Μεταγραφές καλοκαιριού 2026 II

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
Trilofiotis

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2026 II

Δημοσίευση από Trilofiotis »

embuji έγραψε: Σάβ 11 Ιούλ 2026, 12:22
blackzi έγραψε: Σάβ 11 Ιούλ 2026, 12:05
nunies4 έγραψε: Σάβ 11 Ιούλ 2026, 10:17 Ο Κόλκας χθές είπε δεδομένη συμφωνία με 2ο χαφ και πλέον πολύ μεγάλη πιθανότητα για 3ο χάφ γιατί ο Λισι θέλει 5 σίγουρα και κανείς δεν είναι βέβαιος ποτε και πως θα γυρίσει ο Μειτε
Ο Μειτέ και να επανέλθει δεν ξέρω αν θα συγκινήσει τον Λίσι. Είναι βαρύ κορμί. Δεν θα μου κάνει εντύπωση να χαιρετήσει τον Γενάρη.
Τον Μειτε να ερθει να δωσει ενα χαρτι η αλ μπουλμπασαρ που ειναι πλεον ο Λουτσεσκου. Αφου τον σακατεψε ας τον παρει παρεουλα να κανει την αποθεραπεια του εκει.
Καλά... Θα πάει σε κάνα απέναντι ποκιτη και θα κλαίμε αλλά οκ..... Απαξίωση και τον Μειτε, μαλιστα
AllySamatta1926

Δημοσίευση από AllySamatta1926 »

Μειτε αν φύγει λογικά σε καμία Αραβία θα πάει η στην ομάδα του Λουτσε η σε καμία ομάδα που θα παλέψει για τη σωτηρία στη Σέριε Α όπως έπαιζε στην Κρεμονεζε πριν έρθει σε εμάς
echromos

Δημοσίευση από echromos »

όντως,τι σας έπιασε με τον άνθρωπο; όσο είναι καλά ο μειτε δεν βλέπει κανένα χαφ στην Ελλάδα. 1,5 χρόνο έκανε πλάκα. τώρα δηλαδή που είναι τραυματίας, μάλλον από λάθος διαχείριση της ομάδας στο τελευταίο τρίτο πέρυσι, αλλά ρε παιδιά έλεος. παιχταρας είναι ο τύπος
These users thanked the author echromos for the post (total 3):
Trilofiotis, Amsterdamer_87, sakis_the_fraud
AllySamatta1926

Δημοσίευση από AllySamatta1926 »

Στα καλά του μια χαρά είναι απλά συζητάμε το αν είναι αναστρέψιμη η κατάσταση του για αυτό εγείρονται αμφιβολίες
paokspren

Δημοσίευση από paokspren »

Άλλο η αμφιβολίες για την φυσική του κατάσταση και άλλο να μιλάμε γι' αυτόν λες και είναι σακάτης σκλάβος.
These users thanked the author paokspren for the post (total 7):
Trilofiotis, rockcity4, margas, TylerDurden, Newgen9, Iggy Pop, sakis_the_fraud
Άβαταρ μέλους
Trilofiotis

Δημοσίευση από Trilofiotis »

Ε πέρσι τον σκισαμε σε συνεχόμενα παιχνιδια και φέτος δεν επανέρχεται καν, για πεταμα; Ενώ πραγματικά δε βλέπει στην Ελλάδα εστω αντίπαλο; Μακάρι να στρώσει γρήγορα να κοπούν τα αστεία
Ριαν_Καπαγιαννιδης

Δημοσίευση από Ριαν_Καπαγιαννιδης »

Ο υγιής Μεϊτέ θα έβγαζε μάτια με Λίσι, ας οψεται ο πρώην προπονητής που τον έκαψε γιατί χωρίς αυτόν ήμασταν ομάδα πλέι άουτ. Το ζήτημα είναι να φτιάξουμε ένα σύνολο που παίζει ως τέτοιο και να μην έχουμε τέτοια υπαρξιακή εξάρτηση από τον κάθε Μεϊτέ.

Το επόμενο χαφ πρέπει να είναι νεαρός. Δεν γίνεται να πάμε με Καμάρα Μεϊτέ Σάνταμαρια κι άλλον έναν 32αρη, σε 2 χρόνια θα ξεκινάμε πάλι από το 0, έχοντας μηδέν ακριβώς έσοδα από πωλήσεις. Ας φτιάξουμε έναν κορμό επιτέλους. Τι ανοησίες είναι αυτές που ακούγονται για έμπειρο χαφ, λες και έλειψε ποτέ από το γηραιότερο ρόστερ του περσινού Γιουρόπα η εμπειρία.
Άβαταρ μέλους
Kabamaru11

