rainmaker έγραψε:Εχω αρχισει να υποψιαζομαι οτι το θεμα Ρατς ειναι αντιπερισπασμος στο θεμα των χρεων. Θα υπογραψει αφου υποχωρησει η κυβερνηση και θα μας φανει παιχνιδακι
Τι σχεση εχουν τα χρεη
rainmaker έγραψε:Εχω αρχισει να υποψιαζομαι οτι το θεμα Ρατς ειναι αντιπερισπασμος στο θεμα των χρεων. Θα υπογραψει αφου υποχωρησει η κυβερνηση και θα μας φανει παιχνιδακι
Έλα βρε πλάκα κάνει!θέλει να πεί ο ποιητής..........σκέψου μωρέ che4che4 έγραψε:rainmaker έγραψε:Εχω αρχισει να υποψιαζομαι οτι το θεμα Ρατς ειναι αντιπερισπασμος στο θεμα των χρεων. Θα υπογραψει αφου υποχωρησει η κυβερνηση και θα μας φανει παιχνιδακι
Τι σχεση εχουν τα χρεη
Odi έγραψε:Προσωπικά Χαιρομαι ιδιαίτερα που φέτος θα δουλευτούν οι πιτσιρικάδες.Μπορει ο Ιβαν να πήρε χαμπάρι τα περυσινά εγκλήματα και να έβαλε μυαλό.Με 4-5 κινήσεις τύπου Γκολασα και Ρατ πιστεύω είμαστε καλα.Καλυτερα να γυρνάει ο Άγγελος στον πάγκο και να βλέπει παιδιά όπως τον Κουλουρη και τον Πόποβιτς που καίγονται για την ομάδα παρα παίκτες τύπου Ολισε,Λόπεθ κλπ..
Odi έγραψε:Προσωπικά Χαιρομαι ιδιαίτερα που φέτος θα δουλευτούν οι πιτσιρικάδες.Μπορει ο Ιβαν να πήρε χαμπάρι τα περυσινά εγκλήματα και να έβαλε μυαλό.Με 4-5 κινήσεις τύπου Γκολασα και Ρατ πιστεύω είμαστε καλα.Καλυτερα να γυρνάει ο Άγγελος στον πάγκο και να βλέπει παιδιά όπως τον Κουλουρη και τον Πόποβιτς που καίγονται για την ομάδα παρα παίκτες τύπου Ολισε,Λόπεθ κλπ..
http://www.voetbalzone.nl/doc.asp?uid=218915sourmenetes έγραψε:Αυτος που ακουστηκε χθες???
αν περιμενω απο τους ντοπιους αρδ σωθηκα,τον γεναρη εβγαινε απο τον πετρωτο οτι η αζ δεν αφηνει τον μαρτενς και οτι θα εξαντλησει το συμβολαιο του και τα ολλλανδικα σαιτς ελεγαν οτι ο παικτης ανεβαινει στο αεροπλανο για ελλαδα ,ιδιαιτερα ο πετρωτος εχει να πεσει σε μεταγραφη απο τον καιρο του νωεpaokovios1974 έγραψε:Παντως ace εισαι μεγαλος τσακαλος, περιφερεσε στα ξενα σαιτ?χαρα στο κουραγιο σου αδερφε