33. Στέφανος - Κλάους Αθανασιάδης ΙΙ

Συζήτηση για το εμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
Γκουερινο

Re: 33. Στέφανος - Κλάους Αθανασιάδης ΙΙ

Δημοσίευση από Γκουερινο »

Δυστυχως το θεμα δεν ειναι ο Αθανασιαδης. ειναι οτι πολλοι βαζουν τον εαυτο τους σε συγκριση με τους ελληνες παικτες κι εκει αρχιζει η ζηλεια και η εμπαθεια.
"γιατι εγω να ειμαι ανεργος κι αυτοι να παιρνουν 200 500 700 ?
γιατι εγω να μην μπορω να παω διακοπες κι αυτοι να πηγαινουν μυκονο?
γιατι εγω να μην εχω ζωη κι αυτοι να μπορουν μετα απο ηττες να βγαινουν εξω να πνιξουν την πικρα τους κι εγω να μιζεριαζω σπιτι μου?"

Με μια βολτα απο τα θεματα του Γλυκου και του Πελκα ας πουμε φαινεται ξεκαθαρα. Ο Γλυκος ειναι ο καλυτερος τερματοφυλακας του πρωταθληματος και παρολα αυτα συνεχιζει να τα ακουει. κι επειδη δεν εχουν πολλες αφορμες να του την πουν του την λενε ακομα και για το τραυματισμο του :lol: :lol: :lol:
Στον Κλαους το καλοκαιρι που δεν μπορουσαν να την πουνε για το σκοραρισμα, του την ελεγαν ακομα και για το πως πανηγυριζει
Ο Πελκας με 150 χιλιαρικα βγαζει νουμερα που δεν βγαζουν αλλοι με 5πλασιες αποδοχες αλλα εχει αδυναμο σουτ οποτε ας τον κραξουμε
αν ηταν ο Γλυκος στη θεση του Μπρκιτς κι ετρωγε 6 γκολ σε 2 ματς και στο καπακι επνιγε γκολ σαν του βαζελου θα ειχε γεμισει το θεμα του με 150 σελιδες μπινελικια. Ο μπρκιτς την εβγαλε με 5-6 ποστ κι αυτο ηταν ολο.

αυτη ειναι η αληθεια δυστυχως. ο Κλαους αν συνεχισει να ειναι ντεφορμε θα φυγει αλλα αυτη η μιζερια θα συνεχιστει με τον επομενο που θα κανει την πρωτη στραβη. κι αν ακομα δεν την κανει θα του την πουμε για το μαλλι η για το που παει διακοπες. αφορμες υπαρχουν μπολικες
εδω γραφτηκε οτι ο χατζηησαιας θυμιζει παλαιμαχο και το παλληκαρι βγηκε πρωτο στα εργομετρικα. καλα να ειμαστε και ολο και κατι θα βρισκουμε να βγαζουμε την ζηλια και την εμπαθεια μας.

καλα χριστουγεννα :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara:
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

gpap έγραψε:Την ώρα που ο Τζαλμά σκοράρει μετά το άστοχο πέναλτνι, και όλοι οι συμπαίχτες του τρέχουν πάνω του,
η κάμερα της Nova εστιάζει στους πανηγυρισμούς.

Στην άκρη αριστερά, βλέπουμε όμως τον Κλάους, να γυρίζει προς τον πάγκο απογοητευμένος για την απώλεια του πέναλντι.

Αυτό είναι το χειρότερο που μπορούμε εμείς οι οπαδοί να δημιουργήσουμε σε έναν παίχτη της ομάδος μας.
Την ανάγκη για αυτοεπιβεβαίωση που ξεπερνάει την χαρά της νίκης της ομάδος ή της επίτευξης ενός γκολ από συμπαίχτη.

Αυτό το συναίσθημα, είναι προϊόν δικο μας, όχι του Αθανασιάδη. Εμείς το δημιουργήσαμε, όχι ο ίδιος.

Και εμείς οφείλουμε να το ακυρώσουμε, με το χειροκτρότημά μας στο γήπεδο.

