Aλλα παρολαυτα προσπαθησαν να φερουν τον Μπρανταριτς;pagotatzis έγραψε:Για να μην ακούγονται αμυντικέ χάφ μάλλον υπολογίζουν
ο Ντάγκλας Αουγκουστο
Μεταγραφές καλοκαιριού 2020 ΙΙΙ
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2020 ΙΙΙ
- rade paprica
Απωνία λέγεταιTotem_pk έγραψε:Απο το χωρις γλυκανισσο Να τους δωσουν. Αν τους δωσουν με γλυκανισο θα φυγει πισω στην Γιαπωνια.anekfrastos έγραψε:θα έρθει η γυναίκα του να βρει παγόδα και αν εχουμε στη θεσσαλονίκη καλό σούσι
τελικά αφού δε θα βρει σακε, θα ζεσταίνει το τσίπουρο
Η Απωνία
τα έχει διδάξει ο Έβερτ αυτά, οι παλιοί θα θυμούνται
Και επειδή το έχω τελευταία να πάω να παίξω και ένα αληθινό στοίχημα γιατί είδα ότι οι αποδόσεις στους 5 από τους αγώνες που έπαιξα στο δικό μας ΠΑΟΚΜΑΝΙΑ στόιχημα είναι 1 προς 1830 και αν κάτσει και το 1-1 στο τελευταίο μάτς είναι 1 προς 9800. Με ένα δεκάρικο έβγαζα από αυτοκίνητο ως σπίτι

tzelas έγραψε:Η αγωνιστική ήταν παραγγελία δική μου στο ΠΑΟΚΜΑΝΙΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑ σσχέτως τον κοντό που δεν μετρά και τι θα γίνει στο σημερινό μάτς![]()
Δείτε:
Λέτε να ζητήσω κανά έξτραδάκι μπόνους από τον wickerman που φρόντισα να μειώσω την μια γκέλα μας;viewtopic.php?f=282&t=8279&p=1757361#p1757092
ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ-ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠ.................1-1
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ-ΑΡΗΣ...........................2
ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜ.-Α.Ε.Λ.............................2
Π.Α.Ο.Κ.-Ο.Φ.Η...................................3-0
ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ...................X
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘ.-A.E.K.........................1
ΛΑΜΙΑ-ΒΟΛΟΣ Ν.Π.Σ.............................1-1![]()
Παντως εγω λςω μακαρι να ερθει ο μουργκ.Ειναι ακριβως στη θεση του πελκα.Μου φαινςται πολυ καλη περιπτωση.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος barlow4 την Δευ 05 Οκτ 2020, 14:48, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Προχωράει και για Κρίστο ο ΠΑΟΚ!
Θέλει να φέρει στη Θεσσαλονίκη τον 22χρονο επιθετικό ο Δικέφαλος
Ο ΠΑΟΚ συνεχίζει την προσπάθεια ενίσχυσης του την τελευταία ημέρα της θερινής μεταγραφικής περιόδου.
Οι «ασπρόμαυροι» όπως σας ενημέρωσε νωρίτερα το INPAOK (δείτε εδώ) τρέχουν για να προλάβουν δίνοντας πλέον μάχη και με τον χρόνο.
Ο Δικέφαλος έχει συμφωνήσει προφορικά με τη Ραπίντ Βιέννης για την απόκτηση του 25χρονου μέσου, Τόμας Μουργκ (δείτε εδώ).
Ωστόσο, ο ΠΑΟΚ προσπαθεί να φέρει στη Θεσσαλονίκη και τον 22χρονο περιφερειακό επιθετικό της Ουντινέζε, Κρίστο Γκονζάλεθ.
Ο Δικέφαλος θέλει να ολοκληρώσει τις κινήσεις του για να κλείσει τις τρύπες στο ρόστερ του έχοντας όμως για μεγάλο αντίπαλο του τον χρόνο.
inpaok
Θέλει να φέρει στη Θεσσαλονίκη τον 22χρονο επιθετικό ο Δικέφαλος
Ο ΠΑΟΚ συνεχίζει την προσπάθεια ενίσχυσης του την τελευταία ημέρα της θερινής μεταγραφικής περιόδου.
Οι «ασπρόμαυροι» όπως σας ενημέρωσε νωρίτερα το INPAOK (δείτε εδώ) τρέχουν για να προλάβουν δίνοντας πλέον μάχη και με τον χρόνο.
Ο Δικέφαλος έχει συμφωνήσει προφορικά με τη Ραπίντ Βιέννης για την απόκτηση του 25χρονου μέσου, Τόμας Μουργκ (δείτε εδώ).
Ωστόσο, ο ΠΑΟΚ προσπαθεί να φέρει στη Θεσσαλονίκη και τον 22χρονο περιφερειακό επιθετικό της Ουντινέζε, Κρίστο Γκονζάλεθ.
Ο Δικέφαλος θέλει να ολοκληρώσει τις κινήσεις του για να κλείσει τις τρύπες στο ρόστερ του έχοντας όμως για μεγάλο αντίπαλο του τον χρόνο.
inpaok
- pisakaipoupoula
Και μετά τον Χρήστο και τον Μούργο που ακόμα έρχονται, θα καταλήξουμε -αν καταλήξουμε- στον 32 Καγκάβα επειδή έμεινε ελεύθερος. Και ξαφνικά στις 10 το βράδυ "θέλαμε αλλά να μωρέ δεν προλάβαμε"
Μεταγραφικός σχεδιασμός για τα σκυλιά
- PAOKevolution
Εγραψαν για τον Χρηστάκη από το Ουντινε στο ιν
Εντιτ: άκυρο σικ εγώ δεν πρόσεξα καλά, παρόλα αυτά δεν έχεις αδικο.
Εντιτ: άκυρο σικ εγώ δεν πρόσεξα καλά, παρόλα αυτά δεν έχεις αδικο.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος PAOKevolution την Δευ 05 Οκτ 2020, 14:52, έχει επεξεργασθεί 3 φορές συνολικά.
το information που ειχαν για Καγκαβα μαλλον ηταν το ποστ του ΤζελαPAOKevolution έγραψε:Το διέγραψαν το άρθρο για τον Ιάπωνα και έγραψαν για τον Χρηστάκη από το Ουντινε..
- john4serres
Kαι Καγκαβα και Μουργκ ταιριαζουν περισσοτερο στο 4231 wide, παρά στο 343 flat.
sic-4 έγραψε:το information που ειχαν για Καγκαβα μαλλον ηταν το ποστ του ΤζελαPAOKevolution έγραψε:Το διέγραψαν το άρθρο για τον Ιάπωνα και έγραψαν για τον Χρηστάκη από το Ουντινε..

