Ιβάν Σαββίδης V
- abc_o_ karpouzas
Re: Ιβάν Σαββίδης V
τελικα πολλοι εχετε ...δεχθει...οτι ο ιβαν με τον εναν η τον αλλον τροπο ειναι για κατι υπευθυνος....
ο ποιο ευκολα ... χειραγωγημενος... λαος ειμαστε...
-
Φίλε ποιους θεωρείς ρεμάλια ???stravostomis έγραψε:Συγγνώμη πρέπει να ζητήσει ο Ιβάν μόνο για το ότι επιτρέπει σε αυτά τα ρεμάλια να κάνουν κουμάντο στην Τούμπα και μάλιστα τους έβαλε και στο τραπέζι της συζήτησης για το νέο γήπεδο, για το οποίο (άκουσον, άκουσον) είχαν και απαιτήσεις, τα καλά παιδιά!?!?
Όσους είναι στους συνδέσμους ??
Και ποιός είσαι εσύ που χαρακτηρίζεις γενικά ρεμάλια τα μέλη των Συνδέσμων ??
Θα αρχίσουμε τους χαρακτηρισμούς εδώ μέσα τώρα ??
Να το ξέρουμε ...
Ο ιδιοκτήτης δεν είναι η ΠΑΕ. ΠΑΕ είναι και ο Γκαγκάτσης και ο Κυριάκος και ο Ιορδάνης κλπ κλπ....πολύ εύθικτοι είσαστε ορισμένοι και πεφτοσυννεφάκηδες....toumba5 έγραψε:μεγιστη ντροπη μοντ να επιτιθετε στον προεδρο
Όταν συντηρείς δια της ανοχής τη μαλακία από 500 πρεζάκια κάπως λέγεται αυτό....Πολλές φορές φίλε και η σιωπή και η απραγία είναι συνενοχή....
Και ξαναλέω, μην μπερδεύεται την ΠΑΕ με τον Σαββίδη....την ΠΑΕ δεν την διοικεί μόνο ο Σαββίδης. Το ποιος είναι ο Σαββίδης και τι έχει κάνει στον ΠΑΟΚ και τη Β. Ελλάδα όλοι το ξέρουμε και δεν το ξεχνούμε...άλλοι τον ξεπατώνουν στο βρίσιμο 2 χρόνια γιατί δεν κάνει μεταγραφές....
-
Πραγματικάabc_o_ karpouzas έγραψε:τελικα πολλοι εχετε ...δεχθει...οτι ο ιβαν με τον εναν η τον αλλον τροπο ειναι για κατι υπευθυνος....
Ώρες ώρες απορώ. Σε λίγο θα ζητήσουν κάποιοι να συλληφθεί ως ηθικός αυτουργός για ότι γίνεται σε αυτό το κολοκράτος ο Σαββίδης!!!
Πολύ μέγκα αι τα λοιπά βρωμοκάναλα βλέπετε όλοι μου φαίνεται
- stravostomis
Από την στιγμή που προσπάθησαν να κρύψουν και να προστατέψουν τον δολοφόνο, ναι. Όποιος είναι ακόμα σε σύνδεσμο και δεν ντρέπεται, είναι συνένοχος και ρεμάλι. Εγώ πήρα τηλέφωνο στον σύνδεσμο της πόλης μου και τους είπα ότι δεν ξαναπατάω. Έχουμε και κάποιον αυτοσεβασμό και αξιοπρέπεια.ΓΚΟΥΕΡΙΝΟ 4 έγραψε:Φίλε ποιους θεωρείς ρεμάλια ???stravostomis έγραψε:Συγγνώμη πρέπει να ζητήσει ο Ιβάν μόνο για το ότι επιτρέπει σε αυτά τα ρεμάλια να κάνουν κουμάντο στην Τούμπα και μάλιστα τους έβαλε και στο τραπέζι της συζήτησης για το νέο γήπεδο, για το οποίο (άκουσον, άκουσον) είχαν και απαιτήσεις, τα καλά παιδιά!?!?
Να το ξέρουμε ...
Αν εσύ δεν θέλεις, τιμή σου και καμάρι σου αλλά μην μας το παίζεις και υπεράνω.
Εσύ ποιος είσαι να μου βάλεις κάγκελα στον λόγο μου και στα γραφόμενα μου; Πες ένα επιχείρημα για ποιον λόγο δεν είναι ρεμάλια, εάν διαφωνείς.
