Μεταγραφές Χειμώνα 2018
- giagoylas4
Re: Μεταγραφές Χειμώνα 2018
Πολύ ωραία συνέντευξη του Κουλούρη...λέει πολλά
Καταλαβαίνεις ότι πλέον έχει ωριμάσει, έχει σωστή αντίληψη του ποδοσφαίρου... αλλά όπως έχω γράψει πριν κάποιες μέρες, δεν δίνω πάνω από 20% πιθανότητες να τον ξαναδούμε με τα ασπρόμαυρα
Καταλαβαίνεις ότι πλέον έχει ωριμάσει, έχει σωστή αντίληψη του ποδοσφαίρου... αλλά όπως έχω γράψει πριν κάποιες μέρες, δεν δίνω πάνω από 20% πιθανότητες να τον ξαναδούμε με τα ασπρόμαυρα
Δεν είναι έτσι Μπανε.Ο παίκτης έχει προτάσεις από ομάδες του εξωτερικού και όταν δεν τον υπολογίζεις και θέλεις και εσυ ο ίδιος να τον δώσεις προφανώς έχει άποψη και ο παίκτης για το που θα πάει. Επιπλέον και για τον ΠΑΟΚ είναι νομίζω πιο συμφέρον να πάει σε ομάδα του εξωτερικού.obanebane έγραψε:Στα @@ μας για το που θελει να πάει ο Ουαρντα,ας φερει προταση και ας παει στην ευχη της παναγιας.
Αλλιώς ας παει να πάρει το πρωτάθλημα με την Κ19 του Γκαρσία.
να κανει αιτηση για βραζιλιανικο διαβατηριο και βλεπουμεgiagoylas4 έγραψε:Πολύ ωραία συνέντευξη του Κουλούρη...λέει πολλά
Συμφωνώ,το έγραψα, ας φέρει προτάσεις και να φύγει, δε νομίζω ότι έχει αντίρρηση ο ΠΑΟΚ.
Αν αυτές οι προτάσεις όμως αφορούν δανεισμό,τότε καλά θα κάνει να δεχτεί ότι του πει η ομάδα.
Φέρε λεφτά και φύγε,απλά πράγματα.
Πραγματικά, δέχομαι ότι είναι ένας άνθρωπος που έχει στόχους όνειρα και πίστη στον εαυτό του,στον ΠΑΟΚ δεν κολλάει για τον Α,Β λόγο,ας πάει στο καλό,η ομάδα όμως έχει ξοδέψει χρήματα και τα θέλει πίσω.
Αν αυτές οι προτάσεις όμως αφορούν δανεισμό,τότε καλά θα κάνει να δεχτεί ότι του πει η ομάδα.
Φέρε λεφτά και φύγε,απλά πράγματα.
Πραγματικά, δέχομαι ότι είναι ένας άνθρωπος που έχει στόχους όνειρα και πίστη στον εαυτό του,στον ΠΑΟΚ δεν κολλάει για τον Α,Β λόγο,ας πάει στο καλό,η ομάδα όμως έχει ξοδέψει χρήματα και τα θέλει πίσω.
- ΑποστόληςΑ
Το αν θα πάρει χρόνο συμμετοχής ο Μπραζίλιαν εξαρτάται κατ' αρχήν από την απόδοση του άκπομ. Αν είναι πολύ καλή θα παίζει ως αναπληρωματικός, ή σε κάποιους αγώνες κυπέλλου.Magpies4 έγραψε:Δηλαδή εάν έρθει ο Μπονατίνι υπάρχει κανείς που πιστεύει ότι θα μπεί σύντομα να παίξει βασικός; Νομίζω ότι όσο έρχονται οι νίκες θα βλέπουμε Ακπόμ στη θέση 9.
Προσωπικά πιστεύω στον Ακπόμ, είναι παιχταράς που αξίζει να επενδύσει ο ΠΑΟΚ πάνω του. Δεν υπάρχει περίπτωση κανένας Μπονατίνι να τον αφήσει στο νούμερο 2.
fc pyramids για ουαρντα ,αυτοι δινουν τρελα λεφτα.. μακαρι να κανουμε καμια μπαζα...
Παπά ο Γουλης σου τα λέει?Gawain1978 έγραψε:[quote="prist64"Πάτερ τρολαρεις όπως χθες με Σίλβα;ABOLEYTOI έγραψε:εθνικοτηταprist64 έγραψε:Χαμος γινεται
οι τρανφερματακηδες ψαχτειται
σε Βελγιο,Νορβηγια...
πρωταθλήματα ή εθνικότητα;
και για βοηθεια ο Νορβηγος αριστεροποδαρος
Αν ναι οκ πες το γιατί ξεφεύγει η πλάκα
- ΑποστόληςΑ
joshua έγραψε:Γελασαμε...Black--4 έγραψε:Ο γκαρεθ μπειλ δεν ηθελε να ερθει τι να κανουμεjoshua έγραψε:Θα ηθελα παντως κατι καλυτερο απο τον Ενρικε απο τη στιγμη που ανοιγει χωρος αριστερα.Τεσπα την διαφορα θα την κανει η μεταγραφη στο κεντρο.
Του Χοσαμ Χασαμ;Demir έγραψε:fc pyramids για ουαρντα ,αυτοι δινουν τρελα λεφτα.. μακαρι να κανουμε καμια μπαζα...
Τι να κανω?Gawain1978 έγραψε:
Πάτερ τρολαρεις όπως χθες με Σίλβα;
Αν ναι οκ πες το γιατί ξεφεύγει η πλάκα
δε μου καθεται η παπαδιά και ειπα να ξεχαρμανιασω εδω
Τεσπα,οτι μαθαινω,γιατι μαθαινω
θα το μοιραζομαι με καποιους που με ξερουν καλυτερα
Να εισαι καλα και ευχομαι να ευοδωθουν οι προσδοκιες σου
-
paokpantou
Ας έρθει ένας από τους δύο Silva η Johansen και θα σου στείλουμε δώρο καμία παπαδιά... 
- sourmenetes
- Moderator
Και υπαρχει ακομα στο φορουμ;;;:lol::lol::lol:sn0ufel4 έγραψε:Πιλότοςnavigator11 έγραψε:Ας συζητήσουμε για το ποιός θα ανοίξει το νήμα του ντοματίνι. Ρίχτε προτάσεις!
Με τον Γουλη μονο για αγριογουρουνα μιλαμεtrouman έγραψε:
Παπά ο Γουλης σου τα λέει?
Το πρωι πιναμε καφε........στην εδρα μου