Μεταγραφές Χειμώνα 2015-2016

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
DC

Re: Μεταγραφές Χειμώνα 2015-2016

Δημοσίευση από DC »

Demir έγραψε:οκ δεν βιαζομασταν να ερ9ει επιτελικος απο 1 ιανουαριου αλλα τουλαχιστον στα ντερμπυ επρεπε να ειναι εδω... αν ειναι δυνατον... αυτα να τα κανουν ομαδουλες της σειρας για γλιτωσουν κανα ευρουλακι(βλεπε αεκ) οχι και ο ΠΑΟΚ του ιβαν... απλα τραγωδια παλι... 8α κανουμε κανα μπουλκουμε μεσα στον νιονιο και 8α τρεχουμε να προλαβουμε μετα....
Κι όμως, επιμένω ότι θα έπρεπε να έχουμε κλείσει τις μεταγραφές μας από τις αρχές του μήνα και τώρα να τους έχουμε ετοιμοπόλεμους.
Δεν το θέτω ως μομφή, αλλά εγώ αυτό περίμενα από τον Φρανκ.
Και όχι, δεν θα θεωρούσα έτοιμη-σοβαρή μεταγραφή τον Γκαλίτσιο. (για να προλάβω αναφορά του το γράφω)
Άβαταρ μέλους
alp920

Δημοσίευση από alp920 »

DC έγραψε: Με αρέσουν τα "μεγάλα" ονόματα. Πιστεύω ότι πέρα και άσχετα από το αγωνιστικό, κουβαλάνε και μια "αύρα" μαζί τους, ωφέλιμη για την ομάδα.
.
αυτό που λες για τα μεγάλα ονόματα είναι μια πολύ μεγάλη κουβέντα.
Πάντως προσωπικά έχω συμπεράνει ότι δεν είμαστε ακόμα σε θέση να εκμεταλλευτούμε τα μεγάλα ονόματα τόσο εξωαγωνιστικά,όσο κυρίως αγωνιστικά.Δεν έχουμε ακόμα το απαραίτητο επίπεδο ως σύλλογος.

Πρεστίζ? νομίζω ότι αν δεν διαχειρίζεται η ομάδα με τον τρόπο που απαιτείται(δεν τον ξέρω για να είμαι ειλικρινής) τα μεγάλα ονόματα ,σε βάθος χρόνου βγαίνει ζημιωμένη παρά κερδισμένη.Αν δε αποτύχει και την επόμενη φορά να διαχειριστεί σωστά το επόμενο μεγάλο όνομα που θα έρθει,σίγουρα θα έχει θέμα όχι μόνο να προσελκύσει το μεθεπόμενο μεγάλο όνομα,αλλά και παίχτες σε καλή ηλικία από προηγμένα πρωταθλήματα.
Ποιός στην Ευρώπη ασχολείται με τα αγωνιστικά επιτεύγματα του Μπερμπάτοφ στον ΠΑΟΚ? κανένας,γιατί απλά (ακόμα θέλω να ελπίζω) δεν υπάρχουν. Η όποια αναφορά από τον ευρωπαικό τύπο μάλλον αρνητική θα είναι παρά θετική.
Αγωνιστικά,το μεγάλο όνομα το θέλεις να σου κάνει την διαφορά.Για να γίνει όμως αυτό,θα πρέπει ήδη να διαθέτεις μια δεμένη και καλοκουρδισμένη μηχανή.Αν δεν την έχεις,επειδή ενδεχομένως την δημιουργείς τώρα,ή για άλλους λόγους,το μεγάλο όνομα δεν μπορεί να βοηθήσει.
Προσωπικά θα ήθελα ένα ή δύο μεγάλα ονόματα την επόμενη περίοδο,με την προυπόθεση ότι η ομάδα θα είναι στο απαιτούμενο επίπεδο από άποψη ομοιογένειας και απόδοσης,ώστε να μπορέσει να τα ενσωματώσει και να πάρει το 100% από αυτά.
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

sporos123 έγραψε:Εγω παλι μανιακ,πιστευω ειναι θεμα χρηματων.Δεν βλεπω να θελει να δωσει πολυ χρημα ο ιβαν(λογικο εν μερει),αν και το κενο στη θεση 10 κανει μπαμ.Βεβαια ειναι και περιεργη η μεταγραφικη περιοδος του Ιναιουραιου και μπορει να πεσεις σε λουμπα.Τεσπα,ε΄πιζω να κανω λαθος και να ενισχυθει οπως πρεπει η ομαδα..

Λαθος το γράψα σωστός ναι

Οχι μονο χρημάτων ήθελα να πω αλλα ολα κρίνονται στα πλει οφ οποτε αδιάφορο ποτε θα ρθει αρκεί να ρθει
Άβαταρ μέλους
gergeo4

Δημοσίευση από gergeo4 »

πωληση μακ με 4 μυρια κ προσθηκη 5 παιχτων(2 σεντερ μπακ,δεξι μπακ,10αρι,εξτρεμ) των 7-8 κατοσταρικων....
Άβαταρ μέλους
GiorgosAtha

Δημοσίευση από GiorgosAtha »

gergeo4 έγραψε:πωληση μακ με 4 μυρια κ προσθηκη 5 παιχτων(2 σεντερ μπακ,δεξι μπακ,10αρι,εξτρεμ) των 7-8 κατοσταρικων....
Ελεύθερους με μονοετή συμβόλαια να υποθέσω γιατί μόνο έτσι βγαίνει ο υπολογισμός σου.
Άβαταρ μέλους
thanos-xanthi

Δημοσίευση από thanos-xanthi »

gergeo4 εδω δε μπορουμε να κλεισουμε 2, θα προλαβουμε να κλεισουμε και 5? :)
Άβαταρ μέλους
gergeo4