Ο σωστός οπαδός, γνωρίζει πως για να βοηθήσει έναν παίχτη της ομάδος του να ξεπεράσει μια περίοδο ντεφορμαρίσματος, του δίνει κουράγιο, δεν τον γεμίζει άγχος.
Τι λες τωρα? Ο ΣΩΣΤΟΣ οπαδος? Καλα διαβασα?
Άβαταρ μέλους
CCCP

Δημοσίευση από CCCP »

Για να μη νομιζεις οτι δεν μπορουμε και να συμφωνήσουμε Γκουερινο :mrgreen: εγω συμφωνω οτι ο Πελκας δεχεται πολυ κραξιμο και πεσιμο πολλες φορες χωρις λογο...δεν ειναι καν βασικος το παιδι και παντα δειχνει διαθεση και προσπαθεια ακομα κι αν κανει πολλα λαθη. Και ο Γλυκος επισης πολυ περισσοτερο κραξιμο απο οτι του αξιζει. Ειναι πολυ καλυτερος απο την κριτικη που δεχεται. Βεβαια στον ΠΑΟΚ ειμαστε τερματοφυλακοφαγοι και εχουμε γελιες απαιτησεις απο τους τερματαδες. Προσωπικά το μονο προβλημα μου με τον Γλυκο ειναι οτι τραυματιζεται πολυ συχνα πια, ειδικα για τερματοφυλακας, που σημαινει οτι δεν μπορεις να βασιστεις πανω του.

Απο την αλλη, το προβλημα με τον Κλαους ειναι παρομοιο, η η αλλη οψη του νομισματος αν θες. Εαν ο Κλαους δεν ηταν βασικος, οπως δεν θα επρεπε να ειναι ποτε σε ΠΑΟΚ πρωταθλητισμου και ναι προφανος δεν φταιει αυτος που ειναι, δεν θα τα ακουγε τοσο πολυ και δεν θα υπηρχε αυτη η επικεντρωση πανω του. Αν ηταν αναπληρωματικη επιλογη οπως και θα επρεπε δεν θα ειχε στηθει ποτε αυτο το τσιρκο. Εκει ειναι το προβλημα και οχι τοσο στο οτι ειναι ντεφορμε η στην αφλογηστια. Αν ηταν ντεφορμε αλλα δεν παρουσιαζοταν ως ο σταρ και δεν ηταν ο βασικος φορ κανενας δεν θα ασχολουταν και πολυ μαζι του. Αλλα οχι, μερικοι δεν ηταν ικανοποιημενοι με ενα παιδι απο τα σπλαχνα να τα πηγαινει καλα και να βοηθαει, τον θελανε σωνει και καλα βασικο και αρχηγο και σταρ.
Άβαταρ μέλους
Mīngus

Δημοσίευση από Mīngus »

gpap έγραψε:Την ώρα που ο Τζαλμά σκοράρει μετά το άστοχο πέναλτνι, και όλοι οι συμπαίχτες του τρέχουν πάνω του,
η κάμερα της Nova εστιάζει στους πανηγυρισμούς.

Στην άκρη αριστερά, βλέπουμε όμως τον Κλάους, να γυρίζει προς τον πάγκο απογοητευμένος για την απώλεια του πέναλντι.

Αυτό είναι το χειρότερο που μπορούμε εμείς οι οπαδοί να δημιουργήσουμε σε έναν παίχτη της ομάδος μας.
Την ανάγκη για αυτοεπιβεβαίωση που ξεπερνάει την χαρά της νίκης της ομάδος ή της επίτευξης ενός γκολ από συμπαίχτη.

Αυτό το συναίσθημα, είναι προϊόν δικο μας, όχι του Αθανασιάδη. Εμείς το δημιουργήσαμε, όχι ο ίδιος.

Και εμείς οφείλουμε να το ακυρώσουμε, με το χειροκτρότημά μας στο γήπεδο.

Ο σωστός οπαδός, γνωρίζει πως για να βοηθήσει έναν παίχτη της ομάδος του να ξεπεράσει μια περίοδο ντεφορμαρίσματος, του δίνει κουράγιο, δεν τον γεμίζει άγχος.
Θε μου δωσ' μου δύναμη
Pater

Δημοσίευση από Pater »

Εντάξει το παιδί είναι κάγκουρας, είναι ντεφορμέ . Μέχρι το καλοκαίρι θα ήταν πολύτιμη πολυτέλεια να τον έχουμε για αλλαγή ή δεύτερο φορ. Τώρα πιθανόν να πρέπει να φύγει.
Pater

Δημοσίευση από Pater »

Και να θυμάστε την επόμενη φορά που κάποιος επαγγελματίας διαπραγματεύεται με την διοίκηση μην τον βοηθάτε να αυξήσει τον μισθό του.
Pater

