Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022 III
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022 III
Εμένα από προχθές δεν με τρομάζει το πλάνο. Δεν με έχει απογοητεύσει το πλάνο.
Αυτό που με τρομάζει είναι το τι ποδόσφαιρο θέλουμε να παίξουμε.
Για να προλάβω τυχόν αντιρρήσεις θα με έλεγες ως και Ραζβανοσκυλο.
Όμως δεν μπορώ να κλεινω τα μάτια και να μην παραδεχτώ ότι παίζουμε ένα φοβερά προβλεψιμο ποδόσφαιρο.
Αυτό είναι που με τρομάζει περισσότερο.
Τόσο που σκέφτομαι ότι δεν υπάρχει καμία εγγύηση ότι ακόμα και ο Μπαλντε, ο Σοτελδο, ο Βερμπιτς να ερχόταν, δεν θα παίζαμε ακριβως το ίδιο.
Αυτό που με τρομάζει είναι το τι ποδόσφαιρο θέλουμε να παίξουμε.
Για να προλάβω τυχόν αντιρρήσεις θα με έλεγες ως και Ραζβανοσκυλο.
Όμως δεν μπορώ να κλεινω τα μάτια και να μην παραδεχτώ ότι παίζουμε ένα φοβερά προβλεψιμο ποδόσφαιρο.
Αυτό είναι που με τρομάζει περισσότερο.
Τόσο που σκέφτομαι ότι δεν υπάρχει καμία εγγύηση ότι ακόμα και ο Μπαλντε, ο Σοτελδο, ο Βερμπιτς να ερχόταν, δεν θα παίζαμε ακριβως το ίδιο.
Όπως τα λέει ο Παρολος είναι.Parolos έγραψε:Ρε συ, μιλάτε για 2,9 και σενάριο που κάνουμε 6 ήττες, και ότι μας κλέβει και το μάρκετ πουλ η Ουέφα γιατί έτσι.. κι ούτε μας δίνει το μπόνους δεκαετούς ρανκινκ γιατί κι αυτό μας το κλέβει.
Σοβαροί να είμαστε.
Θέλεις να πούμε ότι θα κάναμε 6 ήττες με τη Λίνκολν και τη Μουρα? Ας πάρουμε αυτό το σενάριο.
Πάλι είναι 6μυρια.
Το αν θα είναι πρόβλημα ή όχι θα το δεις σε ένα μήνα από τώρα.
Στάλθηκε από το RMX1931 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Δεν λέμε απλά για την πρόκριση γύρου
Λέμε τι χάνουμε που δεν μπαίνουμε ομίλους
2,9 από είσοδο στους ομίλους
1,3 από το 10ετές ranking
200.000 από τα προκριματικά
1,5 περίπου από το market pool?
Και μιας και θα είμασταν στο 1ο γκρουπ δυναμικότητας,βάζω και 500.000 για 1 νίκη στα 6 παιχνίδια,έτσι για το γαμώτο
Στο 4ο γκρουπ θα έχει υπερλιμά
6 με 6,5 μυρρια
Κλάιν,σιγά μωρέ
Να βάλω και συν 1 επιπλέον βαθμουλάκο στο team ranking?
Mάζευε κι ας είναι ρόγες
-
Σέντερ φορ χτες... 10αρι χτες.. Αριστερο εξτρεμ χτες.. Αριστερο μπακ οπωσδήποτε.. Δεξί μπακ τα ίδια..
Αν πάρουν σε αυτές τις θέσεις παίχτες με ποιότητα και όχι σαν τις μετριοτητες που έχουμε τώρα κάτι μπορεί να γίνει για 1η η 2η θεση αν μείνουμε σε αυτούς που έχουμε μας βλέπω 4ους 5ους...αυτα..
Αν πάρουν σε αυτές τις θέσεις παίχτες με ποιότητα και όχι σαν τις μετριοτητες που έχουμε τώρα κάτι μπορεί να γίνει για 1η η 2η θεση αν μείνουμε σε αυτούς που έχουμε μας βλέπω 4ους 5ους...αυτα..
Ποιος ακριβώς σου είπε ότι αναφέρομαι σε σένα ή αναφερόμουν σε σένα εξαρχής;Asimos έγραψε:Ποτέ δεν φανταζόμουν ότι θα μου την είχε στημένη κάποιος για τις απόψεις μου και θα περίμενε την στραβή να μου την πει.
Αφού λοιπόν είμαι από αυτούς που πηδήξανε από το καράβι με την πρώτη στραβή - δείξε μου ποια στιγμή θεώρησα πως το καράβι ήταν έτοιμο και αξιόπλοο πριν το πρώτο ματς με τη Λέφσκι.
Για να συνεχιστεί η κουβέντα σε ποιοτικό επίπεδο, ειδάλλως δεν διαφέρεις και πολύ από τους σασταλεγάκηδες εκ του ασφαλούς και εκ του αποτελέσματος πάντα.
Και ναι, ΦΕΡΤΕ ΠΑΙΚΤΕΣ.
Εσύ έκανες παράθεση στο σχόλιο μου.
Είπαμε αν δεν μπορείς να είσαι in context καλό είναι να μην λες τίποτα.
