Μεταγραφές χειμώνα 2017-2018 Ι

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
Rexaris
Moderator

Re: Μεταγραφές χειμώνα 2017-2018 Ι

Δημοσίευση από Rexaris »

vs40 έγραψε:Και έλεγα ποιον μου θυμίζει ο Αζεβέδο: Μοιάζει πολύ με τον Χατζιπαναγή σε Βραζιλιάνο. Έχουν παρόμοιο χαμόγελο στην παραπάνω φωτό.
Το είπα κι εγώ τις προάλλες! Όχι μόνο στην κώμωση αλλά και στο στυλ της κίνησης με τους ώμους λίγο σκυφτούς, ακόμη και στην πάσα.

Πολύ χάρηκα για τη μεταγραφή Μολέντο. Δεν είναι ώρα να ασχοληθούμε με ποσά. Το πρωτάθημα είναι ο στόχος και για αυτό έγινε η καλύτερη δυνατή επιλογή. [/quote]

Πολύ σωστά. Εδώ με τον Βαρέλα δεν πέρναγε σχεδόν τίποτε και είχαμε την καλύτερη άμυνα τού πρωταθλήματος, με δίδυμο Βαρέλα-Μολέδο θα χτίσουμε τοίχο στην άμυνα. Και κυρίως ο Μολέδο ήταν η μόνη επιλογή με 0 ρίσκο.
Άβαταρ μέλους
Παλαιολόγος

Δημοσίευση από Παλαιολόγος »

vs40 έγραψε:Και έλεγα ποιον μου θυμίζει ο Αζεβέδο: Μοιάζει πολύ με τον Χατζιπαναγή σε Βραζιλιάνο. Έχουν παρόμοιο χαμόγελο στην παραπάνω φωτό.

Πολύ χάρηκα για τη μεταγραφή Μολέντο. Δεν είναι ώρα να ασχοληθούμε με ποσά. Το πρωτάθημα είναι ο στόχος και για αυτό έγινε η καλύτερη δυνατή επιλογή. Ήμουν πολύ αισιόδοξος για το υλικό μας, αλλά τώρα ξεκάθαρα πιστεύω ότι είμαστε το φαβορί. Στα ντέρμπι, όπου και θα κριθεί το πρωτάθλημα, ο Μολέντο είναι μια πολύ δυνατή προσθήκη. Ο Κρέσπο μου αρέσει στα μικρά ματς, αλλά το έχω γράψει πολλές φορές ότι στα ντέρμπι θέλω πιο δυναμικό παίκτη, για να το πω ευγενικά. Το Μολέντο - Βαρέλα κανένας αντίπαλος δε θέλει να το δει μπροστά του. Αυτή είναι η πραγματικότητα. Με ενθουσιάζει η επιπλέον πίεση στα επιθετικά στημένα. Όσο για την επίθεση, έχουμε τον 1ο σκόρερ και με διαφορά τον καλύτερο επιθετικό του πρωταθλήματος με μπόι. Από πίσω του έχουμε έναν παίκτη που πλέον προσφέρει και δεν είναι liability. Κάθε αγώνα τον βλέπω και καλύτερο τον Κουλούρη. Είμαστε κομπλέ παιδιά και μη ζητάμε άλλες μεταγραφές. Μόνο θετική ενέργεια και παρουσία στο γήπεδο θέλει η ομάδα. Ο προπονητής γνωρίζει τι θέλει και το μόνο σίγουρο είναι ότι η διοίκηση αυτή με τον Γιώργο Σαββίδη τόσο τρελαμένο και τον Ιβάν ζεστό θα κάνει τα πάντα για να έχει ο κόουτς όλα τα εφόδια.

Για αυτό και όπως έχω ξαναπεί, ο τίτλος θα κριθεί από τον Λουτσέσκου αποκλειστικά. Δεν υπάρχουν δικαιολογίες. Αυτό δεν το λέω για να κάνω κριτική πια ή να ασκήσω πίεση. Τώρα πάμε με αυτόν και αρχές Μαϊου θα ξέρουμε και θα κρίνουμε από το αποτέλεσμα. Ξαναλέω δεν υπάρχουν διακαιολογίες και δεν θα χωνέψω να το πάει στο ότι δεν έχουμε βαρυά φανέλα. Όλοι πρέπει να πιστέψουν ότι ο ΠΑΟΚ του Ιβαν και Γιώργου Σαββίδη είναι ομάδα που οφείλει να πάει για το πρωτάθλημα, και πρώτος από όλους ο κόουτς. Αυτό συνδέεται με τις μεταγραφές οι οποίες θα πρέπει να είναι για τον πρωταθλητή και όχι για το αουτσάιντερ. Το λέω γιατί ο Αζεβέντο είναι δική του επιλογή. Αν επίσης δεν κάνουμε άλλες μεταγραφές είναι δική του επιλογή. Συμφωνώ προς το παρών με αυτήν, και πιστεύω ότι το Μαϊο θα πανηγυρίσουμε
γενικα συμφωνω,αλλα κομπλε δεν ειμαστε
η θεση του κοφτη ειναι ζωτικη για τον αξονα μας,επισης ενας περιφερειακος δημιουργικος φορ που θα πιεζει ειναι απαραιτητος
τωρα εχουμε εναν κουλουρη που πιεζει,αμυνεται,αλλα δυκολευεται στο γκολ
και εχουμε εναν μεγαλο γκολτζη,που ομως ουτε μπορει να πιεσει,ουτε να δημιουργησει

