Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
ΑποστόληςΑ έγραψε:Ο συνάδελφός μου στη δουλειά μ' έχει φάει ότι φεύγεις. Στην αρχή έλεγε ότι δεν θα δεις την παρέλαση, μετά ότι δεν θα ακούσεις τα κάλαντα και πάει λέγοντας. Μια και έχουμε γιορτές σε εύχομαι καλά Χριστούγεννα και να κάνεις πάλι τον ΠΑΟΚ μας ενωμένο και δυνατό. Μπορεί να διαφωνούμε σε κάποια πράγματα, αλλά αλίμονο αν δεν γινόταν κάτι τέτοιο!
Δεν θα κόψει βασιλόπιτα.
Δεν θα ανταλλάξει σοκολάτες Lacta.
Δεν θα μασκαρευτεί.
Δεν θα πετάξει αετό.
Δεν θα δει την 2η παρέλαση.
Δεν θα νηστέψει.
Δεν θα βάψει αυγά.
Δεν θα τσουγκρίσει αυγά.
Δεν θα φτιάξει στεφάνι από λουλούδια.
Δεν θα κάνει μπάνιο στη Χαλκιδική.
Καλημέρα tzelas...Παραδέχομαι ότι παραπλανήθηκα φίλε μου αλλά τι περίμενες να κάνω στις 3 τα χαράματα και μάλιστα "πατημένος" όπως ήμουν ρε φίλε;
Θα σκάσω πάντως να γελάω με την "ανακάλυψη" αυτού του "τραγικού" λάθους μου από έναν φίλο μου (γκούχου, γκούχου, γμμν κ@λοκοκίτη που με ξανάπιασες χρονιάρες μέρες) και μάλιστα όχι τον "Γοόγλη"...
Ρε παιδιά εγώ θυμάμαι μέχρι και τον Ραμπούτλα που δεν έπαιξε ποτέ αφού έπαθε χοντρή ζημιά στην προετοιμασία ακόμα...Αυτόν τον Σκαρντίνια όμως ΔΕΝ...
Υ.Γ. Αφήστε που στην φωτό του πιο πάνω είδα και τον 14 με μαλλιά, κάτι που το είχα διαγράψει απ το υποσυνείδητο μου πιστεύοντας ακράδαντα ότι είχε γεννηθεί με "ροξάκι"...
Υ.Γ.2 Αυτό το τελευταίο, ειδικά μετά κι από την περιγραφή του georgedoulk (στο "ο Φρανκ στην χώρα των λευκών ζουλού") για το πως ήταν οι αρχηγοί του Π.Α.Ο.Κ. που πλησίασαν τον Τούντορ όταν τους το ζήτησε, ήμουν 1.000% βέβαιος ότι ισχύει...
goran 64 έγραψε:Ρε παιδιά εγώ θυμάμαι μέχρι και τον Ραμπούτλα που δεν έπαιξε ποτέ αφού έπαθε χοντρή ζημιά στην προετοιμασία ακόμα...Αυτόν τον Σκαρντίνια όμως ΔΕΝ...
Καλημέρα στους απανταχού,Τουντοροσκύλους και μη,συνοπαδούς.Tzelas σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια και την παρότρυνσή σου.Το forum το παρακολουθώ συνέχεια,αλλά δεν μπαίνω στη διαδικασία να σχολιάζω συχνά γιατί έχω διαφορετική αντίληψη για το ποδόσφαιρο απ'ότι ο μέσος οπαδός γενικότερα και ειδικότερα ο μέσος οπαδός του ΠΑΟΚ που διψάει για αίμα και για απόδοση ευθυνών(το παρόν θέμα αποτελεί χαρακτηριστικό παράδειγμα).
