Μεταγραφές χειμώνα 2017-2018 Ι

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
goran 64

Re: Μεταγραφές χειμώνα 2017-2018 Ι

Δημοσίευση από goran 64 »

gpaok έγραψε:Παιδιά εσείς που λέτε τι πολλά αυτά που δίνουμε, τσάμπα λεφτά κλπ...
Βάλτε τα κάτω....300.000 μετρητά, Οκ. Δεν είναι τρελό νούμερο. Θα πάρει αλλα τόσα ο Μολεδος για 6 μήνες; Με 600 000 έχεις έναν πολύ καλό αμυντικό, που λογικά θα σε βοηθήσει για το πρωτάθλημα. Μετά βλέπουμε....αμα γουστάρει Σαλονίκη και υπαρχει τροπος, μενει. Αλλιως...στο καλό.
Πάμε στους Κατσε και Κωνσταντινίδη...τους εχείς πληρωμένους και κάθονται. Σωστα; σωστά. Τους δίνεις στο Βαζελο, ενισχύοντας τον στα παιχνίδια με ΑΕΚ κ γαύρο και ελπίζοντας να τους κάνουν ζημιά...και φυσικά βάζεις όρο στο μεταξύ μας να μην παίξουν. Και έχεις και όλους να σκουζουν οτι ο βαζελος εγινε παραρτημα σου....

Win win case κατά τη γνώμη μου.
Πες τα, μέχρι που να αγιάσει ο στόμας σου, ρε παλίκαρε... :D :opaokara:
Άβαταρ μέλους
Rizla

Δημοσίευση από Rizla »

Αμα ερθει ο φαλακρος θα το ανοιξω εγω η εστω ο Μανιακος :twisted:
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

Rizla...Έχει προτεραιότητα ο The_Stalker...Του χει φτιάξει ήδη και την εικόνα καλωσορίσματος βρε...Να, δες...

Εικόνα :D :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
Alastor

Δημοσίευση από Alastor »

Dimitris_L4 έγραψε:πως γινεται ο βαζελος να πουλαει κουλιμπαλι και εμεις να μην μπορουμε να πουλησουμε λεοβατς...απιστευτο...
Ο λεοβατς μπορει να χει 500 χιλιαρικα συμβολαιο και να μην θελει να το χασει. Ο κουλιμπαλι μπορει να χει 100 χιλιαρικα και μαλιστα κινδυνευει να μην πληρωθει. Οποτε η εξηγηση ειναι απλη
Άβαταρ μέλους
simba

Δημοσίευση από simba »

ο κροατης θελει μια κοινωνικη επισκεψη με παστες
Άβαταρ μέλους
eorptol1

Δημοσίευση από eorptol1 »

logios έγραψε:Πραγματικά , τι σας νοιάζει για τα λεφτά που θα δώσει;
Σας βγαίνει ένας αστείος εγωισμός ότι η ζελα μας έπιασε κορόιδο.
Αυτή την στιγμή ο συγκεκριμένος είναι η καταλληλότερη επιλογή, είναι στα τρία καλλίτερα σέντερ και ο ένας από αυτούς είναι ήδη δικός μας.
Αυτή την στιγμή υπάρχει ένας στόχος , το πρωτάθλημα , αν επιτευχθεί θα αισθανθείτε τουλάχιστον ... θα αποφύγω χαρακτηρισμό γιατί θα είναι βαρύς.
Εγώ χαίρομαι που οι πρώτοι στόχοι , θα κριθούν στο τέλος , έρχονται και ικανοποιούνται οι επιλογές του προπονητή.
Και όποιος θέλει να αγοράσει ομάδα να την στήσει όπως γουστάρει.

Στάλθηκε από το Lenovo A7000-a μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Έτσι

Στάλθηκε από το MI MAX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
nothu

Δημοσίευση από nothu »

Ο τρίτος ποιός είναι ? Να τον φέρουμε κι αυτόν.

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
simba

Δημοσίευση από simba »

https://www.transfermarkt.com/diego-sou ... eler/33315

[youtube]-TFcI4bAQKk[/youtube]
[youtube]4pNpG0PwRgA[/youtube]
Άβαταρ μέλους
nikospaok66

Δημοσίευση από nikospaok66 »

Μου θυμίζουμε τη διαφήμιση της Anytime. Πόσο για ένα χρόνο? Για έξι μήνες? Για τριμηνάκι παίζει ρε τσακαλάκο? Έτσι και μεις. Πάντως πέραν της πλάκας για μετά βλέπω το τσακαλάκι (Μολέδο) να την κάνει για Βραζιλία αλλά εμείς έχουμε κλείσει Χατσερίδι. Τέσπα αυτό που μένει είναι ο Μπέργκ. Τον πήραμε? Πήραμε το πρωτάθλημα και το κύπελο μάλιστα.
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

+ Sosa
+ Marlos

παικταράδες από την Μέταλιστ του 2013
Άβαταρ μέλους
vs40

Δημοσίευση από vs40 »

Και έλεγα ποιον μου θυμίζει ο Αζεβέδο: Μοιάζει πολύ με τον Χατζιπαναγή σε Βραζιλιάνο. Έχουν παρόμοιο χαμόγελο στην παραπάνω φωτό.