Δημοσίευση από Pater »

και να θυμάστε πάλι όταν ένας φορ κάνει καλό παιχνίδι και μερικά λάθη ή ένα κακό παιχνίδι μην τον απαξιώσετε γιατί μπορεί να χαθεί ο παίκτης
Pater

Δημοσίευση από Pater »

συγνώμη για την πολυλογία , και για τα πολλά ποσταρίσματα αλλά δεν με βλέπω να συμπληρώνω ποτέ τις 150 δημοσιεύσεις για να πάρω το διδακτορικό μου... συγνώμη την ελευθέρας στο site εννοώ
Άβαταρ μέλους
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

Κλάους, φύγε για το καλό μας/σου. :roll:
gpap

Δημοσίευση από gpap »

Dimg4 έγραψε:
gpap έγραψε: Ο σωστός οπαδός, γνωρίζει πως για να βοηθήσει έναν παίχτη της ομάδος του να ξεπεράσει μια περίοδο ντεφορμαρίσματος, του δίνει κουράγιο, δεν τον γεμίζει άγχος.
Τι λες τωρα? Ο ΣΩΣΤΟΣ οπαδος? Καλα διαβασα?
Ναι, σωστά διάβασες.
gpap

Δημοσίευση από gpap »

Mīngus έγραψε:
Θε μου δωσ' μου δύναμη
Οι Θεοί μας δίνουν την δύναμη να ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ τους παίχτες μας και στα καλά, και στα δύσκολα.
Για να τους μπινελικώνουμε, μας δίνουν δύναμη οι καναπεδάκηδες και οι δημοσιοκάφροι.
gpap

Δημοσίευση από gpap »

Γκουερινο έγραψε:Δυστυχως το θεμα δεν ειναι ο Αθανασιαδης. ειναι οτι πολλοι βαζουν τον εαυτο τους σε συγκριση με τους ελληνες παικτες κι εκει αρχιζει η ζηλεια και η εμπαθεια.
"γιατι εγω να ειμαι ανεργος κι αυτοι να παιρνουν 200 500 700 ?
γιατι εγω να μην μπορω να παω διακοπες κι αυτοι να πηγαινουν μυκονο?
γιατι εγω να μην εχω ζωη κι αυτοι να μπορουν μετα απο ηττες να βγαινουν εξω να πνιξουν την πικρα τους κι εγω να μιζεριαζω σπιτι μου?"

Με μια βολτα απο τα θεματα του Γλυκου και του Πελκα ας πουμε φαινεται ξεκαθαρα. Ο Γλυκος ειναι ο καλυτερος τερματοφυλακας του πρωταθληματος και παρολα αυτα συνεχιζει να τα ακουει. κι επειδη δεν εχουν πολλες αφορμες να του την πουν του την λενε ακομα και για το τραυματισμο του :lol: :lol: :lol:
Στον Κλαους το καλοκαιρι που δεν μπορουσαν να την πουνε για το σκοραρισμα, του την ελεγαν ακομα και για το πως πανηγυριζει
Ο Πελκας με 150 χιλιαρικα βγαζει νουμερα που δεν βγαζουν αλλοι με 5πλασιες αποδοχες αλλα εχει αδυναμο σουτ οποτε ας τον κραξουμε
αν ηταν ο Γλυκος στη θεση του Μπρκιτς κι ετρωγε 6 γκολ σε 2 ματς και στο καπακι επνιγε γκολ σαν του βαζελου θα ειχε γεμισει το θεμα του με 150 σελιδες μπινελικια. Ο μπρκιτς την εβγαλε με 5-6 ποστ κι αυτο ηταν ολο.

αυτη ειναι η αληθεια δυστυχως. ο Κλαους αν συνεχισει να ειναι ντεφορμε θα φυγει αλλα αυτη η μιζερια θα συνεχιστει με τον επομενο που θα κανει την πρωτη στραβη. κι αν ακομα δεν την κανει θα του την πουμε για το μαλλι η για το που παει διακοπες. αφορμες υπαρχουν μπολικες
εδω γραφτηκε οτι ο χατζηησαιας θυμιζει παλαιμαχο και το παλληκαρι βγηκε πρωτο στα εργομετρικα. καλα να ειμαστε και ολο και κατι θα βρισκουμε να βγαζουμε την ζηλια και την εμπαθεια μας.

