Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 Ι

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
danirifle
Bet Guru 2021

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 Ι

Δημοσίευση από danirifle »

συγγνώμη ρε μάγκες, ήθελε ο άλλος να έρθει σε πρωταθλήτρια ομάδα και να τσεπώνει απευθείας τον μεγαλύτερο μισθό??

μάλλον κάτι δεν λειτουργεί και πολύ καλά στο κεφάλι του ή απλά δεν ήθελε ποτέ να έρθει στον ΠΑΟΚ
Maezono Masakiyo

Δημοσίευση από Maezono Masakiyo »

Το λογαριασμό του Ejuke στο Instagram τον ακολουθεί ο Νέσμπεργκ. Δεν ξέρω αν είναι απο παλία η άρχισε τώρα.
Άβαταρ μέλους
nikos_algio

Δημοσίευση από nikos_algio »

Πολύ σημαντική παράμετρος αυτή Dani. Μεγάλο αυτογκόλ θα ήταν και ευτυχώς δεν του έγινε το χατίρι γιατί αυτομάτως δημιουργείς αρνητικές σκέψεις στα βαρόμετρα της ομάδας σου. Η προσφορά μας για 1.2 x3 + 1Μ μπόνους υπογραφής ήταν υπερβολικά λογική.
Άβαταρ μέλους
nikos_algio

Δημοσίευση από nikos_algio »

Τον Τζουτζουκο 8-) δεν τον ξέρω αλλά αν είναι όπως τον περιγράφει ο James θα τρίβουμε τα μάτια μας
Άβαταρ μέλους
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

Maezono Masakiyo έγραψε:Το λογαριασμό του Ejuke στο Instagram τον ακολουθεί ο Νέσμπεργκ. Δεν ξέρω αν είναι απο παλία η άρχισε τώρα.
Συμπαίκτες στη Vålerenga
Maezono Masakiyo

Δημοσίευση από Maezono Masakiyo »

Ω δεν το ξερα.
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

danirifle έγραψε:συγγνώμη ρε μάγκες, ήθελε ο άλλος να έρθει σε πρωταθλήτρια ομάδα και να τσεπώνει απευθείας τον μεγαλύτερο μισθό??

μάλλον κάτι δεν λειτουργεί και πολύ καλά στο κεφάλι του ή απλά δεν ήθελε ποτέ να έρθει στον ΠΑΟΚ

Πολύ σωστά τα λες dani.
Ο Νιγηριανός, υδραυλικός κανονικός, μπραζιλιαν style,πολύ μου άρεσε.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Εξαιρετικη επιλογη ο Ετζουκε και μπραβο στα τσακαλακια που το μαντεψαν χτες.Σε γενικες γραμμες η παε το εχει γυρισει απο περσι οσον αφορα τη στοχευση παικτων.Οκ παθογενειες και δυσλειτουργια μπορει να υπαρχουν, οπως ειδαμε πχ τον Γεναρη ,αλλα τουλαχιστον με ευθυνη δεν ξερου ποιου, ισως του πιο ενεργου Γιωργη πλεον το ψαχνουμε πολυ περισσοτερο.Να θυμισω οτι πρωτη φημη που εφτασε κοντα περσι ηταν ο Μισιτζαν...
Κατι ακομα οσον αφορα τον Ντελια.Εχω και εγω την εκτιμηση πως για πολλους και διαφορους λογους υπαρχει η αναγκη για ενεση ρευστοτητας.Εχω επιπλεον την εκτιμηση πως αν ρωτουσε καποιος τον Ραζβαν ποιον απο τους ΚΚΚ θα αποχωριζοσουν πιο ευκολα ενοψει προκριματικων θα απαντουσε τον Ντελια.Αν τωρα τα χρηματα που θα παρουμε βοηθησουν να ερθουν 4 παικτες στυλ Ετζουκε,Καμαρα,Μιραντσουκ εγω μια χαρα happy θα ειμαι.
G4Space

Δημοσίευση από G4Space »

Μακριά από Ejuke! Μέχρι ένα σημείο τα κάνει καλά! Μετά όλα σκατα! Τον παρακολούθησα μια χρόνια που έπαιξε εδώ στο Βερολίνο! ΜΑΚΡΙΑΑΑΑΑΑΑΑ από εμάς!!
Aeon

Δημοσίευση από Aeon »

Να πωληθεί το μεγαλύτερο ταλέντο του ΠΑΟΚ εδώ και 30-50 χρόνια, ο Κωνσταντελιας για να πάρει η ομάδα ότι περισσεύει ελεύθερο και υπό προϋποθέσεις ότι δεν θα ζητάει και μισθό.

Όλα αυτά με την προοπτική Ομίλων Τσάμπιονς Λιγκ και έχοντας κατακτήσει πρωτάθλημα.

Από τα ονόματα που έχουν ακουστεί μέχρι σήμερα μόνον ο Μπρεθγουειτ, άντε και ο Καμάρα αξίζουν. Για τον Καμάρα αυτό που χρεώνουν στον οσφπ είναι ψιλοαδιαφορια.
panpangr77

Δημοσίευση από panpangr77 »

Μάλλον πάμε για αρχή σε παίκτες από Ρωσία ,δεν με χαλάει καθόλου. Υπάρχουν αρκετοί ξενοι αξιόλογοι παίκτες που πηγαινοέρχονται δανεικοί λόγω της κατάστασης . Με την φυγή του Ντελια ίσως να αλλάξουμε λίγο στυλ παιχνιδιού .
Θα μου άρεσε ο Μιρατσουκ για να κλείσουν οι μεσοεπιθετικοί προς το παρόν.
george188

Δημοσίευση από george188 »

Aeon έτσι όπως τα γραφεις σε λίγο θα πιστέψω ότι παίρνουμε καπάκια και τους δίνουμε 150.000. πόση απαξίωση ρε.φιλε
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

Πάντως το SDNA ανέβασε μόλις άρθρο και μόνο τελειωμένο δεν το παρουσιάζει..
Ίσα ίσα μιλάει για δύσκολη περίπτωση μιας και οι αρχικές απαιτήσεις του παίκτη είναι στο 1,5εκ
Demir

Δημοσίευση από Demir »

δεν μπορω να καταλαβω πως χθεσ βγαινει οτι ειναι θεμα ωρων και σημερα οτι υπαρχει μεγαλη αποσταση..
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Ε μην πω εγώ καλή κουβέντα...Σιγά μην γίνει... :opaokara:
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”