"γιατι εγω να ειμαι ανεργος κι αυτοι να παιρνουν 200 500 700 ?
γιατι εγω να μην μπορω να παω διακοπες κι αυτοι να πηγαινουν μυκονο?
γιατι εγω να μην εχω ζωη κι αυτοι να μπορουν μετα απο ηττες να βγαινουν εξω να πνιξουν την πικρα τους κι εγω να μιζεριαζω σπιτι μου?"
Με μια βολτα απο τα θεματα του Γλυκου και του Πελκα ας πουμε φαινεται ξεκαθαρα. Ο Γλυκος ειναι ο καλυτερος τερματοφυλακας του πρωταθληματος και παρολα αυτα συνεχιζει να τα ακουει. κι επειδη δεν εχουν πολλες αφορμες να του την πουν του την λενε ακομα και για το τραυματισμο του

Στον Κλαους το καλοκαιρι που δεν μπορουσαν να την πουνε για το σκοραρισμα, του την ελεγαν ακομα και για το πως πανηγυριζει
Ο Πελκας με 150 χιλιαρικα βγαζει νουμερα που δεν βγαζουν αλλοι με 5πλασιες αποδοχες αλλα εχει αδυναμο σουτ οποτε ας τον κραξουμε
αν ηταν ο Γλυκος στη θεση του Μπρκιτς κι ετρωγε 6 γκολ σε 2 ματς και στο καπακι επνιγε γκολ σαν του βαζελου θα ειχε γεμισει το θεμα του με 150 σελιδες μπινελικια. Ο μπρκιτς την εβγαλε με 5-6 ποστ κι αυτο ηταν ολο.
αυτη ειναι η αληθεια δυστυχως. ο Κλαους αν συνεχισει να ειναι ντεφορμε θα φυγει αλλα αυτη η μιζερια θα συνεχιστει με τον επομενο που θα κανει την πρωτη στραβη. κι αν ακομα δεν την κανει θα του την πουμε για το μαλλι η για το που παει διακοπες. αφορμες υπαρχουν μπολικες
εδω γραφτηκε οτι ο χατζηησαιας θυμιζει παλαιμαχο και το παλληκαρι βγηκε πρωτο στα εργομετρικα. καλα να ειμαστε και ολο και κατι θα βρισκουμε να βγαζουμε την ζηλια και την εμπαθεια μας.
καλα χριστουγεννα