βεβαιως δεν ειναι και προς θανατο,περιφερειακος μπορει να παιξει ο μυστακ ή ο μακ,ακομα και οι λημνιος,ελ καντουρι ισως!
ενω στο εξι ο τσιμιροτ ειναι καλη επιλογη
αλλα οκ παιρνεις ενα ρισκο σε ολα αυτα.αρχικα επειδη οι παιχτες δεν παιζουν στην θεση τους,αφετερου οτι π.χ μετα τον τσιμιροτ υπαρχει ο κανιας ,που παιζει μονο αμυνα βασικα
και αυτο ειναι
αν Θεος φυλαξοι χασεις τον τσιμιροτ για ενα διαστημα,δεν θα εχεις προβλημα να ανεβασεις την ομαδα ; να περασεις την μπαλα γρηγορα μπροστα;
ηδη ο μολεδο που εχει χιλια καλα,δεν ξερω αν μπορει να φτιαξει παιχνιδι απο πισω.πραγματικα δεν εχω ιδεα,απο τα λιγα που τον εχω δει αποκομιζω μια διαφορετικη αισθηση.για δυναμικο στοπερ μου κανει,.πολυ καλο,αλλα οχι παστα κοντρερας
Άβαταρ μέλους
paoki_

Δημοσίευση από paoki_ »

Δεν ξέρω αν έχει ανέβει, πάντως σε αυτο το ματς μολεντο και αζεβεδο μαζι εναντιον μας.
[youtube]watch?v=qrGqUZgbC5k&t=447s[/youtube]
https://www.youtube.com/watch?v=qrGqUZgbC5k&t=447s
Άβαταρ μέλους
janellsis

Δημοσίευση από janellsis »

[youtube]qrGqUZgbC5k&t=447s[/youtube]

Tην καλημέρα μου σε όλα τα παιδιά και καλή χρονιά σε όλους!

Για 6άρι, φορ πως το κόβετε; Ξέρει κανείς κάτι;
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

πριν λιγο ο Τσατσαρος ανεφερε το ονομα του Younes Hamza ως στοχο μας για την επιθεση.

Στάλθηκε από το GT-I9301I μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
Odi

Δημοσίευση από Odi »

ΑποστόληςΑ έγραψε:Με επιφύλαξη λόγω sportdog:

Κατά τα άλλα, το θέμα του Ροντρίγκο Μολέντο είναι αυτό που απασχολεί την επικαιρότητα του Παναθηναϊκού. Ο παίκτης τα βρήκε με τον ΠΑΟΚ και απομένει οι Πράσινοι να κάνουν δεκτή την πρόταση του Δικεφάλου (300.000 συν τους Κωνσταντινίδη και Κάτσε) για να οριστικοποιηθεί ο δανεισμός του Βραζιλιάνου.

Πάντως, στην «μανατζερική πιάτσα» λέγεται ότι εκτός από τους Κάτσε και Κωνσταντινίδη, στη συμφωνία εμπεριέχεται ως… αντάλλαγμα και ο Αντρέι Πανιούκοφ, ο φορ που είναι στο προσκήνιο για τον Παναθηναϊκό. Συζητιέται, χωρίς φυσικά να επιβεβαιώνεται, ότι ο Ιβάν Σαββίδης άνοιξε την… πόρτα μέσω των διασυνδέσεών του για να πάρει ο Παναθηναϊκός τον Ρώσο από την β’ ομάδα της Ζενίτ.

Τέλος, σύμφωνα με πληροφορίες, αυτός που δεν είναι ικανοποιημένος με το deal είναι ο Έργκους Κάτσε. Ο άσος του ΠΑΟΚ φέρεται να «τσινάει», όχι γιατί δεν θέλει να πάει στον Παναθηναϊκό, αλλά επειδή προτιμά να το κάνει με μεταγραφή και όχι με δανεισμό.
Όχι συνέχεια από τον σκύλο ρε Αποστόλη, το έχουμε πει εκατό φορές.
mbison

Δημοσίευση από mbison »

Mεταλιστ ΠΑΟΚ 1-1
Πριν 4 χρονια. Πολυ καλο ροστερ, με καθοδηγητη Στεφενς, σκοραρει ο Νετσιντ που μπηκε αλλαγη, φοβερη ενεργεια στο γκολ απο Κλαους. Μεγαλη κλαση ο Σαλπιγγιδης, δεν πεφτει με τιποτα. Μπορουσαμε και το διπλο
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Odi έγραψε:
ΑποστόληςΑ έγραψε:Με επιφύλαξη λόγω sportdog:

Κατά τα άλλα, το θέμα του Ροντρίγκο Μολέντο είναι αυτό που απασχολεί την επικαιρότητα του Παναθηναϊκού. Ο παίκτης τα βρήκε με τον ΠΑΟΚ και απομένει οι Πράσινοι να κάνουν δεκτή την πρόταση του Δικεφάλου (300.000 συν τους Κωνσταντινίδη και Κάτσε) για να οριστικοποιηθεί ο δανεισμός του Βραζιλιάνου.

