8. Amr Warda

Συζήτηση για το έμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
GREATANASTASIOS

Re: 8. Amr Warda

Δημοσίευση από GREATANASTASIOS »

Το φαντασμα Γκαρσια βλεπω υπαρχει απλα φετος υπαρχει σοβαρος προπονητης ενω περσι αλλα λογια να αγαπιομαστε.
Άβαταρ μέλους
shogoon

Δημοσίευση από shogoon »

Αρχηγού παρόντος πάσα αρχή παυσάτω Νόμος από το 4000 πχ. Απλά και ο General επειδή έχει iq1000 θεωρώ ότι ήθελε να περάσει το μήνυμα και ότι έληξε το θέμα. Αν ξαναφερθει σαν παιδάκι ο Αμρ ε τι να κάνουμε πάντα θα υπάρχει ο Βόλος η ο ΠΑΟΚ Β. Θέλω να ελπίζω ότι όλα θα πάνε καλά γιατί είναι παικταράς.
Άβαταρ μέλους
vs40

Δημοσίευση από vs40 »

Καλά σοβαρά φτάσαμε να έχουμε πειθαρχικό παράπτωμα και αντί να στηριχτεί ο προπονητής, κάποιοι βγάζουν τον μένος τους επειδή προτιμούσαν τον Γκαρσία;

Όπως και να έχει, καλώς έγινε νωρίς, και νομίζω ότι επιλύθηκε. Ο Ουάρντα έχει κάνει κάποια βήματα προόδου και περιμένω πλησιάζοντας στα 30 του κάποια ωριμότητα ώστε να προσφέρει στον ΠΑΟΚ.
black death

Δημοσίευση από black death »

Δυσκολο να στεριωσει ο συγκεκριμενος με σοβαρο προπονητη. Η αισιοδοξια για τη νεα χρονια εντεινεται.
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

Δεν πειράζει, υπάρχει και ο ΠΑΟΚ Β για ξεχαρμανιασμα των προδομενων.

Μέχρι τότε αναμένουμε το νέο πολεμικό μανιφέστο για τον οργανισμό του ΠΑΟΚ.

Εγώ προσωπικά άκουσα ότι πλακάκια στις τουαλετες δεν τα περνούν με χλωρινη. Μπουρδελο είμαστε κορόιδο Ιβάν διαδώστε αδέρφια χανόμαστε.
Άβαταρ μέλους
bersekeros

Δημοσίευση από bersekeros »

Ο Στεργιάδης γράφει σήμερα το πρωί:
Όπως όλα δείχνουν και βάσει της διαμορφωθείσας κατάστασης, ο Αμρ Ουάρντα δύσκολα θα φορέσει ξανά την φανέλα του ΠΑΟΚ και αναμένεται άμεσα να επιστρέψει στην Θεσσαλονίκη για να βρεθεί άλλη ομάδα να συνεχίσει την καριέρα του.
Αν ισχύει και τον αποδεσμεύσουμε, ήδη άεχ και βάζελος ακούγεται ότι τον θέλουν.
Άβαταρ μέλους
Parolos

Δημοσίευση από Parolos »

Ωραία πράγματα. Τι μίσος κουβαλάτε ρε φίλε.

Τους τελευταίους μήνες ποιος εδώ μέσα είπε εκατοντάδες χιλιάδες φορές τον ΠΑΟΚ μπουρδέλο?
Ρητορική ερώτηση.
Απλά τότε ήταν μόδα.

Τώρα αν κάποιος πει ότι ο ουαρντα θέλει ειδική μεταχείριση, που θέλει, ενώ ήδη ήταν να μην πάει στην προετοιμασία καν και να κοπεί, θα πρέπει να υποστηρίζει ΠΑΟΚ Β'.
Αρρώστια και δυσωδία.