Πολύ χάρηκα για τη μεταγραφή Μολέντο. Δεν είναι ώρα να ασχοληθούμε με ποσά. Το πρωτάθημα είναι ο στόχος και για αυτό έγινε η καλύτερη δυνατή επιλογή. Ήμουν πολύ αισιόδοξος για το υλικό μας, αλλά τώρα ξεκάθαρα πιστεύω ότι είμαστε το φαβορί. Στα ντέρμπι, όπου και θα κριθεί το πρωτάθλημα, ο Μολέντο είναι μια πολύ δυνατή προσθήκη. Ο Κρέσπο μου αρέσει στα μικρά ματς, αλλά το έχω γράψει πολλές φορές ότι στα ντέρμπι θέλω πιο δυναμικό παίκτη, για να το πω ευγενικά. Το Μολέντο - Βαρέλα κανένας αντίπαλος δε θέλει να το δει μπροστά του. Αυτή είναι η πραγματικότητα. Με ενθουσιάζει η επιπλέον πίεση στα επιθετικά στημένα. Όσο για την επίθεση, έχουμε τον 1ο σκόρερ και με διαφορά τον καλύτερο επιθετικό του πρωταθλήματος με μπόι. Από πίσω του έχουμε έναν παίκτη που πλέον προσφέρει και δεν είναι liability. Κάθε αγώνα τον βλέπω και καλύτερο τον Κουλούρη. Είμαστε κομπλέ παιδιά και μη ζητάμε άλλες μεταγραφές. Μόνο θετική ενέργεια και παρουσία στο γήπεδο θέλει η ομάδα. Ο προπονητής γνωρίζει τι θέλει και το μόνο σίγουρο είναι ότι η διοίκηση αυτή με τον Γιώργο Σαββίδη τόσο τρελαμένο και τον Ιβάν ζεστό θα κάνει τα πάντα για να έχει ο κόουτς όλα τα εφόδια.

Για αυτό και όπως έχω ξαναπεί, ο τίτλος θα κριθεί από τον Λουτσέσκου αποκλειστικά. Δεν υπάρχουν δικαιολογίες. Αυτό δεν το λέω για να κάνω κριτική πια ή να ασκήσω πίεση. Τώρα πάμε με αυτόν και αρχές Μαϊου θα ξέρουμε και θα κρίνουμε από το αποτέλεσμα. Ξαναλέω δεν υπάρχουν διακαιολογίες και δεν θα χωνέψω να το πάει στο ότι δεν έχουμε βαρυά φανέλα. Όλοι πρέπει να πιστέψουν ότι ο ΠΑΟΚ του Ιβαν και Γιώργου Σαββίδη είναι ομάδα που οφείλει να πάει για το πρωτάθλημα, και πρώτος από όλους ο κόουτς. Αυτό συνδέεται με τις μεταγραφές οι οποίες θα πρέπει να είναι για τον πρωταθλητή και όχι για το αουτσάιντερ. Το λέω γιατί ο Αζεβέντο είναι δική του επιλογή. Αν επίσης δεν κάνουμε άλλες μεταγραφές είναι δική του επιλογή. Συμφωνώ προς το παρών με αυτήν, και πιστεύω ότι το Μαϊο θα πανηγυρίσουμε
Άβαταρ μέλους
georgedoulk2008
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από georgedoulk2008 »

Ο μεγαλυτερος παικταρας εκεινης της Μεταλιστ ηταν ο Σοσα

https://www.transfermarkt.com/jose-sosa ... eler/20137

μια ομαδα μονος του
Άβαταρ μέλους
Kostomanolis

Δημοσίευση από Kostomanolis »

Dimitris_L4 έγραψε:πως γινεται ο βαζελος να πουλαει κουλιμπαλι και εμεις να μην μπορουμε να πουλησουμε λεοβατς...απιστευτο...
Εδω λενε οτι θα πουλησουν Κουρμπελη κοντα στα 2.5 εκατομμυρια!

Εν αρχη ην ο ΠΑΟΚ...
Άβαταρ μέλους
Kostomanolis

Δημοσίευση από Kostomanolis »

ΑποστόληςΑ έγραψε:Με επιφύλαξη λόγω sportdog:

Κατά τα άλλα, το θέμα του Ροντρίγκο Μολέντο είναι αυτό που απασχολεί την επικαιρότητα του Παναθηναϊκού. Ο παίκτης τα βρήκε με τον ΠΑΟΚ και απομένει οι Πράσινοι να κάνουν δεκτή την πρόταση του Δικεφάλου (300.000 συν τους Κωνσταντινίδη και Κάτσε) για να οριστικοποιηθεί ο δανεισμός του Βραζιλιάνου.

Πάντως, στην «μανατζερική πιάτσα» λέγεται ότι εκτός από τους Κάτσε και Κωνσταντινίδη, στη συμφωνία εμπεριέχεται ως… αντάλλαγμα και ο Αντρέι Πανιούκοφ, ο φορ που είναι στο προσκήνιο για τον Παναθηναϊκό. Συζητιέται, χωρίς φυσικά να επιβεβαιώνεται, ότι ο Ιβάν Σαββίδης άνοιξε την… πόρτα μέσω των διασυνδέσεών του για να πάρει ο Παναθηναϊκός τον Ρώσο από την β’ ομάδα της Ζενίτ.

Τέλος, σύμφωνα με πληροφορίες, αυτός που δεν είναι ικανοποιημένος με το deal είναι ο Έργκους Κάτσε. Ο άσος του ΠΑΟΚ φέρεται να «τσινάει», όχι γιατί δεν θέλει να πάει στον Παναθηναϊκό, αλλά επειδή προτιμά να το κάνει με μεταγραφή και όχι με δανεισμό.
Για να πω την μαυρη αληθεια, οταν ακουσα οτι δανειζονται απο Ζενιτ και δωρεαν μαλιστα, το 1ο πραγμα που σκεφτηκα ηταν οτι εγινε με μεαολαβηση δικη μας.

Εν αρχη ην ο ΠΑΟΚ...
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”