Πάντως, στην «μανατζερική πιάτσα» λέγεται ότι εκτός από τους Κάτσε και Κωνσταντινίδη, στη συμφωνία εμπεριέχεται ως… αντάλλαγμα και ο Αντρέι Πανιούκοφ, ο φορ που είναι στο προσκήνιο για τον Παναθηναϊκό. Συζητιέται, χωρίς φυσικά να επιβεβαιώνεται, ότι ο Ιβάν Σαββίδης άνοιξε την… πόρτα μέσω των διασυνδέσεών του για να πάρει ο Παναθηναϊκός τον Ρώσο από την β’ ομάδα της Ζενίτ.

Τέλος, σύμφωνα με πληροφορίες, αυτός που δεν είναι ικανοποιημένος με το deal είναι ο Έργκους Κάτσε. Ο άσος του ΠΑΟΚ φέρεται να «τσινάει», όχι γιατί δεν θέλει να πάει στον Παναθηναϊκό, αλλά επειδή προτιμά να το κάνει με μεταγραφή και όχι με δανεισμό.
Όχι συνέχεια από τον σκύλο ρε Αποστόλη, το έχουμε πει εκατό φορές.
Ναι, αλλά αυτός έχεις τις πληροφορίες. Δεν μιλάμε για σχολιασμούς και επιθέσεις εναντίον του ΠΑΟΚ, αυτά εννοείται ότι δεν τα δημοσιεύω. Το συγκεκριμένο μπορεί και να είναι αλήθεια.
Άβαταρ μέλους
Mīngus

Δημοσίευση από Mīngus »

Gospi έγραψε:πριν λιγο ο Τσατσαρος ανεφερε το ονομα του Younes Hamza ως στοχο μας για την επιθεση.

Στάλθηκε από το GT-I9301I μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Μακάρι. 19 γκολ πέρσι με Ξάνθη. Θα δώσει λύσεις.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Δεν έχουμε θέση για άλλο ξένο.
Άβαταρ μέλους
Tupac

Δημοσίευση από Tupac »

ΑποστόληςΑ έγραψε:Δεν έχουμε θέση για άλλο ξένο.
Ο Καμπος βλέπω να μας χαιρετάει....
tzoker

Δημοσίευση από tzoker »

Μακάρι να τελειώσει οριστικα σημερα του Μολεδο.Ο παικτης ερχεται σε εμας και οι Βραζιλιανοι λενε εχουμε υπογράψει προσύμφωνο και θα παλεψουμε να το πάρουμε απο τωρα.Αν πεταξουμε κανενα κερμα στους ερασιτέχνες φραγκοφονιαδες και θέλει και ο παικτης δεν θα εχουμε θεμα το καλοκαιρι.
Άβαταρ μέλους
Ασπρόμαυρος Εβρίτης

Δημοσίευση από Ασπρόμαυρος Εβρίτης »

Tupac έγραψε:
ΑποστόληςΑ έγραψε:Δεν έχουμε θέση για άλλο ξένο.
Ο Καμπος βλέπω να μας χαιρετάει....
Ο Τζάλμα δεν λογίζεται ως ξένος
Άβαταρ μέλους
Ασπρόμαυρος Εβρίτης

Δημοσίευση από Ασπρόμαυρος Εβρίτης »

tzoker έγραψε:Μακάρι να τελειώσει οριστικα σημερα του Μολεδο.Ο παικτης ερχεται σε εμας και οι Βραζιλιανοι λενε εχουμε υπογράψει προσύμφωνο και θα παλεψουμε να το πάρουμε απο τωρα.Αν πεταξουμε κανενα κερμα στους ερασιτέχνες φραγκοφονιαδες και θέλει και ο παικτης δεν θα εχουμε θεμα το καλοκαιρι.
Αυτό θέλουν να πετύχουν. Να πάρουν κάτι μια ώρα αρχύτερα γιαυτο κι αυτές οι δηλώσεις. Ο παίκτης έχει κλείσει σε μας .
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Δεν νομιζω παντως πως υπαρχει περιπτωση να ασχοληθουμε με παικτες στυλ Γιουνες εκτος μονο αν θελουν κατι με ελληνικη εμπειρια,διαφορετικα ο Σαββιδης θα θελησει να απαντησει με κατι ηχηρο στην αποκτηση Μιραλας.

Υ.Γ Ευχαριστη ειδηση η επιστροφη ΓΧ σε αλλο ποστο πλην προπονητη.Χρειαζομαστε ποδοσφαιρανθρωπους στην ομαδα.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”