- stravostomis
Ρε μεγάλε... Αν δεν είναι υπεύθυνος ο πιο σημαντικός άνθρωπος στην ιστορία του συλλόγου, ποιος θα είναι; Ο ανάδρομος Ερμής; Ποιος σε πλήρωσε τα χρέη και σε έφερε παικταράδες και ντάμπλ και τεράστιες χαρές; Ο άγιος Βασίλης;abc_o_ karpouzas έγραψε:τελικα πολλοι εχετε ...δεχθει...οτι ο ιβαν με τον εναν η τον αλλον τροπο ειναι για κατι υπευθυνος....
fossa έγραψε:Ναι είναι σκουλήκια όταν βγάζουν ανακοινώσεις οι επίσημες ομάδες και οι σύνδεσμοί τους και μιλάνε για πρωτοφανές γεγονός κι ότι οι κακοί ΠΑΟΚτσήδες έχουν κάλυψη και φταίει ο κακός Τσετσένος.
Η ΠΑΕ Άρης έβγαλε ανακοίνωση για τους οπαδούς της που πήγαν Ριζούπολη πριν λίγες μέρες με τσεκούρια και ρόπαλα; Πριν ένα μήνα! Σε αγώνα επίσημο εκτός έδρας!
Ο super 3 έβγαλε ανακοίνωση όταν τα τελευταία 2 χρόνια έχουν μαχαιρωθεί οπαδοί του ΠΑΟΚ ακριβώς με τον ίδιο τρόπο όπως το άτυχο παλικάρι; Σε άσχετες στιγμές. Απλά τη γλίτωσαν στο τσαφ οι δικοί μας.
Με το μπουμπούκι της ΠΑΕ Άρης που πυροβολεί μέρα μεσημέρι;
Υποκρισία από όλες τις ομάδες, ένοχη σιωπή από όλους.
Φίλε σιγά μην κάτσουμε να δούμε τι έκανε το σκουλήκι και η ομάδα της τρούμπας για να πράξουμε. Στ@ @ρχίδια μας τι κάνουν....εμείς τι κάνουμε μας νοιάζει...Εδώ για 10 τσογλάνια πάνε συστηματικά ΜΜΕ και μηχανισμοί να βγάλουν ενορχηστρωτή τον επίσημο ΠΑΟΚ και το Σαββίδη και ότι όλος ο οργανισμός είναι ένα τέτοιο οικοσύστημα.
Ποια ατμόσφαιρα κάνουνε παλίκαρε? Οι μισοί δεν έχουν επαφή με το περιβάλλον, οι αλλοι κάνουν αλισβερίσια και μανούρες και το υπόλοιπο γήπεδο ξελαρυγγιάζεται....Πάνε αυτά ήταν το κάποτε...αααα ναι πετάνε και κανα βαρελότο με κανα πυρσό...ΓΚΟΥΕΡΙΝΟ 4 έγραψε:Ναι να διαλυθούν οι σύνδεσμοι του ΠΑΟΚ που είναι άντρο δολοφόνων και εγκληματιών και ...τζαμπαζήδων !!!
Να είναι η Τούμπα μετά μια ωραία ατμόσφαιρα. Αντί να πηγαίνουμε στον Αι Δημήτρη για κερί θα πηγαίνουμε στην Τούμπα που θα έχει γίνει εν τω μεταξύ μια πολύ ήσυχη εκκλησία με πιστούς που θα έχουν πληρώσει για να μπουν και θα αράζουν θα ακούν τη λειτουργία, θα κάνουν το σταυρό τους και θα αποχωρούν ησύχως όπως ακριβώς ησύχως κάθισαν για 90 λεπτά χωρίς να βγάλουν ούτε κιχ.
Οχι ρε, τέτοια Τούμπα ούτε στους χειρότερους εφιάλτες των πραγματικών ΠΑΟΚτσήδων.
Και επειδή πολλοί εδώ μέσα φλυαρείτε, μια είναι η ερώτηση που καίει
Ταυτίζετε τους συνδέσμους του ΠΑΟΚ, τον ΠΑΟΚ ολόκληρο ως οργανισμό με εκατοντάδες χιλιάδες οπαδούς σε όλη την Ευρώπη, με την άνανδρη πράξη που έκαναν πέντε εικοσιπεντάχρονα με δολοφονικά ένστικτα ?????
Αυτό επιχειρείται από τα γνωστά κέντρα και παράκεντρα.
Εσείς ως Παοκτσήδες (αφού γράφετε στο ... ΠΑΟΚ...μανια τι πιστεύετε ???
Για πείτε....
