Nέος προπονητής (2010-2011)

Άβαταρ μέλους
Petm

Re: Nέος προπονητής

Δημοσίευση από Petm »

darklord έγραψε:
ειτε απλα βλακες φαντασμενοι. Αλλα τελικα ποιοι ειναι περισσοτερο; Αυτοι που τα λενε, ή αυτοι που τους ακουνε και τους πιστευουν;
+1
Arsenikos

Δημοσίευση από Arsenikos »

Το ΠΑΟΚΜΑΝΙΑ ήταν και είναι υποτίθεται φόρουμ ανεξάρτητων οπαδών του ΠΑΟΚ και όχι φόρουμ του Ζαγοράκη. Υποτίθεται το ΠΑΟΚΜΑΝΙΑ έχει ως αρχή ο ΠΑΟΚ πάνω από όλα και όλους και όχι τα πρόσωπα της διοίκησης πρωτοδικείου πάνω από τους οπαδούς και τον ΠΑΟΚ. Πουθενά στους κανόνες του φόρουμ δεν λέει ότι όποιος ειρωνευτεί ή αφήσει υπόνοια για τον Ζαγοράκη ή τον οποιαδήποτε πρόεδρο του ΠΑΟΚ θα τρώει μπαν. Δεν είναι μαγκιά να μπανάρεις το οποιοδήποτε έχει αντίθετη γνώμη από εσένα ή δεν συμφωνείς με αυτόν. Ο niko70 έκανε κατάχρηση εξουσίας και αντιμετώπισε έναν συνοπαδό του όπως αντιμετωπίζουν οι περισσότεροι μπάτσοι τους οπαδούς του ΠΑΟΚ.
Θα πρέπει να του αφαιρεθεί το δικαίωμα να είναι moderator γιατί δεν το αξίζει. Δεν αξίζει να είναι οπαδός του ΠΑΟΚ , ας πάει να γίνει μπάτσος καλύτερα, του ταιριάζει.
Ξέρω ότι θα τρέξεις αγχωμένος και θα σβήσεις το ποστ μου γατάκι.

Εικόνα

ΜΠΑΝ Ε? ΠΑΩ ΣΕ ΑΛΛΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΚΑΦΕ ΚΑΙ ΑΝΟΙΓΩ ΑΛΛΟ USERNAME… ΣΤΑ @@....

VARVATOS
Άβαταρ μέλους
D.A.A.T.

Δημοσίευση από D.A.A.T. »

darklord έγραψε:Ο sick καλα εκανε και σας δουλεψε ολους ψιλογαζι αφου εδω μεσα γραφουν 10 ατομα με "εσωτερικη" πληροφορηση ξερω γω κ νταξει που ειτε ειναι ακροατες του Ραπτοπουλου, ειτε κολλητοι του Γκαγκατση, ειτε απλα βλακες φαντασμενοι. Αλλα τελικα ποιοι ειναι περισσοτερο; Αυτοι που τα λενε, ή αυτοι που τους ακουνε και τους πιστευουν;
εγω παντως δεν εχω κανενα προβλημα να μην ξαναναφερω τιποτα.συμφωνω οτι καλα εκανε και πουλησε τον παπα του ο σικ και επισης συμφωνω και με το αρθρο περι δημοσιογραφων.Διαψευσεις λες και ειναι γρ.τυπου..συνεχιζουν την ιδια τακτικη

Οσο για το μπαν οποιος ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΞΕΧΩΡΙΣΕΙ ΤΗΝ ΚΡΙΤΙΚΗ ΜΕ ΤΗΝ ΛΑΣΠΗ εχει προβλημα..αλλο να πεις οτι η ταδε επιλογη ειναι λαθος για αυτο το λογο και αλλο να πεις οτι ο ζαγορακης τα παιρνει απο τον ζηκο για να παρει προπονητη.
Άβαταρ μέλους
niko70

Δημοσίευση από niko70 »

Ε όχι και να το σβήσω....Να με δικαιώνεις έτσι και να σβήσω τις αποδείξεις...Άλλωστε το είπες και μόνος σου, οπαδός του ΠΑΟΚ (δεν) είμαι...Και μ@λ@κ@ς επίσης δεν είμαι...
Άβαταρ μέλους
barlow4

Δημοσίευση από barlow4 »

μην τα τσουβαλιαζεις.
οταν ενας αρδ γραφει κατι ειναι θεμα του καθενος να τον πιστεψει η οχι.κρινεται ο αρδ και τρωει ακυρο.
οταν ενας εδω μεσα αφηνει υπονοουμενα για κονε και εσωτερικη πληροφορηση ειτε αυτος ειναι γραφικος ειτε εγω που θα τον πιστεψω.
οταν ομως ενας απο εμας παρουσιαζει ενα γεγονος ως τετελεσμενο χωρις υποκειμενικο σχολιο μοιραια για τα επομενα 10-20 λεπτα θα ψαξεις να το επιβεβαιωσεις.αλλο εχω πληροφοριες και αλλο εκλεισε.καλη τυχη.δεν εχεις λογο να μην πιστεψεις εναν απο εμας οταν σου παρουσιαζει ενα τετελεσμενο γεγονος.αν αρχισουμε να εχουμε ανασφαλειες και μεταξυ μας καλυτερα να κλεισει το παοκμανια και να βαλει λινκ το site της παε.
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

