Μεταγραφές καλοκαιριού 2021 ΙΙ

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
PaokPatraG4

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2021 ΙΙ

Δημοσίευση από PaokPatraG4 »

Για αριστερό μπακ εάν δεν έρθει ο Μπάμπα ίσως είναι αυτός....Ακούστηκε πριν κάποιες μέρες εάν δεν κάνω λάθος.

https://www.transfermarkt.com/kevin-rod ... ler/206947
renegade

Δημοσίευση από renegade »

markos4 έγραψε:
Ασπρόμαυρος Εβρίτης έγραψε:
markos4 έγραψε:Norte εγώ πιστεύω ότι δεν υπάρχει μπάτζετ για να αποκτηθεί τερματοφυλακας. Η το μπατζετ είναι μικρό άρα δεν υπάρχει λόγος να αντικαταστήσες δύο μέτριους τερματοφυλακας με έναν εξίσου μέτριο..
Εκτός και αν πουληθεί κάποιος από τους δύο αλλά και πάλι χλωμό.
Το δεν υπάρχει μπάτζετ ενώ έχεις κλείσει δύο παίκτες του εκατομμυρίου δεν στέκει σαν επιχείρημα.
Αν υπήρχε μπάτζετ θα έκλειναν τον κρεμτσικ και όχι το περσινό παλτό της χάρτινης
Το περσινό παλτό της αεκ είναι παίκτης σου πλέον και καλό θα ήταν να προσέχουμε πως εξφραζομαστε
Άβαταρ μέλους
Ασπρόμαυρος Εβρίτης

Δημοσίευση από Ασπρόμαυρος Εβρίτης »

PaokPatraG4 έγραψε:Για αριστερό μπακ εάν δεν έρθει ο Μπάμπα ίσως είναι αυτός....Ακούστηκε πριν κάποιες μέρες εάν δεν κάνω λάθος.

https://www.transfermarkt.com/kevin-rod ... ler/206947
Ωραίο μπακ, όπως και ο Πέδρο Ρεμπότσο κατ εμέ.
Αλλά προτεραιότητα δικαίως έχει ο Μπαμπα..
TheCursed

Δημοσίευση από TheCursed »

Δεν πειραζει οποιον κραζει το φορουμ βγαινει παιχταρας μια χαρα και οποιον λεει αυτον γιατι δεν τον παιρνουμε περναει κ δεν ακουμπαει οποτε μια χαρα το πανε συνεχιστε το κραξιμο.
Andrew R

Δημοσίευση από Andrew R »

rainmaker έγραψε:Ντουμλορντ, φίλε, πολύ ενδιαφέροντα και σωστά όσα λες για την Ευρώπη.

Αλλά ρε φίλε ρίξε λίγο τους τόνους, λες και είναι προσωπικό σου ζήτημα κάνεις.

Ολοι συμφωνήσαμε και είναι σημαντικό να προβάλλονται όλα αυτά όμως κάπου ηρεμία. Δεν ζούμε για να κυνηγάμε την Ευρώπη.
Έχει απόλυτο δίκιο ο ντουμ! Αλίμονο αν ο ΠΑΟΚ μας δεν έχει στόχευση την Ευρώπη.
markos4

Δημοσίευση από markos4 »

Εβριτη εσένα προσωπικά αν σε ρωταγανε όταν τελείωσε το πρωτάθλημα ποιον θες για την επόμενη χρονιά στο ροστερ μας, τον κρεμτσικ η τον ολιβειρα, τι θα απανταγες;

Μην αρχίσεις τα κλισέ όποιον θέλει ο προπονητής και αυτός ξέρει, αυτός αποφασίζει...
Από αυτά που είδες ποιον θα κράταγες;
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Norte έγραψε:ισως να συζητουσαμε ποσο ΛΑΘΟΣ ειναι η αποφαση του προπονητη μας?
εκτος βεβαια και αν συμφωνειτε με αυτη οποτε παω πασο...
Και γω θεωρώ ότι είναι λάθος η μη απόκτηση πρώτου τερματοφυλακα με ταυτόχρονη πώληση ΖΙΒΚΟΒΙΤΣ.

Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

laska4 έγραψε:
rainmaker έγραψε:Επιβεβαιώνω
ποια πιστευεις rain θα ειναι η επομενη κινηση ή εστω που ειμαστε κοντα , γνωριζεις;;
Πιθανολογω δεκαρι ή αριστερό μπακ

Χωρίς όμως να γνωρίζω με βεβαιότητα
TheCursed

Δημοσίευση από TheCursed »

markos4 έγραψε:Εβριτη εσένα προσωπικά αν σε ρωταγανε όταν τελείωσε το πρωτάθλημα ποιον θες για την επόμενη χρονιά στο ροστερ μας, τον κρεμτσικ η τον ολιβειρα, τι θα απανταγες;

Μην αρχίσεις τα κλισέ όποιον θέλει ο προπονητής και αυτός ξέρει, αυτός αποφασίζει...
Για αυτο ειμαστε οπαδοι κ ευτυχως δεν αποφασιζουμε εμεις κουμαντο στην ομαδα κανει ο προπονητης τελος.
dimitris88