- ΑποστόληςΑ
Θα την ζητήσει ως μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ, όχι σαν Ιβάν. Προφανώς και δεν έχει προσωπική ευθύνη, αλλά η ΠΑΕ κατ' εμέ οφείλει να ασκεί κάποιον έλεγχο των συνδέσμων της.ΓΚΟΥΕΡΙΝΟ 4 έγραψε:ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΣΥΓΓΝΩΜΗ ????ΑποστόληςΑ έγραψε:Κατ' εμέ θα έπρεπε ο ίδιος να επικοινωνήσει με την οικογένεια του αδικοχαμένου, να τους ζητήσει συγγνώμη και να τους συνδράμει, όπως συνδράμει κάποιους αρρώστους. Και μετά να αποδεχθεί την ιδέα του γονιού για φιλικό αγώνα.
ΕΛΕΟΣ !!!
ΤΙ ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ ΤΕΛΙΚΑ...
Συγγνώμη ζητάει κάποιος όταν έχει ευθύνη για κάτι που έχει συμβεί. Προϋπόθεση είναι η ευθύνη.
Δηλαδή φίλε μου χρεώνεις κάτι στο Σαββίδη ??
Βγες και πες τι χρεώνεις
Να τους βοηθήσει ναι, με όποιο τρόπο θεωρεί αυτός ορθό.
-
Από την στιγμή που προσπάθησαν να κρύψουν και να προστατέψουν τον δολοφόνο, ναι. Όποιος είναι ακόμα σε σύνδεσμο και δεν ντρέπεται, είναι συνένοχος και ρεμάλι. Εγώ πήρα τηλέφωνο στον σύνδεσμο της πόλης μου και τους είπα ότι δεν ξαναπατάω. Έχουμε και κάποιον αυτοσεβασμό και αξιοπρέπεια.stravostomis έγραψε:ΓΚΟΥΕΡΙΝΟ 4 έγραψε:Φίλε ποιους θεωρείς ρεμάλια ???stravostomis έγραψε:Συγγνώμη πρέπει να ζητήσει ο Ιβάν μόνο για το ότι επιτρέπει σε αυτά τα ρεμάλια να κάνουν κουμάντο στην Τούμπα και μάλιστα τους έβαλε και στο τραπέζι της συζήτησης για το νέο γήπεδο, για το οποίο (άκουσον, άκουσον) είχαν και απαιτήσεις, τα καλά παιδιά!?!?
Να το ξέρουμε ...
Αν εσύ δεν θέλεις, τιμή σου και καμάρι σου αλλά μην μας το παίζεις και υπεράνω.
Εσύ ποιος είσαι να μου βάλεις κάγκελα στον λόγο μου και στα γραφόμενα μου; Πες ένα επιχείρημα για ποιον λόγο δεν είναι ρεμάλια, εάν διαφωνείς.[/quote
Για μένα, πρέπει να γίνεται διαχωρισμός. Δεν μπορείς να λές ρεμάλια χιλιάδες ΠΑΟΚτσήδες που ζουν για τον ΠΑΟΚ.
Πάντα έμπαιναν στο γήπεδο στις θύρες των συνδέσμων με χιλιάδες ανθρώπους και άρρωστοι με σαλεμένα μυαλά. Θεωρείς ότι στις συζητήσεις με τους συνδεσμίτες με τους οποίους έχει επαφή ο Σαββίδης (όπως και ο μαρινάκι κ.λπ) για θέματα της ομάδας ή του γηπέδου, συμμετέχουν τύποι σαν τον φερόμενο ως δολοφόνο !!!
Τέτοιοι τύποι δεν ξέρουν ούτε τους παίκτες της ομάδας.
Μην τα μπερδεύουμε όλα λοιπόν.
Και ναι, οι σύνδεσμοι πρέπει να υπάρχουν (ΟΧΙ φυσικά για να ανέχονται εγκληματικά στοιχεία) για να στηρίζουν την ομάδα και να εκφράζουν τη γνώμη τους για τα θέματα της ομάδας.
Τελικά, έχει αλλοιωθεί τόσο πολύ το DNA των Παοκτσήδων. Απιστευτο. Φτάσαμε να λέμε αδιακριτως τους Συνδεσμους ρεμάλια. Όλους συλλήβδην. Θα πηγαίνετε εσεις στη νέα Τούμπα και θα δονείται η ατμοσφαιρα από τις ιαχές σας. Γιατί οι χιλιάδες συνδεσμίτες είναι ρεμάλια και πρέπει να αποκλειστούν από εκεί.