Και μιας και είμαστε στο θέμα του Τούντορ,γενικά θεωρώ πως ο προπονητής σε μια ομάδα παίζει πολύ μικρότερο ρόλο από αυτόν που ο μέσος οπαδός φαντάζεται.Το άλφα και το ωμέγα είναι οι ποδοσφαιριστές,αυτοί παίζουν,αυτοί κάνουν τη διαφορά,είτε από την καλή είτε από την ανάποδη,αυτοί είναι στις κρίσιμες στιγμές.Ο ΠΑΟΚ μας θα είχε 4 πόντους παραπάνω και θα ήταν στη δεύτερη θέση όντας 3 βαθμούς πάνω από την ΑΕΚ(και θα είχαμε όλοι πολύ καλύτερη ψυχολογία και ο Τούντορ πολύ μεγαλύτερη άνεση) εάν ο Ντίμιταρ ο Μπερμπάτοφ ευστοχούσε στο πέναλτι με Ηρακλή και στο τετ α τετ από τη μικρή περιοχή με Παναιτωλικό.Δηλαδή έζησα στα 31 μου,το να είναι στη μικρή περιοχή μπροστά στην 4 ο Μπερμπάτοφ φορώντας τη φανέλα του ΠΑΟΚ,με την μπάλα στρωμένη άψογα,να είναι έτοιμος να πλασάρει και στο κορμί του να ξυπνάνε φαντάσματα του παρελθόντος που φόρεσαν τη φανέλα του ΠΑΟΚ όπως ο Φρούνζα,ο Τόργκελε και ο Τσαουσίλα και η μπάλα να καταλήγει τρία μέτρα άουτ.Έτσι είναι όμως το ποδόσφαιρο.Ο Μπερμπάτοφ μπορεί να το έχανε και με τον Γκουαρντιόλα προπονητή και μπορεί να το έβαζε με προπονητή τον Μπάμπη τον Τεννέ(στα Ιρλανδέζικα Μπάμπης Ο'Τεννές)...
Είμαι γενικά πάντα υπέρ του θεσμού του προπονητή,με εκνευρίζουν οι προπονητές της κερκίδας όσο δεν πάει(όχι ο ξερόλας,μη βαράς),θέλω επιτέλους να ξαναδώ έναν προπονητή να μένει για χρόνια στον ΠΑΟΚ και να ησυχάσει λίγο η ψυχούλα μας.Ελπίζω να είναι ο Τούντορ αυτός,μας ταιριάζει πολύ σε όλα.
Υ.Γ. Για κουίζ είμαι πάντα διαθέσιμος!
Ακόμα δεν έφυγες εσύ; σου μιλάω σε πρώτο πρόσωπο γιατί ξέρω ότι ξημεροβραδιάζεσαι διαβάζοντας το σάιτ...λοιπόν...τα μπογαλάκια σου και δρ....
Α, ξέχασα είναι αγιες μερες. Οκ, αντε να περάσουν γρήγορα να ερθει η στιγμή που θα ελευθερωθεί ο ΠΑΟΚ από την παρουσία σου.
Και σταμάτα επιτέλους να βάζεις τον Σκόνδρα, δεν κάνει ούτε για τον εθνικό το ταγάρι. Δεν το παίζεις σωστά το 3-5-2. Βάλε Ροντρίγκεζ αριστερά και παίξε δεξιά να συγκλίνει ο Μυστακίδης και να εναλλάζεται με Σάμπο στην άμυνα όταν ο αντίπαλος κάνει οverlap...εγώ θα σου τα λέω;
Τέσπα, Αυπά είχα να σου πω.
Και κάντε και καμμιά μεταγραφή, ξεροσταλιάσαμε να κάνουμε υπομονή...3 πίτσες και 22 μπύρες μετά ακόμα υπομονή κάνω...άλλαξα και καναπέ περιμένοντας.
bizna4 έγραψε:Καλημέρα στους απανταχού,Τουντοροσκύλους και μη,συνοπαδούς.Tzelas σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια και την παρότρυνσή σου.Το forum το παρακολουθώ συνέχεια,αλλά δεν μπαίνω στη διαδικασία να σχολιάζω συχνά γιατί έχω διαφορετική αντίληψη για το ποδόσφαιρο απ'ότι ο μέσος οπαδός γενικότερα και ειδικότερα ο μέσος οπαδός του ΠΑΟΚ που διψάει για αίμα και για απόδοση ευθυνών(το παρόν θέμα αποτελεί χαρακτηριστικό παράδειγμα).