- PAOKevolution
pisakaipoupoula έγραψε:Και μετά τον Χρήστο και τον Μούργο που ακόμα έρχονται, θα καταλήξουμε -αν καταλήξουμε- στον 32 Καγκάβα επειδή έμεινε ελεύθερος. Και ξαφνικά στις 10 το βράδυ "θέλαμε αλλά να μωρέ δεν προλάβαμε"
Διαβάζεις και τον καφέ;; Με πολλή σιγουριά τα λες..
Αράξτε λίγο μέχρι να κλείσει το πράγμα και μετά εδώ είμαστε να πούμε κουβέντες. Όχι όμως βιαστικές. Φιλικά.
- pagotatzis
Είσαι σίγουρος ;DimitrisS έγραψε:Aλλα παρολαυτα προσπαθησαν να φερουν τον Μπρανταριτς;pagotatzis έγραψε:Για να μην ακούγονται αμυντικέ χάφ μάλλον υπολογίζουν
ο Ντάγκλας Αουγκουστο
Και αν ναι ,γιατί δεν ακούγεται άλλο όνομα για αμυντικό χάφ ;
-
tzelas έγραψε:Και επειδή το έχω τελευταία να πάω να παίξω και ένα αληθινό στοίχημα γιατί είδα ότι οι αποδόσεις στους 5 από τους αγώνες που έπαιξα στο δικό μας ΠΑΟΚΜΑΝΙΑ στόιχημα είναι 1 προς 1830 και αν κάτσει και το 1-1 στο τελευταίο μάτς είναι 1 προς 9800. Με ένα δεκάρικο έβγαζα από αυτοκίνητο ως σπίτι![]()
tzelas έγραψε:Η αγωνιστική ήταν παραγγελία δική μου στο ΠΑΟΚΜΑΝΙΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑ σσχέτως τον κοντό που δεν μετρά και τι θα γίνει στο σημερινό μάτς![]()
Δείτε:
Λέτε να ζητήσω κανά έξτραδάκι μπόνους από τον wickerman που φρόντισα να μειώσω την μια γκέλα μας;viewtopic.php?f=282&t=8279&p=1757361#p1757092
ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ-ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠ.................1-1
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ-ΑΡΗΣ...........................2
ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜ.-Α.Ε.Λ.............................2
Π.Α.Ο.Κ.-Ο.Φ.Η...................................3-0
ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ...................X
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘ.-A.E.K.........................1
ΛΑΜΙΑ-ΒΟΛΟΣ Ν.Π.Σ.............................1-1![]()

Εχει βγει επισημα καπου οτι ανανεωθηκε ο δανεισμος του Γιοσιπ Μισιτς;
Γιατι στο transfermark εχει ανανεωθει ο δανεισμος του μεχρι τις 30.6.2021!
Δηλαδη επισημα ανηκει σε μας κανονικα.
Pagotatzi σιγουρος δεν ειμαι για τιποτα.
Βαση δημοσιευματων εξωτερικου μιλαμε εδω ετσι κι αλλιως,
Γιατι στο transfermark εχει ανανεωθει ο δανεισμος του μεχρι τις 30.6.2021!
Δηλαδη επισημα ανηκει σε μας κανονικα.
Pagotatzi σιγουρος δεν ειμαι για τιποτα.
Βαση δημοσιευματων εξωτερικου μιλαμε εδω ετσι κι αλλιως,