DC έγραψε:
Με αρέσουν τα "μεγάλα" ονόματα. Πιστεύω ότι πέρα και άσχετα από το αγωνιστικό, κουβαλάνε και μια "αύρα" μαζί τους, ωφέλιμη για την ομάδα.
.
αυτό που λες για τα μεγάλα ονόματα είναι μια πολύ μεγάλη κουβέντα.
Πάντως προσωπικά έχω συμπεράνει ότι δεν είμαστε ακόμα σε θέση να εκμεταλλευτούμε τα μεγάλα ονόματα τόσο εξωαγωνιστικά,όσο κυρίως αγωνιστικά.Δεν έχουμε ακόμα το απαραίτητο επίπεδο ως σύλλογος.
Πρεστίζ? νομίζω ότι αν δεν διαχειρίζεται η ομάδα με τον τρόπο που απαιτείται(δεν τον ξέρω για να είμαι ειλικρινής) τα μεγάλα ονόματα ,σε βάθος χρόνου βγαίνει ζημιωμένη παρά κερδισμένη.Αν δε αποτύχει και την επόμενη φορά να διαχειριστεί σωστά το επόμενο μεγάλο όνομα που θα έρθει,σίγουρα θα έχει θέμα όχι μόνο να προσελκύσει το μεθεπόμενο μεγάλο όνομα,αλλά και παίχτες σε καλή ηλικία από προηγμένα πρωταθλήματα.
Ποιός στην Ευρώπη ασχολείται με τα αγωνιστικά επιτεύγματα του Μπερμπάτοφ στον ΠΑΟΚ? κανένας,γιατί απλά (ακόμα θέλω να ελπίζω) δεν υπάρχουν. Η όποια αναφορά από τον ευρωπαικό τύπο μάλλον αρνητική θα είναι παρά θετική.
Αγωνιστικά,το μεγάλο όνομα το θέλεις να σου κάνει την διαφορά.Για να γίνει όμως αυτό,θα πρέπει ήδη να διαθέτεις μια δεμένη και καλοκουρδισμένη μηχανή.Αν δεν την έχεις,επειδή ενδεχομένως την δημιουργείς τώρα,ή για άλλους λόγους,το μεγάλο όνομα δεν μπορεί να βοηθήσει.
Προσωπικά θα ήθελα ένα ή δύο μεγάλα ονόματα την επόμενη περίοδο,με την προυπόθεση ότι η ομάδα θα είναι στο απαιτούμενο επίπεδο από άποψη ομοιογένειας και απόδοσης,ώστε να μπορέσει να τα ενσωματώσει και να πάρει το 100% από αυτά.