Μεταγραφές Καλοκαιριού 2015
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2015
αληθεια che τωρα που εφυγε ο νομποα και οι αλλοι και ο ιβαν θα κανει προταση στον λουκας για το δευτερο πιο ακριβο συμβολαιο στην ομαδα τι εχεις να πεις?
Για ροντειγκεζ με θορυβεί που βγηκε το όνομα ενώ δεν τον εχουμε υπογράψει μιας και εχει συμβολαιο και με θολό τόπιο στην ομαδα του ....παράξενο
Ο τζιολης μια χαρα μας εχει βγει και εχει και λίγες μέρες στην προετοιμασία ...+βαρύ κορμί
Για τοιβονεν κάνουνε το αντίθετο μήπως , βάζουνε το όνομα γαβρου για να τον παρουμε εμεις ;;
Για το Σέρρερο διαβάζω εξαιρετικά σχόλια αλλα παίζει στο οκτώ όσο είδα και στο έξι με κατσε Πέλκα το θεωρώ αδύνατο να παίζει εκτος αν παιζουν εναλλάξ
Ο τζιολης μια χαρα μας εχει βγει και εχει και λίγες μέρες στην προετοιμασία ...+βαρύ κορμί
Για τοιβονεν κάνουνε το αντίθετο μήπως , βάζουνε το όνομα γαβρου για να τον παρουμε εμεις ;;
Για το Σέρρερο διαβάζω εξαιρετικά σχόλια αλλα παίζει στο οκτώ όσο είδα και στο έξι με κατσε Πέλκα το θεωρώ αδύνατο να παίζει εκτος αν παιζουν εναλλάξ
Για τον Πέλκα έγραψα ότι είναι τοπ4 στην προετοιμασία. Ε ποιος είναι πιο πάνω μέχρι τώρα και ποιος έχει πάρει από τον κόουτς το μεγαλύτερο χρόνο συμμετοχής, αλλά και στάζουν μέλι για αυτόν σε κάθε συνέντευξη?
1. Μακ
2. Λούκας
3. Κλάους
4. Πέλκας
5. Δεν ξεχώρισε κανένας. Απλά ιεραρχικά ξέρουμε όλοι την προσφορά του Κάτσε που ξέρεις τι θα περιμένεις μέσα στην χρονιά. Στην προετοιμασία όμως δεν είναι μέχρι στιγμής πάνω από τον Πέλκα. Μπορεί να είναι μέσα στη σεζόν.
6. Ξεχνάω κάποιον διακριθέντα? Μόνο τον Χαρίση στο λίγο χρόνο που πήρε και για το ταλέντο που δείχνει άντε και κάνα Μυστακίδη. Δηλαδή ποιος άρεσε περισσότερο? Ο Μαντούρο, Κόστα, Τζιώλης, Σάλπι, Ρατς, Γκολάσα, Νομπόα που φεύγει? Α ξέχασα τον Όλσεν μόνο γιατί είναι τέρμα που θα είναι στους διακριθέντες.
Φοίνικα δέχομαι ότι τα λέω πολλές φορές υπερβολικά, αλλά στην φάση σήμερα εγώ βλέπω Πέλκα τοπ4. Όταν θα κάνουμε τις μεταγραφές, θα κυλήσει ο χρόνος και αλλάξει το φορμάρισμα των παικτών θα αξιολογήσω διαφορετικά.
Edit: Για βασικό 6άρι δε θα ήθελα ακόμη και τον καλό Τζιώλη του 2014, γιατί η ομάδα πάει να αλλάξει και να ανανεωθεί. Η δική μου προτίμηση είναι αυτή που προανέφερα. Ένας παίκτης >1,80, δυνατός, πνευμόνι, agression, και χαρακτήρα του στιλ, δεν περνάει τίποτα από μένα ---> Είμαι ο χειρότερός σας φόβος. Κυριάκος Παπαδόπουλος!
1. Μακ
2. Λούκας
3. Κλάους
4. Πέλκας
5. Δεν ξεχώρισε κανένας. Απλά ιεραρχικά ξέρουμε όλοι την προσφορά του Κάτσε που ξέρεις τι θα περιμένεις μέσα στην χρονιά. Στην προετοιμασία όμως δεν είναι μέχρι στιγμής πάνω από τον Πέλκα. Μπορεί να είναι μέσα στη σεζόν.
6. Ξεχνάω κάποιον διακριθέντα? Μόνο τον Χαρίση στο λίγο χρόνο που πήρε και για το ταλέντο που δείχνει άντε και κάνα Μυστακίδη. Δηλαδή ποιος άρεσε περισσότερο? Ο Μαντούρο, Κόστα, Τζιώλης, Σάλπι, Ρατς, Γκολάσα, Νομπόα που φεύγει? Α ξέχασα τον Όλσεν μόνο γιατί είναι τέρμα που θα είναι στους διακριθέντες.
Φοίνικα δέχομαι ότι τα λέω πολλές φορές υπερβολικά, αλλά στην φάση σήμερα εγώ βλέπω Πέλκα τοπ4. Όταν θα κάνουμε τις μεταγραφές, θα κυλήσει ο χρόνος και αλλάξει το φορμάρισμα των παικτών θα αξιολογήσω διαφορετικά.
