Νέα-Άρθρα-Σχόλια για άλλες ομάδες ΙΙI
Re: Νέα-Άρθρα-Σχόλια για άλλες ομάδες ΙΙI
Θέλει λέει να είναι κοντά στη μητέρα του, θέλει να γυρίσει στον τόπο που γεννήθηκε..αυτά δήλωσε με δάκρυα στα μάτια σε αρδ του γαύρου...

-
black death
Η ΑΕΚ έκλεισε τον Κάλα για το 2014. Το γράφω γιατί προχθές είχαμε την κουβέντα για τους Ισπανούς. Πάντως μέχρι τώρα κινούνται έξυπνα, κι από Γ' εθνική...
Πως γινεται ολες οι ομαδες να κινουνται εξυπνα εκτος απο εμας?
Πρεπει να το κοιταξουμε αυτο
Αντε να ερθει ο χειμωνας μπας κι ηρεμησουμε...
Πρεπει να το κοιταξουμε αυτο
Αντε να ερθει ο χειμωνας μπας κι ηρεμησουμε...
- ΑποστόληςΑ
-
black death
Δεν είμαι απ' αυτούς που το βλέπουν έτσι (αν και σίγουρα υπάρχουν πολλοί, το έχουμε καταλάβει) αλλά ο συγκεκριμένος παίχτης δεν θα με χαλούσε στον ΠΑΟΚ για πάγκο. Κι όταν τον κλείνεις ενώ βρίσκεσαι στον πάτο του Ελληνικού ποδοσφαίρου είναι, αν μη τι άλλο, καλή κίνηση, όπως και του Μάνταλου.Rizla έγραψε:Πως γινεται ολες οι ομαδες να κινουνται εξυπνα εκτος απο εμας?![]()
Re: Απ: Νέα-Άρθρα-Σχόλια για άλλες ομάδες ΙΙI
Ποία συσπείρωση? Για μπάλα μιλάμε Όχι για πολιτική, και ο οφη εχει συσπείρωση, θα μας περάσει και αυτός;
Συσπείρωση θεωρείται η διακοπή του χθεσινού φιλικού με τη Λάτσιο;; Γιατί τέτοια συσπείρωση δείξαμε και εμείς πέρυσι και ακόμη την πληρώνουμε ( ασχέτως των όποιων ελαφρυντικών ).
- Maximus
Η κουλα δεν είναι σε κανένα πάτο. Είναι παρασκηνιακά ισχυρότερη από ποτέ και σε 3-4 χρόνια θα διεκδικεί πρωτάθλημα.black death έγραψε:Δεν είμαι απ' αυτούς που το βλέπουν έτσι (αν και σίγουρα υπάρχουν πολλοί, το έχουμε καταλάβει) αλλά ο συγκεκριμένος παίχτης δεν θα με χαλούσε στον ΠΑΟΚ για πάγκο. Κι όταν τον κλείνεις ενώ βρίσκεσαι στον πάτο του Ελληνικού ποδοσφαίρου είναι, αν μη τι άλλο, καλή κίνηση, όπως και του Μάνταλου.Rizla έγραψε:Πως γινεται ολες οι ομαδες να κινουνται εξυπνα εκτος απο εμας?![]()
Σε 3-4 χρονια αν γίνει αυτο που λες θα εχει βγει απο τον πάτο τώρα ειναι στον πάτο ,ποιο κάτω δεν γίνετε
-
black death
- Maximus
Ναι, φυσικά, ετσι όπως το θέτετε, δίκιο έχετε... Απλά εγώ μίλησα στο όλο πνεύμα της ομάδας και όχι μόνο αγωνιστικά.
Οι παίχτες το γνωρίζουν αυτό. Ξέρουν ποιος είναι ο Μελισσανίδης και ξέρουν ότι η κούλα σε λίγο καιρό θα παίζει ξανά στη σουπα λιγδα και όχι μόνο θα παίζει, αλλά θα διεκδικεί κιόλας, ανεξάρτητη από χρέη και αμαρτίες του παρελθόντος....
Με αυτή τη λογική ένας παίχτης δεν νιώθει ότι πηγαίνει στον "πάτο".
Οι παίχτες το γνωρίζουν αυτό. Ξέρουν ποιος είναι ο Μελισσανίδης και ξέρουν ότι η κούλα σε λίγο καιρό θα παίζει ξανά στη σουπα λιγδα και όχι μόνο θα παίζει, αλλά θα διεκδικεί κιόλας, ανεξάρτητη από χρέη και αμαρτίες του παρελθόντος....
Με αυτή τη λογική ένας παίχτης δεν νιώθει ότι πηγαίνει στον "πάτο".
ο λιγος καιρος ειναι 3 χρονια για να ξαναδιεκδικησει τιτλους προς το παρον το κυπελο της γ εθνικης μπορει να διεκδικησει
εγώ προσωπικά έχω βαρεθεί να ακούω για το τίγρη και πόσο γαμ@τος παράγοντας είναι και πόσο όλοι θα τον φοβούνται και πόσο χρήμα θα έχει και πως όλοι θα προσκυνούν στο παρασκήνιο. έχουν βαλθεί όλοι λυτοί και δεμένοι να φτιάξουν ένα προφίλ που θα κρατήσει ζωντανό το χανουμο-οπαδό και μασάνε και οι υπόλοιποι.
Τα δεδομένα είναι ότι το χανούμι θα παίζει γ εθνική και σε 3 χρόνια κανείς δε ξέρει το χάρτη της Σουπα λιγδας πύτε το συσχετισμό δυνάμεων τότε.
Οι φυλλάδες για να κρατήσουν το χανουμικο αναγνωστικό κοινό ζεστο , γράφουν για παραμυθια και άλλα τέτοια γραφικά.
Εγώ ξέρω ότι η πρώτη μαγκια έπεσε στο κενό.... η ανακοίνωση που είχε οριστεί να γίνει στο Πασαλιμάνι έφαγε πόρτα σε χρόνο dt. Επίσης ξέρω ότι τα πόστα είναι πιασμένα και για να αλλάξουν χέρια θέλει πολύ χρήμα και πολλή δουλειά - αυτό το βίωσε καλά στο πετσί του ο πατέρας και ο βγενόπουλος και αναγκάστηκαν γρήγορα να πάνε πάσο.
Τα δεδομένα είναι ότι το χανούμι θα παίζει γ εθνική και σε 3 χρόνια κανείς δε ξέρει το χάρτη της Σουπα λιγδας πύτε το συσχετισμό δυνάμεων τότε.
Οι φυλλάδες για να κρατήσουν το χανουμικο αναγνωστικό κοινό ζεστο , γράφουν για παραμυθια και άλλα τέτοια γραφικά.
Εγώ ξέρω ότι η πρώτη μαγκια έπεσε στο κενό.... η ανακοίνωση που είχε οριστεί να γίνει στο Πασαλιμάνι έφαγε πόρτα σε χρόνο dt. Επίσης ξέρω ότι τα πόστα είναι πιασμένα και για να αλλάξουν χέρια θέλει πολύ χρήμα και πολλή δουλειά - αυτό το βίωσε καλά στο πετσί του ο πατέρας και ο βγενόπουλος και αναγκάστηκαν γρήγορα να πάνε πάσο.