καλα χριστουγεννα :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara:

Αδελφέ, αν ανατρέξει κάποιος στο πρόφατο παρελθόν, θα δει πως μέσα στην οικογένεια του ΠΑΟΚ υπάρχουν ορισμένες γκρινιάρες θείτσες, που γουστάρουν γενικά να δημιουργούν βαβούρα και φασαρία.
Στην αρχή τους πείραζε ο Κλάους, επειδή έβαλε στην φανέρα ''Κλάους''.
Δες τα τότε αντίστοιχα ποσταρίσματα.
Στη συνέχεια, τους χάλασε επειδή έκανε τατουάζ.
Μετά τους χάλασε επειδή άρχισε να πηδάει στην Αθήνα.
Αργότερα, επειδή τον είδαν στα μπουζούκια.
Σήμερα, επειδή έχει να σκοράρει 7 μήνες.
Αύριο, θα τους χαλάει επειδή ξύρισε το μούσι, και μεθαύριο επειδή έβαλε σκουλαρίκι.

Αν βεβαίως τους ζητήσεις όλους αυτούς, να σου αναλύσουν την συμμετοχή του στο παιχνίδι,
αν δηλαδή βρίσκει με πλάτη τους συμπαίχτες του, αν δίνει ασίστ, αν δημιουργεί για τους πλάγιους ανοίγματα στις άμυνες τραβώντας αμυντικούς, αν τραβάει παίχτες όταν συγκλίνει προς το κέντρο, αν κερδίζει κεφαλιές, αν μπορεί να κρατήσει μπάλα, αν, αν, αν, αν, αν,
ουδεμία κουβέντα δεν θα πάρεις.
Για αυτούς, ο επιθετικός μετριέται μόνο με τα γκολ.
Και καλά κάνουν. Έτσι είναι.
Όταν έχεις μια ομάδα στημένη πάνω στον Μπερκ, τον Μπερκ θα τον κρίνεις με τον αριθμό γκολ που σκοράρει.

Όταν όμως στήνεις ομάδα που να χτυπάει από τα πλάγια ή με γυρίσματα πίσω στους μέσους για σουτ, τότε σαφώς και θέλει μεγαλύτερη σκέψη η κριτική σου.
Άβαταρ μέλους
CCCP

Δημοσίευση από CCCP »

gpap έγραψε:
Αν βεβαίως τους ζητήσεις όλους αυτούς, να σου αναλύσουν την συμμετοχή του στο παιχνίδι,
αν δηλαδή βρίσκει με πλάτη τους συμπαίχτες του, αν δίνει ασίστ, αν δημιουργεί για τους πλάγιους ανοίγματα στις άμυνες τραβώντας αμυντικούς, αν τραβάει παίχτες όταν συγκλίνει προς το κέντρο, αν κερδίζει κεφαλιές, αν μπορεί να κρατήσει μπάλα, αν, αν, αν, αν, αν,
ουδεμία κουβέντα δεν θα πάρεις.

Για αυτούς, ο επιθετικός μετριέται μόνο με τα γκολ.
Και καλά κάνουν. Έτσι είναι.
Όταν έχεις μια ομάδα στημένη πάνω στον Μπερκ, τον Μπερκ θα τον κρίνεις με τον αριθμό γκολ που σκοράρει.
Ωραια ψεματα gpap. Ατελειωτες αναλυσεις εχουν γινει εδω μεσα για τον Κλαους. Ψαξε λιγο τι ειναι strawman argument. Ο Κλαους ειδικα στην κατασταση που βρισκεται δεν κανει ΤΙΠΟΤΑ απο ολα αυτα που ανεφερες. Αλλα εσυ μας λες οτι απλα ειμαστε ολοι αμπαλοι βλακες και δεν καταλαβενουμε τι κανει μεσα στο γηπεδο.

Το μεγαλο προβλημα με τον Κλαους, και το λεμε ΣΥΝΕΧΕΙΑ, δεν ειναι το οτι σταματησε να σκοραρει. Οπως σωστα λες τα γκολ απο μονα τους ειναι μια αδεια στατιστικη και δεν λενε τιποτα. Ο Κλαους εγινε συμαντικο προβλημα για την ομαδα οταν αρχησε να σερνεται και να ειναι τελειος ανυπαρκτος μεσα στο γηπεδο, με την ομαδα να μοιαζει σαν να παιζει με 10 παικτες και να μην μπορει ουτε τους αμυντικους να απασχολησει.

