Πιθανός Νέος Προπονητής
-
mbison
Re: Πιθανός Νέος Προπονητής
Τί είπα ρε παιδια? Θα πέσουνε τα τσιμέντα είπα. "Θα τιμωρηθώ" γι αυτό?GiorgosAtha έγραψε:Για μένα θα πρέπει ο mbison να γράψει κάτι... όχι απαραίτητα όνομα, αλλά κάτι σαν γρίφο όπως ο thanix.
Αλλιώς να "τιμωρηθεί". Enough με τα "πετάω μια γενικότητα και εξαφανίζομαι χωρίς να συμβαίνει τίποτα".
Ας πει κάτι και ας είναι και παπάς...
Ή μήπως είμαι ρεπόρτερ κ πρέπει να γράψω καμιά είδηση?
Πόπο ούτε να να γράψουμε πως νιώθουμε δεν μπορούμε?
Με ποιον θα παίξεις; με ομάδα γάμα εθνικής... Χαλαρώστεchri5ti9 έγραψε:To ερωτημα ειναι υπαρχουν τοσα περιθωρια; Ειναι 15 ιουνη κ δεν εχει ανακοινωθει προπονητης ενω σε ενα μηνα δινουμε το πρωτο ευρωπα'ι'κο μας παιχνιδι.Δεν γκρινιαζω,αγχωνομαι
Καταρχήν πάμε να φτιάξουμε ομάδα τριετίας (ελπίζω), άρα... Υπομονή
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος pilotos την Δευ 15 Ιουν 2015, 13:16, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- kataramenos5
Εσυ ασε τον πορκυ κι ετοιμαζε βαλιτσες Ρονυ.Rizla έγραψε:Λιγα με τον Πορκυ...
Δεν αντιλεγω αλλα να θυμισω κυπελλο με Απολλων Καλαμαριας με "προπονητη" τι εγινε.Τους συγκεκριμενους σε κρισιμα ματς δεν τους εχω ικανους να νικησουν ουτε Δοξα Κρανουλας.pilotos έγραψε:Με ποιον θα παίξεις; με ομάδα γάμα εθνικής... Χαλαρώστεchri5ti9 έγραψε:To ερωτημα ειναι υπαρχουν τοσα περιθωρια; Ειναι 15 ιουνη κ δεν εχει ανακοινωθει προπονητης ενω σε ενα μηνα δινουμε το πρωτο ευρωπα'ι'κο μας παιχνιδι.Δεν γκρινιαζω,αγχωνομαι
Καταρχήν πάμε να φτιάξουμε ομάδα τριετίας (ελπίζω), άρα... Υπομονή
Κι αν έρθει σήμερα προπονητής, τι θα κάνει; προπόνηση στον εαυτό του; σημασία έχει ποιους θα έχει στην πρώτη συγκέντρωση
Ναι φιλε μ γιαυτο ειπα αγχωνομαι γτ ΚΑΙ ο προπονητης θα κρινει με Αρνεσεν για παικτες κ δεν ξερω ποτε θα τα προλαβουν τεσπα.ΠΑΟΚΑΡΑ ΣΑΓΑΠΩ
Ανάλογα πως είναι δομημενη η ομάδα.
Ο προπονητής δεν επιλέγει το υλικό....
Στάλθηκε από το SM-N9005 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ο προπονητής δεν επιλέγει το υλικό....
Στάλθηκε από το SM-N9005 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- GiorgosAtha
Δηλαδή με την δικιά σου λογική αν γράψω "Έρχεται ο προπονηταράς!" ή "Κλείνουν οι παιχταράδες!" δεν υπάρχει πρόβλημα και δεν τρολάρω δημιουργώντας γενική βαβούρα που μόνο καλό δεν κάνει... αφού γράφω πως νιώθω.mbison έγραψε: Τί είπα ρε παιδια? Θα πέσουνε τα τσιμέντα είπα. "Θα τιμωρηθώ" γι αυτό?
Σόρρυ φίλε αλλά είσαι φάουλ...
Kat... δεν είπε κάνεις ότι θα ησυχάσουμε... ούτε ότι είμαστε 10χρονα και πιστεύουμε ότι κάτι ξέρουν. Απλά να γίνετε κουβέντα, όπως έγινε με Tudor για παράδειγμα.kataramenos5 έγραψε:Δηλαδη αν γραψει ο mbison ενα ονομα θα ησυχάσετε?Χιλιες φορες εγινε κατι αντιστοιχο (Πορκυ,ΝτινοςΠΑΟΚ ,κλπ).Ποτε θα βαλουμε μυαλό?
Γι αυτό ζητάω όνομα... για να γίνει κουβέντα. Αλλιώς δεν υπάρχει λόγος να υπάρχει το topic αυτό. Ας το κλείσουμε και να περιμένουμε απλά τις ανακοινώσεις αν είναι να πετάμε μια γενικότητα και τέλος.
-
mbison
Αυτή φίλε είναι η δική σου λογική. Σε παρακαλώ μην γράφεις πράγματα για μένα που δεν έχω πει. Αυτά είναι δικές σου θεωρίες και λογικές.GiorgosAtha έγραψε:Δηλαδή με την δικιά σου λογική αν γράψω "Έρχεται ο προπονηταράς!" ή "Κλείνουν οι παιχταράδες!" δεν υπάρχει πρόβλημα και δεν τρολάρω δημιουργώντας γενική βαβούρα που μόνο καλό δεν κάνει... αφού γράφω πως νιώθω.mbison έγραψε: Τί είπα ρε παιδια? Θα πέσουνε τα τσιμέντα είπα. "Θα τιμωρηθώ" γι αυτό?
Σόρρυ φίλε αλλά είσαι φάουλ...
Ρε παιδιά υπάρχει ΠΑΕ Π.Α.Ο.Κ ??? Βγαίνει αυτή φαλακρή μούμια και ειρωνεύεται,λέγοντας πως ο Άρνεσεν παίρνει χαρτάκι,υπάρχει κανείς από την ΠΑΕ να αντιδράσει???Είναι δυνατόν να ακούγονται δημόσια αυτά για έναν άνθρωπο που ακόμα δεν ήρθε και να μην αντιδράει κανείς????
Υ.Γ.1:Με γύρισαν τα μυαλά μεσημεριάτικα πάλι.
Υ.Γ.2:Μην γράψει κανείς:"'μην τον ακούς'',γιατί το θέμα δεν είμαι εγώ,το θέμα είναι ότι δημιουργεί λανθασμένες εντυπώσεις και επηρεάζει και πολλούς δικούς μας.
Υ..Γ.3: Σορρυ για το σχεδόν οφ-τόπικ....
Υ.Γ.1:Με γύρισαν τα μυαλά μεσημεριάτικα πάλι.
Υ.Γ.2:Μην γράψει κανείς:"'μην τον ακούς'',γιατί το θέμα δεν είμαι εγώ,το θέμα είναι ότι δημιουργεί λανθασμένες εντυπώσεις και επηρεάζει και πολλούς δικούς μας.
Υ..Γ.3: Σορρυ για το σχεδόν οφ-τόπικ....
όντως, αυτό το ξερω αλλα δεν λεω αλλα ετοιμάστε τις βομβες, είναι καπως παιδιά. όσο μπορούμε πρώτα τη γλώσσα στο μυαλό και μετά τα...χερια στο πληκτρολόγιο. παρακαλώ.