Δημοσίευση από Kabamaru11 »

rockcity4 έγραψε: Σάβ 11 Ιούλ 2026, 11:33 Δεν ξέρω, αλλά θα μπορούσε η ομάδα να πάρει πίσω τον Φίλων (δεν ξέρω αν έχει ρήτρα επαναγοράς από τον Λεβαδειακό). Θεωρώ πως θα ταίριαζε στο παιχνίδι του σινιόρε και δεν πήγε άσχημα στην Λιβαδειά. Αν ήταν να πάρουμε κάποιο ταλέντο για εκεί και όχι μια επένδυση από εξωτερικό ή δανεισμό ας πούμε, ο Φίλων είναι ωραία επιλογή.
O οποιος Φιλων,φιλτατε ξεκινησε σαν σεντερ μπακ,οποτε ανετα θα μπορουσε να παιξει σε συστημα με τριαδα πισω σαν δεξι στοπερ/μπακ χαφ.Το μονο μειονεκτημα απο τοτε που ηταν σε εμας,ηταν οι συχνοι τραυματισμοι του,εστω κ μικροι.
Άβαταρ μέλους
rockcity4

Δημοσίευση από rockcity4 »

Είπα να μην το αναφέρω, το έπιασες το σκεπτικό μου!
These users thanked the author rockcity4 for the post:
Kabamaru11
Άβαταρ μέλους
Kabamaru11

Δημοσίευση από Kabamaru11 »

Εγω βλεπω απο τα σοσιαλ,τον Μειτε χαρουμενο κ ορεξατο.Και πριν πεσετε και πειτε ε οκ,λογικο,θα καθετε και θα κονομαει.Τετοιος παικτης δεν ειναι.Το βουνο θα επανελθει,θα χρειαστει χρονο,θα εχει και καλυψη τον Σανταμαρια και θα ειναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ το καλυτερο χαφ του πρωταθληματος (μαζι με Πινεδα).Μην τον μειωνεται τον παικταρα,παλι θα ειναι σαν να παιζει με τα παιδακια του κ θα σας αναγκασει να ζητησετε και ΠΑΛΙ συγνωμη.
These users thanked the author Kabamaru11 for the post (total 6):
rockcity4, ΑΜΠΑΛΑΕΑ, Iggy Pop, Amsterdamer_87, giaxxo, sakis_the_fraud
Άβαταρ μέλους
sotos26

Δημοσίευση από sotos26 »

Αφήστε τον Μειτε ήσυχο. Αυτός έφταιγε που ο άλλος τον έβαζε μέχρι και ξύλα για το σπίτι να του κόβει; Λογικό βέβαια και ο προπονητής που θέλει παίχτη άμεσα. Οταν γίνει καλά πάλι θα προσφέρει ο φίλος μου ο Σου.
renegade

Δημοσίευση από renegade »

Σουριναμέζος έγραψε: Σάβ 11 Ιούλ 2026, 13:12
blackzi έγραψε: Σάβ 11 Ιούλ 2026, 12:05
nunies4 έγραψε: Σάβ 11 Ιούλ 2026, 10:17 Ο Κόλκας χθές είπε δεδομένη συμφωνία με 2ο χαφ και πλέον πολύ μεγάλη πιθανότητα για 3ο χάφ γιατί ο Λισι θέλει 5 σίγουρα και κανείς δεν είναι βέβαιος ποτε και πως θα γυρίσει ο Μειτε
Ο Μειτέ και να επανέλθει δεν ξέρω αν θα συγκινήσει τον Λίσι. Είναι βαρύ κορμί. Δεν θα μου κάνει εντύπωση να χαιρετήσει τον Γενάρη.
Εντωμεταξύ ο Μεϊτέ αν τρέξει κατοστάρι με εκείνο το όρθιο ξύλο από το οποίο ξεκινούσε την ενδεκάδα ο Λίσι στην Οσασούνα θα τον αφήσει μισό γήπεδο πίσω. Αλλά σας έχει κολλήσει ότι θέλει μηχανάκια.
Χωρίς να γνωρίζω τους data providers του Sofascore,τον δίνει τοπ speed 33,1 το οποίο είναι εκπληκτικό
Δυστυχώς ακόμα δεν μπορώ να χωνέψω τα εγκλήματα που έγιναν πέρσι και δεν θα έχω μάλλον την ευκαιρία να ξαναδω αυτόν τον παιχταρά στην ομάδα
These users thanked the author renegade for the post:
Amsterdamer_87
ΑΜΠΑΛΑΕΑ

Δημοσίευση από ΑΜΠΑΛΑΕΑ »

.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΑΜΠΑΛΑΕΑ την Σάβ 11 Ιούλ 2026, 15:14, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
ΑΜΠΑΛΑΕΑ

Δημοσίευση από ΑΜΠΑΛΑΕΑ »

Τραυματίστηκε ο Μείτε φταίει.
Έπαθε ρήξη αχιλειου ο Βερνμπλουμ, είναι τουρίστας,
Τραυματίστηκε ο Γιακουμάκης τον 15 γκολ σε έξι μήνες, ποιος Γιακουμάκης;

Καλά τώρα είναι αυτός τρόπος κρίσης ποδοσφαιριστών;
tzim01

Δημοσίευση από tzim01 »

3 φιλικα η κοπενχαγη στα 2 βασικος ο χατζηδιακος ,μηπως δεν ειναι και τοσο κοντα τελικα?
Απάντηση

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”