vs40 έγραψε:Και έλεγα ποιον μου θυμίζει ο Αζεβέδο: Μοιάζει πολύ με τον Χατζιπαναγή σε Βραζιλιάνο. Έχουν παρόμοιο χαμόγελο στην παραπάνω φωτό.
Πολύ χάρηκα για τη μεταγραφή Μολέντο. Δεν είναι ώρα να ασχοληθούμε με ποσά. Το πρωτάθημα είναι ο στόχος και για αυτό έγινε η καλύτερη δυνατή επιλογή. Ήμουν πολύ αισιόδοξος για το υλικό μας, αλλά τώρα ξεκάθαρα πιστεύω ότι είμαστε το φαβορί. Στα ντέρμπι, όπου και θα κριθεί το πρωτάθλημα, ο Μολέντο είναι μια πολύ δυνατή προσθήκη. Ο Κρέσπο μου αρέσει στα μικρά ματς, αλλά το έχω γράψει πολλές φορές ότι στα ντέρμπι θέλω πιο δυναμικό παίκτη, για να το πω ευγενικά. Το Μολέντο - Βαρέλα κανένας αντίπαλος δε θέλει να το δει μπροστά του. Αυτή είναι η πραγματικότητα. Με ενθουσιάζει η επιπλέον πίεση στα επιθετικά στημένα. Όσο για την επίθεση, έχουμε τον 1ο σκόρερ και με διαφορά τον καλύτερο επιθετικό του πρωταθλήματος με μπόι. Από πίσω του έχουμε έναν παίκτη που πλέον προσφέρει και δεν είναι liability. Κάθε αγώνα τον βλέπω και καλύτερο τον Κουλούρη. Είμαστε κομπλέ παιδιά και μη ζητάμε άλλες μεταγραφές. Μόνο θετική ενέργεια και παρουσία στο γήπεδο θέλει η ομάδα. Ο προπονητής γνωρίζει τι θέλει και το μόνο σίγουρο είναι ότι η διοίκηση αυτή με τον Γιώργο Σαββίδη τόσο τρελαμένο και τον Ιβάν ζεστό θα κάνει τα πάντα για να έχει ο κόουτς όλα τα εφόδια.
Για αυτό και όπως έχω ξαναπεί, ο τίτλος θα κριθεί από τον Λουτσέσκου αποκλειστικά. Δεν υπάρχουν δικαιολογίες. Αυτό δεν το λέω για να κάνω κριτική πια ή να ασκήσω πίεση. Τώρα πάμε με αυτόν και αρχές Μαϊου θα ξέρουμε και θα κρίνουμε από το αποτέλεσμα. Ξαναλέω δεν υπάρχουν διακαιολογίες και δεν θα χωνέψω να το πάει στο ότι δεν έχουμε βαρυά φανέλα. Όλοι πρέπει να πιστέψουν ότι ο ΠΑΟΚ του Ιβαν και Γιώργου Σαββίδη είναι ομάδα που οφείλει να πάει για το πρωτάθλημα, και πρώτος από όλους ο κόουτς. Αυτό συνδέεται με τις μεταγραφές οι οποίες θα πρέπει να είναι για τον πρωταθλητή και όχι για το αουτσάιντερ. Το λέω γιατί ο Αζεβέντο είναι δική του επιλογή. Αν επίσης δεν κάνουμε άλλες μεταγραφές είναι δική του επιλογή. Συμφωνώ προς το παρών με αυτήν, και πιστεύω ότι το Μαϊο θα πανηγυρίσουμε
γενικα συμφωνω,αλλα κομπλε δεν ειμαστε
η θεση του κοφτη ειναι ζωτικη για τον αξονα μας,επισης ενας περιφερειακος δημιουργικος φορ που θα πιεζει ειναι απαραιτητος
τωρα εχουμε εναν κουλουρη που πιεζει,αμυνεται,αλλα δυκολευεται στο γκολ
και εχουμε εναν μεγαλο γκολτζη,που ομως ουτε μπορει να πιεσει,ουτε να δημιουργησει
βεβαιως δεν ειναι και προς θανατο,περιφερειακος μπορει να παιξει ο μυστακ ή ο μακ,ακομα και οι λημνιος,ελ καντουρι ισως!
ενω στο εξι ο τσιμιροτ ειναι καλη επιλογη
αλλα οκ παιρνεις ενα ρισκο σε ολα αυτα.αρχικα επειδη οι παιχτες δεν παιζουν στην θεση τους,αφετερου οτι π.χ μετα τον τσιμιροτ υπαρχει ο κανιας ,που παιζει μονο αμυνα βασικα
και αυτο ειναι
αν Θεος φυλαξοι χασεις τον τσιμιροτ για ενα διαστημα,δεν θα εχεις προβλημα να ανεβασεις την ομαδα ; να περασεις την μπαλα γρηγορα μπροστα;
ηδη ο μολεδο που εχει χιλια καλα,δεν ξερω αν μπορει να φτιαξει παιχνιδι απο πισω.πραγματικα δεν εχω ιδεα,απο τα λιγα που τον εχω δει αποκομιζω μια διαφορετικη αισθηση.για δυναμικο στοπερ μου κανει,.πολυ καλο,αλλα οχι παστα κοντρερας