Μεταγραφές καλοκαιριού 2020 II
-
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2020 II
Και παίζει ο Σβιντέρσκι αύριο και παστελώνει δύο γκολάκια. Μετά τι λέμε?
Οσον αφορα τον Δανο το ερωτημα ειναι τι φορ θελει ο Φερειρα.Φορ με τις κινησεις που ειχε ο Ακπομ αλλα και με εκτελεστικη δεινοτητα ειναι σχεδον αδυνατο να βρεις,οποτε διαλεγεις αν θες παστελωτη η αν θες συμμετοχικο φορ.
Εγω παντως μαλλον προτιμω τον Τσολακ σε σχεση με τον Δανο.Δεν μου αρεσουν τα ξυλαγγουρα...
- theodorsalonika
Εγώ θέλω έναν βραζιλιάνο ατομιστή..να κάνει τριπλές και σε κάθε 5 ματς να τρώει κόκκινη..
- bersekeros
Για τον Joshua (Γιόσουα) Brenet έχουν μέρες να γράψουν κάτι...joshua έγραψε:Εγω παλι θεωρω μεγαλυτερο το κενο στο δεξι μπακ ειδικα απο τη στιγμη που πρωτο παιχνιδι ειναι στη ρωσια και μπορουμε να παιξουμε με ζιφκο,πελκα και τζολη κορυφη.
-
Όπως παίζουμε σίγουρα θέλουμε κάποιον δυνατό στο ψηλό παιχνίδι κ κάποιον που έχει τις αντοχές να πιέζει ψηλά. Κ σίγουρα να σκοράρει πιο πολύ απ τον Ακπομ. Αν τα χει αυτά σούπερ θα ναι
- theodorsalonika
- anekfrastos
Καμία σχέση Πρίγιο με Μούσλι.barlow4 έγραψε:Παντωις κ ο μουσλιμοβιτς δεν ειχε αιμαν κ τι νουμερα μεχρι να ερθει σε εμας.Κ ο πριγιοβιτς μια χρονια στην πολωνια κ ως τοτε γυρολογος.Κ εγραψαν κ οι δυο ιστορια σε εμας.
Νομιζω οτι εχουμε ενα πολυ καλο ιστορικο σε φορ περιοχης.
Ο Μούσλι σε 3 χρόνια έβαλε 14 γκολ... Τα ίδια ακριβώς με τον Ακπομ σε 2 χρόνια.
Παρόμοια φάση με τον άγγλο ήταν, φιλότιμος μαχητής που έκανε πολλές δουλειές.
Είχε εκείνη τη φάτσα την ταλαιπωρημένη, την αδικημένη από την κοινωνία, έβαλε και εκείνο στη φενερ και μας έμεινε αξέχαστος και τον θυμόμαστε ρομαντικά ως αλάνι...αντικειμενικά ποια ιστορία έγραψε;
Ο Πρίγιο ήταν γυρολόγος αλλά αξιοπρεπή νούμερα είχε και πριν έρθει σ' εμάς.
- PaokPatraG4
Δεν τον λες κ ξυλαγγουρο τον Δανό...Μεγαλο όνομα πριν 2 χρονια που δεν περνούσε ούτε κατά διάνοια από το ελληνικό πρωκταθλημα.... Να φανταστείς ο Τσολακ εάν δεν κάνω λάθος κάποτε ήταν αλλαγή του Πεκχαρτ της χάρτινης....Με μια καλή χρονιά του Τσολακ δεν ξέρω ποιος από τους 2 θα ήταν μεγαλύτερο ρίσκο... Κ είναι συμμετοχικος ο Γιοργκενσεν...joshua έγραψε:Εγω παντως μαλλον προτιμω τον Τσολακ σε σχεση με τον Δανο.Δεν μου αρεσουν τα ξυλαγγουρα...
- Ασπρόμαυρος Εβρίτης
Οτι και πάλι θέλουμε φορ.makispaspartou έγραψε:Και παίζει ο Σβιντέρσκι αύριο και παστελώνει δύο γκολάκια. Μετά τι λέμε?
Ότι ψάχνουμε. Πιέζει πασάρει σκοράρει κ μην ξεχάσω τρέχει. Χαχαχα ουστMattias_g4 έγραψε:
ΠΩΛΗΣΗ!makispaspartou έγραψε:Και παίζει ο Σβιντέρσκι αύριο και παστελώνει δύο γκολάκια. Μετά τι λέμε?

- bersekeros
Ο Δανός μοιάζει να είναι μια -πολυ- βελτιωμένη έκδοση του Σφιντερσκι ή για την ακρίβεια αυτό που θα θέλαμε να είναι ο Σφιντερσκι.
Θεωρώ ότι είναι καλή επιλογή, έχει τακτική παιδεία και δεν πνίγεται σε μια κουταλιά νερό όταν βρίσκεται εκτός περιοχής όπως ο Πολωνός.
Από την άλλη δεν με χαλάει ούτε ο Κροάτης.
Όποιος απ τους 2 να είναι ας ελπίσουμε να τελειώσει σήμερα ώστε να τον έχουμε έτοιμο για το 2ο ματς.
Στάλθηκε από το SM-G770F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Θεωρώ ότι είναι καλή επιλογή, έχει τακτική παιδεία και δεν πνίγεται σε μια κουταλιά νερό όταν βρίσκεται εκτός περιοχής όπως ο Πολωνός.
Από την άλλη δεν με χαλάει ούτε ο Κροάτης.
Όποιος απ τους 2 να είναι ας ελπίσουμε να τελειώσει σήμερα ώστε να τον έχουμε έτοιμο για το 2ο ματς.
Στάλθηκε από το SM-G770F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- zarathustra79
Για να καταλάβω. Ο PaokPatraG4 εγραψε απο προαισθημα απο οτι καταλαβα οτι ο ξανθος βορειοευρωπαιος ειναι ο jorgensen. Στη συνεχεια προεκυψε απο καπου οτι οντως ειναι αυτος ή απλα τον κουβεντιαζουμε για να περασει η ώρα??