Και μιας και είμαστε στο θέμα του Τούντορ,γενικά θεωρώ πως ο προπονητής σε μια ομάδα παίζει πολύ μικρότερο ρόλο από αυτόν που ο μέσος οπαδός φαντάζεται.Το άλφα και το ωμέγα είναι οι ποδοσφαιριστές,αυτοί παίζουν,αυτοί κάνουν τη διαφορά,είτε από την καλή είτε από την ανάποδη,αυτοί είναι στις κρίσιμες στιγμές.Ο ΠΑΟΚ μας θα είχε 4 πόντους παραπάνω και θα ήταν στη δεύτερη θέση όντας 3 βαθμούς πάνω από την ΑΕΚ(και θα είχαμε όλοι πολύ καλύτερη ψυχολογία και ο Τούντορ πολύ μεγαλύτερη άνεση) εάν ο Ντίμιταρ ο Μπερμπάτοφ ευστοχούσε στο πέναλτι με Ηρακλή και στο τετ α τετ από τη μικρή περιοχή με Παναιτωλικό.Δηλαδή έζησα στα 31 μου,το να είναι στη μικρή περιοχή μπροστά στην 4 ο Μπερμπάτοφ φορώντας τη φανέλα του ΠΑΟΚ,με την μπάλα στρωμένη άψογα,να είναι έτοιμος να πλασάρει και στο κορμί του να ξυπνάνε φαντάσματα του παρελθόντος που φόρεσαν τη φανέλα του ΠΑΟΚ όπως ο Φρούνζα,ο Τόργκελε και ο Τσαουσίλα και η μπάλα να καταλήγει τρία μέτρα άουτ.Έτσι είναι όμως το ποδόσφαιρο.Ο Μπερμπάτοφ μπορεί να το έχανε και με τον Γκουαρντιόλα προπονητή και μπορεί να το έβαζε με προπονητή τον Μπάμπη τον Τεννέ(στα Ιρλανδέζικα Μπάμπης Ο'Τεννές)...
Είμαι γενικά πάντα υπέρ του θεσμού του προπονητή,με εκνευρίζουν οι προπονητές της κερκίδας όσο δεν πάει(όχι ο ξερόλας,μη βαράς),θέλω επιτέλους να ξαναδώ έναν προπονητή να μένει για χρόνια στον ΠΑΟΚ και να ησυχάσει λίγο η ψυχούλα μας.Ελπίζω να είναι ο Τούντορ αυτός,μας ταιριάζει πολύ σε όλα.
bizna4 έγραψε:Καλημέρα στους απανταχού,Τουντοροσκύλους και μη,συνοπαδούς.Tzelas σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια και την παρότρυνσή σου.Το forum το παρακολουθώ συνέχεια,αλλά δεν μπαίνω στη διαδικασία να σχολιάζω συχνά γιατί έχω διαφορετική αντίληψη για το ποδόσφαιρο απ'ότι ο μέσος οπαδός γενικότερα και ειδικότερα ο μέσος οπαδός του ΠΑΟΚ που διψάει για αίμα και για απόδοση ευθυνών(το παρόν θέμα αποτελεί χαρακτηριστικό παράδειγμα).
Ελεγε καποτε το καλοκαιρι ο Αρνεσεν πως το οποιο θεμα ελειψης εμπειριας του Τουντορ θα το καλυψει ο ιδιος με συμβολυες που θα μπορουσε να του παρασχει.
Οπως τα βλεπω τα πραγματα τωρα, παλι μπορει να του δωσει συμβουλες, αλλα αυτες θα πρεπει να εγκριθουν απο τον Υπευθυνο του αγωνιστικου τμηματος-Αντιπροεδρο της ΠΑΕ.