Razvan Lucescu VI
Re: Razvan Lucescu VI
Πάλι το mentality έφταιγε και ο θεός . Ο Οζντοεφ σέρνετε από το 50 και δεν τον αλλάζεις . Στο μόνο που συμφώνησα σ αυτά που είπε ήταν το stupidity .
- These users thanked the author chrisg4 for the post:
- smoothcriminal1926
- Panx Romana
κούρασες και κουράστηκες
ανέλαβε το μερίδιο της ευθύνης που σου αναλογεί και αποχαιρέτησε
δεν έχεις τπτ άλλο να δώσεις
ανέλαβε το μερίδιο της ευθύνης που σου αναλογεί και αποχαιρέτησε
δεν έχεις τπτ άλλο να δώσεις
Βγήκε να μιλήσει και δεν μπορεί , κολλάει , δεν ξέρει τι λέει . Το πήρε χαμπάρι ότι απέτυχε .
Αντε δρομοοοοοο
Αντε δρομοοοοοο
Αρκετά,δεν πάει άλλο.
Δεν ξέρει τι να πιστέψει κανείς μαζί σου πλέον.
Ντροπή,δημόσια παραίτηση επιβάλλεται σήμερα.
Δεν ξέρει τι να πιστέψει κανείς μαζί σου πλέον.
Ντροπή,δημόσια παραίτηση επιβάλλεται σήμερα.
Το πιο έντιμο θα ήταν να ζητήσει άδεια και να αφήσει έναν προπονητή να δουλέψει όσο το μυαλό του ήταν αλλού.
Το καλοκαίρι μπορεί να μη γουστάρει να συνεχίσει αλλά δεν υπήρχε λόγος να πηδήξει την ομάδα, πλέον έχουμε το χειρότερο καλοκαίρι, όχι για το πρωτάθλημα αλλά επειδή δεν προετοίμασε την ομάδα για να πάρει ένα κύπελλο με ομάδα της φάπας.
Το καλοκαίρι μπορεί να μη γουστάρει να συνεχίσει αλλά δεν υπήρχε λόγος να πηδήξει την ομάδα, πλέον έχουμε το χειρότερο καλοκαίρι, όχι για το πρωτάθλημα αλλά επειδή δεν προετοίμασε την ομάδα για να πάρει ένα κύπελλο με ομάδα της φάπας.
Ήταν το κερασάκι στη φετινή τούρτα του προπονητη.
- These users thanked the author Sera4 for the post:
- paok apo epilogi
Το σημερινό αν ήταν οποιοσδήποτε άλλος θα το θεωρούσαμε όλοι ύποπτο.
Όλος ο πλανήτης έβλεπε που πάει το ματς και υπήρχε ΞΑΝΑ μηδενικό σχέδιο, περίεργες αλλαγές, κανένα πάθος. Μια τουριστίλα.
Βασικά το ΜΟΝΟ που δείχνει οτι δεν ήταν ύποπτο το αποτέλεσμα αυτό, είναι το γεγονός πως τις ίδιες μαλακίες βλέπουμε όλους τους τελευταίους μήνες.
Όλος ο πλανήτης έβλεπε που πάει το ματς και υπήρχε ΞΑΝΑ μηδενικό σχέδιο, περίεργες αλλαγές, κανένα πάθος. Μια τουριστίλα.
Βασικά το ΜΟΝΟ που δείχνει οτι δεν ήταν ύποπτο το αποτέλεσμα αυτό, είναι το γεγονός πως τις ίδιες μαλακίες βλέπουμε όλους τους τελευταίους μήνες.
- These users thanked the author Equalizer for the post (total 16):
- TasosDuss, Azrael, Logistis, paokkerkir, vasgias, Maxpaok, Amsterdamer_87, Ιάσονας, PAOKevolution, paok apo epilogi and 6 more users
Όσο κάθεσαι, τόσο πετυχαίνεις την "αυτο-απομυθοποίησή" σου .
Ό,τι, δεν κατάφεραν οι εχθροί σου το κάνεις εσύ στον εαυτό σου και στην ομάδα μας.
Ό,τι, δεν κατάφεραν οι εχθροί σου το κάνεις εσύ στον εαυτό σου και στην ομάδα μας.
- paok_athens_g4
Πιο φανατικός υποστηριχτής του Λούτσε από μένα δεν υπήρχε. Αλλά φτάνει. Δεν γίνεται να γυρνάει ο κατεστραμένος ΠΑΟ από το 0-2, δεν γίνεται να ψάχνεις γκολ και να βγάζεις τον Ντέλια, δεν γίνεται να βάζεις τον Ιβανούσετς (και μην ακούσω δεν είχε άλλο) όταν βλέπεις όλη την χρονιά το επίπεδό του. Πολλά λάθη, θολωμένο μυαλό. Η ομάδα χρειάζεται αλλαγές σε όλα τα επίπεδα. Και φυσικά πάνω από το μισό ρόστερ εκκαθάριση. Αν και είμαι σχεδός σίγουρος πως το πλάνο και φέτος θα είναι δανεικοί, μεταγραφές ΑΦΟΥ περάσουμε - αν περάσουμε - σε ομίλους και τα γνωστά που γίνονται εδώ και 6 χρόνια.
- These users thanked the author Thax for the post (total 2):
- paokkerkir, potamda
Σοκαριστικό φινις χρονιάς με καμία 7-8 πυραυλακια..
Δε ξέρω δεν έχω λόγια, γιατί η ομάδα με το φορμάτ των προκριματικών κινδυνεύει να μείνει χωρίς Ευρώπη εύκολα κι όλας.
Δεν έχω λόγια δε γίνεται να γίνονται αυτά.
Είμαι σε σοκ πραγματικά..
Δε ξέρω δεν έχω λόγια, γιατί η ομάδα με το φορμάτ των προκριματικών κινδυνεύει να μείνει χωρίς Ευρώπη εύκολα κι όλας.
Δεν έχω λόγια δε γίνεται να γίνονται αυτά.
Είμαι σε σοκ πραγματικά..
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Parolos την Κυρ 17 Μάιος 2026, 20:49, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- These users thanked the author Parolos for the post (total 5):
- paokkerkir, nunies4, paok apo epilogi, Γερασίμου, Andrew R