Μεταγραφές καλοκαιριού 2021 ΙΙ
- PaokPatraG4
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2021 ΙΙ
Για αριστερό μπακ εάν δεν έρθει ο Μπάμπα ίσως είναι αυτός....Ακούστηκε πριν κάποιες μέρες εάν δεν κάνω λάθος.
https://www.transfermarkt.com/kevin-rod ... ler/206947
Το περσινό παλτό της αεκ είναι παίκτης σου πλέον και καλό θα ήταν να προσέχουμε πως εξφραζομαστεmarkos4 έγραψε:Αν υπήρχε μπάτζετ θα έκλειναν τον κρεμτσικ και όχι το περσινό παλτό της χάρτινηςΑσπρόμαυρος Εβρίτης έγραψε:Το δεν υπάρχει μπάτζετ ενώ έχεις κλείσει δύο παίκτες του εκατομμυρίου δεν στέκει σαν επιχείρημα.markos4 έγραψε:Norte εγώ πιστεύω ότι δεν υπάρχει μπάτζετ για να αποκτηθεί τερματοφυλακας. Η το μπατζετ είναι μικρό άρα δεν υπάρχει λόγος να αντικαταστήσες δύο μέτριους τερματοφυλακας με έναν εξίσου μέτριο..
Εκτός και αν πουληθεί κάποιος από τους δύο αλλά και πάλι χλωμό.
- Ασπρόμαυρος Εβρίτης
Ωραίο μπακ, όπως και ο Πέδρο Ρεμπότσο κατ εμέ.PaokPatraG4 έγραψε:Για αριστερό μπακ εάν δεν έρθει ο Μπάμπα ίσως είναι αυτός....Ακούστηκε πριν κάποιες μέρες εάν δεν κάνω λάθος.
Αλλά προτεραιότητα δικαίως έχει ο Μπαμπα..
Δεν πειραζει οποιον κραζει το φορουμ βγαινει παιχταρας μια χαρα και οποιον λεει αυτον γιατι δεν τον παιρνουμε περναει κ δεν ακουμπαει οποτε μια χαρα το πανε συνεχιστε το κραξιμο.
Έχει απόλυτο δίκιο ο ντουμ! Αλίμονο αν ο ΠΑΟΚ μας δεν έχει στόχευση την Ευρώπη.rainmaker έγραψε:Ντουμλορντ, φίλε, πολύ ενδιαφέροντα και σωστά όσα λες για την Ευρώπη.
Αλλά ρε φίλε ρίξε λίγο τους τόνους, λες και είναι προσωπικό σου ζήτημα κάνεις.
Ολοι συμφωνήσαμε και είναι σημαντικό να προβάλλονται όλα αυτά όμως κάπου ηρεμία. Δεν ζούμε για να κυνηγάμε την Ευρώπη.
Εβριτη εσένα προσωπικά αν σε ρωταγανε όταν τελείωσε το πρωτάθλημα ποιον θες για την επόμενη χρονιά στο ροστερ μας, τον κρεμτσικ η τον ολιβειρα, τι θα απανταγες;
Μην αρχίσεις τα κλισέ όποιον θέλει ο προπονητής και αυτός ξέρει, αυτός αποφασίζει...
Από αυτά που είδες ποιον θα κράταγες;
Μην αρχίσεις τα κλισέ όποιον θέλει ο προπονητής και αυτός ξέρει, αυτός αποφασίζει...
- sourmenetes
- Moderator
Και γω θεωρώ ότι είναι λάθος η μη απόκτηση πρώτου τερματοφυλακα με ταυτόχρονη πώληση ΖΙΒΚΟΒΙΤΣ.Norte έγραψε:ισως να συζητουσαμε ποσο ΛΑΘΟΣ ειναι η αποφαση του προπονητη μας?
εκτος βεβαια και αν συμφωνειτε με αυτη οποτε παω πασο...
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Πιθανολογω δεκαρι ή αριστερό μπακlaska4 έγραψε:ποια πιστευεις rain θα ειναι η επομενη κινηση ή εστω που ειμαστε κοντα , γνωριζεις;;rainmaker έγραψε:Επιβεβαιώνω
Χωρίς όμως να γνωρίζω με βεβαιότητα
Για αυτο ειμαστε οπαδοι κ ευτυχως δεν αποφασιζουμε εμεις κουμαντο στην ομαδα κανει ο προπονητης τελος.markos4 έγραψε:Εβριτη εσένα προσωπικά αν σε ρωταγανε όταν τελείωσε το πρωτάθλημα ποιον θες για την επόμενη χρονιά στο ροστερ μας, τον κρεμτσικ η τον ολιβειρα, τι θα απανταγες;
-
dimitris88
εμένα πέρα από το θέμα των χαφ με ανησυχούν και τα στόπερ. Με δεδομένο την απουσία του Ίγκασον, τα 4 εναπομένοντα στόπερ που έχουμε, μου φαίνονται πολύ μέτρια (για διαφορετικούς λόγους ο καθένας τους). Θα τους προσέξω και στα υπόλοιπα φιλικά αλλά νομίζω ότι ίσως χρειαζόμαστε μεταγραφή και εκεί. Ο Βαρέλα και ο Κρέσπο ηλικιακά σίγουρα δεν έχουν τη σβελτάδα και ακμαιότητα που είχαν. Ο Μιχάϊ, προέρχεται από χαμένη χρονιά λόγω του τραυματισμού και ο Μιχαηλίδης λόγω απειρίας δεν ξέρουμε πόσο καλά μπορεί ν' ανταπεξέλθει παίζοντας σε δίδυμο στόπερ και όχι ως τρίτος στόπερ.