D.A.A.T. έγραψε: εγω παντως δεν εχω κανενα προβλημα να μην ξαναναφερω τιποτα.συμφωνω οτι καλα εκανε και πουλησε τον παπα του ο σικ και επισης συμφωνω και με το αρθρο περι δημοσιογραφων.Διαψευσεις λες και ειναι γρ.τυπου..συνεχιζουν την ιδια τακτικη
Ε αφού κι εσύ τα ίδια κάνεις... ;) Μια κλείσαμε τον ένα, μια τον άλλο, μια σε δέκα μέρες.... Άμα έχεις πληροφορίες πες τες, όπως και τις πηγές σου. Αν δεν, άστο... Κι εσύ και όλοι....
D.A.A.T. έγραψε: Οσο για το μπαν οποιος ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΞΕΧΩΡΙΣΕΙ ΤΗΝ ΚΡΙΤΙΚΗ ΜΕ ΤΗΝ ΛΑΣΠΗ εχει προβλημα..αλλο να πεις οτι η ταδε επιλογη ειναι λαθος για αυτο το λογο και αλλο να πεις οτι ο ζαγορακης τα παιρνει απο τον ζηκο για να παρει προπονητη.
Εννοείται ότι άλλο το ένα, άλλο το άλλο.
Το να πηγαίνεις στο τόπικ του προπονητή και να γράφεις "αντε γαμήσου" ή "πάρε μπούλο τώρα" και τα σχετικά είναι κριτική; Καλοπροαίρετη; ;)
Δηλαδή η λάσπη στον Σάντος, μετά στον Χάβο και στο μέλλον στον Χ,Υ Μπολόνι είναι θεμιτή, ενώ στη διοίκηση όχι;
Και εφόσον άλλοι κι άλλοι δεν μπαναρίστηκαν δεν βρίσκω το λόγο.

ΕΠΡΕΠΕ απλά να σβηστεί το ποστ.
Άβαταρ μέλους
D.A.A.T.

Δημοσίευση από D.A.A.T. »

τι δεν καταλαβαινεις απο το ''δεν εχω κανενα προβλημα να μην ξαναναφερω τπτ''??

Το χειροτερο δεν ειναι οι πληροφοριες που ακουγονται απο καποιους..καποιοι θελουν να βοηθησουν,καποιοι να πουλησουν παπα.Το χειροτερο ειναι τυποι που ειναι ασχετοι με το αντικειμενικο και γραφουν καθημερινα χιλιαδες ποστ ενω θα επρεπε να κανουν πραγματα που θα τους βοηθησουν στην ζωη τους.

Το ακομα χειροτερο και αυτο μου το εμαθε ο Μπονο ειναι το να κρεμεσε απο ενα φορουμ για να σου πει καποιος κατι.Το να πει ο ΑΜΠΑΛΟΣ-4- οτι κλεισαμε αυτον ή ο ΟΜΟΡΦΟΣ 44 οτι πουλαμε τον αλλον δεν επηρεαζε στο ελαχιστο την διοικηση και επηρεαζει οπαδους οι οποιοι ειναι καθυστερημενοι.

Το καλυτερο λοιπον ειναι να κλεισουν τα τοπικ μεταγραφολογια και νεος προπονητης,να υπαρχουν σχολια και κριτικες οταν ανακοινωθουν προπονητης και παικτες και ως τοτε να ανοιξουν ολοι κανενα βιβλιο.
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Επιτρέπεται να εκ -πεσετε(χρήστες και mods)
επιβάλλεται να σηκωθείτε (στο ύψος σας).
Εντάξει ρε, συμβαίνουν αυτά στα φόρουμ λόγω
υπερβάλλοντος ζήλου(ένθεν και ένθεν).
Βρείτε τα με ένα pm.
Άβαταρ μέλους
niko70

Δημοσίευση από niko70 »

Σου έχω στείλει πμ....Σε μένα μπορείς να πεις ότι θέλεις (σε πμ πλέον), άσε τους άλλους ήσυχους

Σβήστηκαν τα τελευταία ποστ...εκτός ενός που παρότι μνημείο θα σβηστεί αργότερα...
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

[youtube]VauzhTAuoFw[/youtube]

υγ νεος προπονητης το τοπικ συνεχιζουμε...οποιος εχει παραπονα ξερει που να τα κανει...απαγορευεται η λασπολογια εδω μεσα ο χαβαλες σε ανεκτα επιπεδα επιτρεπεται(μην πω επιβαλεται κιολας :mrgreen: ) αλλα πανω απο ολα ασχολουμαστε με το νεο προπονητη...
Άβαταρ μέλους
barlow4

Δημοσίευση από barlow4 »

o βαρβατος ρε?ο αρσενικος?
με το που του σηκωθηκε γαμησε..
Άβαταρ μέλους
teod1980

Δημοσίευση από teod1980 »

Είχε ακουστεί ότι ένας μπλε έχει αυτομπαναριστεί...και όχι από την αυτοκριτική...
Ξέρεις κάτι φίλτατε Σέρα;

:lol:
Άβαταρ μέλους
barlow4

Δημοσίευση από barlow4 »

οπα δεν ειδα τα τελευταια ποστ.
το κοβω.
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

Κριτική με σοβαρότητα και όχι υπόνοιες αόριστες για κλεψιες μεροκάματα κλπ. μπορούμε να κάνουμε ;
Αλλιώς ας αρχίσω και εγω να λέω για τις μετοχές που βρίσκονται στα συρτάρια της ιντερκομ.... ;) ;)
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

teod1980 έγραψε:Είχε ακουστεί ότι ένας μπλε έχει αυτομπαναριστεί...και όχι από την αυτοκριτική...
Ξέρεις κάτι φίλτατε Σέρα;

:lol:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Προπονητικό team”