Μεταγραφές καλοκαιριού 2020 II
-
- PaokPatraG4
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2020 II
Εάν δεν είχε τους τραυματισμους Αγγλία θα έπαιζε σίγουρα....Βάζει γκολ όπως γουστάρει καλύτερη περίπτωση από Μπέργκ εάν είναι καλά....ron-swanson έγραψε:Παιδες ο Δανος ειναι η κλασσικη περιπτωση παιχτη που πριν 2-3 χρονια για να τον αγορασεις εκανε 20 εκατομμυρια (17 εκατομμυρια εδινε η Newcastle τον Ιανουαριο του 2018 και αρνηθηκε η Φεγενορντ). Μετα επεσε σε αποδοση ΜΑΖΙ με την υπολοιπη ομαδα και γι αυτο σημερα μπορουμε και συζηταμε γι αυτον.
Θυμιζει οντως πολυ την περιπτωση του Μπεργκ. Μακαρι να ερθει ξαναλεω, εχει ποιοτητα.
Κρυβε λογια.paokovios1974 έγραψε:Δεν το περίμενα από σένα τέτοιο λεκτικό ατόπημα, ε, όχι και αιμαν, εκτός αν ήθελες να πεις Αιμαρ σε φάση κρυφό νόημα οπότε πασο(κ)barlow4 έγραψε:Παντωις κ ο μουσλιμοβιτς δεν ειχε αιμαν κ τι νουμερα μεχρι να ερθει σε εμας.Κ ο πριγιοβιτς μια χρονια στην πολωνια κ ως τοτε γυρολογος.Κ εγραψαν κ οι δυο ιστορια σε εμας.
Νομιζω οτι εχουμε ενα πολυ καλο ιστορικο σε φορ περιοχης.
Καιμαν ειναι.Τοπος καταγωγης της μανας του φορ.
Ο Δανός είναι λίγο επιρρεπής στους τραυματισμούς γι αυτό έπεσε στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο.
Καλός παίχτης αλλά είναι βαρύ φορ.
Τις ανακατωσουρες μπροστά ξεχαστε τες είναι άλλο στυλ.
Μου φαίνεται παράξενο που ο Ρεμπε ψάχνει τέτοιο στυλ φορ στο σύστημα που παίζουμε.
Ειδομεν.
Στάλθηκε από το RMX1931 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Μου φαίνεται παράξενο που ο Ρεμπε ψάχνει τέτοιο στυλ φορ στο σύστημα που παίζουμε.
Ειδομεν.
- Mattias_g4
- Επικοινωνία:

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Mattias_g4 την Πέμ 17 Σεπ 2020, 10:19, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
μεγάλη παιχτάρα ... αν θυμάμαι καλά είχε παίξει με εμάς και τον είδαμε από κοντά στο πάρτι με Ουντινέζε μέσα στην Τούμπα με Κάμπς.Luigi Vampa έγραψε:Έκανε κ μια χρονιά με 21 γκολ κ 14 ασίστ πάντως Ο Γιοργκερσεν στην Φεγενορντ. Το 16/17. Το Γιοργκερσεν σαν όνομα μ αρέσει πάντως, μου θυμίζει έναν παιχταρά που είχε στα χαφ παλιά η Ουντινεζε
- Mattias_g4
- Επικοινωνία:
-
Ναι τώρα βλέπω γιατί κάτι θέματα στα γόνατα του. Αλλά λέει τα ξεπερασε.Parolos έγραψε:Ο Δανός είναι λίγο επιρρεπής στους τραυματισμούς γι αυτό έπεσε στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο.
Ειδομεν.
- Sick Bastard
Γιατί έπεσε η απόδοσή του;ron-swanson έγραψε:Παιδες ο Δανος ειναι η κλασσικη περιπτωση παιχτη που πριν 2-3 χρονια για να τον αγορασεις εκανε 20 εκατομμυρια (17 εκατομμυρια εδινε η Newcastle τον Ιανουαριο του 2018 και αρνηθηκε η Φεγενορντ). Μετα επεσε σε αποδοση ΜΑΖΙ με την υπολοιπη ομαδα και γι αυτο σημερα μπορουμε και συζηταμε γι αυτον.
Θυμιζει οντως πολυ την περιπτωση του Μπεργκ. Μακαρι να ερθει ξαναλεω, εχει ποιοτητα.
Τραυματίστηκε;
- Mattias_g4
- Επικοινωνία:
Θα ήθελα δεξιά μπακ γκαρυ ροντριγκες και Ροντρίγκο και αριστερά Γιαννούλη και μακjoshua έγραψε:Βρε το δεξι μπακ βρεεεεε...
Jos, εχουμε μεγαλο κενο στα φορ μετα την αποχωρηση του Ακπομ. Μπορει να μην εχουμε διαθεσιμο δεξι μπακ, αλλα Μπισε και Κρεσπο, μπορουν να καλυψουν μια χαρα τη θεση σε διαφορετικούς ρολους. Ας ερθει πρώτα ενας γκολτζης, γιατι μπροστα οι σβιντερσκι, κουτσια δεν ειναι ακομα ετοιμοι...joshua έγραψε:Βρε το δεξι μπακ βρεεεεε...
Δεξι μπακ απο την επομενη βδομαδα. Μαζι με χαφ και τερματα..
- PAOKevolution
Εγώ πιστεύω και μπακ θα έρθει στα κοντά.. Μακάρι σήμερα να έχουμε οριστική εξέλιξη με το φορ
-
Λέει ήθελε να πάει Αγγλία και μάλλον χαλαστηκε που δεν τον άφησαν. Είχε και κάτι τραυματισμούς. Και γενικά η Φέγενορντ δεν ήταν το ίδιο καλή. Στην φοβερή χρονιά που έκανε αυτός (2016/17) πήραν πρωτάθλημα. Την επόμενη χρονιά βγήκε 4η και προπερσι και πέρσι 3η.Sick Bastard έγραψε:Γιατί έπεσε η απόδοσή του;ron-swanson έγραψε:Παιδες ο Δανος ειναι η κλασσικη περιπτωση παιχτη που πριν 2-3 χρονια για να τον αγορασεις εκανε 20 εκατομμυρια (17 εκατομμυρια εδινε η Newcastle τον Ιανουαριο του 2018 και αρνηθηκε η Φεγενορντ). Μετα επεσε σε αποδοση ΜΑΖΙ με την υπολοιπη ομαδα και γι αυτο σημερα μπορουμε και συζηταμε γι αυτον.
Τραυματίστηκε;
Εγω παλι θεωρω μεγαλυτερο το κενο στο δεξι μπακ ειδικα απο τη στιγμη που πρωτο παιχνιδι ειναι στη ρωσια και μπορουμε να παιξουμε με ζιφκο,πελκα και τζολη κορυφη.