Κι επειδή δεν είμαι από αυτούς που πουλάνε τρελιτσα (far from it) και για να το λήξουμε γιατί κουράζουμε και τον κόσμο.
Δεν αφορούσε εσένα το σχόλιο μου.
Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Δεν ξερεις εσυ! Η καλυτερη τακτικη ηταν ο αποκλεισμος! Θα σαρωσουμε τις εγχώριες διοργανωσεις τωρα!Doomlord4 έγραψε:Όπως τα λέει ο Παρολος είναι.Parolos έγραψε:Ρε συ, μιλάτε για 2,9 και σενάριο που κάνουμε 6 ήττες, και ότι μας κλέβει και το μάρκετ πουλ η Ουέφα γιατί έτσι.. κι ούτε μας δίνει το μπόνους δεκαετούς ρανκινκ γιατί κι αυτό μας το κλέβει.
Σοβαροί να είμαστε.
Θέλεις να πούμε ότι θα κάναμε 6 ήττες με τη Λίνκολν και τη Μουρα? Ας πάρουμε αυτό το σενάριο.
Πάλι είναι 6μυρια.
Το αν θα είναι πρόβλημα ή όχι θα το δεις σε ένα μήνα από τώρα.
Στάλθηκε από το RMX1931 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Δεν λέμε απλά για την πρόκριση γύρου
Λέμε τι χάνουμε που δεν μπαίνουμε ομίλους
2,9 από είσοδο στους ομίλους
1,3 από το 10ετές ranking
200.000 από τα προκριματικά
1,5 περίπου από το market pool?
Και μιας και θα είμασταν στο 1ο γκρουπ δυναμικότητας,βάζω και 500.000 για 1 νίκη στα 6 παιχνίδια,έτσι για το γαμώτο
Στο 4ο γκρουπ θα έχει υπερλιμά
6 με 6,5 μυρρια
Κλάιν,σιγά μωρέ
Να βάλω και συν 1 επιπλέον βαθμουλάκο στο team ranking?
Mάζευε κι ας είναι ρόγες
Δεν ξερεις εσυ!
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ζητώ συγγνώμη τότε, μάλλον δεν κατάλαβα μέσα στην ζάλη πως μετά το "ΦΕΡΤΕ ΠΑΙΚΤΕΣ' το επόμενο σχόλιο "Δεν μπορώ να καταλάβω προς τι η τόση επιμονή να έρθουν παίχτες;" δεν πηγαινε σε μένα.JohnDag έγραψε: Δεν αφορούσε εσένα το σχόλιο μου.
Τωρα που το ξαναδιάβασα, ξεκάθαρα δεν σχετίζονται.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Asimos την Σάβ 30 Ιούλ 2022, 12:40, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Αυτό το "μια χαρά" το λέει ένα σημαντικό κομμάτι του λαού του ΠΑΟΚ.Magpies4 έγραψε:Μιά χαρά είμαστε μόνο με το πρωτάθλημα για να κάνει και ο Λούτσος τακτική.
Το ότι ---》σιγα μη μπορέσουν αυτοί να παίξουν Κυριακή Πέμπτη Κυριακή,υπάρχει γιατί έχουμε πει άλλες 2 φορές την τελευταία 5ετία αυτό το "μια χαρά"
Δεν θα το καταλάβει ποτέ μια μεγάλη μερίδα του κόσμου
Και πως να το κάνει άλλωστε όταν δεν το καταλαβαίνει ο οργανισμός του ΠΑΟΚ
Ευχόμαστε την καταστροφή μας και δεν το ξέρουμε
Αν είναι να μιλήσουμε για ψέματα...καλό είναι κάποιοι να κρυφτούν με αυτά που γράφουν από πέρσι
Δεν υπάρχει ούτε ελάχιστη αμφιβολία πως ο αποκλεισμός θα στοιχίσει σε πάαααρα πολλά επίπεδα.
Στο μόνο που ελπίζουμε πως θα βοηθήσει, είναι στο πιο γρήγορο μπόλιασμα της νοοτροπίας των παικτών κάτω από μια συγκεκριμένη τακτική.
Τη χρονιά που αποκλειστήκαμε από την Έστερσουντ, από τον Δεκέμβριο και μετά είδαμε μπαλάρα.
Το μόνο που λείπει είναι να θυμηθεί ο Ιβάν τον παλιό καλό του εαυτό και να φέρει τουλάχιστον τρεις σοβαρούς παίκτες, όπως τότε που έφερε μαζεμένους Καντουρί, Μαουρίτσιο, Αντελίνο και Ζαμπράνο.
Προσωπικά βέβαια με βάση τα όσα έχω δει εδώ και τρία χρόνια το αποκλείω.
Στο μόνο που ελπίζουμε πως θα βοηθήσει, είναι στο πιο γρήγορο μπόλιασμα της νοοτροπίας των παικτών κάτω από μια συγκεκριμένη τακτική.
Τη χρονιά που αποκλειστήκαμε από την Έστερσουντ, από τον Δεκέμβριο και μετά είδαμε μπαλάρα.
