (πλην Πάπα και Λουτσέσκου) ποιος άνθρωπος δεν κάνει λάθη;

Καλό βράδυ και καλή καρδιά.
Άβαταρ μέλους
Blackgr4
Moderator

Δημοσίευση από Blackgr4 »

gergeo4 έγραψε:κατι καλο κινειται.50/50 να κλεισει.εξτρεμ.αντερ 30.βιρτουοζος.δε θα πω κατι αλλο τωρα.βλεπουμε απο αυριο
Δανεισμός Γιώργη;
MauroSixama

Δημοσίευση από MauroSixama »

Ελεύθερος πάντως δεν είναι. Δεν ταιριάζει κάποιος σε τέτοιο προφίλ.
15_50

Δημοσίευση από 15_50 »

gergeo4 έγραψε:
Mitsospaoki4 έγραψε:Έλα ρε Γιώργη
Καλή περίπτωση;
ναι
Ξέρεις να μας πεις (εφόσον όπως λες είναι καλή περίπτωση) γιατί δεν στοχεύσαμε εξ αρχής σ' αυτόν και πήγαμε για Φερνάντες;
Άβαταρ μέλους
Mitsospaoki4
Moderator

Asimos έγραψε:Δείτε λίγο τα πλάνα τζορμπατζόγλου από την απονομή του πρωταθλήματος και θα καταλάβετε πόσο καλός δημοσιογράφος είναι και τι καλή δημιουργική κριτική κάνει.

Ο άνθρωπος είναι μία κατηγορία από μόνος του. Σαφώς και είναι ΠΑΟΚ, αλλά δεν του αρέσει τίποτα. Αν τον ακούσετε το μεσημέρι γιατί βγαίνει σε ραδιοφωνικό σταθμό της Αθήνας σιγοντάρει και τις ειρωνείες των άλλων.

Okay μεροκάματο βγάζει, κανείς δεν είπε να είναι μπαμπούλας και άρρωστος αλλά αυτό δεν είναι η κριτική.

Έχω σταματήσει να τον ακούω μετά τη χρονιά του πρωταθλήματος και ειλικρινά δεν μου λείπει. Γνώμη έχω από μόνος μου κι αν νιώσω την ανάγκη να ακούσω ή να διαβάσω μία άλλη γνώμη υπάρχουν πολύ καλύτερες και πιο αντικειμενικές εδώ μέσα. Έτσι κι αλλιώς ειδήσεις δεν βγάζει και η γνώμη του περισσεύει.
Ο τζορμπα έχει την ατυχία (βασικά επιλογή του είναι) να βγαίνει σε αθηναϊκό μέσο.

Λόγο του κλίματος αναγκάζεται να το παίξει πιο αντικειμενικός, σε βαθμό καμία φορά να είναι ακόμα και εχθρικός προς την ομάδα.

Το ίδιο αντιπαθής με τον κουμπάρο του , για διαφορετικούς λόγους ο καθένας
Άβαταρ μέλους
Mitsospaoki4
Moderator

Ontopic, ελπίζω να μιλάμε για αριστερόποδαρο εξτρέμ , γιατί όλο το πρόβλημα νομίζω είναι εκεί
Asimos

Δημοσίευση από Asimos »

Δεν ξέρω τι κάνει αλλά εμένα με στεναχωρεί. Δεν είναι μ****** καταλαβαίνει και τις ειρωνείες και τις επιθέσεις και τα χτυπήματα κάτω από τη ζώνη και ποτέ μα ποτέ δεν υπερασπίστηκε τον ΠΑΟΚ.

Η αντικειμενικότητα είναι υποκειμενική. Για μένα που είμαι μετριοπαθής, βγάζει δουλικότητα στο μεροκάματο.
Άβαταρ μέλους
gergeo4

Δημοσίευση από gergeo4 »

δεν ειναι ελευθεος παντως και σταματω εδω.δε θα απαντησω γι'αυτο αλλο.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”