Δημοσίευση από dimitris88 »

εμένα πέρα από το θέμα των χαφ με ανησυχούν και τα στόπερ. Με δεδομένο την απουσία του Ίγκασον, τα 4 εναπομένοντα στόπερ που έχουμε, μου φαίνονται πολύ μέτρια (για διαφορετικούς λόγους ο καθένας τους). Θα τους προσέξω και στα υπόλοιπα φιλικά αλλά νομίζω ότι ίσως χρειαζόμαστε μεταγραφή και εκεί. Ο Βαρέλα και ο Κρέσπο ηλικιακά σίγουρα δεν έχουν τη σβελτάδα και ακμαιότητα που είχαν. Ο Μιχάϊ, προέρχεται από χαμένη χρονιά λόγω του τραυματισμού και ο Μιχαηλίδης λόγω απειρίας δεν ξέρουμε πόσο καλά μπορεί ν' ανταπεξέλθει παίζοντας σε δίδυμο στόπερ και όχι ως τρίτος στόπερ.
markos4

Δημοσίευση από markos4 »

TheCursed έγραψε:
markos4 έγραψε:Εβριτη εσένα προσωπικά αν σε ρωταγανε όταν τελείωσε το πρωτάθλημα ποιον θες για την επόμενη χρονιά στο ροστερ μας, τον κρεμτσικ η τον ολιβειρα, τι θα απανταγες;

Για αυτο ειμαστε οπαδοι κ ευτυχως δεν αποφασιζουμε εμεις κουμαντο στην ομαδα κανει ο προπονητης τελος.
Εννοείται και δεν το συζητάω.. Αλλά την γνώμη μας νομίζω ότι μπορούμε να την πούμε.. Και η δική μου άποψη λέει ότι δεν κρατήσαμε τον κρεμτσικ λόγο ότι το σύνολο της μεταγραφής θα πήγαινε 4-5 πάνω απ ότι κόστισε ο ολιβειρα..
Άβαταρ μέλους
Γκουερινο

Δημοσίευση από Γκουερινο »

markos4 έγραψε:
TheCursed έγραψε:

Εννοείται και δεν το συζητάω.. Αλλά την γνώμη μας νομίζω ότι μπορούμε να την πούμε.. Και η δική μου άποψη λέει ότι δεν κρατήσαμε τον κρεμτσικ λόγο ότι το σύνολο της μεταγραφής θα πήγαινε 4-5 πάνω απ ότι κόστισε ο ολιβειρα..
Ο Ολιβειρα εχει τις δυνατοτητες να βγει το καλυτερο φορ που ειχαμε ποτε ο Κρμεντσικ οχι. Οποτε τον σωστο πηραμε
Άβαταρ μέλους
Ασπρόμαυρος Εβρίτης

Δημοσίευση από Ασπρόμαυρος Εβρίτης »

markos4 έγραψε:
TheCursed έγραψε:

Και πιστεύεις ότι δικαιολογεί αυτό το ποσό την διαφορά ποιότητας των δύο παικτών; Εγώ λέω όχι. Οπότε καλά κάνανε και επέλεξαν τον Ολιβέιρα.
Άβαταρ μέλους
Γκουερινο

Δημοσίευση από Γκουερινο »

Norte έγραψε:υπαρχει καποιος που μπορει να εξηγησει ποδοσφαιρικα την για μενα ακατανοητη αποφαση να μην ενισχυθουμε στην θεση του τερματοφυλακα?
ειναι τοσο προφανες το προβλημα στην θεση που πραγματικα απορω πως εχουμε φτασει 15 ιουλιου και παει να περασει στα ψηλα το θεμα σε βαθμο που να μην συζητιεται καθολου οχι μονο σε επιπεδο ρεπορταζ αλλα ουτε καν εδω στο φορουμ...
Για να βρεις καλυτερο του Πασχαλακη θελεις πανω απο 7 εκατομμυρια. Με λιγοτερα θα βρεις ιδιο η χειροτερο. Τα δινεις? Ο Πασχαλακης αν ειχε καλη εξοδο θα ηταν τερματοφυλακας των 15 εκατομμυριων. Το να εχεις τον καλυτερο του πρωταθληματος και να ζητας αλλον το λες και παρανοια
Άβαταρ μέλους
Rexaris
Moderator

Δημοσίευση από Rexaris »

Συμφωνώ με τον Γκουερίνο από πάνω. Οι άλλες θέσεις έχουν προτεραιότητα και ειλικρινά με καλούς άμυντικούς και αμυντική τακτική θα σου φαίνονται κέρβεροι αυτοί που έχουμε.

ΥΓ Έχω παίξει στα γεράματα και 7 χρόνια τερματζής στο ερασιτεχνικό (όταν μπορούσα ακόμη να τρέχω ήμουν εξτρέμ) και μπορώ να σου πώ οτι το πόσο καλός φαίνεται ο τερματοφύλακας εξαρτάται πρωτίστως από την άμυνά του και τα λάθη του φαίνονται πολύ περισσότερο από αυτά των άλλων.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”