Το μόνο που λείπει είναι να θυμηθεί ο Ιβάν τον παλιό καλό του εαυτό και να φέρει τουλάχιστον τρεις σοβαρούς παίκτες, όπως τότε που έφερε μαζεμένους Καντουρί, Μαουρίτσιο, Αντελίνο και Ζαμπράνο.
Προσωπικά βέβαια με βάση τα όσα έχω δει εδώ και τρία χρόνια το αποκλείω.
Επειδή δεν σε κόβω για μειωμένης αντίληψης (αυτό είναι ξεκάθαρο) το να κάνεις ότι δεν καταλαβαίνεις τι λέω δεν σε τιμά ιδιαίτερα.Asimos έγραψε:Ζητώ συγγνώμη τότε, μάλλον δεν κατάλαβα μέσα στην ζάλη πως μετά το "ΦΕΡΤΕ ΠΑΙΚΤΕΣ' το επόμενο σχόλιο "Δεν μπορώ να καταλάβω προς τι η τόση επιμονή να έρθουν παίχτες;" δεν πηγαινε σε μένα.JohnDag έγραψε: Δεν αφορούσε εσένα το σχόλιο μου.
Τωρα που το ξαναδιάβασα, ξεκάθαρα δεν σχετίζονται.
Επίσης, επειδή βλέπω ότι τις τελευταίες μέρες έχεις ένα στυλάκι το λιγότερο επιθετικό εδώ μέσα κάνε το κομμάτι σου και πες αυτά που θες.
Για πολύ κόσμο το φόρουμ είναι το μέρος όπου μπορεί να ξεσπάσει για πράγματα που τον ταλαιπωρούν στην πραγματική ζωή οποτε αν αυτή είναι η περίπτωση με χαρά μου να βοηθήσω και να κάνω το σάκο του μποξ.
Αν η διοίκηση έχει θέσει σαν στόχο τη δεύτερη θέση, βλέπει τι παίχτες φέρνουν οι άμεσοι αντίπαλοι, και δεν κάνει κάτι... τότε πάει πολύ λάθος.psykoman έγραψε:Μηπως η διοικηση εθεσε ως πιο σημαντικο στοχο για φετος τουλαχιστον την δευτερη θεση για το τσουλου;JohnDag έγραψε:Δεν μπορώ να καταλάβω προς τι η τόση επιμονή να έρθουν παίχτες;
Τελικά υπάρχει πλάνο ή δεν υπάρχει ρε σεις;
Δεν λέμε τόσο καιρό ότι πρώτος στόχος είναι οι αυτάρκεια;
Δεν μας λέγατε τόσο καιρό ότι τα "μπάτζετ δεν παίζουν μπάλα", "οι ακριβοί παίχτες είναι φύρα", "μπορείς να στήσεις ομάδα κορυφής με 300-400Κ συμβόλαια";
Τόσο μεγάλη είναι η πίστη σας στο πρότζεκτ που οι ίδιοι που τα λέγατε αυτά και τελειωνατε συζητήσεις με το "Δεν ξέρει ο Μποτο και ξέρεις εσύ;" ξαφνικά απαιτείτε παιχταράδες του εκατομμυρίου;
Εγω λέω ότι μια αποτυχία, όσο μεγάλη και αν είναι, δεν μπορεί να κρίνει το πρότζεκτ συνολικά.
Αφού χάθηκε ουσιαστικά ο πιο σημαντικός στοχος της χρονιάς από τον Ιούλιο, ας δώσουμε μια χρονιά στους παίχτες που έφερε ο Μποτο να δούμε τι ψάρια πιάνουν.
Έτσι κι αλλιώς για πρωτάθλημα δεν πάμε, Ευρώπη θα βγούμε (δεν μπορώ να διανοηθώ ότι αυτή η ομάδα δεν θα βγει τουλάχιστον 5η) ας πάρουν την χρονιά οι νέοι και ελπιδοφόροι να μας αποδείξουν τι μπορούν να κάνουν.
Μεταβατική είναι (και) αυτή η χρονιά έτσι κι αλλιώς.
Υποθεσεις κανω κι εγω John μπας και βγαλουμε ακρη τι θελουμε να κανουμε φετος.
Κατσε έρχονται τελη αυγουστου οι παιχταραδες. Μη βιαζεσαι!renegade έγραψε:Αν είναι να μιλήσουμε για ψέματα...καλό είναι κάποιοι να κρυφτούν με αυτά που γράφουν από πέρσι
Μη την πέφτετε ο ένας στον άλλον. Δεν έκαναν τίποτα λάθος οι φίλαθλοι. Όπως μπορούν στηρίζουν. Ούτε κάποιος γράφοντας κάτι εδώ μπορεί να επηρεάσει τα πραγματα. Άλλοι θέλουν κράξιμο.
μεχρι 31 Αυγουστου θα περιμενουμε...Gospi έγραψε:Κατσε έρχονται τελη αυγουστου οι παιχταραδες. Μη βιαζεσαι!renegade έγραψε:Αν είναι να μιλήσουμε για ψέματα...καλό είναι κάποιοι να κρυφτούν με αυτά που γράφουν από πέρσι