Δημοσίευση από gergeo4 »

GiorgosAtha έγραψε:
gergeo4 έγραψε:πωληση μακ με 4 μυρια κ προσθηκη 5 παιχτων(2 σεντερ μπακ,δεξι μπακ,10αρι,εξτρεμ) των 7-8 κατοσταρικων....
Ελεύθερους με μονοετή συμβόλαια να υποθέσω γιατί μόνο έτσι βγαίνει ο υπολογισμός σου.
δανεικοι ή ελευθεροι
Άβαταρ μέλους
alp920

Δημοσίευση από alp920 »

γιατί θα μήπως θα προλάβουμε να κλείσουμε αυτούς τους πέντε μέχρι το καλοκαίρι? :oops:
χλωμό
Άβαταρ μέλους
GiorgosAtha

Δημοσίευση από GiorgosAtha »

Και τους ελεύθερους μετά το καλοκαίρι τι? Αφού ο υπολογισμός σου είναι για μονοετή συμβόλαια? Με φυστίκια? Οι δανεικοί θα φύγουν και θα πρέπει να αντικατασταθούν. Με τι? Πάλι θα ψάχνεις 5-6 παίχτες.
Και ξανά από την αρχή...
Ή θα σου βγαίνει κάθε μεταγραφική και ένας Mak? Κι αν δεν σου βγει? Τότε τι?
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος GiorgosAtha την Πέμ 21 Ιαν 2016, 22:23, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
DC

Δημοσίευση από DC »

Η πιο ωραία κουβέντα που άκουσα τελευταία από την ΠΑΕ, είναι ότι ΔΕΝ θα πουληθεί απαραίτητος παίκτης. ;)
Δογματικό αλλά δείχνει αρχές και στόχους. Και εμένα με αρέσει.
alp920 έγραψε:αυτό που λες για τα μεγάλα ονόματα είναι μια πολύ μεγάλη κουβέντα.
Πάντως προσωπικά έχω συμπεράνει ότι δεν είμαστε ακόμα σε θέση να εκμεταλλευτούμε τα μεγάλα ονόματα τόσο εξωαγωνιστικά,όσο κυρίως αγωνιστικά.Δεν έχουμε ακόμα το απαραίτητο επίπεδο ως σύλλογος....
Καταλαβαίνω τι εννοείς αλλά εγώ στο μυαλό μου έχω την τελευταία φουρνιά "ονομάτων" που ήρθαν στην ομάδα: Πάμπλο, Μούσλι, Κοντρέρας. Που για εκείνη την ομάδα ήταν τεράστια ονόματα, άσχετα αν το αλάνι δεν έπαιξε και καμια σπουδαία μπάλα. Ακόμα και αυτός κουβάλισε μια αύρα που την είχε ανάγκη η ομάδα.
Anyway, καθαρά προσωπικές απόψεις είναι αυτές και την αναφορά την έκανα μόνο για τον VDV. Καταλαβαίνεις. :)
Νομπόα και Νάτχο δεν τους αναφέρω για ευνόητους λόγους.
Άβαταρ μέλους
sic-4

Δημοσίευση από sic-4 »

buffalobill4 έγραψε:Φερε 3 σεντερ μπακ να υπαρχουν γιατι τζιολης σκονδρας πισω ειναι επικινδυνοι. επισης ο κοστα μακαρι να παει στο αμερικα και ο βιτορ να δωσει οτι εχει να δωσει και να παει στην ευχη του Θεου. Μη μας λετε ομως οτι ειμαστε κομπλε στην αμυνα γιατι ειμαστε για γελια. Και ενα παιδι να δει τα γκολ που εχουμε βαλει κι αυτα που φαγαμε θα πει... Σεντερ μπακ χρειαζομαστε.

Αντε ρε Bill γιατι νομιζα οτι μονο εγω σκεφτομαι ετσι και ανησυχουσα...
Άβαταρ μέλους
spyretto

Δημοσίευση από spyretto »

Δεν ξέρω για τώρα, αλλά για το καλοκαιράκι προτείνω να φέρουμε παίκτες που θα έχουν μείνει ελεύθεροι από τις εξής ομάδες:

-Αστον Βίλλα
-Βερόνα
-Χοφενχάιμ ( αν πέσει )
-Τρουά
-Λεβάντε ( αν πέσει )

Οι δύο καλύτεροι παίκτες μας φέτος ( Μακ, Ροντρίγκεζ ) είναι από πεσμένες ομάδες. Αυτό το κόλπο είναι καλύτερο από το να προσπαθείς να πιάσεις λαυράκι από μικρά πρωταθλήματα, φτάνει οι ομάδες αυτές να έχουν ταλεντάκια.
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

Θα έρθουν πολυ ευευκοτερα αν ξερουν οτι θα μπορούν να. Φύγουν για καλυτερα επειτα
Άβαταρ μέλους
spyretto

Δημοσίευση από spyretto »

Ναι, και τους βρίσκεις σε στιγμή που ψάχνουν ομάδα να παίξουν γιατί οι ομάδες τους συνήθως δεν μπορούν να τους πληρώνουν στην πιο κάτω κατηγορία, αλλά και να τους αγοράσεις πάλι καλά είναι γιατί οι ομάδες τους ψάχνουν να ξεπουλήσουν όσο το δυνατόν πιο γρήγορα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος spyretto την Πέμ 21 Ιαν 2016, 22:34, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
che4

Δημοσίευση από che4 »

http://www.paokmania.gr/stiles/mme/9820 ... -tis-milan

φοβαμαι πολυ οτι ψαχνουμε και εξτρεμ
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”