Στάλθηκε από το RMX1931 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
Γκουερινο

Δημοσίευση από Γκουερινο »

Dimg4 έγραψε:
Γκουερινο έγραψε:
Dimg4 έγραψε:Γεια σ ρε Αμρ προβληματικε. Προφανως τωρα εγινες προβληματικος που αλλαξαμε προπονητη ενω με τον προηγουμενο ησουν παιχταρας κ ψυχαρα κλπ κλπ
Αναρωτιεμαι ποσο πολυ παρακαλας να αποτυχει ο Λουτσεσκου?
Αναρωτιεμαι ποσο μεγαλη μαλακια ειπες
Οι μαλακιες ειναι δικη σου αποκλειστικοτητα και τις πετας με το τσουβαλι. Μονο απο αυτες ξερεις αλλιως θα ελεγες και μια φορα τον χρονο και μια σωστη κουβεντα
Άβαταρ μέλους
Μαυρο Χιονι
Moderator

Δημοσίευση από Μαυρο Χιονι »

Και το ληγουμε εδώ με τις μαλακίες. Ο καθένας έχει την άποψη του.
Άβαταρ μέλους
PAOK_Antarctica

Δημοσίευση από PAOK_Antarctica »

Αν ο Ουαρντα θέλει ειδική μεταχείριση για να αποδώσει, να πάει στη μαμάκα του να τον έχει Πασσά στα Γιάννενα.

Πηγαίνετε εσείς στο αφεντικό σας και πείτε του "αφεντικό, εγώ θέλω ειδική μεταχείριση για να αποδώσω" να δούμε τι θα γίνει.
Άβαταρ μέλους
pagotatzis

Δημοσίευση από pagotatzis »

Ο Ζαΐρης που ήταν παρών είπε :
Δεν του άρεσε ο διαχωρισμός των δυο ομάδων για το διπλό
Και άρχισε μέσα στο παιχνίδι να κάνει μαλακιες κι να χαλάει τον ρυθμό .
Του είπε ο Λουτσε να βγει να ηρεμήσει και αυτός κλότσησε την μπάλα και έτσι τον έστειλε στο δωμάτιο

Είπε επίσης οτι ήταν τυχερός που δεν είχε οπαδούς για να ακούσουν αυτά που έλεγε φεύγοντας.
Άβαταρ μέλους
eorptol1

Δημοσίευση από eorptol1 »

ε αφου βγηκαν ολα ας πει ο ζαιρης τι ελεγε φευγοντας και κλωτσοντας μπαλες ο ουαρντα ?
Άβαταρ μέλους
pagotatzis

Δημοσίευση από pagotatzis »

Αυτό δεν ήθελε να το πει
Παντός ήταν εκεί τα είδε και άκουσε και δεν μπορεί κανένας Ουαρντα να λέει ότι είναι ψέματα
Άβαταρ μέλους
Parolos

Δημοσίευση από Parolos »

PAOK_Antarctica έγραψε:Αν ο Ουαρντα θέλει ειδική μεταχείριση για να αποδώσει, να πάει στη μαμάκα του να τον έχει Πασσά στα Γιάννενα.

Πηγαίνετε εσείς στο αφεντικό σας και πείτε του "αφεντικό, εγώ θέλω ειδική μεταχείριση για να αποδώσω" να δούμε τι θα γίνει.
Άλλη συζήτηση.

Αν ανατρέξει κάποιος θα δει ότι πέρσυ πρώτος απ' όλους ήθελα να φύγει ο Ουαρντα γιατί έλεγα ότι δεν υπάρχει επιστροφή.
Έδειξε όμως ένα 6μηνο ότι έχει σοβαρευτεί μέχρι που φτάσαμε στο χτες.

Και στην ουσία μ αυτά που έγραψε ο τσακαλεας θεωρείται πλέον εκτός ομάδας, αφού ο προπονητής σκεφτόταν να μην τον πάρει και στην προετοιμασία.
Άρα ψάχνουμε και δεκαρι πλέον.

Αυτό έχει σημασία. Ας βρουν καλύτερο και κανένα πρόβλημα.

ΥΓ: Πως βέβαια το Γενάρη θεωρούνταν πολυεργαλειο επίθεσης και φοβερή ενίσχυση της ομάδας και στήριξη μεταγραφών και "με Ουαρντα βγαίνεις άνετα 2ος περπατώντας" μέχρι στο "άντε γεια Ουαρντα σιγά τον παίχτη" είναι κι αυτό απορίας άξιο.
Άβαταρ μέλους
PAOK_Antarctica

Δημοσίευση από PAOK_Antarctica »

Και τώρα με Ουαρντα βγαίνεις άνετα δεύτερος.
Πρώτοι θέλουμε να βγούμε όμως.

Επίσης, μη συγκρίνουμε την περσινή χρονιά με τη φετινή. Προς το παρόν φαίνεται ότι χαρτί και βαζελος θα έχουν αρκετά καλύτερες ομάδες από πέρσι.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”