Ω ρε, απο τώρα φτιάχνομαι με την ατμόσφαιρα που θα δημιουργείται από όλους εσάς που ρίχνετε στο πυρ το εξώτερον όλο το οργανωμένο οπαδικό κινημα του ΠΑΟΚ !!
- NikLiverpool
Δηλαδή για να έχουμε ωραία ατμόσφαιρα στην Τούμπα θα πρέπει να πετάμε πυρσούς, να είμαστε μεθυσμένοι ή μαστουρωμένοι, να βρίζουμε μάνες και νεκρούς, να τραγουδάμε για ναρκωτικά και να κάνουμε και καμιά μπούκα που και που. Αλλιώς δεν είναι ωραία ε?
Κανά αγώνα απο εξωτερικό έχεις παρακολουθήσει ποτέ? Δύο φορές πήγα στο Ανφιλντ και μια στο Ετιχαντ και μου κόπηκε η ανάσα σε πληροφορώ. Μετα θυμήθηκα πως ήταν όταν πήγαινα στην Τούμπα και ντράπηκα.
Για μένα αν κάνει νέο γήπεδο υπό αυτές τις συνθήκες είναι πεταμένα λεφτά.
Κανά αγώνα απο εξωτερικό έχεις παρακολουθήσει ποτέ? Δύο φορές πήγα στο Ανφιλντ και μια στο Ετιχαντ και μου κόπηκε η ανάσα σε πληροφορώ. Μετα θυμήθηκα πως ήταν όταν πήγαινα στην Τούμπα και ντράπηκα.
- stravostomis
Φίλε Nik, εμείς είμαστε φλώροι με αλλοιωμένο DNA. Σχεδόν εξωγήινοι. Με ποιο δικαίωμα, δηλαδή, δεν γουστάρουμε όταν εμείς δεν βρίσκουμε εισιτήριο, οι άλλοι να μπαίνουν κούτρα; Αυτό είναι, μάλλον, το DNA του ΠΑΟΚ σύμφωνα με κάποιους
-
- Mr Ξερόλας 2019
NikLiverpool έγραψε:Δηλαδή για να έχουμε ωραία ατμόσφαιρα στην Τούμπα θα πρέπει να πετάμε πυρσούς, να είμαστε μεθυσμένοι ή μαστουρωμένοι, να βρίζουμε μάνες και νεκρούς, να τραγουδάμε για ναρκωτικά και να κάνουμε και καμιά μπούκα που και που. Αλλιώς δεν είναι ωραία ε?
Εχω την εντυπωση,οτι στο καινουργιο γηπεδο,δεν θα περναει κουνουπι.
Οχι αλλο τζαμπατζηδες κλπ κλπ ..........
NikLiverpool έγραψε:Δηλαδή για να έχουμε ωραία ατμόσφαιρα στην Τούμπα θα πρέπει να πετάμε πυρσούς, να είμαστε μεθυσμένοι ή μαστουρωμένοι, να βρίζουμε μάνες και νεκρούς, να τραγουδάμε για ναρκωτικά και να κάνουμε και καμιά μπούκα που και που. Αλλιώς δεν είναι ωραία ε?
Πες τα ρε φίλε...εδώ νομίζουμε ότι κάνουμε μόνο ατμόσφαιρα...πας σε γήπεδα εξωτερικό και σε πιάνει δέος μόνο το πλακάκι που πατάς....Εγώ πάντως στο you ll never walk alone με σηκώθηκε η τρίχα μια φορά που πήγα Anfield...ατμόσφαιρα δεν είναι μόνο πυρσοί
-
Φίλε για να έχεις ωραία ατμόσφαιρα στην Τούμπα πρέπει να έχεις χιλιάδες να ΦΩΝΑΖΟΥΝ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΟΚ.NikLiverpool έγραψε:Δηλαδή για να έχουμε ωραία ατμόσφαιρα στην Τούμπα θα πρέπει να πετάμε πυρσούς, να είμαστε μεθυσμένοι ή μαστουρωμένοι, να βρίζουμε μάνες και νεκρούς, να τραγουδάμε για ναρκωτικά και να κάνουμε και καμιά μπούκα που και που. Αλλιώς δεν είναι ωραία ε?
ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ. Ποιοί θα φωνάζουν ?? Οι Συνδεσμίτες.
Εκτός αν θέλουμε μια Τούμπα νεκροταφείο ή αίθουσα για ρεσιτάλ πιάνου κ.λπ
Δεν μίλησε κανείς για ντου στον αγωνιστικό χώρο. Δεν βοηθούν τα ντου τον ΠΑΟΚ
Μόνο ΦΩΝΗ.