Εννοείται και δεν το συζητάω.. Αλλά την γνώμη μας νομίζω ότι μπορούμε να την πούμε.. Και η δική μου άποψη λέει ότι δεν κρατήσαμε τον κρεμτσικ λόγο ότι το σύνολο της μεταγραφής θα πήγαινε 4-5 πάνω απ ότι κόστισε ο ολιβειρα..TheCursed έγραψε:Για αυτο ειμαστε οπαδοι κ ευτυχως δεν αποφασιζουμε εμεις κουμαντο στην ομαδα κανει ο προπονητης τελος.markos4 έγραψε:Εβριτη εσένα προσωπικά αν σε ρωταγανε όταν τελείωσε το πρωτάθλημα ποιον θες για την επόμενη χρονιά στο ροστερ μας, τον κρεμτσικ η τον ολιβειρα, τι θα απανταγες;
Ο Ολιβειρα εχει τις δυνατοτητες να βγει το καλυτερο φορ που ειχαμε ποτε ο Κρμεντσικ οχι. Οποτε τον σωστο πηραμεmarkos4 έγραψε:Εννοείται και δεν το συζητάω.. Αλλά την γνώμη μας νομίζω ότι μπορούμε να την πούμε.. Και η δική μου άποψη λέει ότι δεν κρατήσαμε τον κρεμτσικ λόγο ότι το σύνολο της μεταγραφής θα πήγαινε 4-5 πάνω απ ότι κόστισε ο ολιβειρα..TheCursed έγραψε:Για αυτο ειμαστε οπαδοι κ ευτυχως δεν αποφασιζουμε εμεις κουμαντο στην ομαδα κανει ο προπονητης τελος.markos4 έγραψε:Εβριτη εσένα προσωπικά αν σε ρωταγανε όταν τελείωσε το πρωτάθλημα ποιον θες για την επόμενη χρονιά στο ροστερ μας, τον κρεμτσικ η τον ολιβειρα, τι θα απανταγες;
- Ασπρόμαυρος Εβρίτης
Και πιστεύεις ότι δικαιολογεί αυτό το ποσό την διαφορά ποιότητας των δύο παικτών; Εγώ λέω όχι. Οπότε καλά κάνανε και επέλεξαν τον Ολιβέιρα.markos4 έγραψε:Εννοείται και δεν το συζητάω.. Αλλά την γνώμη μας νομίζω ότι μπορούμε να την πούμε.. Και η δική μου άποψη λέει ότι δεν κρατήσαμε τον κρεμτσικ λόγο ότι το σύνολο της μεταγραφής θα πήγαινε 4-5 πάνω απ ότι κόστισε ο ολιβειρα..TheCursed έγραψε:Για αυτο ειμαστε οπαδοι κ ευτυχως δεν αποφασιζουμε εμεις κουμαντο στην ομαδα κανει ο προπονητης τελος.markos4 έγραψε:Εβριτη εσένα προσωπικά αν σε ρωταγανε όταν τελείωσε το πρωτάθλημα ποιον θες για την επόμενη χρονιά στο ροστερ μας, τον κρεμτσικ η τον ολιβειρα, τι θα απανταγες;
Για να βρεις καλυτερο του Πασχαλακη θελεις πανω απο 7 εκατομμυρια. Με λιγοτερα θα βρεις ιδιο η χειροτερο. Τα δινεις? Ο Πασχαλακης αν ειχε καλη εξοδο θα ηταν τερματοφυλακας των 15 εκατομμυριων. Το να εχεις τον καλυτερο του πρωταθληματος και να ζητας αλλον το λες και παρανοιαNorte έγραψε:υπαρχει καποιος που μπορει να εξηγησει ποδοσφαιρικα την για μενα ακατανοητη αποφαση να μην ενισχυθουμε στην θεση του τερματοφυλακα?
ειναι τοσο προφανες το προβλημα στην θεση που πραγματικα απορω πως εχουμε φτασει 15 ιουλιου και παει να περασει στα ψηλα το θεμα σε βαθμο που να μην συζητιεται καθολου οχι μονο σε επιπεδο ρεπορταζ αλλα ουτε καν εδω στο φορουμ...
Συμφωνώ με τον Γκουερίνο από πάνω. Οι άλλες θέσεις έχουν προτεραιότητα και ειλικρινά με καλούς άμυντικούς και αμυντική τακτική θα σου φαίνονται κέρβεροι αυτοί που έχουμε.
ΥΓ Έχω παίξει στα γεράματα και 7 χρόνια τερματζής στο ερασιτεχνικό (όταν μπορούσα ακόμη να τρέχω ήμουν εξτρέμ) και μπορώ να σου πώ οτι το πόσο καλός φαίνεται ο τερματοφύλακας εξαρτάται πρωτίστως από την άμυνά του και τα λάθη του φαίνονται πολύ περισσότερο από αυτά των άλλων.
ΥΓ Έχω παίξει στα γεράματα και 7 χρόνια τερματζής στο ερασιτεχνικό (όταν μπορούσα ακόμη να τρέχω ήμουν εξτρέμ) και μπορώ να σου πώ οτι το πόσο καλός φαίνεται ο τερματοφύλακας εξαρτάται πρωτίστως από την άμυνά του και τα λάθη του φαίνονται πολύ περισσότερο από αυτά των άλλων.