Edit: Για βασικό 6άρι δε θα ήθελα ακόμη και τον καλό Τζιώλη του 2014, γιατί η ομάδα πάει να αλλάξει και να ανανεωθεί. Η δική μου προτίμηση είναι αυτή που προανέφερα. Ένας παίκτης >1,80, δυνατός, πνευμόνι, agression, και χαρακτήρα του στιλ, δεν περνάει τίποτα από μένα ---> Είμαι ο χειρότερός σας φόβος. Κυριάκος Παπαδόπουλος!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος vs40 την Δευ 27 Ιούλ 2015, 13:29, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Trilofiotis
ΟΚ το ξέρουμε το όνομα.pilotos έγραψε:Εντάξει το παιδί μπορεί να θέλει, οι δικοί μας θέλουν; ξεκολλήστε από ονόματα που ξέρουμε...
Ελπίζω να έρθουν παιδιά που θα φύγουν από εμάς για μεγάλα πρωταθλήματα. Ο σταφ το έκανε αυτό μια φορά, θα είναι ικανός να το ξανά κάνει;
Στάλθηκε από το SM-G920F μου
Επίσης ξέρουμε όμως ότι ξένοι έφυγαν πολλοί, αλλα οι έλληνες απότι φαίνεται μένουν.
Ένας απτους ξένους μάλιστα ειναι ο Ρατς και τώρα αριστερά παίχτη θέλουμε.
Την πλευρά μπορεί να την πάρει πάνω του ΑΝΕΤΑ, έχει τα τρεξίματα και μπροστά δεν ειναι κακός.
Ειναι 100% στο στυλ παίχτου που ψάχνουν. Νέος, που να ξέρει τι θα πει ΠΑΟΚ και μπορει να μην ειναι ο ποιοτικότερος, αλλα θα τη ματώσει τη φανέλα στάνταρ.
Άσε που θα ξαναζεστάνει τον κόσμο.
Δεν έχει αρνητικά η συγκεκριμένη λύση κατ εμε, μακάρι να κινηθούν.
- ΑποστόληςΑ
Καλή περίπτωση cb με αριστερό πόδι από Κάλιαρι που νιώθει να κατεβάσει και μπάλα (έπαιζε δανεικός Ρομα) τώρα που φούνταραν κι έχει ακριβό συμβόλαιο Davide Astori.Έμπειρος καλή ηλικία 28 ψηλός και μαγκάκος (ΠΑΟΚΣΑΚΙ τον κόβω) κελεπούρι τελευταία ευκαιρία ξεπουλάω....
Κι ένα πουλέν που είναι το στυλ του Φρανκ για CF από Ντε Χάαγκ 1,95 26 ετών βουνό μπροστά Michiel Kramer έλα τώρα που γυρνάει λέμε.........

Κι ένα πουλέν που είναι το στυλ του Φρανκ για CF από Ντε Χάαγκ 1,95 26 ετών βουνό μπροστά Michiel Kramer έλα τώρα που γυρνάει λέμε.........

Πέλκας ως το 2018
Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τον Δημήτρη Πέλκα, ο οποίος υπέγραψε νέο συμβόλαιο συνεργασίας ως τις 30 Ιουνίου του 2018
Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τον Δημήτρη Πέλκα, ο οποίος υπέγραψε νέο συμβόλαιο συνεργασίας ως τις 30 Ιουνίου του 2018
-
paoktzis έγραψε:αληθεια che τωρα που εφυγε ο νομποα και οι αλλοι και ο ιβαν θα κανει προταση στον λουκας για το δευτερο πιο ακριβο συμβολαιο στην ομαδα τι εχεις να πεις?
Οτι παλι ο ρωσος θα πεταξει τα λεφτα του
Η τιτικα μολις παρει συμβολαιο σε μας η μεταγραφη θα ξαναγινει τιτικα
Εσεις οι ευαγγελιστες χαρειτε τον οσο ειναι στον αερα το πραγμα
Εγω παπα δεν τρωω για αυτον
Για μενα και ενα ευρω να μας δωσουν στο καλο κορδελιτσα και να μη μας γραφει
Κίνητρο για τα παιδιά των Ακαδημιών.Snitch4 έγραψε:Πέλκας ως το 2018
Κι αν χρειάζεται να φύγουν κάποια στιγμή, εφόσον αξίζουν η οικογένεια του ΠΑΟΚ τους δέχεται πίσω και τους ανταμείβει
Kourdos έγραψε:έχει κάνα video στο youtube να τον τσεκάρουμε;
Toν Πελκα;
Μαγκντιpilotos έγραψε:Μπάκα;;;prist64 έγραψε:Αμπονσα,Ουντεζε,Ναγκμπε μου ερχονται στο μυαλο.Sera4 έγραψε:ρε σεις θυμαστε εσεις τον τελευταιο αφρικανο που επιασε στον ΠΑΟΚ?γιατι εγω δεν θυμαμαι κανεναν![]()
![]()
και να ερθει θα ειναι το ορεκτικο απλα...προσδοκω σε προσθηκες μεγαλης ποιοτητας (εννοω και προσωπικοτητας) στον αξονα που υπαρχει το μεγαλο θεμα...πιστευω οτι και λογω αποχωρησεων θα παμε τελικα σε περισσοτερες προσθηκες απο αυτες που υπολογιζα (κραταω ως νουμερο το 6 προς το παρον)...
μ αρεσει το γεγονος οτι η ομαδα παει να το γυρισει στο πνευμονι...ο βαζελος που απο ποιοτητα ειναι 0 με αυτο καταφερνει και διακρινεται στο ελλαδα...
Α! ρε και να τους ειχαμε τωρα.