Και πως αλλωστε να βαλει γκολ οταν δεν μπορει να βγει πρωτος στο πρωτο δοκαρι, να κανει runs κτλ ωστε να εχει την μια επαφη? Πως να εχεις γκολ αν εισαι κρυμενος πισω απο τους αμυντικους συνεχεια.

gpap έγραψε:
Όταν όμως στήνεις ομάδα που να χτυπάει από τα πλάγια ή με γυρίσματα πίσω στους μέσους για σουτ, τότε σαφώς και θέλει μεγαλύτερη σκέψη η κριτική σου.
Α τι ωραια, δηλαδη δεν φταει ο Κλαους, φταίνε ΟΛΟΙ οι υπολοιποι και η ομαδα που δεν παιζει για τον Κλαους. Ο Κλαους δεν εχει ευθηνη να ξεμαρκαριστει και δεν σερνεται εδω και μηνες, ολοι οι αλλοι φταινε που δεν του σερβιρουν τη μπαλα με κενη εστια.

Καταλαβενεις gpap οτι ενω κατηγορείς τους αλλους οτι κανουν αδικη κριτικη και την πεφτουν στον Κλαους, εσυ για να τον υπερασπιστης στην ουσια κανεις κριτικη και την πέφτεις σε ΟΛΗ ΤΗΝ ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΟΜΑΔΑ?
Άβαταρ μέλους
ace79grpaok

Δημοσίευση από ace79grpaok »

Gpap δεν θα μας βγάλεις τρελους η τυφλους για να αβανταρεις τον ανύπαρκτο φέτος κλαους,μαζί στον σιανιδη τα πινατε και τον,αβανταρεις τόσο?
Άβαταρ μέλους
simba

Δημοσίευση από simba »

Παντως gpap, ειναι πολυ οξυμωρο αυτο π λες γτ μεχρι το καλοκαίρι, καθε φορα που γινόταν λογος για την αναγκη
αναβαθμισης με εναν πιο πολυδιαστατο επιθετικο που θα συνδυάζει καποια απτα στοιχεια που αναφερεις με αλλα όπως σουτ, τεχνικη, ατομικη ενέργεια, ταχυτητα,
το κυριο αντεπιχείρημα ηταν τα γκολ κ οι στατιστικες...

Τωρα γινεται αντιθετο?

Και μη γελιομαστε μεταξυ μας, αυτα π αναφερεις, τα περισσοτερα τουλαχιστον (υποδοχη κ κρατημα μπαλας, κοντρολ, κινησεις οφ δε μπολ στο οριο για δημιουργία προϋποθέσεων καθετης ή διαγωνιες κινησεις για να απελευθερωσει τα εξτρεμ) ή δεν ταχει καθολου ή ταχει σε νηπιακο επίπεδο..

Γενικά, συμφωνω οτι πρέπει να παψει η ανθρωποφαγία κ η στοχοποίηση, αλλα παραλληλα πρέπει να σταματησουν και οι νοοτροπιες που τον υπερχαιδεουουν, π δικαιολογούν τα πάντα (ακομα κ το καπνισμα ρε ΠΟΥΣΤΗ μου) και στρουνθοκαμηλιζουν, και απο πάνω τον παρουσιαζουν ως πολυσχιδη κιλερ που εχει μια κοιλια λογω ψυχολογίας.
Ουτε ο Πολκας τοσο ρε παιδια..

Τα πράγματα ειναι απλα.
Αν δεν εχει διάθεση να σεβαστεί το μισθο, τη θεση κ την καριερα του, την εμπιστοσύνη π του εχει δοθει τοσα χρονια, ακομα κ φετος, και δεν κατσει να στρωθει, να δουλεψει, να κοψει αυτα π επηρεάζουν εμφανως την αθλητικοτητα του και ως 2ο-3ος επιθετικος να παλέψει για μια θεση στην 11αδα ως στρατιωτης του ΠΑΟΚ,
προφανώς κ πρέπει να φυγει.
Αν συνεχισει στο ιδιο μοτιβο, συμβιβασμενος-βολεμενος, χωρις ουδεμια αλλαγη, τοτε συγνωμη αλλα οι αντιδρασεις θαναι απολυτα φυσιολογικές..
Και αν δεν τον "φεύγουν" επειδή τον αγαπανε, οι αντιδρασεις θα πρέπει να επεκταθούν σ'αυτούς που τον διατηρουν στην ομάδα (και εμμέσως στην 11αδα).
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”